icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

martinaj
8. nov 2015

@sabina1987 to dobre poznam. Skus si zajtra spravit...

sabina1987
8. nov 2015

Áno,ale nie až takto...rozmýšľam,že pôjdem na tú gyndu ráno,čo Ty na to?

sabina1987
8. nov 2015

@martinaj ak do rána nedostanem,tak buď pôjdem na gyndu alebo spravím test...

laskykvet
8. nov 2015

@jeinabe super, vsak to bolo vidiet aj na tom, co si sem davala. Ale tak istotu uz mas potvrdila si si to. A nemas nejake nove priznaky? Ja idem zajtra volat dr. ze kedy mam dojst. Asi budem musiet zbehnut aj na endokrinologiu, lecila som sa na stitku a uz som tri roky nebola na kontrolu, ani lieky nemam tak pre istotu asi budem musiet.

laskykvet
8. nov 2015

@sabina1987 ahoj, podla mna skoc k lekarovi ked mas testy negativne. Mozno je to este skoro na testovanie,preto ti test nic neukaze. Ale ked ti uz meska tak dlho tak pre istotu by som na tvojom mieste isla.

girlpowerm
8. nov 2015

dievcata..otazka na vecer: ak mate pozitivny ovu test, snazite sa v ten den aj na druhy? 😉

sabina1987
8. nov 2015

@laskykvet ahoj,pôjdem..už som sa rozhodla..pre istotu..trošku sa bojím,kamoška ma plaší,že môžem mať cystu...ale jednoznačne pôjdem,nech viem,na čom som...bodaj by som bola tehu...😍

martinaj
8. nov 2015

@sabina1987 mysli pozitivne, ziadna cysta 😉
To ti vravi ta prava co depkari stale 😂😂😂
Ale vazne, neboj 😊

sabina1987
8. nov 2015

Snažím sa už radšej nemyslieť vôbec.. 😃
@martinaj

katleen66
8. nov 2015

Caute zienky, tak sme naspat doma zo svadobnej cesty a nestiham citat vsetky vase konverzacie, no musim v prvom rade velmi pogratulovat pozitivnym tehu testikom, je to paradaaa! 🙂 Len tak dalej aj s ostatnymi 🙂 Posielam trosku tepla, slniecka a pozitivneho myslenia pre nas vsetky 🙂
Mne samozrejme vysla na dovolenke ms, no nevadiiiii, vsetko je, ako ma, no tento mesiac to moc nevychadza...zaujimala by ma rovnaka otazka ako @girlpowerm, okolo ovu, skusate ze kazdy den? kolko dni cca?

trdielko149
8. nov 2015

@katleen66 nááádherna och ako by som hned sla 🙂 utriedit myslienky,vsetky moje depresie ...

baby moje pytala som sa admina sukromka sa z tohto spravit neda,ani nove forum sa uz neda spravit iba nova sukromna skupina ... tak neviem ci zalozit co na to poviete vy? s tym ze sem by sa dal link na tu sukromku a pridame vsetky snazilky ... ale teda prisposobim sa vam ... len mne osobne je blbe sem pisat velmi sukromne veci kedze toto je fakt verejne ...

martinaj
8. nov 2015

@trdielko149 ja som urcite za sukromnu

martinaj
8. nov 2015

@trdielko149 ako sa inak mas?😊

renimac
autor
8. nov 2015

@martinaj @trdielko149 caute baby, rada Vam budem prispievat aj do sukromnej, ale budem to aktivne tahat aj tu. Ked si predstavim kolko dievcat potrebuje radu a som si ista, ze nie kazda precita vsetky stranky, aby sa doklikala k linku na sukromnu diskusiu... A tiez som prvy rok nikam neprispievala, len citala diskusie inych a hladala tam odpovede. Suhlasim, temy intimnejsieho charakteru mozeme rozoberat v sukromnej, ale nechcem to tu uplne strihnut. Pre vsetky dalsie snazilky, ktore budu potrebovat pomoc. Tak zatim a sladke sny 😉.

trdielko149
8. nov 2015

@renimac takú predstavu mam aj ja 😉
@martinaj moja dakujem dnes akosi depresivnejsie ... nakolko mi bola stvrtok pichnuta injekcia vyvolavacka tak musim 14 dni cakat na MS potom na OVU a tak mam z toho taku divnu naladu vobec ma nevie utesit to ze mozno si najdem v decembri // ... este aj divny sen sa mi snival a len premyslam a premyslam nad tym ...

giziinka
8. nov 2015

Ahojte zienky, my takisto dovolenkujeme, hoci zajtra posledny den a hajde domov 🙂 ale mam novinu 😀 prestala som testovat, sledovat, pocitat...co je uspech kedze som testovala ako blazen 🙂 a poviem vam...ta psychicka pohoda je najviac, uplne prestat mysliet na to sa neda ale nic viac, nesilit to..Tak som v stadiu ze pride kedy pride, ale isto coskoro kedze som sa po dlhej dobe (tesne pred dovcou) zamestnala 😀 a to mi vsetci vraveli, ze vtedy to pride ked si najdes dobru pracu 😀 🙂 a vy ako? Nejake novinky // ? 🙂

ivka7183015
8. nov 2015

@girlpowerm snažiť sa treba dnes večer zajtra pauza a pozajtra ráno opäť snažiť, baby tu tak písali že otehotneli ;))) držím prsty

trdielko149
8. nov 2015

skupina vytvorená ! posielam pozvánky 😀 snažilky bláznivé ! moderator cislo 2 je
@renimac !! 😵 😵 😵 😵

dragulka
8. nov 2015

@trdielko149 som toho isteho nazoru ako
@renimac

luckalucinka
8. nov 2015

@trdielko149 , @martinaj aj ja som za sukromku 🙂

trdielko149
8. nov 2015

@dragulka už si tam ! 😀 ja som odpísala že tiež si myslím že aj aj 😉 ale sú isté veci ktoré nebudeme viaceré rozoberať tu vo verejnom fóre ...

dragulka
8. nov 2015

@trdielko149 suhlas 😎

lienka1987
8. nov 2015

@giziinka napodobne toľké peniažky na testy minúte, sĺz ani nevravím..budem testovať až ked bude meškať..len si to užívame aj ked myseľ na 100% nevypnem..

veroka03
8. nov 2015

No baby,dnes 29dc ale cyklus mam cca33dni,tak netrpezlivo cakam,podbrusko obcas zaboli pichne a dnes nestandardne mini spinenie.

senselinka
8. nov 2015

Inak baby, na ovulku odporucam aj tento caj, ale musim vopred varovat, ze je len pre silne natury, lebo je fakt, aleze fakt HNUSNY!!!!
http://www.predajbylin.sk/vitex_jahnaci_semeno/...

petulik1991
8. nov 2015

Ahojte baby, takze ja som dnes 7DPO a mam prave uz asi hodku take pichanie v podbrusku na pravej strane kde bola ovulka, uplne ako ihlou keby som si tam pichala. Myslite, ze by to mohlo byt putujuce vajko a snazi sa uhniezdit? Pichanie je obcas az take, ze sa cela myknem 😀

000lienka000
8. nov 2015

Ahojte baby. Som tu nova. Poslednu ms som mala 16.10. A dalsiu cakam teraz v piatok. Uz 4 dni mam pichanie v prsiach, nafuknuta som strasne, ale dnes ma zacalo pichat v ladvinach. Moze to byt priznak tehotenstva??? Ja uz jedno dieta mam, ale pri prvom som nemala prve dva mesiace ziadne priznaky.

kukulienka83
9. nov 2015

dobre ranko dievcata.... tak otestovane....standardne test negativny...sklamanie, lebo som si fakt myslela, ze to tento mesiac ozaj vyslo... ☹

martinaj
9. nov 2015

@kukulienka83 😒 a kolko ti mešká?

lenkaoravcova
9. nov 2015

@kukulienka83 skoda no nevadi dalsi cyklus to urcite uz vyjde