Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@vivien333 ja som si tento mesiac ale slubila, ze sa nebudem ani kontrolovat ako minuly a ani si namyslat priznaky - som zvedava ako dodrzim :D .. neviem preco mam taky vnutorny pocit, ze asi az buduci mesiac to vyjde u mna.. v kazdom pripade grepovy dzus pijem na litre - to mi chuti, alchemilka, pre seed gel na pocatie, femibion .. vsetko v plnom prude
@denidi no, skace ti to trochu, to hej, ale myslim, ze ti to pekne sedi a ovulku mas za sebou, uvidis, co dalsie dni, teplota by mala este stupnut, aspon na tych 37
@denidi este jedna vec... Merias v ustach, ci dole? Lebo ak v ustach, bezne byva, ze teplota viacej skace, vsetko okolo ti moze ovplyvnit teplotu, aj to, ze sa chvilu spi s otvorenou pusou...
@senselinka dakujem ti,no uvidime,ako sa to vyvinie a ci ovulka prinesie cakavane dve // 😉 jee pozeram,ze sme skoro rovnako stare,teda vlastne mlade 😉
@senselinka no meriam dole,ale zvyknem sa v noci aj zobudit,snazim sa sice nevstavat,ale asi dvakrat sa stalo,ze som vstala z postele okolo 3tej v noci a meriam o 6:30,asi aj to mohlo zavazit 😒 ak sa mozem opytat,kolko rockov ma tvoje dietatko?
@denidi fiha, no, ak merias dole, nemalo by to az takto skakat... Tiez v noci musim vstavat k malej, ale nemam az taketo skoky... Ale nevadi, hlavne, ze teploty kopiruju spravne fungovanie tela 🙂
Mala bude mat 17 mesiacov, moja bubuska krasna 😵
Ďakujeeeem za vysvetlenie baby ! ja teraz mám femibion,alchemilku pijem kedze mam MS,tu alchemilku mam hned po skonceni MS vysadit? a potom hned nasadim grepovy dzus (umrem lebo grep neznasam) 😀 ale mozno si zvykneeeem 😀 😀 a aky grep papate?a aky dzus pijete? 😎
baby ja som mala taaaak krasny sen 😵 😵 😵 a od rana mam dobru naladu dnes vas nou nakazim! 😀 vcera som sa nechala priserne vytocit dnes na to kaslem! (rodinne veci) ja inak fičím na sieti pinterest to je zavislost hrozna! a mam tam album maternity a baby a kukam to a som si povedala ze este raz taka krasna tehula budem ! 😵 lebo teda ja sa skromne priznavam ze tehotenstvo s Maxom sice bolo tazke ale bolo kraasne uzivala som si brusko a vzdy som sa krasne vedela obliect a patrične "nosiť" 😀
@petulik1991 ahoj tak ako testla si? ja tam zasa nieco mam ale stale nerozoznam ci to je duch ci len kanalik ☹
@trdielko149 tak ja osobne pijem pfanner ruzovy grep, mal by byt 100% je bez cukru. trpky je ako skutocny dzus ale tak osobne ked ho pijem tak zadrzim dych a na jedenkrat supnem do seba cely pohar 😀 😀 😀 necuckam ho pomalicky lebo o to viac ma z neho striasa 😠 ale uz som si pomaly na neho aj zvykla. osobne som zatial iny ruzovy grep vo forme dzusu nenasla. dokonca aj cerstvy malokedy najdem ruzovy, väcsinou je len cerveny v obchode. co sa tyka alchemiky tak mala by sa pit od prveho dna po MS do prveho dna OVU. aspon tak mi to tusim @renimac alebo @senselinka vysvetlovali. baby vy ste odbornicky 🙂
@trdielko149 inak na pintereste aj ja ficim uz pekne dlhy cas. je to bezodna studna inspiracii 😎
@sabina1987 a @miminkaaa3 baby nechcem vas deptat ale pokial ste len nedavno vysadili antikoncepciu tak sa moc nespoliehajte ze vam cyklus nabehne tak ako ste ho mavali. ja som ju vysadila presne pred rokom a za ten rok som mala MS v maji - pichnuta vyvolavacka, v augustue - to som myslela ze aj maternica zo mna vychadza a tot koniec. cize ten cyklus to rozhodi ako dive. osobne som ju brala tusim cez 5 rokov bez prestavky, takze u mna svinstvo riadne. keby to viem tak ju vysadim uz hoooodne davno. pokial budete mat problem s meskanim skuste pit zensky caj - okrem alchelmiky obsahuje aj ine byliny, pripadne inofolic - ten by mal nepravidelny cyklus opat nastartovat aj ked mne po mesiaci nezabral.
@trdielko149 skus miesto grepu kvapky od Valoviča.
@dragulka @trdielko149 okrem Pfanner je este Relax ruzovy grep, ale ten nemaju vsade. Ja mam akosi stastie a vacsinou ho niekde objavim 🙂. Najcastejsie v Billa.
@renimac vďakaaaa Billu mám po ceste do práce tam som často 😀
@butterfly333 a kúpim ich bežne v lekárni? 😉
@dragulka píšem ti IP sem si celé meno nedám 😀 kvoli Pinterestu 🙂
@trdielko149 ano su to femi kvapky od valoviča.Ja ich tiež beriem a viem že už vela žien po nich ostalo tehu.
a môže sa to kombinovať s femibionom? nieže sa predávkujem 😀
Ahojte baby, nevedela som, že aj takáto skupina tu je :D :D tak sa k vám teda zaraďujem :D snažiť sme sa začali minulý mesiac, ekdy to nevyšlo :( tak skúšame další :D
@luciferkax vitaj! som na tom podobne 🙂 drzim palce
@cickamon Ahoj, tak ja som dnes vysla zo zachoda so skysnutym usmevom. 10DPO a stale test snehobiely. Mrcha ma prist v nedelu, ale uz som stratila nadej lebo duch by tam uz bol. Pouzivam vzdy len 10nkove testy ☹ Ach jaj..mozem sa tesit na dalsiu ovulku. Takze grepove dzusy skusim 😀
@petulik1991 eeeejha jedna z tych nepoucitelnych. testuj az ked meska, nie 3 dni pred planovanym prichodom...takto sa zbytocne stresujes, nervacis a cikas na peniazky 😉
@zuzka71291 Cauky Zuzi, mam 24. Na babenku pracujeme..hmm..v decembri to bude rok 😒 A stale nic.. ani dnes sa na mna testik neusmial ☹
Jeej to je este malinke nunu tak na nunkanie,jooj uz nech sme tehulky,taak by som sa nadychla tej babatkovskej vone 🙂
Tak baby, z mojho pondelkoveho dusika (slabu ciarku bolo vidno nazivo a ked som fotku upravila alebo odfotila s bleskom) sa dnes ukazala regulerna druha ciarka 😉 Dnes je 32DC. Zatial nie je velmi co zavidiet, ani v dobrom, lebo som po operacii myomov a 4 mesiace po MA. K lekarovi mam ist o tyzden, dnes mi predpisal Duphaston. Takze aj po nepeknych veciach z minulosti jednoducho stale VYJDE SLNKO a prajem, aby sa usmialo aj na vas 😉
@dragulka No to sa lahko hovori 😀 Ale ked takto cakas na meskanie a ona nie a nie sa omeskat uz skoro rok, radsej testujem skor 😀 nedava to zmysel.. ja viem 😀 Ale mi z toho niekedy dobre kape na karbyt, ked cumim 5x denne na snehobiely test
@petulik1991 a ked to takto dalej budes robit to ti este len zacne kapkat 😉 ja som tiez neni snazilka prvy mesiac, tak by sme si kludne mohli porovnat kto kolko a za kolko 😉

@lestate jeeej dalsia 🙂 ale nas je čakateliek, na konci novembra to bude vesele tu😀