icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

laskykvet
28. okt 2015

@jeinabe dakujem pekne. Stale cakame na meskanie ☺

renimac
autor
28. okt 2015

@laskykvet moja kamoska hovorieva, ze cakame kym budeme cakat 🙂

jaannah
28. okt 2015

Ahojte, tak aj my zaciname od znovu, uvidime kedy sa zadari

jeinabe
28. okt 2015

@laskykvet a teraz si uz v ocakavani ms?

renimac
autor
28. okt 2015

@jaannah aj teba som dlho nevidela 🙂. Neboj, zadari sa nam vsetkym do Vianoc 😀. Uz som hore narobila bengal, ze maju meskanie 😀.

jeinabe
28. okt 2015

@renimac a raz sa dockame 😉 ...

jeinabe
28. okt 2015

@renimac uz si mala dostat ci az v sobotu?

renimac
autor
28. okt 2015

@jeinabe az v nedelu 😉. Aspon sa mi bude lahsie ratat 🙂 ked je prveho 😀. Navsteva na dusicky, no parada 😅. @jeinabe: ty kedy? Sobota?

jeinabe
28. okt 2015

@renimac no ved aj ja v nedelu, cakame spolu...ale dufam, ze bude meskanie...

jeinabe
28. okt 2015

@renimac moj maly ma v novembri 5 rockov, tak by bodol taky zivy darcek 😀 ...len on by sa tomu asi nepotesil, to ho musim este na to pripravovat... 😀

renimac
autor
28. okt 2015

@jeinabe a neboj, zvykol by si 😝, pri najhorsom sa budu bit ako ja s bratom 😝.

jeinabe
28. okt 2015

@renimac aj ja to poznam 😉...verim, ze by uz pocas tehu bol stastny, keby citil pohyby v brusku, tesim sa na to strasneee 😉

jaannah
28. okt 2015

@renimac no veru malo pisem, ale precitam, co mate nove, popri malej velmi nestiham... Bodol by originalny darcek na vianoce. Vy sa snazite cely cyklus alebo mate po menzese chvilu pauzu?

martinaj
28. okt 2015

jejda baby, tak vam drzim palce.... 😉 ja si este pockam...

evina89
28. okt 2015

my sme si dnes prvy krát dali Inofolic & Folandrol a manžel ešte nejake vitaminy..ked nič ine,,tak chripka nas tento rok nedostane 😝

renimac
autor
28. okt 2015

@jaannah my sa uz snazime len podla chuti, uz sme boli z toho obaja frustrovani. Posledny cyklus cez, tesne po, pred ovu, po ovu 😉.

lestate
28. okt 2015

@jeinabe ja som tiez strasne zle spala.. a rano som nevydrzala a testla a nic .. tak uz som aj smutna bola... vcera som mala totalne ms bolesti brucha .. ja to vidim tak, ze ta ms prichadza ... :/

martinaj
29. okt 2015

dobre ranko dievcata 🙂 tak ako sa mate?
ja dnes 17DC....

petkazh
29. okt 2015

tak ja uz mam vyplakane :/ presuvam sa do novembra :/ este nas caka vysetrenie v centre ...

renimac
autor
29. okt 2015

@petkazh a ako dlho sa snazite?

e.vacka
29. okt 2015

@jeinabe ahoj, no ja som dnes nevydržala, test snehobiely ... tak mi treba , keď som netrpezlivá. veľmi ma pichá v podbrušku tak divne. Citim sa uplne ako pred MS.. čo už..ideme do dalšieho mesiaca, do Vianoc ešte ďaleko 🙂

lienka1987
29. okt 2015

baby ja som si dnes ráno urobila test, keďže brucho nafuknute, furt revem.. a ništ..nevadí 😉 snažíme sa ďalej, aj keď teraz to asi nepôjde,lebo manžel je po operácii nohy, včera sa vrátil z nemocnice, a ledva chodí nie, aby ešte niečo stváral 😀 tak dáme pauzu a pred vami sľubujem, že test si už nejdem robiť, dokým mi nebude meškať..aj keď tak pozeram do kalendára, dáko divne rozhádzaný cyklus mám..uvidíme 😉 nestresujeme však?! 😀 majte pekný pracovný deň 🙂

dragulka
29. okt 2015

baby hlava hore, ziadne zufalstvo, a dajte si po rukach za tie testy @lienka1987 @e.vacka
na to aby ste s nami rodili v auguste si este mesiac musite pockat 😉 vsak @renimac

martinaj
29. okt 2015

@lienka1987 vsak mozes stvarat ty 😀 😀 😀

lestate
29. okt 2015

@e.vacka
@lienka1987 to iste... som vcera nevedela vydrzat a tiez nic a pritom som este dufala a dnes som na seba akurat nahnevana, ze som taka blba, ze som si myslela ze to vyjde na prvykrat a nahovarala si neviem ake mozne priznaky.. a psychika je taka svina, ze si opakujem aby som na to nemyslela a uz teraz sa idem zblaznit, ked si predstavim, ze co budem zasa prezivat mesiac po mesiaci ked sa dostavi ms... tak rada by som na to nemyslela denne a proste uzivala si zivot a prislo by to za par mesiacov uz nejako.
lienka - si 87? aj ja 🙂

renimac
autor
29. okt 2015

@lestate @e.vacka @lienka1987 dievcata moje, a co by ste robili po dvoch rokoch? 🙂. Trosku pocuvajte nas dlhosnaziace sa - vsak @dragulka? 😉. Keby som to od zaciatku tak prezivala, dnes by som uz naozaj bola psychicka troska. Nebojte, o par mesiacov si budeme posielat tehu fotecky. Dovtedy hlavne zhlboka dychat 😀. A berte to odo mna ako priatelsku radu, lebo viem, cim som si presla.

lestate
29. okt 2015

@renimac .. to ta obdivujem ze este nie si ta troska :/ ja dufam, ze u mna to uz bude teraz lepsie, lebo inac ma mozu po par mesiacoch odviest na psychiatriu :D ..

e.vacka
29. okt 2015

@renimac jasné, že je to blbosť sa teraz každý mesiac sledovať ako šibnutá.. tak som dufala, že by to mohlo vyjsť...nevadí ideme ďalej...všetko je tak ako má byť. 🙂

girlpowerm
29. okt 2015

@lestate @lienka1987 aj ja som 87 😉

renimac
autor
29. okt 2015

@lestate to by bola velka skoda 🙂. Na psychiatrii si keksiku moc neuzijes 😝. @e.vacka presne tak, ideme dalej 😉. Baby, verte, ze Vam sa to podari ovela rychlejsie ako mne. Ja som sa po roku a pol dostala do strasnych psychickych stavov, vkuse som revala, obvinovala cely svet, potom si nahovorala, ze sa s manzelom k sebe nehodime, ze to preto... My ludia sme uz navyknuti dostat vsetko hned, mame na vsetko technologie a aplikacie, cely zivot naskatulkovany a tak nam castokrat unika, ze priroda je silnejsia ako my a ona rozhodne, kedy babatko pride. Casto sa hnevam a zurim, ze preco to neviem ovplyvnit, ale na druhej strane si vzdy poviem, ze priroda ma vlastne pravidla. Drzim Vam vsetkym silno palceky! 😵