Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@monique89 gratulujem.. ja som mala tiez taku slabu a uz som si okrem toho robila dva digitalne a su pozit. (pre istotu muz doniesol este vecer dalsi:D.. mas este len dostat ms, ci uz ti meska? lebo ja mam este len niekedy v sobotu dostat a mna obcas pobolieva brucho ako pred ms a dost sa bojim, ci je to ok.. niekedy mam az pocit, ze teraz sa spusti a potom je bolest prec...
@lestate @e.vacka mam cyklus 35-38 dni, dnes je 33, cize najskor v sobotu by som mohla dostat... dodnes ziadne priznaky, ale dnes rano (este pred ocikanim testu, takze som si to nenamyslala) chvilkova nevolnost a mam trosku plnsie prsia, normalne mi vadi podprsenka, akoby som ich mala citlive... no proste presne to, co pri prvom tehu... a tiez ma pobolieva brucho, to bude roztahovanie maternice 🙂
@zuzka71291 vravim.z vlastnej skusenosti toto som nikdy neriesila v 1. Pripade svadobna noc pili sme obaja a druhy sme boli na dofci a tiez sme si dali. Clovek sa nesmie nato tak upinat a dobre bude.
@trdielko149 v julovkach som bola aj ja 🙂
@monique89 je to tam!!! Gratulujem 💖
@monique89 gratulujem nech ste zdravi
@malacarodejnica presne aj ja silne bolesti prvy den ms a predtym som nemala skoro ziadne ...tiez pijem alchemilku a kopec vitaminov...
@malacarodejnica @rococco ja som na to neprestala uplne mysliet ale prvy krok bol nechodit na MK, a druhy ze som sa sustredovala na ine veci a neriesila.ziadne ovulky ani testy pred prichodom ms ani ziadne ine "pokusy". Proste sme si sex uzivali podla chuti...nie podla plodnych a neplodnch dni. A tym ze som to nesledovala ani som netusila kedy mi vychadzaju. Nechajte to na osud. Ten hore vie, kedy ktorej pozehnat. Drzim palce.
Caute baby, dnes 26x 1. DC, takze ako som pisala, ja Vas na nejaku dobu opustam. Prajem vsetkym // na teste a preberte tu po mne niekto zezlo, nech sa to tu neprehupne do poucovania a mudrych rad, ktore zbytocne inych na*ieraju. Tie skalne clenky chapu, ako to myslim 🙂. Drzte sa.
@renimac že 26x, my skúšame od júna a mám čo robiť aby som to po každom začiatku ms ustála. A stále ma to láka sem prísť a čítať, ale musím povedať, že nič sa tu nedozvedám, len vidím ďalšie a ďalšie // , len nie tie moje. Prajem to všetkým, ale je ťažké sa na to pozerať a neviem či mi to tu viac neberie ako dáva, ale neviem sa ani sem stopnúť chodiť 🙂
chcela som založiť diskusiu s mojím "trápením". keď ja tak nemám rada svoju prácu, necítim sa tam dobre a keď si predstavím že aj teraz tam mám ísť, tak mam takú guču nervov a stresov v sebe, že mi je až zle. výpoveď dať nechcem, mám na krku hypo a ešte keď aj chceme mimčo, tak sa snažím vydržať s dúfaním, že hádam sa mimi o chvíľu podarí. ale nedarí a nedarí sa.. a ja neviem už čo mám robiť, dám výpoveď a čo potom? čo ak sa hneď nepodarí mimi, do akej práce pôjdem, z čoho budem platiť hypo, podarí sa a budem ľutovať že som ešte tú chvíľu mohla v tej práci ostať. Ale ja ani neviem ako mám opísať, aké nervy mám z tej práce a z tých ľudí tam..
@lalia87 presne viem ako sa cítiš v práci.. mne sa kvôli nej pokazil celý cyklus, ale totálne... stres, nervy, ráno mi bolo až zle... tak som si povedala pred dvoma mesiacmi, že idem hľadať novú prácu.... od prvého nastupujem a môžem ti povedať že to bolo to najlepšie rozhodnutie.. 🙂 verím, že bude teraz všetko v poriadku a aj malé sa podarí niekedy na jar 🙂
@mia295 tak asi si vieš predstaviť ako mi tam je.. keby sme neplánovali mimi tak by som sa aj ja vrhla do hladania novej prace, ale tak povedali sme si, ze ideme pracovat na babenu a vydrzim tam dovtedy, lebo vsak co ak si najdem novu pracu a hned otehotniem. ale strasne stavy zazivam ked tam mam ist, minuty sa mi tam vlecu a neviem sa dockat kedy otvorim dvere na byte a som doma..
@lalia87 tiez som na tom podobne az na to ze ja som z prace sla prec a aj ked som mala ponuky radsej som vsetky odmietla stym ze som vedela ze sa snazime a nechcela som byt ta co nahodou oznami po mesiaci ze som tehotna ...zdalo sa mi to nefer voci zamestnavatelovi a tak od januara idem radsej na zivnost a pracu z domu takze sa tesim a uz len s mm doladujem stranky a malickosti a potom nebudem musiet riesit ci som tehu alebo nie
@lalia87 ako aj my chceme, ale tým že by som sa tu len trápila by to nepomohlo veľmi... porozmýšľaj nad tým... už len tým že chceš zmenu sa veľa vecí môže dať do pohybu... nezabudni že toto skôr škodí ako pomáha.. telo podľa mňa dosť protestuje proti takým stavom a preto hovorím že na jar budeme intenzívnejšie na tom pracovať, keď už budeme obaja v pohode 🙂
@lalia87 ojoj, to je mu ľúto ☹ toto sa dobre nečíta ☹ nájdi v sebe silu a sekni s tým, najlepšie hneď. vobec to neber na ľahkú váhu. tvoje pocity a rozpoloženie z práce sa skor či neskor premietnu aj v iných sférách života, do budúcna rieš radšej mimi než depky. a čo keď sa nebude dariť aj rok-dva? vieš si teraz predstaviť, že tam budeš každé ráno chodiť zase ďalší rok, dva? Prešla som podobným, do práce som každé ráno odchádzala ako malé dieta, ktoré nechce ísť prvý krát do školky. V tom období som sa nevedela rozhodúť, čo s tým, a aj tehotenstvo som čiastočne brala akoby nejaké vykúpenie. Nedopadlo dobre ☹ Už by som to dnes proste urobila inak. Rozhodnem sa, čo je pre mňa najdoležitejšie, a robím len to, čo k tomu smeruje, a nie to, čo ma od toho vzdiaľuje. Depky z práce, trápenie a zdravé tehotenstvo u mňa nejdú dohromady. Prácu by som si našla inú. Sú silnejšie nátury, čo to zvládnu, ale keď je niekto citlivejší, musí sa tomu podriadiť. Držím palce!
@jahodka540 Ahoj...no ospravnestihala som odpovedat skor...No tak bola som v pondelok
@jahodka540 Ahoj...no ospravedlnujem sa ale nestihala som odpovedat skor...No tak bola som v pondelok 16.11. na folikulometrii a dopadla dobre...mala som folik 17mm.Predpisal mi utrogestan a ten si teraz vkladam 3x1tabl.A teraz len cakam ako to dopadne...uvidime 😊 myslim pozitivne 😊.
@juliet11 ahoj, v pohode nic sa nedeje 🙂
no ja som bola teraz v pondelok a mala som folik 18,5 mm
ze niekedy koncom tyzdna bude ovulacia, ale nic blizsie mi k tomu nepovedal
ani ziadne kontrolne sono ci praskne alebo co
takze ja menim lekara
total som sklamana
drzim palce, urcite dobre dopadnes

Ďakujem za srdiečka. Neviem komu 🙂 potešili veľmi