Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@butterfly333 mala si spotanne potraty?alebo ked sa vam nedari mozte sa obj.na reprodukcnu imunologiu obaja,tam vysetruju aj muza ale nielen spermie ale aj ine latky.Bola som v Nitre.Hematologiu som bola len ja.
@butterfly333 ja neviem, ja sa neviem nejako stotoznit s tym ,ze by som mala brat nejake lieky
paradox toho celeho je, ze roky som uzivala hormony aby som neotehotnela a nakoniec budem uzivat dalsie, ine hormony aby som otehotnela ?!
ked maly tak straaasne pyta surodenca 😢 😢 😢 😢 😢 , a mne uz z toho kape na karbit 🙄
vsetci okolo mna tehotni, vsetko na prvy sup
a ja/my ?
nic nic, stale nic
ktovie, mozno to tak ma asi byt
@majorosovalucia no potraty som mala ešte pred vyše 15r. Až potom sa narodil syn neskor dcera. Od vtedy žiaden potrat.
@jahodka540 ja tiež toho neberiem moc len kys listovu a femi kvapky.
@jena555 🙂 nam nepomohol vobec.. po 4 rokoch snazenia nam pomohli az Inofolic a Femi kvapky.. inofolic som brala treti cyklus a femi kvapky prvy cyklus 🙂 a hned sa zadarilo.. obaja sme boli zdravi, vsetky vysetrenia v poriadku, len jednoducho sa nedarilo.. prajem vam vela stastia a drzim palce 😉
@zabka12 no ja som mala 34 dnove cyklu bezne a ovu az okolo 25 26 a teraz mam po 1. uziti cyklus 28 teraz druhy 26 a aj ovulku skor cize u mna to splnil plus samozrejme dufam, ze pomoze aj k tehu
@lenkaoravcova drzim vam palce 😉
@jena555 dakujem no dnes som dostala takze do tretice s clostylom potom pauza
@lenkaoravcova
😀 tak tiez ale nejako sa nedari .. 😒 a uz by sme chceli babetko
@jena555 no ja verim ze pride uz coskoro musiiii
@jena555 mna rozhadzal potrat predtym som bola 3 krat tehotna hned ako som chcela ☹
@lenkaoravcova dufam,ze tebe zaberie ten Clostyl a udajne ma ucinky aj po vysadeni😉 ja som prvy cyklus bez trval sice dost dlho, ale je😁😎 to je u mna uspech a teraz idem na fytosoju😉 tak uvidim dam vediet, ci fytosoja zabera ... 😉
Babulky, skúšala ste niektorá? http://www.bioflora.sk/kategoria/znacky/nadeje-...
@lenkaoravcova nebojte Sa mozno vam to zas vide.
@e.vacka napodobne nikdy by som si nemyslela ze tento rok 2015 zazijem to co som zazila a ani sa nedari ☹

@lestate presne to si aj ja hovorim.. ale zas bez ovu sa nepohneme. mozno to je počasím, alebo sa jej jednoducho nechce 🙂 my skusame prvy mesiac, vy druhy.. to este netreba brat tragicky zatial... snad 😀