Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
Baby to sa len rozbieha tu😁 do vianoc naaas bude ovela viac 😊
@lenkaoravcova iba ma neboleli vobec prsia ako ma zvykli a smrdi mi maso a syry, inak nic 😊
@martinaj leti gratulkaaaa nech je vše ok živé zdravé v poriadku ❤❤❤❤❤ ach neviem si pomoct zaaaavidim! 😞 ale vsetko len to najlepsie prajem!!!!!! ❤💐
@trdielko149 dakujeme a verim, ze budete mat najkrajsi viancny darcek 😊
@trdielko149 sme v tom spolu, ja tiez zavidim 🙂. Aspon sa necitim, ze som divna 😝. Kazdy jeden testik, ktory sa tu objavi, pocitujem obrovsku zavist, i ked to dievcatam velmi prajem. Ale snad zazraky naozaj existuju a aj mne sa postasti. Dufam, ze sa nam zadari spolu 😉.
@martinaj haha cudne vacsinou bolia pri tehu co si ja pamatam a tie smrady to je klasika
No, ja sa od vceraz pridam k snazilkam na tento mesiac, kedze sa nam zas nezadarilo. Zacinam sa odhodlavat na ovu testy, len ked ja som strasne leniva si ich robit 😀 nuz, tento mesiac sa donutim 😀
@renimac Ja tu normalne revem ...citim priserne prazdno...nemam Maxa,nemam srdiecko v sebe...nemam nic...uz aj ta viera ma opusta ...waaaa depka ako svet!
@vierocka888 my diskutujeme spolu uz dlhsiu dobu, tak to dame spolu, oki? 🙂 Hovori sa, ze Boh naklada len tomu, kto zvladne. To znamena, ze sme velmi silne, lebo cakame dlhsie 😉. O to viac si to potom budeme vazit a uzivat :-*.
@trdielko149 joj len to nie! Ja som mala toto minuly tyzden, ked sem pridala testik laskykvet. Som sa zrutila, depka, ze ja cakam uz 2 roky a tu baby po mesiaci/dvoch tehulky. No ale co uz. Neviem preco sa to deje prave nam, ale snad to raz pochopime. Zo srdca Ti prajem, aby to do konca roka vyslo. A potom sa budeme spolu tesit 😉. Hlavu hore, nase deti nas nechcu vidiet nestastne.
@trdielko149 ty neplač!! verím tomu, že ti je veľmi ťažko... ale máš malý pokladík doma, máš Emku. Ja ti garantujem , že do Vianoc sme tehu všetky...cítim to v mojich starých kostiach...hlavu hore...držím vám všetkým palce baby!! 😉
@e.vacka kiez by si mala pravdu teda ty ju budes mat 🙂
Gratulujem vsetkym tehulkam a nam snazilkam prajem,aby sme si do vianoc nasli 2 ciarky.ja mam dostat o dva dni,tak dufam,ale skor si myslim,ze skor z toho nic nebude.bazalnu teplotu mam 36,8 takze asi nic.uvidime
@renimac no tak to byva, ze clovek ma na ramenach len tolko, co unesie.... a my sme teda riadne kulturistky 😀 rozmyslam od ktoreho dna zacnem s testikmi, ja uz svojej ovulke vobec neverim 😀!
@vierocka888 inac raz to aj @dragulka napisala, ze my preto tak dlho cakame, lebo my zvladneme 😉 ze ine by to nedali, preto sa im zadari hned. Tak sa mozeme utesovat aspon tymto, sice chaba naplast na dusu, ale tak clovek si musi nejak pomoct 😀. No co uz, musime sa premoct a tesit sa s babami. Raz sa bude tesit niekto s nami 🙂. Tak do stehulkovania 😀. PS: baby tehulky, my Vam prajeme, nebojte 😉.
Ja stale prajem kazdej zene, lebo kazda milujuca zena by mala zazit ten najkrajsi pocit z narodenia dietata.....nic krajsie som doteraz nezazila ako to prve stretnutie s mojim babatkom....a ja som veriaci clovek, dakujem Bohu za tento dar, a viem, ze na nho sa da vzdy spolahnut..... 😉 ....a On vie najlepsie kedy posle anjelika do bruska...... 😉 .....mozno ma tu niektore zhresite, ale ja to tak citim....vsetko ma svoj cas.....ja viem, ze som otehotnela rychlo, ale asi to tak malo byt...... 😕

@martinaj mala si aj enjake priznaky?