icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

martinaj
28. okt 2015

Vevu som mala v 25 a Simiho v 27.... potom odomna manzel odisiel a zostala som na materskej sama s 2 detmi... ale som rada, ze sa to stalo a zivot ide dalej a ja som stastna este viac a uplne najviac este len budem....
ja robim na onkologii... takze asi tak k stresu 😕

giziinka
28. okt 2015

@martinaj ja som v NZ 🙂 a ty?

martinaj
28. okt 2015

z BA ale byvame teraz pri Tomasove 😉

renimac
autor
28. okt 2015

@martinaj verim, ze si to nemala lahke, sama s 2 detmi. Ale mas 2 deticky a ako moja mama hovorila: "Nechcem, aby to vyznelo kruto, ale odkedy mam Vas dvoch, vsetko ostatne je na 2.mieste." To znamena aj manzel. Ja mam o chvilu 30 a babatko este ziadne. Necitim sa byt stara, to len pre ujasnenie, ale tiez by sme chceli aspon 2 deticky. A beruc do uvahy, ze ich mame 0 po dvoch rokoch snazenia.... tretie by som uz brala ako bonus 😀. Dufam, ze ma chapes 😉.

giziinka
28. okt 2015

@martina tak v praci to musis mat tazke :/ alej presne ako vraviiis 🙂 vsetko sa deje pre nieco 🙂 aj mne sa to zatial stale potvrdilo, tak verim ze teraz sa nam nedari kvoli inym veciam ktore nas s muzom cakaju a neboli by mozne keby som tehu 😀 uz sa kadejako snazim mysliet pozitivne takze vo vsetkom hladam dovody preco sa tento meaiac nepodarilo 🙂

giziinka
28. okt 2015

@renimac to som bola asi aj ja spolu s tebou v tej armade 😀

trdielko149
28. okt 2015

@martinaj ja som z Levic mam 2 deti zdravu 6 rocnu Emmku a Maximka 3 mesiace v nebi ...pracujem v party obchode kde predavam a okrem toho zdobime svadby stuzkove oslavy atd. A fukam balony heliom 😊asi si dnes aj cucnem z nervov 🎈

martinaj
28. okt 2015

presne tak, vsetko sa pre nieco deje aj ja si to vravim.... mozno babatko u nas neprislo, lebo bolo vela problemov a ono vie kedy ma prist..... to sa tak utesujem aj ked v reale sa depkam nevyhnem darmo si to hovorim.... 😖
s muzikom verime, ze to pride a to, ze on v to veri, tak mne to dost pomaha.... a potom uz budem mega stastna.... 😀

trdielko149
28. okt 2015

@giziinka jeeeej tam mam svokru muz je z Palarikova😊a v NZ som rodila a raz este rodit budem!

martinaj
28. okt 2015

@trdielko149 maximkov pribeh som citala cca pred 2 tyzdnami na FB a ..... drzim vam velmi palce a ja verim, ze to vyjde..... a ako hovorim, neverim moc tehu testom 😀

trdielko149
28. okt 2015

@martinaj tak ja si toto este neviem povedat ...ze existuje dovod preco Max zomrel... Ale zas ma ukludnuje myslienka ze je to lepsie uz ho nic neboli netrapi sa...a babatko raz pride len mi ho z toho oblaku este musi Max zhodit 😊zatial su tam spolu a zabavaju sa trapnej mame 👼

trdielko149
28. okt 2015

@martinaj vlievaš mi do hlavy nádej ! Žena jedna 😆 už musím ísť fúkať 🎈 🎈🎈 a asi si za teba kúpim inú značku testu 😄

giziinka
28. okt 2015

@trdielko149 ja osobne stade nepochadzam, len tu nas zaviala praca a skola aleeeeee keby k tomu doslo, tiez by som tu chcela rodit 😀 🙂 a pocuj, ved mozno budeme spolu ma izbe ;) hehe to by bola ina sranda 🙂

martinaj
28. okt 2015

@trdielko149 nechcem povedat, ze testy su zle, len podla mna niektore miminka chcu byt v utajeni.... keby som to na vlastnej kozi nezazila asi tiez neverim 😀
ja vzdy ked si spravim test a vyjde negativny, tak si poviem, ze aj tak tam mimco moze byt.... horsie je ked uz pride menzes.... 🙄
tak co uz... teraz ma cakaju 2 tyzdne cakania....

dragulka
28. okt 2015

babyyyy dnes nemam moc casu tu s vami byt ale za to...toto je pre vaaaaas 😎 pockame si na pekne mraky, pripravte pristavacie okenice, vycistite kominy a na vianoce je to tu !!!!

https://www.youtube.com/watch?v=-a6Pe1ovKHg

mozno poznate mozno nie, no kazdopadne prijemne pozeranie 😎

martinaj
28. okt 2015

@dragulka jeeej ake super video 😵

petkazh
28. okt 2015

ahojte snazilky precitala som si vasu stranku celu je plna pozitivnej energie 🙂 my sa snazime od aprila takze toto je 7 cyklus dnes som v 26 dc a slabunky hnedy vytok ....zajtra sme objednani do centra takze uvidime ...drzime si silno palce lebo vianoce su tu ani sa nenazdame 🙂

renimac
autor
28. okt 2015

@petkazh vitaj medzi nami. Tesim sa, ze citam coraz castejsie od novych partacok, ze je tu pozitivna energia. S touto ideou som totiz tuto diskusiu zakladala. Tak nech nas na ceste za babatkom aj nadalej sprevadza optimizmus, priatelstvo a vzajomna podpora. Ako pises, Vianoce su uz za dverami 😉.

martinaj
28. okt 2015

ja mam v plane pod stromcek babkam a dedkom dat fotku mimona 😀 tak snad to vyjde

jeinabe
28. okt 2015

Ahojte snazilky, pozeram ze nas tu zase pribudlo...drzim palce kazdej z nas, aby nam to cim skor vyslo... 😉

jeinabe
28. okt 2015

@lestate @e.vacka vravela som si, ze sa nebudem sledovat, ale nejde to...dnes bolesti hlavy ako pred ms, ale aj som hrozne zle spala a bolel ma cely krk, tak to mozno z toho...dnes pribudol biely vytok bez zapachu, vraj to tiez moze znacit tehu, ale jasne ze nemusi...

jeinabe
28. okt 2015

@martinaj ahoj, my zrejme mame spolocne zamestnanie, len ine odd...ja som si vravela, ze ked otehotniem idem na pn, nebudem sa uz vystavovat rizikam...

martinaj
28. okt 2015

@jeinabe a co a kde robis?

jeinabe
28. okt 2015

@martinaj no citala som vyssie, ze robis na onkologii ci nie? Predpokladam, ze sestru ci? 😕

martinaj
28. okt 2015

@jeinabe nerobim sestru a ty robis na onkologii tiez? ja robim v labaku, priprava cytostatik..... takze asi najvacsie riziko....

jeinabe
28. okt 2015

@martinaj no tak to mas fakt velke riziko, nie ja robim uplne na inom oddeleni, ja len tak...

martinaj
28. okt 2015

@jeinabe a kde?

laskykvet
28. okt 2015

Caute baby,my sme sa 1.6.presunuli z 1.trimestra tehotenstva znovu na snazilkovanie 😕 ale nevzdavame sa, drzte palce ☺

jeinabe
28. okt 2015

@martinaj niesom z BA a ani tam nerobim...takze je to uplne jedno... 😉

jeinabe
28. okt 2015

@laskykvet drzim palce, aby to vyslo a dotiahlo az dokonca... 😉