icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

lienka175
3. nov 2015

@jeinabe zo srdca blahoželám... 🙂 dúfam, že nám to tu rozbehneš... už som sa tu stratila v tom množstve snažiliek... to je prvé?

jeinabe
3. nov 2015

@e.vacka 😀 😀 😀 prisaham vačku, ze na tom grepovom dzuse daco bude..... 😀 😀 😀 ..sak som hovorila, ze hlienov som mala od soboty do soboty...... 😀 ...ze az mi to liezlo na nervy.......

jeinabe
3. nov 2015

@jahodka540 dakujeeem, ale este pockame do zajtra..... 😉

jeinabe
3. nov 2015

@karolinagabika mne taka zima bola vcera, tiez ma triasla zimnica.....ale to tak mam aj pred ms, bud horuco alebo zima.....

ninus22
3. nov 2015

@lienka175
@luckalucinka
Baby dakujem ,ja som nemyslela u seba ale tak vseobecne. Ci to baba nejak pocituje alebo ani nevie,ze sa tam dole nieco deje.

jeinabe
3. nov 2015

@renimac nebooooj, ja verim, ze ak budu zajtra kolajnice, tak sa vsetky odomna nakazite tfuj tfuj tfuj a na Vianoce budeme mat vsetky tie najkrajsie darceky pod stromcekooooom......prajem to vsetkym babyyyy..... 😉
Takze nasadila som femibion, do ovulky som pila alchemilkovy caj (rano pol litra a vecer pol litra) a uz ked som videla sem tam hlien, hned som pila grepovy dzus 2 dni po 1 l a o dalsie 2 dni sa mi spustili take hlieny ze az na nervy mi isli.....a od poslednej ms sme mali vzdy kazdy den, niekedy kazde 2 dni, stalo sa aj 3 dni sex......niekedy som po nocnych bola unavena, ale nevzdavala som to..... 😉 😉 😉 ...takze vyskusajte ten dzus, naozaj to ma asi nieco do seba...... 😉

jeinabe
3. nov 2015

@laskykvet tak silno drzim palce, aby ti to vyslo, nech nas je cim viac..... 😉

jeinabe
3. nov 2015

@lienka175 nie druhe....uz mam krasneho chlapceka, ktory bude mat prave v tomto mesiaci 5 rockov.....takze odstup medzi nimi tak akurat pre mna..... 😉

dragulka
3. nov 2015

@renimac je to služobne, dokonca bez manžela ale tak od roboty sa nezoderiem 😉 akurát že sa neustále presúvame po krajine tak nie som stále online. Pozerám že pol dňa tu nie som a mám čo robiť aby som to tu prečítala. Baby posielam vám trošku slniečka a morského vzduchu. Úsmev na tvár a v decembri budeme všetky V tom !!!!

jeinabe
3. nov 2015

Babyyyyyyyyy ja sa bojim az radovat........lebo som citala uz aj take, ze testy ukazali 2 ciarky a neskor prisla ms...........ale neviem ja mam takeho tusaka, ze to vyslo.......... 😉
Aj ked som robila test, hned som tam videla ducha....a potom ta ciarka trosku zosilnela...... 🙂

dragulka
3. nov 2015
jeinabe
3. nov 2015

@dragulka no tak sa nadychaj morskeho vzduchu, zrelaxuj, ze babatko bude sup sup..... 😉

dragulka
3. nov 2015

@jeinabe a ty nestresuj no ani a predčasne nevytesuj. Daj si pohov a testu až za týždeň. Nech si tým stresom neublizis a nevyplasis bábo 🙂 takže nohy vyložiť a chlapa teply čajík. Pfuj pfuj pfuj a tešíme sa na ten mejdan čo budeš robiť :- P

bibus2208
3. nov 2015

@jahodka540 dakujeme 🙂

ninus22
3. nov 2015

Baby prosim vas ake testy si kupujete? Mna skoro prave porazilo. Rano som si robila test. Ziadna druha palicka tam nebola...sak co som aj cakala tak skoro 😀 a poobede neviem co ma napadlo kuknut sa do kosa a pozret ho este raz....rozklepala som sa a nevedela som ci to je len zaschnuty moc a vystupena ciarka alebo ci je to pozitivne tak som si robila 2 test teraz a nič sa neukazalo. ...tak preto sa pytam na znacky testov 😀 pripajam fotos

jeinabe
3. nov 2015

@ninus22 ja som tak mala pri prvom tehu, urobila som test a nic, neskor som pozrela a boli tam 2 ciarky...tak som robila este dalsie, ale ukazali sa uz 2 ciarky.....ja som chcela kupit mamatest, ale nemali tak som vzala len dr.max a ukazalo tam nieco, tak zajtra testnem zas......

jeinabe
3. nov 2015

@ninus22 skus rano z ranneho mocu, drzim palce, aby to bolo pozitivne..... 😉

luckalucinka
3. nov 2015

@jeinabe nieco tam je 🙂

ninus22
3. nov 2015

@jeinabe no musim si zajtra kupit. Nemam uz doma 🙂 a vo stvrtok sa testnem. Ale moc tomu nedavam...lebo az za tyzden a pol mam dostat menzes...cize to by asi aj tak skoro neukazalo...

lestate
3. nov 2015

@jeinabe .. gratulujem!!!!! 🙂 tesim sa s tebou a budem si brat priklad 😀 ..aspon niekomu sa to podarilo, lebo som si zacala uz mysliet, ze sme zakliate vsetky ..

bibus2208
3. nov 2015

@vierocka888 ja sice sny nemavam ale stale sa pristihnem ako si predstavujem ze mam babatko 🙂 a navyse moja tuzba sa zvysila ked sa mojmu bratovi pred mesiacom narodil syncek ... viem ako sa citis

vierocka888
3. nov 2015

@bibus2208 no u mna sa to este zhorsi ked o mesiac porodi svagrina... to zas bude pocuvat reci ako sa nam stale nechce do toho a preco nechceme... och 😠

bibus2208
3. nov 2015

@vierocka888 tak sa na to skus nezameriavat a vypustit to z hlavy aj ked sama dobre viem ze to nejde ... ale musime sa dat do psychickej pohody aby tam boli tie vytuzene // ... moja svagrina tiez ustipacne podpichuje ze ci ja uz nechcem babatko 😣

zabka12
3. nov 2015

Tak dnes som zahájila Alchemilku, teda práve teraz si sedím pri šálke nie celkom chutného čaju.... nakoľko neviem či môj cyklus zase zaspal či čo sa mu deje, ale určite tento krát anovulák 😒 Keď nabehne mrcha chystám sóju... inak // čiaročkovým gratulujem, dúfam, že sa čoskoro popridávame 😉

renimac
autor
3. nov 2015

@vierocka888 ak ma pamat neklame, ty si tiez zakladala jednu diskusiu, kde som ti odpisovala, ze? ... ked som Ta tu uvidela, spomenula som si na Tvoju otazku, a presne som vtedy chapala, o com pises. Dnes sa tak nejak citim ja 😒. Cez vikend sme boli u nas doma, odkial pochadzam a bola s nami moja najlepsia kamoska a dalsi kamos s frajerkou. Ta sa na drzovku opytala, kedy uz budeme mat baby. Tak som sa nadychla a povedala jej, ze na niektore veci by sa ludia pytat nemali. A ona namiesto toho, aby prestala, zacala sa v tom vrtat. "A preco nie? My cakame na Vas a blablabla." Mala som chut vstat a odist. Chcem Ti len povedat, ze ak pridu blbe otazky, proste ich blbo odbi. Na blbu otazku blba odpoved. Prajem krasny vecer a najviac // do konca roka 🙂.

monique89
3. nov 2015

@jeinabe potichucky, opatrne a velmi uprimne gratulujem 🙂 tak, ktora bude dalsia? Mam taky citak, ze tvoj testik je povestny ''kontaktny gol'' a do vianoc nas vyhlasia za najuspesnejsiu snazilkovsku skupinu 🙂 a baby, nekonujte, radsej bezte chlapov osedlat 🙂

lienka175
3. nov 2015

@ninus22 a prečo si tak skoro testovala? kedy si mala ovu? to ešte nie je šanca, väčšina báb v tom čase ešte len očakáva ovuláciu 🙂

lalia87
3. nov 2015

Gratulujem k dvojpalickovym, resp.buducim dvojpalickovym 🙂 mne sa prave spustili marhy, tak my nic.. od smutku sa idem "nadžgať" čalamádou :D :D :D

e.vacka
3. nov 2015

@jeinabe ty nestresuj, hlavné pohoda klidek...nemyslí na zle veci...

dragulka
3. nov 2015

@ninus22 co ja viem tak tie testy by sa nemali uz po 15 min vyhodnocovat. Ono prave ak ti to do 10 min. Neukaze pozitivne tak neskor aj keby si tam tri pallicky mala uz sa to nema brat v uvahu. Sprav si idealne rano test kedy je silny moc a ak to ma byt tak do minuty tam budu. Asi to znie negativne co pisem ale ja som radsej v tomto opatrna a verim len na jasne viditelne a nie ziadne duchy. Resp ja asi uverim az ked porodim, tak sa bojim dalsieho falosneho poplachu 😀