icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

3katka3
27. okt 2015

Ahojte....pridávam sa k Vám, s manželom snažilkujeme asi rok, v lete sa aj zadarilo, no skončilo to neúspešne :( teraz s manželom pijeme druhý mesiac Nosifol, máte s ním niekto skúsenosť? Ak sa nezadarí do Januára, tak Dr. vravel, že to budeme riešiť ďalej, aj sa toho obávam, čo to bude, tak dúfam, že k tomu nedôjde 🙂

evina89
27. okt 2015

@3katka3 ahoj,,ja som tu tiež len kratko,,ale baby sa pokušaju pomoct radami aj povzbudenim...a prajeme si dve čiarky pod vianočny stromček 🙂 mne zrovna zajtra pride nosifol,,tiež ideme vyskušat,,ked nepomože hadam neubliži 🙂

jeinabe
28. okt 2015

@monique89 aj ja sa strasne tesim, ked tu budu pribudat pozitivne testy...a mas presne cistu pravdu...tehulkovanie a materstvo je aj drina, kedy pridu aj nervy,unava,ale nieje nic krajsie na tomto svete ako porodit to najkrajsie stvorenie, ktore milujeme nadovsetko. Ja som ani tehulkovanie nemala najlepsie, ked mi vysli zle testy v 17 tyzdni, narevala som sa az az, potom v 6 mesiaci som sa zacala otvarat, ale nakoniec vsetko dobre skoncilo, mam krasneho zdraveho chlapceka...

martinaj
28. okt 2015

ahojte dievky, mozem sa k vam pridat? uy som tu na konovi nebola dlllha, ale nastal cas 😀

giziinka
28. okt 2015

@martinaj jasne 😀 sme dve nove 😀 ;)

renimac
autor
28. okt 2015

@martinaj @giziinka @3katka3 caute baby, vitajte. My prijimame kazdu dobru dusu 😀. Verim, ze sa Vam u nas bude pacit 😉.

martinaj
28. okt 2015

tak sa tesiiiim 😀

@giziinka ako dlho snazilkujete?

giziinka
28. okt 2015

@martinaj polrok, boze hoci to neni az tak vela ale pride mi to ako vecnost skrz toho ze sme asi rok predtym tajne dufali, ze by sa mohlo podarit aj bez pocitania dni a len tak "necakane nesilene" ako ostatnym stastlivcom 🙂 a vy? 🙂

ninus22
28. okt 2015

baby caute! ja som si nasadila tento tyzden inofolic a zda sa mi , že podporuje chuť do jedla 😀 😀 😀 , lebo fuuurt žerem a doslova "páte cez deváte" . Tož moje pocity 🙂 pekný deň vám želám

dragulka
28. okt 2015

@martinaj tak vitaj medzi nami, vstupuj s usmevom a depku nechaj pred dverami 😉 sa mi to tu paci ako nas je viac a viac pozitivnych nie snazilkovych 🙂 baby to budu vianoce ked vsetky budeme fotit // !!!! a to leto ked si budeme nakysnute odfukovat v tych horucavach a pisat si ci sme nemohli este dva mesiace pockat aby sme rodili na jesen 😀 ze @renimac 😀 😀 😀 😀

martinaj
28. okt 2015

@ninus22 ja ho berem tiez a zerem tak isto pate cez devate 😅

@giziinka my tak od augusta asi a tiez to nejde len tak..... a asi sa moc tesim, ale kazdy mesiac zatial sklamanie.....

giziinka
28. okt 2015

@ninus22 inak aj ja začínam s inofolicom ale až od bud.týždňa 🙂 baby nestrašte že ma taký požieraci učinok 😀
@martinaj ani nevrav... ja som minulý mesiac mala asi doposiaľ najvačšie sklamanie, 4 týždne meškania, bolesť, pichanie, tlaky, špinenie ako pri uhniezdení býva, navyše test so sprostým duchom (no všetky príznaky, ktoré som dovtedy nikdy nemala) a lekarka potom nepotvrdila.. ja už som takmer chystala prekvapko pre manžela ako mu to kedy poviem a potom prišla realita, znova problemy, lieky, 3 dni v slzach, oči mi šli vypadnuť :( a ešte nech niekto povie, že treba volný priebeh, nevšímať si ... to by som chcela vidieť ženu, ktorá sa pokúša o babo a si nevšima či dostala alebo nie 😀 ale tak hádam že čoskoro si nás najdu huncuti malí 🙂

zuzka71291
28. okt 2015

@ninus22
@martinaj Baby, aj mne dala v pondelok dr Inofolic, vzala som ho zatial len dvakrát, ale presne vcera som na to myslela, ci neprivadza chut do jedla :D lebo mam taky pocit.
@dragulka Ja si inak suverenne vravim, ze rodim v auguste alebo v septembri :D a dnes mi napadlo, ze boooooze v takých horucavach s takym brucchom :D u mna pracuje sila myslienky..este bezi len prvy mesiac, kedy ani nwm kedy mam plodne dni.ale verim, ze to tam bude..len sa bojim, ze o to vacsie bude sklamanie, kedze som suverenne presvedcena.ale do Vianoc..vravim vam...vsetky sa tu budeme vytesovat!!! 🙂

renimac
autor
28. okt 2015

@dragulka hehe, aby sme este vsetky nerodili v jeden den 😀 😀, ked mame take podobne cykly 😎.

ninus22
28. okt 2015

@zuzka71291 My sme tiež ešte len tento mesiac začali a potom som hneď dostala menzes...takže na prvykrat sa to nepodarilo, uvidíme, čo prinesie tento cyklus :D
Ja som na silvestra povedala 2 kamoškam , že baby nebojte sa, rodíme september 2016 😀 začali sa rehniť, jednej sa nedarí už skoro 3 roky :( chuuda moje, a druha po roku snaženia otehotnela a termín má na konci apríla 🙂 a my sme začali konečne na tom pracovať...aby to ten september 2016 aj bol :D A ozaj- za taký krátky čas som pochopila, že ma rozčuluje názor, všetko je o psychike. Veď keď chce niekto dieťa a ozaj sa snaží tak ako môže na to nemyslieť? Ja som si po každom sexe myslela, že : Z tohto by to mohlo vyjsť 😀 praštená snažilka od začiatku, čo vám poviem 😀

trdielko149
28. okt 2015

@giziinka ja som teraz na tom tak ... hlien s ruovkastým ako ked je uhniezdenie,meskanie dnes 30.den,pichanie,tlaky atd.atd. ale na teste hnusna 1 palica ☹ ani duch nic ... takze som bola vcera v depke ... lekarovi idem az pondelok ... 😖

giziinka
28. okt 2015

@trdielko149 jaaj moja drzim prsty! To bude dlhe cakanie do pondelka ale potom daj vediet 🙂 snad nam napises tu najkrajsiu spravu 🙂

trdielko149
28. okt 2015

@giziinka tak strašne som verila dúfala ... odvčera je moja nádej úplne fuč ... síce môj lekár pracujem aj zajtra ale už je dcéra doma tak nemôžem ísť ..ale premýšľam že ju dám na tú hodinku susedke nech to mám čím skôr za sebou ..

renimac
autor
28. okt 2015

@trdielko149 daj telu este trosku cas a ono sa Ti neskor odvdaci zdravym babatkom, uvidis, som si tym ista.

martinaj
28. okt 2015

@giziinka to poznam a mne sa za posledny polrok predlzil cyklus o tyzden..... , to bolo zbytocnej radosti
baby mate tu uz nejaka deti?
my sme sa s prvou snazili pol roka intenzivne a potom sme sa na to vykaslali a lala ostala som tehotna.... aj ked my meskali cez mesiac tak tehu test vzdy negativny a prvy pozitivny mi vysiel v zaciatku deviateho tyzdna a isla som k doktorovi a Veva uz mala 2cm a on mi vynadal, ze kde som bola doteraz....
syn na podaril na prvu supu co sme chceli..... a teraz sa nejak nedari ale asi mame vela stresov a neprajnikov.....

renimac
autor
28. okt 2015

@martinaj vacsina z nas tu ma 0 deti a poniektore sa snazime aj dva roky. Hovor nam o stresoch. A neprajnikov mame teda potom asi za vagon 🙂.

zuzka71291
28. okt 2015

@ninus22 ja som sa liecila na endo, tak len teraz zaciname a dr mi dala Inofolic, kedze som polroka nemala ms, tak by to bola velka nahoda, kebyze sa podari hned, ale co nie je moze byt :D tiez si pripadam, ze som trafena...mamca ma len vystriha, ze aby som si nebola taka ista, lebo to budem velmi zle znasat, ked sa nebude darit, ale ked ja viem, ze sa podari :D ale nie...uz dost ...uvidíme, co nam zivot prinesie...cize my dve sme na tom nejako podobne 🙂

martinaj
28. okt 2015

@renimac myslela som ine stresy 😔

renimac
autor
28. okt 2015

@martinaj ja to chapem 🙂 ja som napr. dala vypoved 😀. Odvtedy mi je lepsie.

martinaj
28. okt 2015

😀 😀 😀 tak to ja som si povedala, ze nedam, ale ked budem tehu aj tak musim byt doma, takze snad sa mi uz krati cas.... a od dnes som doma na OCR prvy krat v zivote.... tak nemam stres momentalne, teda z prace nie
odkial ste baby?

zuzka71291
28. okt 2015

@renimac a kde si robila, ak sa smiem spytat? 🙂 ja ucim na chlapcenskej skole, cize si vôbec neviem predstavit, keby som otehotnela a tie nervy tu s tymi blaznami :D

renimac
autor
28. okt 2015

@zuzka71291 no ja som robila HR manazera a mala 3 sialene roky intenzivneho naboru, strategii a neviem coho este. A samozrejme kopec blbcov nad sebou. Dufam, ze tu nikto z nich necita konika 😀. Povedala som si, ze v tom tempe a pri tych nervoch nikdy neotehotniem. Takze si davam teraz pracovnu pauzu, aj manzel ma v tom podporil.

giziinka
28. okt 2015

@trdielko149 kludne behni ked sa da, co je to je, uz sa to nezmeni ale aspon budes mat o stres menej 🙂 a ja dufam ze o radost naviac ;)
@martinaj uz mas 2 deti? 🙂 jej tak mozes byt este rada 🙂 ja ako renimac, zatial nic :( kedy si male prve? Ja neznasam ked mi vravia ze som mlada a mam cas (co niesom lebo v tomto veku som chcela mat uz dve deti, a tak budem rada aspon za 1) a vzapati na to, ze uz sme s manzelom dlho sami a tie trapne otazky a narazky, ci sa nelakomime.... Strielala by som rad radom 😀

renimac
autor
28. okt 2015

@giziinka ja som sa vcera smiala s kamoskou, ze ja som asi bola v minulom zivote zamestnana niekde v armade a preto mam teraz chut tych "vtipalkov" s blbymi narazkami nahanat s macetou v ruke. Ako proforma samozrejme 🙂.

giziinka
28. okt 2015

@renimac a ja si prave v tom obore hladam pracu 😀 hoci sa mi teraz vyskytla ina ale aspon nieco 🙂 lepsie sediet doma dobrovolne ako nedobrovolne 😀