icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

vivien333
11. nov 2015

@renimac ty to mas tento mesiac jasneeeeeeee!

renimac
autor
11. nov 2015

@vivien333 ak budes mat pravdu, tak ti poslem za vagon grepoveho dzusu 😝 😝 😝

vivien333
11. nov 2015

@renimac akoze provokacia s tym dzusom? 😀 smrdi to jak krmivo pre rybicky 😀...mne ukazuje ovulaciu na sobotu tak sme na tom cca rovnako 🙂

butterfly333
11. nov 2015

@renimac grep džus je super na hlien.

luckalucinka
11. nov 2015

@renimac tak to ti strasne drzim palce, aby to vyslo 🙂

malcica
11. nov 2015

@renimac mohla by som poprosit aj ja link na Jonasa? 🙂

renimac
autor
11. nov 2015

@butterfly333 jj, viem to uz davno. Akurat prvy krat som bola strasne frustrovana, tak som prestala uzivat vsetko. Ale ako @jeinabe otehotnela, povedala som si, ze zacnem znovu 😀.

butterfly333
11. nov 2015

@renimac ja som sa už tiež davno vzkašlala nič neberiem nemeriam len sex naplno.Tak snad sa niekedy zadarí.

renimac
autor
11. nov 2015

@butterfly333 vsetkym sa nam zadari, vsetkym!!!!! Nech mame akekolvek chyby, sme predsa skvele zeny a zasluzime si byt matkami. "Hawk, dohovoril som". 😀 😀 😀 😀

butterfly333
11. nov 2015

@renimac máš pravdu zadarí sa nám tomu verím.

dragulka
11. nov 2015

@renimac ideeeeees december bude tvoj / nas !!!!! takze od stredy zdrava strava ziaden alkohol, na piatok sexi pradielko, sviecky a o 10-15 dni tam budu takeeee kolajniceeee ake ani v cine nemajuuuuuu 😠 😠

dragulka
11. nov 2015

@vivien333 a aky pijes ? ja mam od pfanner 100% ruzovy bez cukru. teda horky je jak blazen ale vzdy lepsie ako koncentrat. skus ked tak zmenit ak ti ten tvoj smrdi

renimac
autor
11. nov 2015

@dragulka moj muz normalne suhlasil, ze nebude pit do ovulky a tesne po pivo 🙂. Stravujeme sa obaja zdravo, muz je sportovec, tak tu chvalabohu vela menit nemusime. Tak uz len nech to vyjde. Lekar bol dnes super: "P. XY vyuzite to 🙂". A bolo by super, keby sme si cez Vianoce pisali, ako nam je zle a toci sa nam hlava 😀.

e.vacka
11. nov 2015

@renimac od kedy si pila grepový džús, kedy sa objavil ten správny hlien?

vivien333
11. nov 2015

@dragulka ahoj, mam tiež pfanner 100%, iny som ani nenasla...mozno je to tym ze grepy celkovo moc v laske nemam 🙂

renimac
autor
11. nov 2015

@e.vacka pila som ho od nedele a plodny hlien sa objavil dnes 🙂. Takze po troch dnoch. A pokracujem dalej az do pondelka, nakolko ujo doki povedal, ze pre istotu sa mame snazit az dovtedy 🙂. Ze treba tieto vhodne podmienky vyuzit 😝.

renimac
autor
11. nov 2015

@vivien333 este je Relax, ale nie vsade maju ruzovy grep. Ja pijem ten a hoci grepy nemam rada, tento dzus zvladam 🙂.

petulik1991
11. nov 2015

@dragulka Popravde, ja som tu druhu ciarku nikdy nemala taku, ze silnejsiu ako kontrolnu alebo rovnako silnu. Vzdy bola o nieco slabsia 🙂 U mna ten LH rastie velmi rychlo, cize som este nikdy nestihla vrchol. Skusim neskor hodit foto 🙂 Inak mam ovu potvrdenu folikulometriou ,rovnako aj hlienom a bazalnou teplotou

e.vacka
11. nov 2015

@renimac no paradička, to vypadá, že u mna to ešte len vypukne. Dufam... takže rátam s tým, že víkend bude plodný.. nevylezieme spod periny od piatku do nedele 🙂

vivien333
11. nov 2015

@e.vacka
@renimac takže plodný víkend mame spolocny? :-P je dobre mat niekoho na svojej "vlne"...ale na ten koncert v sobotu aj tak pojdem 😀

e.vacka
11. nov 2015

@vivien333 juj nech už je piatok večer 🙂 potom budeme spolu čakať na vysledok??

dragulka
11. nov 2015

@petulik1991 ani ja nie, a pred par mesiacmi som bola viac ako zmätena z tohto celeho. pre mna su stale spanielskou dedinou tie testy.
@renimac ja verim ze to das 😎 verim ze to bude uspesne a december to tu vsetky uzavrieme s pozitivnymi vysledkami !!! inak pozerala som tu jonasovu co si sem hodila a mne to hazde plodny den na 17/11 😀 😀 😀 my sme tu tak synchronizovane ze sa stavim s tebou ze aj na porodnici si budeme rovnako odfukovat 😎 😎 😎 😎
@vivien333 ano aj ja pijem ten pfanner. nuz dvakrat chutny nie je ale ja zas grepy mozem. a tento dzus pijem tak ze zadrzim dych a supnem to do seba 😀

vivien333
11. nov 2015

@e.vacka aaaano 🙂 cakat a sledovat a porovnavat, ako sa citime 🙂
@dragulka zadrzat dych? no aj to je jedna z moznosti 🙂 skusim...ja som si ho zacala riedit pol na pol s vodou, je to znesitelnejsie a aspon prijmem raz tolko tekutin 🙂

dragulka
11. nov 2015

@vivien333 ale o to dlhsie ho pijes 😀 ja na jeden nadych dam cca 2 dcl pohar a mam klud 🙂 a po tom mnozstve uz si na neho celkom zvykam.
inak @renimac co znamena v tom jonasovom kalendari symbol vykricnika a pred nim cislo ?

renimac
autor
11. nov 2015

@dragulka to su napatove aspekty, cize cim vyssie cislo, tym vyssia pravdepodobnost, ze dietatko bude chore, alebo sa neudrzi a pod. Ideal je nula, ale to nema asi nikto. Cize najlepsie 1-3.

dragulka
11. nov 2015

@renimac na oktober som mala ze 2x. ale november a december je velkym zelenym OK 😎 takze ideme na to kocka a tento mesiac je naaaaas !!! 😠 😠 😠 😠 😠

petulik1991
11. nov 2015

Inak ja sa dnes citim tak hrozne divne. Rano sa mi posediacky tak zatocila hlava, ze som skoro odkvicla..Tlak mam vysoky, co ja zvyknem mat nizky. Unavena som.. Uvidime 🙂

petulik1991
11. nov 2015

Moj graf zatial vyzera fajn 🙂

renimac
autor
11. nov 2015

@dragulka tak ja som este pure OK nemala nikdy podla toho vypoctu 😀. Ale snad aj 3 je dobre 🙂. Mozno len bude menej posluchat 😝.