Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@petulik1991 no ja mam opacny problem lebo sa mi cim dalej nejak predlzuje cyklus od kedy sa snazime takze sa to z pravidelnych 26-27 dni teraz stava az cca 29-30 dnovy a uz bolo aj 31 a dnes mam pocit ze dojde ale dufam ze nie lebo zasa by to bolo 32 alebo 33 dni a to uz mam nervy ze testujem a nakoniec aj tak nic ☹ teda obcas sa mi mari ze tam je duch ale uz tomu velmi neverim a ty mas este casu na testovanie ale chapem to nutkanie 🙂 tak snad sa uz zadarilo a mrcha ti nedojde 🙂
@lalia87 Sparigpartner moj, chcem aj Tebe dat nadej, kedze Tvoj manzel je malo doma rovnako ako moj a teraz to vyslo 😉 Drzim prsty 🙂
@karolinagabika gratulujeeem...
@cickamon No snaad nedojde..ale ciitala som na nete ze najcitlivejsim testom by som uz mala mat aspon piidiinaznak na teste, ale nic no 😀 Teraz neviem, ci si mozem ist s kamoskou zajtra vypit alebo nie.. Uz si pridem niekedy ako picnuta, od ovu mam rozne priznaky az dokym si neurobim test a potom zahadne zmiznu 😀 Bolia ma len prsia uz..ale to mna pred ms zvyknu vzdy, takze ocakavam ze dorazi 🙂 Nevadi, 2.12. mam dalsiu ovu
@karolinagabika gratulujem a mam pocit, ze si nieco o mne pisala v sukromnej skupinke 😝
@trdielko149 na alchemilku som ja mega odbornik 😀 , vzdy ma zachranovala po potrate 😅 Takze...
Treba ju pit aspon raz denne do ovulacie alebo este par dni po nej, neskor nie, sposobuje stahy maternice a moze vypudit aj oplodnene vajicko (co teda rozhodne nechceme!!!!!). Ak by si chcela vyzmykat z alch. uplne vsetko, da sa robit este tak, ze ju zalejes na 12 hodin studenou vodou (alebo proste na noc), scedis a tu istu znovu zalejes vriacou vodou na 15 minut, zmiesas a mas vyluhovane uplne vsetko, co alchemilka moze poskytnut, popijas cely den.
Dzus ja pijem Relax, kupujem ho u nas v samoske, vzdy ho maju.
A teraz okrem alchemilky papam femibion a striedam ho s pyridoxinom (obden), selezin a macu. A zacinam grepovy dzusik, ale ten lubim 😀
@renimac Dakujem. Ano, ano, napis mi do IP adresu 😉 Este som pozerala expiraciu, je do 2017, takze v pohode. Tak cakaj odo mna postu 😉
@senselinka ano alchemilku od 1DC do ovu.
Dievcence no my sme sa zatial nesnazili, prerusovany sex bol nas kamarat 🙂 vcera som mala dostat menzes bolia ma uz 4 dni prsia stale nic ale ved meska mi stale...tak sme vcera skusili ist na ostro ved podla mna som maximalne neplodna teraz... myslim si spravne? pekny den zelam 🙂
@senselinka prosím ťa, kedy sa pije ten grepový? ďakujem 🙂
@hranoska ja zacinam po troche po skonceni ms a tak 5 dni pred ovu aj pol litra denne. A staci do ovu, kedze je na ovu hlien 😉
@senselinka oka, ďakujem krásne 🙂 už mám doma aj ovu testy, tak verím, že to tento mesiac dáme.. ;)
Baby, aj ja mam jednu otazku 🙂. Hoci mam encyklopedicke znalosti v oblasti snazenia sa o babatko 😀, s ovulacnymi testami som po praktickej stranke zaciatocnik. Viem, ze pozitivny je vtedy, ked je druha ciarka min. rovnako silna ako kontrolna, ak nie silnejsia. Robila som si dnes rano, nepila som predtym vodu, a ani naznak druhej ciarky, co mi nesedi s dokiho tvrdenim, ze ovu prebehne v piatok. To by som uz ciarku mala vidiet, ci? Mate podobne skusenosti?
@renimac co je to rano ? ovu testy by sa nemali robit z prveho ranneho mocu a ani nie skor ako od 10 hod. idealne je cca o 14 hod vraj. moc by mal byt zlty cize neriedeny, ak si mala ciry moc tak nemusis ani testovat. a naznaky ciarky aspon podla toho co ja viem a bolo vysvetlene neznamenaju prichod ovu. tj. ducha tam mozes mat aj mesiac alebo vobec. raz moze byt cisty a druhy den hned dve silne ciarky. tot info co aspon ja mam
Ktore to tu mate mat plodny vikend? pripajam sa 😉 drzim palceky nam vsetkym 🙂
@renimac no ved asi preto som s tym aj ja skoncila.dlho mi trvalo kym som sa naucila pitny rezim a teraz ze dve hodiny nepi. a nielen ze nepi ale aj pred tymi dvoma hodinami vypi iba trosku. ja som tak na zaciatku ze ok sak o 12 hod vypijem pohar vody co u mna znamena cca 0,5 l a do 14 hod s tym vydrzim. no nielen ze o 13 hod mi uz susilo a chcelo sa cikat 😀 ale co som to ledva ledva udrzala tak odobrata vzorka cira 😠 takze prd platne to bolo. par pokusov som mala ale vzdy neuspesne aj ked hlien bol ako vajecny zltok a furt druha ciarka menej silna ako kontrolna. takze z tejto metody som uz upustila 😠
@petulik1991 ja mam tiez o mesiac 24, sme na jednej lodi 🙂 hoci my sa snazime len mesiac este a aj to je komplikovane..ale nic si zo seba nerob, tiez som vcera testovala a ms mam dostat zajtra, samozrejme test biely ako sneh a ja pokazeny cely vecer, este som si aj poplakala a pre istotu sa aj s priatelom pohadala :D..a príznaky mam tiez vsetky..tak vôbec nechapem :D :D :D asi to bude v tom, ze som prepnuta :D
@dragulka no,to si ma potešila....tak čo už,uvidíme...nikdy predtým som ale problém s meškaním nemala,ak nerátam nejaké 2-3dni...samozrejme,keď som nebrala to svinstvo...zajtra sa chystám na gyndu,som zvedavá,čo mi povie....
@renimac ja len, že akurát som minule pred týždňom mala, že číry test a nakoniec som cez víkend už netestovala a to bola tá chyba, lebo viem, že bola OVU nakoľko v pondelok bol ešte pozitívny test.... 😠 nuž veď príde ďalší mesiac 😀 😝 a ja väčšinou ráno okolo 10 testujem a na ráno si dám len šálku čaju čaju....
@renimac ono pokojne si mohla mat ten test pozitivny aj vcera, ovu totiz prebehne do 12 az 48!!! hodin od pozitivneho testu, co by vyslo na zajtra 😉 Tazko je uz testovat takto na poslednu chvilu...
@e.vacka ano, je to pravda... To, ze je pozitivny ovu test znamena, ze je vysoky hormon, ktory sa vylucuje, ked narastie folikul... Horsie je, ze ten nemusi prasknut, co ti uz test neukaze, a to znamena, ze ovu nebola. Preto je ideal kombinovat testy a meranie teploty. Ta ti ukaze, ze ovu prebehla prave tym, ze po ovu stupne hore
@karolinagabika kraaasny testik, tak sa hlavne setri a davaj na seba/na vas pozor 🙂 vsetkym, ktore maju plodny vikend, drzim prsty, pocasie vam bude "priat" - ma byt skaredo, neopovazte sa z postele vyliezt 🙂 ja som si poslednymi dvoma dnami pokazila cely mesiac - mylne som sa domnievala, ze ovu bola cez vikend, pri malej som si pretazila chrbat, tak od utorka sexualny post a ajhla... dnes ovu jak vysita :( to nic, pojdem aspon krv darovat v pondelok...
@senselinka tak uz mi je to jasné..asi to ja nechám na prírodu, keď to príde , tak to príde.. na meranie bazalnej teploty ja nie som...

@lestate ja sa spolieham na tie ovulacne testy...dnes druhá čiarka krásne ružová ale dolu sucho, žiadny hlien , asi málo pijem, k tomu stresy, dnes som bola na skúškach v NBS. Každá sme iná...napriek tomu sa snažíme o dušu...