Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@renimac grep džus je super na hlien.
@renimac tak to ti strasne drzim palce, aby to vyslo 🙂
@butterfly333 jj, viem to uz davno. Akurat prvy krat som bola strasne frustrovana, tak som prestala uzivat vsetko. Ale ako @jeinabe otehotnela, povedala som si, ze zacnem znovu 😀.
@renimac ja som sa už tiež davno vzkašlala nič neberiem nemeriam len sex naplno.Tak snad sa niekedy zadarí.
@butterfly333 vsetkym sa nam zadari, vsetkym!!!!! Nech mame akekolvek chyby, sme predsa skvele zeny a zasluzime si byt matkami. "Hawk, dohovoril som". 😀 😀 😀 😀
@renimac máš pravdu zadarí sa nám tomu verím.
@dragulka moj muz normalne suhlasil, ze nebude pit do ovulky a tesne po pivo 🙂. Stravujeme sa obaja zdravo, muz je sportovec, tak tu chvalabohu vela menit nemusime. Tak uz len nech to vyjde. Lekar bol dnes super: "P. XY vyuzite to 🙂". A bolo by super, keby sme si cez Vianoce pisali, ako nam je zle a toci sa nam hlava 😀.
@dragulka Popravde, ja som tu druhu ciarku nikdy nemala taku, ze silnejsiu ako kontrolnu alebo rovnako silnu. Vzdy bola o nieco slabsia 🙂 U mna ten LH rastie velmi rychlo, cize som este nikdy nestihla vrchol. Skusim neskor hodit foto 🙂 Inak mam ovu potvrdenu folikulometriou ,rovnako aj hlienom a bazalnou teplotou
@petulik1991 ani ja nie, a pred par mesiacmi som bola viac ako zmätena z tohto celeho. pre mna su stale spanielskou dedinou tie testy.
@renimac ja verim ze to das 😎 verim ze to bude uspesne a december to tu vsetky uzavrieme s pozitivnymi vysledkami !!! inak pozerala som tu jonasovu co si sem hodila a mne to hazde plodny den na 17/11 😀 😀 😀 my sme tu tak synchronizovane ze sa stavim s tebou ze aj na porodnici si budeme rovnako odfukovat 😎 😎 😎 😎
@vivien333 ano aj ja pijem ten pfanner. nuz dvakrat chutny nie je ale ja zas grepy mozem. a tento dzus pijem tak ze zadrzim dych a supnem to do seba 😀
Inak ja sa dnes citim tak hrozne divne. Rano sa mi posediacky tak zatocila hlava, ze som skoro odkvicla..Tlak mam vysoky, co ja zvyknem mat nizky. Unavena som.. Uvidime 🙂

@renimac ty to mas tento mesiac jasneeeeeeee!