icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

jeinabe
1. nov 2015

@laskykvet sak jasne, ked pride nic sa nedeje, ideme dalej...ale drzim palce...a atb si brala pred ovu ci po?

lalia87
1. nov 2015

Ahojte kočeny, tak ja sa pridávam k tým snažilkujúcim. Od mája sme si s priateľom povedali, že ideme pracovať na bábenu. Zatiaľ neúspešne. Kedysi som si myslela, že to bude všetko šup šup, ale vidím že to tak vobec nie je ☹ U nás je najviac háčik v tom, že priateľ pracuje v zahraničí, takže máme "na to" len týždeň a len asi 2x sa stalo že som mala plodné dni, ale nepodarilo sa. Buď príde pred ms alebo po ms, ale plodné dni "vychytáme" málokedy. Viem že je tu milion tém aj na nete, ale myslíte že je aspoň malilinkatá šanca na otehotnenie mimo plodných dní? Čítala som aj príspevky kde babeny písali že otehotneli aj počas neplodných, aj počas ms.. niekedy mi je z toho až smutno, že sa nám to stále nedarí, lebo naozaj sa trafiť len do plodných dní je v našom prípade skoro nemožné..čo s tým?

jeinabe
1. nov 2015

@petulik1991 hmmm tak ty si to poriadne odstartovala 😝 😀 drzim palce, len aby tie spermie stihali aj dozriet 😀

trdielko149
1. nov 2015

@lalia87 ja som vznikla cez menzes 😀
a podla mojej svokry jej dcery dvojicky vznikli mimo plodnych dni 😀 moja susedka ma takyto isty vztah ako ty a po roku sa im podarilo a 16.9. sa im narodila dcérka 😵

lalia87
1. nov 2015

@trdielko149 dakujem za odpoved, ja som stale v dufani, ze sa to da aj mimo plodnych dni lebo to by sa nam nemohlo potom podarit asi nikdy 🙂

jeinabe
1. nov 2015

@lalia87 ahoj...vitaj u nas...no mas to tazsie, kedze priatel robi v zahranici...tiez som citala len na nete, ze niektore zeny otehotneli aj mimo plodnych dni dokonca niektore aj pocas ms,takze neviem ti viac poradit...

jeinabe
1. nov 2015

@trdielko149 a ty ako? Bola si u toho lekara ci este nie?

karolinagabika
1. nov 2015

@lalia87 Moja, moj tiez pracujem v zahranici, chodi domov na tyzdni a ani ti radsej nepisem po akej dlhej dobe...Ale nadej zomiera posledna 😉

laura851
1. nov 2015

@lalia87 pokús sa riadiť vlastným telom, keď budeš mať na to chuť ty a manžel, kašli na plodné a neplodné dni, my sme minulý rok mali obdobie, keď sme to trochu skúšali, ale nebolo to také uvoľnené a ani z toho nič nebolo...

renimac
autor
1. nov 2015

@dragulka @jeinabe: clovek tu nie je 2 dni a uz nestiha s diskusiou 😀. Na tu ovulku je ruzovy grep, ale zas nikde nie je napisane, ze cerveny nepomoze tiez 😉. Inac, je tu este niekto, kto ma nadej, ze mu to v oktobri vyslo? Trosku nas poteste... 🙂

jeinabe
1. nov 2015

@renimac ahoj a kde si bola tak dlhooo? 😉

trdielko149
1. nov 2015

@jeinabe nie zajtra idem ... nemala som v tieto dni silu tam ist ... dnes mam hrozny den ... vcera bol priserny vecer ...

renimac
autor
1. nov 2015

@jeinabe behali sme po navstevach 😉... ale uz konecne doma 🙂. Ty mas este nadej, ze? 😉

lalia87
1. nov 2015

@laura851 u nas je ta chut vzdy kedze priatel je 6tyzd.prec a potom len na tyzden pride a zas odfrci prec :D :D
rozmyslam ale ze zacnem uzivat kys.list., kedze na Vianočky pride "az" na 2a pol tyzdna domov, tak nech tomu trosku dopomozem, ak to ovsem naozaj dopomoze, ale gynek.mi to odporucila tak neviem 🙂

laura851
1. nov 2015

@lalia87 my plánujeme od januára, ale na začiatok plánujem tomu nechať voľný, no veď uvidíme, či neskončím pri grafoch 😀

karolinagabika
1. nov 2015

@lalia87 Aj moj po 6 tyzdnoch :D :-/ Ja ze len ja som tu taky "strateny pripad" 😀

@renimac Ja som 21DC a podla kalendarika v mobile sme trafili plodne dni, ale myslim, ze ovu nie. BT ja nemeriam zatial. Takze aka moze byt sanca?...necham sa prekvapit.
Dnes sa mi prvykrat snivali // tak to beriem, ze mi moj anjelik poslal taky pekny sen v tomto obdobi 🙂

jeinabe
1. nov 2015

@trdielko149 joooj moja drz sa, mas to tazke 😒 ...myslela som dnes na teba...

renimac
autor
1. nov 2015

@karolinagabika tak verim, ze sa ti sen coskoro splni 😉. Aj keby ste ovu netrafili, to nevadi, spermie preziju v tele zeny 2 az 5 dni, zavisi od muza. Takze nic nie je stratene. Daj potom vediet 😉 .

jeinabe
1. nov 2015

@renimac no zatial, od soboty mam tu horku chut v ustach, najprv som si myslela, ze si uz namyslam, ale mam ju ak dnes cely den...ale cely tyzden som teraz jedla vlasske orechy, zeby z toho? A prave idem jest klobasu, vcera slaninu 😉 , ale moze to byt aj pred ms... 😀

renimac
autor
1. nov 2015

@jeinabe nechcem ta sklamat ani zbytocne davat nadeje, ja som mala take stavy za tie dva roky aspon 10x. Ale to samozrejme nemusi byt Tvoj pripad. Vsak za chvilu sa to rozluskne. Testovat chces az v stredu, ano? 🙂

jeinabe
1. nov 2015

@renimac sak ja viem, niekedy mi ms meska aj 4 dni, 2 krat sa mi stalo ze mi zacal len hnedy vytok a nakoniec sa to rozbehlo na ms...ratam so vsetkym...

lalia87
1. nov 2015

@karolinagabika ooooo super, že tu mam sparingpartnera, ci ako sa to pise :D :D teraz mi zas odfrcal a pride az na Vianoce a zas mimo plodniackych dni, tak budem sa asi musiet porozpravat s jeho sefom aby vedel kedy mi ho ma domov posielat 😀

karolinagabika
1. nov 2015

@lalia87 😀 Aj my az na Vianoce, mozno medzitym pride na 1 den, ked mu budem velmi chybat :D Ale vies ako to vacsinou je?Ze ono to vyjde, ked clovek necaka...U nas to na prvykrat tak bolo...Zacali sme sa prvykrat snazit,bola som pri nom v zahranici a 28dc nic, tak som si urobila test - nic - sklamanie, hnev, nervy, slzy...Prisli sme domov, behali kade tade a ja len cakala ms a ta neprichadzala...tak som na 28dc urobila test a tam // Len skoda, ze si to babo v 10.tyzdni rozmyslelo a priroda to zariadila inak. Dnes mi na cintorine bolo velmi tazko, aj slzy vysli, lebo od 1.tehu som precitlivena, ale nestracam nadej 😉 A ty, aby si tiez nebola prekvapena z neplodnych dni a ostatne baby tiez 😉 Mamina mi vravela, ze som 1.den po ms :D

trdielko149
1. nov 2015

@jeinabe Ďakujem Ti ...

renimac
autor
1. nov 2015

@jeinabe silno Ti drzim palce, aj ostatnym babam, ktore este maju nadej. Ja verim, ze sa uz tiez coskoro dockam. Manzel sa bol vcera vecer prejst a ked sa vratil, posepkal mi uz polospiacej do ucha: "Videl som padat hviezdu, zelal som si za nas oboch, ale nemozem Ti povedat co..." 😵 😵 😵 Zlaty.

jeinabe
1. nov 2015

@renimac jeeej kaaasne, aky romantik...... 😉

karolinagabika
1. nov 2015

@renimac Už je to vo vesmíre 😉 Drzim silno prsty 🙂

lalia87
1. nov 2015

@karolinagabika och, az ma zamrazilo pri čítaní tvojho prispevku, je mi to luto..ja som si vzdy myslela, ze to proste pride hned 🙂 kamoska tak raz skusila uz s terajsim manzelom a o par dni mi zvestovala ze cakaju mimco, ale ona mala asi len obrovske stastie 🙂 od maja som si robila tolko testov a vzdy som bola len sklamana, tak uz posled. 2mes. som si testy nerobila, staci ze sa pozriem do menst, kalen.a vidim neplodne dni ked ma priatel prist a nedavam tomu takpovediac ziadnu sancu aj ked v kutiku duse stale dufam 🙂 a ja zas asi az moc chcem, uz velmi dlho tusim po babu, ale bolo treba este cakat, antiku uz roky neberiem, zdrava som ako rybicka, no vsak ale co z toho, ked muza tu nemam 🙂 dufam ze aspon na Vianoce sa nam to podari, budem nam, aj Vam drzat palciska

karolinagabika
1. nov 2015

@lalia87 Hlavne je, ze si zdrava a ostatne baby tiez. Nikdy som si zdravie nevazila tak ako ked sme mali 6 mesiacov pred svadbou, sla som na preventivnu prehliadku a doktor, ze mam myomy a musim ist na operaciu. Prave, ked som zacala tuzit po babatku (mam 28rokov, nikdy som gynekol. problemy nemala). Odisla som aj z prace, aj som otehotnela a teraz ani praca, ani babo...Ale viem, ze vecne to tak nemoze byt a po kazdej burke vyjde slnko. Proste uz musi byt len lepsie 🙂

laskykvet
1. nov 2015

@jeinabe myslim ze az po to bolo. Ja ovu nejako nesledujem ale v podstate sok brala atb minuly tyzden takze je to skor ku koncu cyklu. Dnes uz som citila brucho ako pred ms tak mozno to pride. A jasne ideme dalej vsak svet sa nezruti ☺ kedy si ides robit testy?