Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@martinaj no ja som to tiez zacala praktizovat na odporucanie doktora, minimalne v obdobi ovulacie
@trdielko149 uf to ma velmi mrzi prepac nevedela som. Si velmi silna zena ked to tak dobre zvladas. Drzim ti velmi palce aby ti to coskoro vyslo opat uz sa mozete snazit? nie je to este skoro od porodu?
@martinaj , @trdielko149 bohapusty sex 😀 hahahaha, dobré. Ani mne sa nechce s tou predohrou brblať aj keď niekedy nie je na škodu.
@lenkaoravcova tak to hej ked je ovu 😀
@lenkaoravcova trt zvládam .... tí čo ma poznajú osobne vedia .. sú dni zlé,horšie ešte horšie a také fajn že žijem dýcham som ..ako aj dnes žijem dýcham som ... žiadne dobré dni nie sú ... dovolenie snažiť sa sme dostali od gynekológa,genetičky po 3 mesiacoch od pôrodu ...
@ninus22 ja proste v poslednom čase od pôrodu ako sme po šestonedelí začali nejako nemusím predohru vôbec ... romantické milovanie áno ...ale predohra nie ..a neviem sa prepnúť ..
@martinaj keďže mi to riadne mešká neviem aký mám cyklus kedy je ovu tak mz proste každý druhý deň frčíme ale nie vyslovene kvôli tomu že sa snažíme ..občas máme aj dni keď každý deň máme chuť ...keď chuť nie je tak nič ..keď je tak ideme 🙂
Jj my tiez nic nesilime, nasilu to nejde
ahojte, juj kurňa nech mi už skončí mrcha mrchavá.. zle mi je štyri dni totálne. Ja som si nasadila alchemilkový čaj, začala som odšťavovať grepy 🙂 dopujem sa kyselinou listovou a zlatikovi som naordinovala selén. Takže v novembri pridávam pozitívny test a basta. Takto som sa dnes rozhodla. Kto ide so mnou do toho???
baby čo ste boli tehulky a mate aj detičky...citili ste aj uhniezdovanie?
čaute baby, snažím sa aspoň obdeň sem nazrieť a prečítať, čo nové krásne ste zažili, ale akosi nestíham písať pri tom našom malom uragáne, ktorému idú zuby 🙂 my zase rovnaký mesiac, MS dva dni meškala, ale test snehobiely a dnes sa už rozbieha :( ale ešte stále je čas stihnúť to do Vianoc 🙂 som sa rozhodla, že tento mesiac to vyskúšam aj ja s tými grepmi, lebo teraz som akosi vôbec necítila ovuláciu, hlavne hlien akosi nikde nič...
@ninus22 a ktory dc si? mozes byt ak tehu a krcok je ciltivy aj to je mozne
@jeinabe ahoooj 😊 zatiaľ nič 😍 zajtra ráno testujeme....😊😊 inak,aj ja mám teraz divné sny,včera ráno mi až zle bolo z toho....cez víkend sa mi snívalo o dieťatku..😊😊😊 no,uvidíme.už nech je zajtra ráno,lebo sa zbláznim 😀
@ninus22 ja som pri prvom necitila nic - ziadne uhniezdovanie... to ze som tehu som zistila vecer v den, ked som mala dostat ms - mali sme sex a po nom som myslela ze mi niekto trha vajecniky zaziva z tela asi pol hodinu som lezala na posteli a myslela ze od bolesti odpadnem, potom to preslo a muz mi hovori ze ci nejdeme k dr. a ja reku co mu poviem, ze mi neprisli kramy a mali sme sex a co dalej...a reku nevadi, uz je dobre, a on ze mozno si tehotna... tak som kupila na druhy den test a este vecer som si ho spravila...a bum, bolo to tam - dve ciarky... 🙂 inak som absolutne ziadne priznaky nemala ani potom... cele tehu uplne v pohode... dufam,ze ak sa podari, aj to druhe bude take bezproblemove... 😉
inak baby...ja klasicky ako vzdy uz pocitujem tyzden pred ms take pobolievanie v podbrusku...takze to nevidim pozitivne ani tento mesiac... ale este stale dufam... ledva cakam na ten pondelok, ci dojdu, alebo nie... 🙂
Ahojte dievčence 🙂 tak možem sa k vám s radosťou pridať ... s priateľom sme sa začali pokúšať o bábatko ... až mam zimomriavky keď to píšem lebo je to pre mňa vytúžený moment ... len mam trošku strach z toho či niesom nato až príliš zameraná ... mám pocit ako by som to myšlienkami nejako znásilňovala ... psychika robí svoje ale neviem sa odpútať od myšlienky na bábo. Určite ste mali niektorá z vás takéto stavy však ? 🙂
@lenkaoravcova 14 DC
@kukulienka83 bude neboj nic 🙂
@veroka03 no tak to ich obdivujem aj ja ... a ako čítam že sa snažia nie mesiac, dva... ale rok, dva, tri aj viac ... až ma mrazí ... myslim že každa ideme do toho s tým že to musí vyjsť no po prvom, druhom neúspechu začíname ,,stresovať,, a už to ide ... stres, panika a strach ...
@ninus22 tak potom asi ovulka
...vsetkym vam drzim palce... ten cas po ovu do dna ci pride alebo nie ms, je nekonecny... 😀
tie co testujete uz zajtra dufam,ze si tam najdete tie 2 vytuzene ciarky... tesim sa na zajtrajsie pevne verim ze pozitivne komenty... 😉
Ahojte,tak konecne ideme aj my do toho,pred vyse mesiacom som dokojila mojho 20-mesacneho drobca a kedze sa mi cyklus vratil,tak zaciname 🙂 som teraz 3DC a davam si Inofolic - pre istotu a drahy berie zinok+selen 😉 Uz som sice myslela,ze tato mrcha nepride,ale aspon,ze prisla v termine...no tak vela stastia prajem vsetkym co ste tu,trpezlivost a radost z vytuzeneho babatinka 🙂

@trdielko149 ja mam podobny problem teda mala som s cyklom rozhadzany po kyretazi uplne neskoro ovulacia az okolo 25 dc a teda mizerna sanca na tehu, mne doktor minuly mesiac nasadil clostylbegyt a na 13. den injekciu pregnyl a dostala som na 28 dc a pekne 4 dni predtym po potrate som mala aj 8 dni no na nervy, takze mne to hned pekne upravilo cyklus, vcera som dostala opat injekciu a dnes sa musime snazit 🙂