icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

vivien333
15. nov 2015

@lestate presne to si aj ja hovorim.. ale zas bez ovu sa nepohneme. mozno to je počasím, alebo sa jej jednoducho nechce 🙂 my skusame prvy mesiac, vy druhy.. to este netreba brat tragicky zatial... snad 😀

monique89
15. nov 2015

@renimac pekny vecer prajem, tak aky bol vikend? ak sa dobre pamatam, dohodli sme sa na spolocnom testovani, ze? plati? 🙂

majorosovalucia
15. nov 2015

@butterfly333 mala si spotanne potraty?alebo ked sa vam nedari mozte sa obj.na reprodukcnu imunologiu obaja,tam vysetruju aj muza ale nielen spermie ale aj ine latky.Bola som v Nitre.Hematologiu som bola len ja.

jahodka540
15. nov 2015

@butterfly333 ja neviem, ja sa neviem nejako stotoznit s tym ,ze by som mala brat nejake lieky
paradox toho celeho je, ze roky som uzivala hormony aby som neotehotnela a nakoniec budem uzivat dalsie, ine hormony aby som otehotnela ?!
ked maly tak straaasne pyta surodenca 😢 😢 😢 😢 😢 , a mne uz z toho kape na karbit 🙄

vsetci okolo mna tehotni, vsetko na prvy sup
a ja/my ?
nic nic, stale nic

ktovie, mozno to tak ma asi byt

butterfly333
15. nov 2015

@majorosovalucia no potraty som mala ešte pred vyše 15r. Až potom sa narodil syn neskor dcera. Od vtedy žiaden potrat.

butterfly333
15. nov 2015

@jahodka540 ja tiež toho neberiem moc len kys listovu a femi kvapky.

renimac
autor
15. nov 2015

@monique89 plati, testujeme spolu, ak budem mat dovod 😉 meriam teplotu, tak dufam, ze tento mesiac uz konecne nesklesne 😉 ty kedy ocakavas MS?

lestate
15. nov 2015

@vivien333 😀 .. no ved.. mne sa zda, ze tento mesiac je naozaj nejaky zakliaty na ovu :D ja som zvedava ako sa to vyvinie s mojimi rozhadzanymi hormonmi a nepravidelnou ms ...

vivien333
15. nov 2015

@lestate a preco si taka rozhadzana? po vysadeni anti, ci?.. inak skusala som ovu test a kontrolna ciarka uz bola o nieco silnejsia, tak ze by? 🙂

jena555
15. nov 2015

ahoj ja by som sa chcela opytat na tento gel mate s nim nejaka skusenost prosim ? dakujem vam za rady

lestate
15. nov 2015

@vivien333 nikdy som nebrala anti.. to uz odvzdy - len mierne rozhadzane, ale aj tak 😒 .. no vidis, to vyzera uz lepsie... teraz zacnite skusat o dusu 🙂

lestate
15. nov 2015

@jena555 ja som tento mesiac skusila pre seed, tak ti neviem povedat..ale co som citala, tak ako vzdy na nete najdes take, co si chvalia, ze na prvy sup pomohlo, ine hovoria, ze nic.. podla mna za pokus to stoji ...

steinarka
15. nov 2015

@jena555 🙂 nam nepomohol vobec.. po 4 rokoch snazenia nam pomohli az Inofolic a Femi kvapky.. inofolic som brala treti cyklus a femi kvapky prvy cyklus 🙂 a hned sa zadarilo.. obaja sme boli zdravi, vsetky vysetrenia v poriadku, len jednoducho sa nedarilo.. prajem vam vela stastia a drzim palce 😉

lenkaoravcova
15. nov 2015

@zabka12 no ja som mala 34 dnove cyklu bezne a ovu az okolo 25 26 a teraz mam po 1. uziti cyklus 28 teraz druhy 26 a aj ovulku skor cize u mna to splnil plus samozrejme dufam, ze pomoze aj k tehu

jena555
15. nov 2015

@steinarka dakujem uz by bolo aj na case no uvidime skusim ho kupit no tusim iba cez net sa to da ? .. 🙂

steinarka
15. nov 2015

@jena555 neviem, ale ja som ho tiez z netu objednavala 🙂

vivien333
15. nov 2015

@lestate moj drahy to zobral zhurta hned po ms, takže on uz snazilkuje 2 tyzdne 😂chlapovi nevysvetlis... 😂

jena555
15. nov 2015

@lenkaoravcova drzim vam palce 😉

lenkaoravcova
15. nov 2015

@jena555 dakujem no dnes som dostala takze do tretice s clostylom potom pauza

jena555
15. nov 2015

@lenkaoravcova
😀 tak tiez ale nejako sa nedari .. 😒 a uz by sme chceli babetko

lenkaoravcova
15. nov 2015

@jena555 no ja verim ze pride uz coskoro musiiii

lenkaoravcova
15. nov 2015

@jena555 mna rozhadzal potrat predtym som bola 3 krat tehotna hned ako som chcela ☹

zabka12
15. nov 2015

@lenkaoravcova dufam,ze tebe zaberie ten Clostyl a udajne ma ucinky aj po vysadeni😉 ja som prvy cyklus bez trval sice dost dlho, ale je😁😎 to je u mna uspech a teraz idem na fytosoju😉 tak uvidim dam vediet, ci fytosoja zabera ... 😉

lestate
15. nov 2015

@vivien333 😀 .. to je este ten lepsi pripad, mne sa niekedy zda, ze ja musim chlapa tlacit 😠

mimuliena
15. nov 2015

@yakina aj mne dnes, ja tiež premýšľam o nejakých vitamínových doplnkoch a uvidíme. Neboj nič, čoskoro sa nám to podarí 😉

vivien333
15. nov 2015

@lestate treba drahemu povedat ze z pozerania telky babatko nebude 😁, ale neboj, skonci mi "ovulacne obdobie" a nebudem vedet ze nejakeho chlapa mam 😁

salmas
15. nov 2015

Babulky, skúšala ste niektorá? http://www.bioflora.sk/kategoria/znacky/nadeje-...

jena555
15. nov 2015

@lenkaoravcova nebojte Sa mozno vam to zas vide.

e.vacka
16. nov 2015

@vivien333 ja neplanujem už nič, nikdy by som nepovedala, že snaženie bude tak komplikované. Pri prvom dieťati sme to dali na prvý šup. Stále si hovorím , že to príde vtedy keď má...nebudem už riešiť nič, len sexovať a čakať na MS...voláka som ja z toho na nič...

lenkaoravcova
16. nov 2015

@e.vacka napodobne nikdy by som si nemyslela ze tento rok 2015 zazijem to co som zazila a ani sa nedari ☹