icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

eva2809
14. dec 2015

Ja cakam az 28 ms.do vtedy sa zblaznim...a asi skusim aj ja tie ovu testy...lebo stale neviem,kedy je ten den D..myslela som si,ze to bolo v piatok, dnes si myslim,ze dnes:( ach

butterfly333
14. dec 2015

@cickamon tak je mi luto no aj take veci sa deju všetko zlé je na niečo dobre,ja som prišla o 4deti to posledne som rodila mrtve no nikto nevie čo som musela prežit a zažit ale život ide dalej aj ked to velmi bolií.Viem že sa nám zadarí aj tebe neboj moja

dzanka72
14. dec 2015

@zuzanaaaa9 to poznam...ja svoje telo nespoznavam tento mesiac...

cickamon
14. dec 2015

@butterfly333 hej ved to si opakujem stale dookola ale obcas je tazke mysliet pozitivne ked sa tolko snazim a stale sa nedari...na druhu stranu si nechcem predstavit ako by mi bolo keby som si presla tolkymi potratmi ako ty ☹ ja stale verim ze rok 2016 bude nas 🙂

anitu
14. dec 2015

@cickamon ahoj.aj my sme sa snazili dva a pol roka.pomohol mi clostyl 3x1.teraz mozem byt 5-6tt.zatial plod este nevideli.dufam ze bude a vsetko bude v poriadku lebo priznaky mam stale menej.ako dlho sa snazite?

laura851
14. dec 2015

@cickamon neboj, ked to pride, bude to pre teba to najkrajsie obdobie v zivote 😊 A aj najtazsie 🙃

butterfly333
14. dec 2015

@anitu ahoj bralasi clostil? aj mne ho gyn predpísala a mám ho brat od3Dc a 5dní tak sa to berie??A pomohlo hned???

cickamon
14. dec 2015

@anitu no oproti vam sa snazime kratko zacali sme v januari ale neratam to este ako cely rok lebo mali sme par hektickych mesiacov kedy sme sa nesnazili takze teraz to je tak 9-ty mozno 10-ty mesiac snazenia a uvidime stale tajne dufam ze to uz vyslo ale testy radsej nekupujem lebo by som zasa neodolala 😀

@laura851 hej v to stale dufam a nestras!!! 😀 😀 verim ze najtazsie nebude iba najkrajsie 😉

lenkaoravcova
14. dec 2015

@anitu po kolkych mesiacoch ti zabral clostyl s pregnylom?

anitu
14. dec 2015

@butterfly333 ahoj.brala som ho od 5dc do 10 lebo mam dlhe nepravidelne cykly.A myslim od 20dc duphaston.Uz sme sa chystali do Ba do centra.Zatial som odmietala aj laparko.tak verim ze je vsetko dobre.Na treti krat pomohol pri zvyseni davky.
@lenkaoravcova

butterfly333
14. dec 2015

@anitu a ake cykli maš? Ja 30 no naposledy 35. Ale ovu ako ju sledujem už rok tak vždy na 15-16DC tak mam to brat od 3DC a 5dni? Na 14DC mi kazal prist na folik.

lenkaoravcova
14. dec 2015

@anitu cize treti mesiac? A kolko si brala 2*1

anitu
14. dec 2015

@butterfly333 cykly mam 32-35-40dove.mam pco tak ja som pravdepovedne ovu nemala.Ja na 15dc som mala 23mm folik.za dva dni narastol 7mm.asi kvoli vyssej davke.
@lenkaoravcova nebrala som clostyl po mesiacoch ale tak rozhadzane najprv 2x1 a v novembri 3x1.5dni

dzanka72
14. dec 2015

@butterfly333 ja idem zajtra ku gyn. Myslis ,ze sa mohlo stat , ze som nemala ovulaciu a preto meska?

zuzka71291
15. dec 2015

@lenkastar ak nepride,tak ano.ale nebude lepsie az niekedy cez vikend? Ze by tam boli aj meskajuce dni? 😃ci to nevydrzime? Hoci ja sa vobec necitim,ze by to vyslo. Inokedy mam viac priznakov ako teraz 😃

zuzka71291
15. dec 2015

@anitu neboj sa.vsetko bude v poriadku...hlavne mysli pozitivne 😊uz sa podarilo,uz bude dobre 😉

butterfly333
15. dec 2015

@dzanka72 tak to neviem a ovu testy si nerobila??

dzanka72
15. dec 2015

@butterfly333 nie, nerobila.. tento cyklus chcem zacat

butterfly333
15. dec 2015

@dzanka72 to je dobre aspon budeš vediet kedy máš ovu ja meriam BT aj ovu testy robím bola som aj na folikulometrii.Gyn mi predpísal clostil tak aksa tento mesiac nepodarí tak dalši bude s clostilom,snad pomože.A mm alebo priatel bol na spermio je všetko v poriadku a ty máš HP spravené??

zuzanaaaa9
15. dec 2015

Dobre ranko spolubojovnicky. Tak ja dnes slebe hnede spinenie( normalne mi nabieha hned cervena ms. ) Ale normalne ani nemeskam 5 dni. Takze u mna nenormalny cyklus, nie tehotenstvo. Od zajtra pravdepodobne 1 DC a ideme dalsie kolo🏁. Raz to musi vyjst🏆

cickamon
15. dec 2015

no tak aj ja po 5-tich dnoch meskania opat a zasa 1DC ☹ nic nevzdavame sa a ideme dalej...

butterfly333
15. dec 2015

@cickamon čoo to vážne?? ☹ ☹ ☹ ☹ a je to normálna ms?? tak to mi je luto,no tak držím palce do dalšieho cyklu.Ja som to a takto mala min,cyklus 5dní mešká a potom prišla ms.

cickamon
15. dec 2015

@butterfly333 hej normalna ale tak trochu som stym ratala kedze posledne mesiace sa mi cyklus stale predlzuje a ziadne tehu priznaky som nemala 😒

zuzka71291
15. dec 2015

@lenkastar ja uz nebudem testovat,ms dorazila.alebo prichadza...nevadi...skusime dalsi mesiac,kolko vyjdu ovu testy,baby? Rozmyslam,ze sa na to dam...

eva2809
15. dec 2015

@zuzka71291 ahoj.ja som videla ovu testy v DM-ku.stali okolo 7 eur,ale boli tam asi 4.ja som to tiez este neskusala a ak sa nam nepodari do konca roka,tiez v januari chcem skusit🙂

petkazh
15. dec 2015

@veron809 aj ja necakam 20 teho drzme si silno palce nech nic nedojde a mozme sa tesit na vianoce s pozitivnymi tehu testikmi 🙂

lenkastar
15. dec 2015

@zuzka71291 no tak mne sa dovalila mrcha...a skor o 5 dni :( to sa mi este nestalo.tak po ms startujeme 3-ti mesiac snazenia 🙂 tebe teda drzim palce nech ms nepride 🙂

lenkastar
15. dec 2015

@zuzka71291 az reraz citam, ze ms dorazila...no co.pokracujeme a snad nam ti vyjde a budeme spolu v skupine...oktobrovčiatka 😁

zuzka71291
15. dec 2015

@lenkastar nooo, dufam, ze budeme, aj ked som sa tak tesila a mala uz take plany ako to oznamim nasim :D nevadi..ja skusim asi tie ovulacne testy teraz, ty ich pouzivas? mne tiez prisla skor o dva dni inak..
@eva2809 dakujem, ale DMku tu bohuzial nemam, skusim sa opytat v lekarni na cenu..

butterfly333
15. dec 2015

@eva2809 ak chcete ovu testy objaednate si tu na MK od korytnacka81 má ich ks po 0,27 a su fakt dobre,