icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

petulik1991
1. nov 2015

@jeinabe Priatel bol vo stvrtok na spermiograme a odvtedy do dnesneho rana sa chlapci vyvijali, urcite ich tam necvrkol hned vsetkich, tak sme im dali sancu sa ukazat. Ked uz je dnes ten den..u mna to prebieha velmi rychlo. Ovu testy mimo ovu mi neukazuju ani ducha,ked sa zacne ciarka ukazovat, tak o cca 24 hodin uz je test pozitivny ako blazon a potom zase slabne 1-2 dni a nic :D niektore baby maju ducha cely cyklus..ja nastastie uz pri nom viem, ze je ovu za dverami 🙂

sabina1987
2. nov 2015

@jeinabe ahoj,no ako?ja som ešte nedostala..príznaky akosi zmizli,akurát ma občas pichne v podbrušku a občas sa mi zamotá hlava a tiež sa smädí riadne.....stále dúfam 😊 ak nedostanem do stredy,robím test aj ja 😊

lalia87
2. nov 2015

Babule ten moj chlap viac caka ako ja 🙂 stale sa pyta ci som uz tehulka,ze on ma tusenie 🙂 zlaty 🙂 zajtra by mali prist marhy, a citim to tak,ze aj pridu.

sabina1987
2. nov 2015

Môj drahý je tiež už zmagorený z toho...veľmi by chcel synátora...len čo ak to bude baba 😍 hlavne,nech sa nám to všetkým podarí....<3

jeinabe
2. nov 2015

@sabina1987 waaau napinave, ani ja som este nedostala 😉 ...priznaky ziadne...drzime si palce, v stredu testujeme spolu ak nedostaneme... 😕

jeinabe
2. nov 2015

@sabina1987 podstatne je, aby bolo zdrave babatenko...

jeinabe
2. nov 2015

@petulik1991 ja sa do tych testov vobec nerozumiem... 😉 ...tak tuj tuj tuj aby vam to vyslo...

e.vacka
2. nov 2015

@jeinabe
@sabina1987

baby ešte stále žiadna MS??? jupííííí ... ja som netrpezlivá do stredy za vás... držím palce obidvom...

vierocka888
2. nov 2015

@renimac noo pokracujem tak, ze doma rekonstrukcia v plnom prude, pridem z prace na druhu smenu 😀 a potom poctivo sexujeme az sa aj nam zadari. V sobotu mam doatat MS tak uvidime.... len uz tyzden mam take strasne zive sny ze sa nam narodilo dievcatko, krasne ako anjelik, ze som tehotna a tak
... rano sa zobudzam uplne v soku lebo ani sme sa tou temou v poslednych par dnoch nezapodievali. Uz mi asi sibe z toho ☹

ninus22
2. nov 2015

babyyy!!! premrhala som asi plodne dni, v piatok sme sa sice milovali a vcera som mala asi najplodnejsi den v zivote 😀, uplne som citila vajecniky,pichalo ma v podbrušku, bola som nafuknuta...a my sme obaja o 9 spali jak zabití :-P

jeinabe
2. nov 2015

@e.vacka dakujeeeme, ty uz zachvilu zacnes pracovat zas a my stale nic.... 😉 a uz budes cakat na pozitivny vysledok...samozrejme aj s ostatnymi 😉 ...

jeinabe
2. nov 2015

@ninus22 no podstatne je, ze v piatok bolo a spermie to mozno vystihli...ved oni v nas prezivaju dlhsie... 😀 ...takze nic nieje stratene a dnes musite makat...

ninus22
2. nov 2015

@jeinabe No šak snáď ešte nie je tomu koniec 😀 a bars by si mala pravdu a tie piatkove počkali na vhodny čas 😀

jeinabe
2. nov 2015

@ninus22 neboj pockali aspon jedna urcite 😀

ninus22
2. nov 2015

@jeinabe jedna zdravá by bohato stačila

martinaj
2. nov 2015

Ahojte, nebolasom tu cez vikend a vidim tu novinky 😀 gratulujem k // 😵
Ja si este pockam ale snad raz...

sabina1987
2. nov 2015

e.vacka jeeeej,zlatá....ďakujeme <3 táto stránka sa mi fakt čím ďalej,tým viac páči...😊😊😊 zlaté ste,baby ..

sabina1987
2. nov 2015

@jeinabe presne tak....😊😊😊 ok,v stredu si píšeme...dúfam,že tam budú 2 čiarky u oboch a budeme sa tešiť spoločne 😍😍😍

lenkaoravcova
2. nov 2015

Ahojte dievcata, rada by som sa pridala medzi vas ak mozem, Mam dve deticky a obe boli nasupu hned, tretie sme planovali ale moc sme sa nato nesustredili, zostala som hned tehotna ale v januari 2015 som v 4.. mesiaci potratila a odvtedy sa nejako nedari, uz by sme tak velmi chceli, ale verim ze do Vianoc to dame

martinaj
2. nov 2015

@lenkaoravcova ahoj, ja som na tom podobne, teda okrem tej straty 😔

renimac
autor
2. nov 2015

@lenkaoravcova tu stratu ti naozaj nezavidim, muselo to byt tazke. Ale ako si mohla 3x na supu otehotniet? 🙂 To sa ako pre Boha da? Si pre mna ako postavicka zo Sci-fi 🙂.

dragulka
2. nov 2015

@renimac 😀 ty dnes perlis 😀 😀 😀

zuzka71291
2. nov 2015

Baby.prosim vas,ked mam momentalne hlien.co to znamena? Som po ovu,mam ovu? Nezabite ma,prosim 😃som zaciatocnik 😉prajem vam pekny den...😊

jeinabe
2. nov 2015

@sabina1987 no ked nedostanem do zajtra, tak si pojdem kupit test a v stredu hned rano robime...a ty dostavas presne ms? Mne zvykne aj meskat, ale teraz nemam ziadne priznaky na ms...

jeinabe
2. nov 2015

@zuzka71291 tak v tom ti tiez neporadim, ale kym je hlien tak pracujte dalej bez prestavky aspon kazde 2 dni a tak vies, ze ovu nepresvihnes... 😀

sabina1987
2. nov 2015

@jeinabe Ja som teraz prvy mesiac po vysadeni antipky,takže uvidím....predtým,keď som nebrala,tak som mávala takmer pravidelný cyklus a pred MS som bývala nervózna+všetko,čo to obnáša...teraz nič...😊😊😊 takže kvôli tomu si myslím,že to tam môže byť..a navyše cez ovulku,mal priateľ narodeniny,takže sme ich v posteli pekne oslávili viackrát 😍😍☺☺

maja923
2. nov 2015

@zuzka71291 podla toho aký je ten hlien. Ak sa ti na toaleťáku natiahne ako bielko, tak je to ,,ten pravý" hlien. Ak si po ovu (a si si tým istá, že si po ovu, tak je to normálne a už by to nemal byť ,,plodný hlien")

lenkaoravcova
2. nov 2015

@renimac neviem proste ked sme chceli bola som hned tehu mozno do 2 mesiacov ale nikdy som sa tym nezaoberala, a tazke to bolo velmi lebo uz to vsetci evdeli vsetko vyzeralo byt ok aj deticky to uz vedeli, prave preto si hovorim, ze sa nam musi este podarit

renimac
autor
2. nov 2015

@lenkaoravcova my sme sa tym nezaoberali prvy polrok tiez a tehu nie som. Tak to asi tym nebude. Co uz, clovek mieni, priroda meni. Drzime palce aj Tebe 🙂.

zuzka71291
2. nov 2015

@jeinabe
@maja923 dakujem vam,zienky moje 😊tak pokracujjeme v snazeni.v piti grepoveho dzusu a pod.aspon viem,ze sa nieco deje,kedze pri mne to je zlozite prvy mesiac 😊