Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
Baby bohužiaľ kramy vcera došli, takze zas az o mesiac uvidíme, ale bereme to pozitívne a verím ze všetko ma svoj čas 🙂
@dragulka uz som sa zlakla ked som citala ze sa pochvalime fotkami 😀 ... no tak ja sa pridam, moj bude mat speci nedelny obedik - snad mi to nic neprekazi 😀 sak co je na tom ze mam neplodne dni, sranda musi byt 😀 😎
presne tak baby !!! paci sa mi vas boj a odhodlanie 😎 ked budeme plakat nic nam to nepomoze a takto budeme aspon utuzovat manzelstva / partnerstva 😎 😎 😎 😎
@dragulka Super napad, ale ja ho zrealizujem az o dva tyzdne,zeny, nevadi, dam foto potom 😉 Budte rady, ze mate manzelikov doma, skusajte. Nam to vychadza na kazdy druhy cyklus, preto ja ani baz.teplotu nemeriam, ale nevadi, hlavne je mat pozitivnu mysel. Tesim sa, kolko nas tu napise, ze na Vianoce uz budu mat <3 v brusku 🙂
@karolinagabika tak tebe vymyslime extra ulohu aby ti ubehli tie dva tyzdne 😉 pecies rada ? ak hej tak dostanes za ulohu natrenovat daky zlozity a mnamkovy kolacik ktory teraz natrenujes a potom s tym privitas manzelika 😎 osobne pecenie vyuzivam ako psycho-hygienu ked potrebujem zamestnat myslienky a vypnut hlavu. cim zlozitejsi recpet ty lepsie...naposledy som robila malovanu roladu a makronky 😀 😀 😀 😀
@dragulka Kludne :D Ja praveze vela peciem, lebo peciem marcipanove torty 🙂 A moj muz praveze sladke velmi nechce, zatial mi povedal, ze chce iba lievance. Takze velmi porozmyslam co to bude ;)
Rolada a makaronky? Oooo, palec hore 🙂
lienka175 aj ked cakas menst. pokuste sa aj tak, vela som tu citala, ze niekomu sa podari praveze iba vtedy...Predpokladam, ze nie pocas silneho krvacania, takze zeny porozmyslajme aj nad takou moznostou, napr. posledne dva dni, ked je to slabe. Hoc by sa to len jednej podarilo :D
Ahojte baby. Pridávam sa. My to skúšame od septembra, zatiaľ nič ale verím že tento mesiac to vyjde. Podľa mňa je to všetko o pozitívnom myslení 🙂
Noo ja tiez radsej peciem ako varim, priznavam sa 🙂 a ta psychohygiena je u mna potrebna jak sol 😀 od 7.00 do 17.00 sedim za PC, zakaznici si tu na mne vybijaju frustraciu z domu, prace, zo seba samych a ja musim nahodit usmev cislo 4 a venovat sa im... fakt, uz sa mi nedari odosobnit sa a doma vypnut ☹ takze asi si coskoro otvorim cukraren, tak budem vypekat od nervov 😀
@karolinagabika joooj tak ty si tazky profesional 😎 tak tebe to zmenime na to ze napecies torty pre nas a pri tom ako ti ich zhltneme tak nam spravis workshop a naucis nas robit dake tie techniky, ozdobky a tahy 😀 a ked mas doma takeho mäsozruta tak potom skus siahnut na daky special recept...vies mäso s mäsom 😀 pripadne skus toto pozriet.... http://www.nejrecept.cz/recept/masovy-dort-chry... je to jednoduche ale je to piplacka...a mne niekedy aj pomoze ze sa sustredim na piplave veci a zrazu zistim ze 3 hodiny som na nic nemyslela a mam cistu hlavu 😠
@lienka175 nie je na to ziadny special recept...ak mas oblubeny piskotovy / roladovy recept tak kludne si ho priprav a len cast z toho cesta si odloz....par lyzic a primiesaj kakao ak robis svetlu alebo prave naopak odloz svetle a primiesaj kakao do zvysku.... ak ides malovat napr. kakaovym cestom tak to kakao ti to zahusti... no a uz malujes podla toho co chces...kuk potom link tam su dake napady ako a co namalovat.....no a cely zazrak je o tom ze to musis tak namalovane supnut do mrazaku aspon na 15 min, kludne nech to napevno zamrzne a az potom vylej zvysok cesta na to a daj piect.....to je cele 😎 najviac na tom zabavi prave to malovanie a premyslanie co ako nakreslit aby to vyzeralo ok hlavne ak pisete text pozor na zrkadlovy odraz 😠 😀 😀 😀 😀 tak sup do toho baby, drzim palce a kludne tomu svojmu napiste ze ho lubite 😎 😎 to bude potom paradicka akou sa odmeni a hlavne ked budu na nas vidiet ze myslime aj na nieco ine ako ovulaciu 😉
@lienka175 sorka este ten link http://www.nejrecept.cz/tip/inspirace-na-netrad... 😀 😀 😀 😀
Dakujem za ten recept, dragulka urcite vyskusam a paci sa mi aj ta rolada, uz som to videla, ale este neskusala. Tesim sa, ze sme sa zamerali na prijemnejsie veci, ako len riesit ovu, cyklus, testy, diagnozy atd. :D STE SUPER
samozrejme aby niekoho to nepomylilo otazky k ovu su urcite vitane, taktiez ine otazky a rady si dame vzajomne a fotka testu na kontrolu viacerymi ocami tiez 🙂 len viac ako hecovanie do novej oplodnovacej metody sa zamerajme na povzbudenie aj inym sposobom 😎 som rada ak vas to oslovilo, lebo ja som v niektorych temach mala pocit ze som ako z ineho sveta a ze ten den maju niektore nacasove na minuty....ako tiez sa snazime a manzel tiez ocakva kazdou chvilou ze mu to oznamim a pri vypucenom bruchu sa uz pyta " uz ? " no zial vzdy je to od pizze, burgru si syrovych cestovin 😠 😠 😠 tak snad na vianoce to nebudu medovniky ale krpec 😀 😀 😀 😎 😎 😎
baby pridavam sa k vam...zacali sme sa snazit len od septembra cize 1. cyklus.. a v utorok budem robit testiiik...🙂
@dragulka: no ty mas riadne odhodlanie teda 😀 . Ale ok, pridavam sa. Vikend asi nestiham, sme na ture, ale nieco vymyslim ked tak cez tyzden 😉 . Btw. spat trosku k teme, mna nakopla k zmene jedna vecerna debata s mojim manzelom. Ja som v tom case uz tak prepadla deziluzii (to bolo niekedy v lete), kazdy cyklus som sa lutovala, zavidela vsetkym tehotnym, hovorila o nespravodlivosti, az som zistila, ze som tehotenstvom totalne posadnuta. Manzel mi so smutkom povedal, ze mi uz nezalezi na nasom vztahu, ale iba na dietati. A viete co? On mal naozaj pravdu. V predstavach som videla len dietatko, ale nie manzela. Brala som ho ako prostriedok, nie sucast zivota. Padlo aj slovo rozvod - nie preto, ze sa nam 2 roky nedari, ale preto, ze pre mna nic ine neexistovalo. A vtedy som si povedala, ze musim urobit nieco pre svoju manzelstvo, zobudit sa z tohto poblaznenia, mam najlepsieho muza na svete, predsa ho nemozem stratit. Vela z Vas sa snazi len par mesiacov, verim, ze v tejto faze este nie ste a nikdy ani nebudete. Ale 2 roky cloveku kvapkaju na karbid 🙂 . Vazte si svoj vztah, lasku, lebo kde je laska, tam bude raz aj dietatko. A stale trvam na tom, ze dejchanek by mohol byt skvely relax pre nas vsetky 🙂 . Dame si vsetky v decembri pyzamovu party, lebo dovtedy uz budeme "kvasit" - ako hovori moj manzel 🙂 .
@renimac presne toto je ONO !!!! presne o toto mi ide ! nerutit sa bezhlavo za pozitivnym testom a milovat sa len vtedy ked je nabeh na plodne dni. ti nasi chlapi to hned vidia a velmi dobre kedy zena pride spontanne a kedy tlaci na sex len kvoli tomu ze podvedome vie ze jej silnie ciarka na teste. a preto ze ja som tiez toto zacala na sebe vnimat tak navrhujem taketo vyzvy za "stastne manzelstvo" z ktoreho co ine ako maly krpec moze byt 😀 pre toto som chcela aby sme sa povzbudzovali popri tom tazkom obdobi prave tym ze budeme si vymyslat taketo rozne vyzvy ktorymi potesime prave svojho muzicka, pre neho to bude "len tak" pre nas to bude zabavka a relax lebo svojimi hlavkami vymyslime nieco extra a odmenou nam bude prave ten spokojny manzelicek a "kvasnice" v brusku 😀 😀 😀 inak to ze idete na turu je vyborna prilezitost aj pre teba k tejto vyzve. ake vyhovorky to mas ? idete na turu a muz nic necaka....tak priprav piknik pre vas ! budete na vrchole a ty ako macher mozes vytiahnut sendvice v tvare srdca, jahody ci sampusik alebo len caj v termoske s visackou " caj lasky" to je ta kreativita co som pisala do vyzvy 🙂 nemusi to byt rezen so salatom a sviecka na stole k tomu....nech je to nieco blaznive, mile, jednoducho nieco s cim si natrapime hlavy nie penazenky 😀 😀 😀 😎 😎 😎
Babeny, akosi nam to tu stichlo cez ten vikend 😀 ja som od vcera zacala s Inofolicom. Som zvedava co to spravi 😎 a ako pokracujete s vyzvou?
u nás už koláčik hotový, foto dodám, stihla som odfotiť, kým sa načal... na druhú časť si ešte počkám, lebo manžel už tri hodiny doučuje 😀
@lienka175 ejha, to sa dnes zahraj na neslusnu studentku 😝
@vierocka888 keď u nás je to problém, keďže máme doma 14-mesačného drobca... kým zaspí, tak aj my sme neraz odvalení 😅
@lienka175 no tak to ti verim teda... to je taka mala antikoncepcia 😀
@vierocka888 presne tak ho občas volám 😀
🙂 ahojte,aka ze to je vyzva? Co varite damy 😉 tip na plodny nedelnu obed 🙂
Ja som drahemu urobila ten jeho vysnivany zemiakovy salat, obalovany syr a kuracie reznicky 🙂 stastny bol jak male decko 😀

@renimac prese toto som tu dnes rano chcela napisat 😀 ze sme pozitivna skupinka a nestresujme sa tym co vsetko sme vyskusali a nepomohlo, fotkami negativnych ovu testov a cislami bazalnej teploty 😉 co keby sme sa podporovali inak a tak ako sme navrhli vcerajsiu "challenge" tak by sme viedli aj tuto debatu ? ved kazdy hovori !pozitivna mysle, otehotnies" " nemysli na to a prave sa to stane" hm ? kto ide do toho ?
@roxy80
@vierocka888
@jaannah
@malcica
@karolinagabika ak som niekoho neoznacila tak pls dooznacte alebo sa jednoducho pridajte 😎 ako prvy pozitivny krok by som navrhla " kreativna vecera pre manzela" kreativna v zmysle nieco zaujimave napadite nemusi to byt rovno steak alebo pecene prasa, kludne aj jednohubka v tvare lienky 😎 cielom proste bude pozitivne naladit seba / muzicka, navodit atmosku a po takej veceri urcite bude aj pozitivny sex a vysledok ???? 😀 tak co vy na to ? splnenie si dame do nedele vecera a v pondelok sa tu pochvalime fotkami nasich vytvorov .... 😀