icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

sabina1987
15. dec 2015

@butterfly333 Ďakujem 😊

sabina1987
15. dec 2015

@kukulienka83 jooj, ďakujem za povzbudenie. ....😊😊😊 dobre to padne...

kukulienka83
15. dec 2015

@sabina1987 jasne ze to dobre dopadne... 😉 nicoho sa neboj, nicim sa zbytocne nestresuj... chod k dr... kolko ti to meska...? mozno uz bude aj akci a budete vidiet bit srdiecko... drzim palceky... 🙂

dzanka72
15. dec 2015

@anitu ahoj, nie, nemam hp vysetreny.. a priatel pojde ma spmg , len u nas v meste sa nerobi, preto si musi vybavit volno a to sa hned neda 😕 mne raz gyn. pri usg oznamila, ze ovulacia prebehla, ale to len tak skonstatovala.. tak ja neviem, posledne mesiace to mam rozhadzane nejake, a tento cyklus ani nevravim.. tak ale ja stale dufam, ze to nic nieje, ze budu dobre vysledky, len proste musime pockat, ale nieje mi vsetko jedno teda..

sabina1987
15. dec 2015

@kukulienka83 Zajtra pôjdem k Dr.mešká mi vyše 2mesiacov. pripisovali sme to k vyradeniu MS.som zvedavá, čo mi povie gyndoš. ...zatiaľ sa nejdem tešiť...píla som aj alchemilku aj víno na vyvolanie....tak sa bojím, či bude všetko ok...😔

sabina1987
15. dec 2015

@kukulienka83 vlastne vyše mesiaca mi meškajú, už mi hrabe z toho 😃

anitu
15. dec 2015

@dzanka72 mne dr ani raz nespomenula zeam pco.tak dufam ze sa to nevytvorilo vdaka clostylu.nikdy som problemy s ms nemala,akonahle sme sa zacali snazit,cykly rozhadzane..32-35-40dnove.dali sme poslednu sancu clostylu pred BA,a podarilo sa.poslednu ms som mala 30.10. Tak dufam ze vo stvrtok uz budem vidiet plod lebo ma porazi uz.drzim vam palce.aby mi prisla skor ms mi predpisala duphaston.Kazdej upravil ale mna aj tak po dediatich dnoch prisla ms.mozno po case predpise aj tebe.zatial klidek🙂

dzanka72
15. dec 2015

@anitu tak gratulujem k babatku , nech ste obaja zdravi.. ☺ dufam, ze sa aj nam coskoro podari

zuzanaaaa9
15. dec 2015

@ninus22 Na gyndu pojdem, ale len preventivnu😀. Dr bude kukat preco som klamala s vytokom😎. Ale lieky a hormony zatial brat nechcem. Dam si este par cyklov alchemilku a uvidim co bude. Ako ty?

lenkastar
15. dec 2015

@zuzka71291 ja ani netusim ako sa to ovulacne testy pouzivaju 😁 s prvim tehu to bolo hop-hop a zamiesene.a teraz sa akosi nedariii 😩

michhaela
16. dec 2015

@lenkastar Ovulacne testy su na to kedy ti ukáže pozitívny test alebo silnú paličku za rovno s kontrolnou tak ti cca o par hodín 12-24 až 48h môže pustiť vajco... Je to pomocka aby ste stihli vajicko v čas 😉 a neni to nič náročné len treba skúšať aspoň 2x za den v čas kedy pride ovulka/ najlepšie skúšať keď skončí mrcha /... Ja do toho idem tento mesiac a aj bazalnu teplotu meram...Nuž ked som si sledovala telo že sa ešte neplanuje mimi ovu testy a hlien sedeli a jak sme začali mam pocit že neovulujem :'(

ninus22
16. dec 2015

@zuzanaaaa9 No sak uvidis co ti povie, ja som si kupila aj inofolic a mesiac ho uzivala - mozno aj to mi pomohlo. Inak mam stale take pocity ako keby som mala dostat menzes. Vcera som dokonca mala aj krce ale testy zatial ukazuju tehotenstvo. Tento bol robeny posledny. Tak snad sa nic nezmeni a doktor mi povie v pondelok pozitivnu spravu.

8adriana8
16. dec 2015

Ahojte kocky, chcela by som sa k vam pridat aj ja kedze sa s mm momentalne tiez snazime o babo 🙂 som po kyrete 22.09.15 :( smutny datum, ale po cisteni som nemala ziadne komplikacie tak mi dr. odobril snazilkovanie po troch mesiacoch co som si o mesiac skratila...tie ktore boli v podobnej situacii pochopia tu nedockavost...poslednu ms som mala 22.11 a som zmatena, mam vela priznakov ze by som mohla byt tehotna ale neviem ci si to iba nenamyslam. MS mi za tieto dva mesiace prisla presne na 30DC.. dnes som si robila tehu test ktorý vysiel negativne...viem ze je skoro, ale neodolala som 🙂 uz od minulej nedele ma bolieva hlava, zvacsili sa mi prsia, bolia ma krize, nonstop som unavena, zaspala by som aj po sediacky, chodim castejsie na wc, mam aj priesvitno biely vytok ktorý ale nesposobuje ziadne tazkosti a je bez zapachu takze mikoza to nie je a v tu nedelu 06.12to bol 15DC som mala pocas dna slabe spinenie, ale iba v tento den,,na dalsi uz po nom nebolo ani stopy...potrebujem sa iba vyrozpravat :D....som strasne nedockava...MS by som mala dostat 22.12 tak snad budeme mat na vianoce prekvapko a bude pozitivny test 🙂 aj vam vsetkym drzim palce nech to kazdej z nas co tuzime po babatku vide uspesne co najskôr 🙂

anitu
16. dec 2015

@ninus22 ahoj.aj ja som mala najprv bolesti na ms,potom ostrejsie pichanie,potom popichavalo a obcas az taky krc a teraz ma uz vobec nepicha.dufam ze to je v poriadku:-/nestupnuju sa mi priznsky.neviem co je ok,som tehotna prvy krat

lenkaoravcova
16. dec 2015

@8adriana8 viem o com hovoris ja som mala potrat v 4. mesiaci 15 januara a odvtedy kazdy mesiac dufam, ze uz to vyjde

anitu
16. dec 2015

@lenkaoravcova je mi to luto.Zena caka kedy prejde ten prvy trimester aby sa troska ukludnila a potom bum.koniec.znamej tento rok zomrel maly v osmom mesiaci.udusil sa.nieco strasne.kludna neviem byt proste.

veron809
16. dec 2015

@anitu ahoj prosim ta a odkedy si pocitovala to pichanie? tesne pred ms ci skor?

8adriana8
16. dec 2015

@lenkaoravcova drzim silno palce aby ti to vyslo a hlavne s uspesnym koncom.. je to smutne ked zrazu odide babo...kto nezazil nikdy nepochopi tu bolest a smutok, ale treba verit, raz to urcite vide 🙂

anitu
16. dec 2015

@veron809 ms mam nepravidelnu ale myslim ze ovela skor.teraz uz skoro nic.aj prsia mam len troska napnute a bolia na bokoch pri dotyku.aj zly zaludok som mala.aj to uz preslo.

kukulienka83
16. dec 2015

@lenkastar ...sme na tom presne tak isto... 😉

ninus22
16. dec 2015

@anitu no ja som ako keby natlakovaná 🙂 tehotna som tiez prvykrat :D tak neviem čo od toho čakať. 😒snáď su to normálne príznaky

zuzka71291
16. dec 2015

@lenkastar ja este babo nemam,tak by to mohlo byt s prvym ako s tvojim 😃

micka511
16. dec 2015

@anitu..
Ahoj,ako sa máš? Dnes som bola U doktora všetko je V poriadku, som taká šťastná, som revala ako...srdiečko bijeeee drobček má 12 mm...začiatok 8.týždňa.
.neboooj sa,myslí pozitívne, všetko bude OK 💜 a napíš

montynka131
16. dec 2015

@micka511 ahoj a kedy si mala poslednu ms? Ja idem k dr az 22 a strasny mam strah lebo 7.12 bol iba vak vidiet

micka511
16. dec 2015

@montynka131 ja som mala 30.10. Poslednú MS...
Len ja mavam ovulaciu skoro hneď na 4-5dc... Takže si myslím, že preto mi to takto vyšlo... Mne 2.12. Bol vidieť vak a malinky plod, asi ako mak...A teraz takto narástol, drobček nás 😍 kedy si mala poslednú MS?

renimac
autor
16. dec 2015

@simon1993 ahojte baby, ja som tuto temu zakladala a podstatou je, aby si tu pomahali baby, ktore nevedia otehotniet a zvladali to cakanie trosku lepsie 😉

renimac
autor
16. dec 2015

Dievcata, ako zakladatelka tejto temy Vas prosim, precitajte si uvodny prispevok. Tato skupinka je urcena pre zeny, ktore sa snazia nejaky cas o babatko a potrebuju podporit a vzajomne si poradit, pripadne sprijemnit cakanie na bociana 😉. Dostala som uz par podnetov, ze je tu vela prispevkov, ktore su od uplne novych bab, ktorych prvy prispevok je pozitivny test. Nechcem nikoho urazit, prosim nehnevajte sa na mna, ale tato tema je o podpore pri snazeni sa a nedareni sa. Tesime sa z kazdej tehulky, ale urcite budete suhlasit, ze ak Vas prvy prispevok do diskusie su //, nesplna to podstatu tejto temy, a teda vzajomne si tu radit a podporovat sa, aby sa maminy cakatelky nezblaznili. Krasne sviatky vsetkym a babatko do bruska 😵.

butterfly333
16. dec 2015

@renimac pekne si to napísala a dufam že to aj tie ostatne čo sem hned pridali // alebo chcu pridat to pochopia lebo už ma to fakt štvalo.Dakujem

anitu
16. dec 2015

@micka511 ahoj.vsak ja som si nevsimla ze si pisala.supeeer.sa tesim.tak klud a tes sa🙂jaaaj.nadherny pocit vidiet drobceka a pocut srdiecko.niekedy mam krce ja sa bojiiim.zajtra napisem.aj si na pn?no musime z tejto temy prec.citaj renimac..pa.davaj si pozor na seba -vás🙂

anitu
16. dec 2015

@butterfly333 jezisi nemam slov.citam mk odkedy sa snazime.viac ako dva roky a nikomu som nic nepisala do tèm aby odisli bo to nieje ich tema.