icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

dragulka
11. nov 2015

@renimac tak ja toto vidim prvykrat a cely rok 2015 co mi hodilo mam zelenu OK 3x za rok. a z toho 2x na november a december, takze ja to vidim ze toto je nase obdobie a ci je tam 0 alebo 3 tak budeme uspesne a plodne ako broskyne 😀

renimac
autor
11. nov 2015

@dragulka tomu ver, preto pijem namiesto caju grepovy dzus, prave teraz 😀. A ozaj, aj pre ostatne baby, zaroven s nim si davam kazdy den lyzicku medu a jeden orech. Rada starych materi. A aj preto si myslim, ze tento mesiac mam 10DC krasny folikul, pricom minuly mesiac bol v tomto case o viac ako polovicu mensi.

dragulka
11. nov 2015

@renimac a musi sa ten med spolu s orechom alebo sa moze med v caji a orechy zvlast ?

renimac
autor
11. nov 2015

@dragulka to je asi jedno, ale mal by sa asi hlavne cisty med a k tomu ten orech. Inac, je to super nahrada za sladkosti 😉. Sa mi az tak neziadaju ako bezne.

dragulka
11. nov 2015

@renimac no ja orechy tiez mozem, teraz mame taku oblubu ze si ich pred telkou luskame, aspon ich nezjeme az tak vela kym ich vyluskam aj chut ma prejde 😀 nuz ja to inak nevidim len na zelezniciarske zdruzenie od decembera 😉

renimac
autor
11. nov 2015

@dragulka az ma vajecnik rozbolel 😀 😀 😀

cickamon
11. nov 2015

@renimac @dragulka jejda dievcence ked to tak citam vy sa asi uz dlho snazite co? alebo som ja ta divna ze neriesim dzusiky mediky orechy a lunarne kalendare? inak nechcem aby ste sa na mna hnevali alebo urazali len mi to pride trochu divne (hlavne ten kalendar...podla neho sme mali byt so sestrou chlapci a manzel dievca :-P) inak ja som monika a s mm sa snazime asi 7 mesiacov o nase prve babo a zatial som neriesila nic okrem ovu a tehu testov...

renimac
autor
11. nov 2015

@cickamon v poho, my sme divne 😀 alebo sa len dlho snazime? Prvych 7 mesiacov som ani ja nic neriesila 😉. Ale uz je to cez 2 roky, to clovek skusa cokolvek. Radsej dzusiky, orechy ako hormony a umele oplodnenie 🙂. Tak Ti prajem, aby si sa do tohto stadia ani nedostala 😀 😀 .

dragulka
11. nov 2015

@cickamon asi tak ako pise @renimac skor ako kazde rano vstavat s teplomerom v ustach, byt v strese a nepit dve hodiny aby som o 14 hod cikala na test a uchovala si tieto krystaliky mocu a fotila, sa skor orientujeme na bezne sledovanie a babske rady 😉 nic zle voci niekomu ale na zaciatku som tiez skusala testy a citala a porovnavala a zrazu som bola na pokraji kde som mala na vyber ci mi z toho tukne a stresom uhyniem na pol ceste alebo kycham na to, usmev na tvar a proste sa snazime. kazdy ako mu chuti 😎

dragulka
11. nov 2015

@cickamon a inak ( tiez nic v zlom, sak nepozname sa ) nie ste nahodou so sestrou "take chlapciska v sukni " ? 🙂 pretoze ja som vraj ako decko bola aj za troch chalanov a mojho brata som davala riadne do pozoru 😀 😀 😀 😀

cickamon
11. nov 2015

@renimac @dragulka no tak to silno drzim palce nech sa hlavne vam cim skor podari ked to uz tak dlho skusate 🙂 ja si to zatial ani neviem predstavit pravdupovediac som si hovorila ze uz sa aj ja snazim dlho ale 2 roky ....fuuu toto si neviem ani predstavit fakt klobuk dole ... a hej to chapem ze po dlhsom case sa uz nikomu nechce vyhadzovat peniaze za testiky alebo lieky a radsej skusi prirodnu medicinu tiez som uvazovala ale na to treba aj prestudovat vela veci aby to skor neublizilo ako pomohlo do toho by som fakt po dlhsej dobe aj sla ...ale ten lunarny kalendar fakt je trochu mimo uz skor to beriem ako na pobavenie ved ako by mohol podla datumu a hodiny narodenia matky vediet vyratat ovulaciu a pohlavie dietatka sak pohlavie zalezi od otca nie matky ....a pravdu povediac ja uz cakam na pozitivny vysledok tak snad zajtra aspon dusik sa ukaze 😀 (aj ked ja som taky vecny smoliar ze od kedy sa snazim pravidelne mi vie meskat par dni aby som sa vytesovala a potom mrcha dojde...)

petulik1991
11. nov 2015

@cickamon Aj ja ocakavam zajtra aspon dusika 😀 A nech si ma nezela, ked tam nebude!

cickamon
11. nov 2015

@dragulka nooo veru ja hej ... totalne cisty chalan ... technicke myslenie, dobra v pc, v matike a fyzike... kamosi ma nikdy nevideli v sukni a vzdy som mala rozbite kolena :-P dokonca az do porodu si mysleli ze budem Martin 😀 ale sestra je ruzovucka blondynka v suknickach fyzioterapeutka ktora nevie ani co je spatne zrkadlo na aute a ma za muza automechanika 😀

dragulka
11. nov 2015

@cickamon joooj tak zas to nie je o tom ze by sme tu palili salviu nad ohnom zltej sviecky a kvapkali hadi jed o polnoci do oka zaby 😉 myslim ze vsetky sme tu tak ze berieme femibion alebo inofolic, kyselinu listovu alebo ine vitaminy. tieto babske recepty su uz len na "povzbudenie". a co citam tak napr. grepovy dzus zafungoval asi u kazdej ze z toho mala minimalne viac hlienu ak nie aj plodny.

cickamon
11. nov 2015

@petulik1991 a kolko DPO si? uz ti meska? ja som dnes testovala som 17 DPO a 21DC a aj sa mi nieco marylo no mozno to bol len kanalik tak este cakam

dragulka
11. nov 2015

@cickamon no vidis, tak aspon na 50% to tomu kalendaru vyslo 😀 ale nie ved sranda musi byt. ako jedna kocka co pocas tehotenstva skusala vsetky metody na zistenie pohlavia ( cikanie na sodu, japonsky kalendar, atd.) je to len jedna z metod ktorej bud veris alebo nie.

petulik1991
11. nov 2015

@cickamon A to si mala ovulku 4DC? Ja som estelen 9DPO dnes 25DC, ale uz nevydrzim 🙂

renimac
autor
11. nov 2015

@cickamon tak ten Jonas je podla mna vec nazoru, ja v podstate ani neviem, ci tomu verim alebo nie. Ale za to mam doma cinsky kalendar, ktory je na 93-98% presny co sa tyka pohlavia a November-Januar tam mam chlapca. Uz 3 zeny, ktore sa zaoberaju temou, ktoru sem zadala @dragulka mi povedali, ze prve dietatko bude chlapec. A zhodou nahod je podla Jonasa tento mesiac chlapec, zhoduje sa mi jeho termin s dnom ovulacie, potvrdenej doktorom, tak si nahovaram, ze to vyjde 🙂. Viera je zazracna vec 😉. Plus vsetkym mojim znamym to pohlavie podla cinskeho kalendara vyslo 😀.

cickamon
11. nov 2015

@petulik1991 nie prepac preklep o jedno miesto som 32 DC ovulka bola na 15 DC 😀

cickamon
11. nov 2015

@renimac tak daj link na ten cinsky ci som aj tam mala byt chlapec 😀 a mas pravdu hlavne je sa sustredit a verit ze to teraz date a ono sa zadari 🙂

dragulka
11. nov 2015

@cickamon a ty si tu jonasovu robila na tvoju mamu ? ked si mala byt chalan ? ako mala som co robit aby som zistila vlastny cas narodenia a nie este mojej mamy a odpocitavat roky pana kedy mala ovulku od mojho narodenia 😀

zuzka71291
11. nov 2015

@petulik1991 ahoj. Mozem sa opytat kolko mas rokov?ja som tiez 91,ak si aj ty 😉a ako dlho sa snazite?

cickamon
11. nov 2015

@dragulka tak viem presny den kedy ma splodili lebo mama sa vzdy smiala ze si ma zamiesili na narodeninach mojej sestry 😀 a jej datum narodenia poznam a ked som skusala rozne hodiny tak dievca -chalan sa nemenilo iba vykricniky pribudali 😀

martinaj
11. nov 2015

Baby tak podla jonasa cakam chlapceka ale su tam dva vykricniky 😯😕

dragulka
11. nov 2015

@cickamon jaaaj taaak 😀 😀 😀 😀

cickamon
11. nov 2015

@dragulka no jooooo a potom je sestra navela ze keby sa narodila inokedy tak tu vlastne niesom a mam jej byt vdacna ze nechala rodicov oslavovat a ze bola taka super ten den ze vlastne chceli este jedno popri nej 😀 😀 😀 ale inak sa mame rady 😀 😀 😀

dragulka
11. nov 2015

@cickamon 😀 😀 😀 😀 😀 mila sestra, taka skromna 😀 😀 😀

erinka123456
11. nov 2015

baby potrebujem poradit tento mesiac mi neprisla mrcha ☹ ☹ ☹ ☹ budem mat ovulku ci ako to s tim je??

cickamon
11. nov 2015

@dragulka hej vzdy sme boli najlepsie kamosky 😀 a tu skromnost mame v rodine inak ja som tiez dokonalost sama 😀 😀 😀 len skoda ze to nikto iny nevidi 😀 😀 😀

jeinabe
11. nov 2015

@e.vacka ahooj..tu som 😉 .....ale stale ma trapi choroba, predvcerom hnis v ociach, kvapkam si o-septonex kvapky, neskutocny vecerny kasel, dnes som si kupila nejaky bylinkovy sirup, tak ho vyskusam....joooj nestastna som z toho.....ale presne mal taky priebeh choroby moj maly, len nemal teplotu ako ja na zaciatku......u lekara som este nebola, asi pojdem az na tyzden vo stvrtok ....
A ty ked uz mas hlien tak sup sup do roboty, nech si ako vcelicka....... 😉