icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

sabina1987
19. dec 2015

@veron809 Ahoj,ešte nie je nič stratené...tak skoro Ti nemusí ukázať. ..ja som živý dôkaz 😊dokonca som bola aj na sone. ...a gynekológ ešte nevidel nič. ...to bolo týždeň po omeškaní MS.teraz som v 7-om týždni a dozvedela som sa to v utorok z testu..tiež som mala len také šibenice namiesto MS.takže držím palce 😍😍😍

sabina1987
19. dec 2015

@veron809 Ahoj,ešte nie je nič stratené...tak skoro Ti nemusí ukázať. ..ja som živý dôkaz 😊dokonca som bola aj na sone. ...a gynekológ ešte nevidel nič. ...to bolo týždeň po omeškaní MS.teraz som v 7-om týždni a dozvedela som sa to v utorok z testu..tiež som mala len také špinenie namiesto MS.takže držím palce 😍😍😍

mojko92
19. dec 2015

Ďakujeme 🙂 aj ja držím palčeky vsetkym. Dúfam ze buduci rok o takomto čase budeme kocikovat

ninus22
21. dec 2015

No dievčatá po 10 dnoch meškania som bola u doktora, krv mi nebral, robil mi sono a povedal mi: Vyzerá to na tehotenstvo 😀 "vyzerá" 😀 ja som myslela, že to povie na betón. Ale na sone bola vidiet mala gulička , ktorá merala 8,43mm a vyhodilo na monitore 5t, 3d a doktor povedal, že 6tt - tak snaaaad monitor neklame a 4.1.mi to na 100% potvrdia 🙂 ale, že sa mám chovať ako TEHOTNÁ 😀

brilka
21. dec 2015

@ninus22 ja som bola tiez v piatok, tiez to bol tusim 10 den meskania, bolo pekne vidiet "babys Haus" ale este to bolo skoro a srdiecko este nebilo, idem znova 6.1 🙂 krv, moc a tlak mi brali tak snad bude vsetko ok 🙂

zuzka71291
21. dec 2015

Baby, vsetkym, ktore ste uz tehu z celého srdiecka gratulujem!!! a prajem vela zdravia a stastneho tehulkovania 🙂 my sme tu nejako zamrzli inak...rano zapinam MK, ze co nove sa podozvedam, inokedy tolko sprav a dnes nic v tejto diskusii 🙂 @michhaela ahoj moja, no ako si na tom? uz si sa dala aj ty na ovu testy? ...ja sa dnes chystam prvy ocikat 🙂

michhaela
21. dec 2015

@zuzka71291 Ahoj zuzka ano som na ovulacnych testoch ale už som mala 9DC večer o 22h najpozitivnejsi a celý 10DC pozitívny ale už slabla ciarka...Ešte si aj meram teplotu bazalnu lenže stále je v norme mala by sa zvýšiť ked skončí.... keďže by teraz bola ovu a stále sa nezvysuje ani o pár stupňov vôbec nič tak trošku sa bojkam že to je anovulak...Ach :'( a som 12DC teraz... Koľkí si deň ovu?

eva2809
21. dec 2015

Tak ja mam 7dni do ms...mam este jeden test.Boze daj mi silu nepouzit ho este🙂je tu niekto,kto ocakava ms 28-29 ??? 🙂

senselinka
21. dec 2015

@eva2809 ja 29.-30. 🙂

butterfly333
21. dec 2015

@eva2809 ja ju nečakám 25.12 😀

eva2809
21. dec 2015

@senselinka a ako to vidis???kedy budes testovat??toto obdobie cakania je najhorsie..pre mna;)ja som uz dnes mala tendenciu pouzit test....

senselinka
21. dec 2015

@eva2809 ja budem testovat mozno tak 28., skor asi nie... Citim sa uplne normalne, akurat vcera mi bolo zle z jedla, takze som cela rozbita dnes... Ale nevadi, tento cyklus to nejako neriesim, vitaminy beriem podla nalady, muz tiez... Bude ako ma byt 🙂

eva2809
21. dec 2015

@butterfly333 dufam,ze sa nedockame🙂a na silvestra uz budeme mat oo dovod viac na oslavu🙂drzim palce vsetkym Nam🙂paneboze uz druhy den sa mi chce plakat..vsetko ma rozplace..neviem ci z tych vianoc,ci hormony ci co🙂)

eva2809
21. dec 2015

Ozaj baby ako sa do jednej spravy oznacuju napr dvee mena??som cez mobil a neviem to?? :(

eva2809
21. dec 2015

@senselinka a vnutorny hlas ti co hovori??🙂ja opat tak ako kazdy mesiac verim,ze to vyslo🙂)

senselinka
21. dec 2015

@eva2809 ze nic z toho nebude... Ale tentoraz sa moc vnutorneho hlasu nepytam 😁
Minuly mesiac som brutalne verila, mala som spinenie od 5 DPO, myslela som, ze uhniezdovanie a nic z toho, brutal krvacanie este skor... Takze teraz neriesim vobec

zuzanaaaa9
21. dec 2015

@ninus22 Gratulujem🎉🎉🎉😘. Ja som skoncila v sobotu na pohotovosti. Nakoniec som bola tehu sle samo to odislo. Vcera cely den depky ale dnes uz hlava hore a ide sa dalej.

Baby pocuvajte vnutorne hlasy!!! Ja som pat dni meskala, test negativny, ja uplne presvedcena ze som tehu a bola som.. Podla dr. 6 -7 tt. Co mi nijak nevychadza😳Musela som otehotnet tesne pred minulou ms. V piatok som zacala spinit, v piatok vecer uz velke krvacanie aj v sobotu cely den. A v sobotu obrovske bolesti- dr na oohotovosti povedal ze su to kontrakcie😳.. Po piatich hodinach zo mna zacali padat kusy sliznice a bolo po vsetkom. Nakoniec mi povedali, ze sa to stava priemerne kazdu 6 .menstruaciu kazdej zene a keby som sa neskumala tak neviem. ( to akoze na ukludnenie).

Takze teraz len rozmyslam,ze co by bolo,keby som tam sla hned,ked som zacala spinit...😒.
Pozitivne je, ze ma nemuseli cistit, akurat mi poradili mesiac dva cakat, nez sa zacneme zase snazit.👍🏻. A dalsie pozitivne je, ze som aspon zistila ze s otehotnenie u nas nie je nemozne.

Moje mile buduce mamicky( v ocakavani aj v snazeni), krasne a pokojne sviatky vsetkym a hlavne pozitivne hlavicky, nech sa z toho celeho nezblaznime😉🎅🏻🎅🏻🎅🏻☃❄️🎁🎁

ninus22
22. dec 2015

@zuzanaaaa9 Zuzi ja som mala toto minuly mesiac - 3 dni spinenie a potom menzes ale taky, že mi hrudy 2 dni vypadavali :( ...baby mi hovorili , že to mam asi z toho inofolicu a, že som sa prečistila. A teraz keď čítam tvoj príspevok tak rozmýšlam či to bolo ozaj špinenie alebo sa mi to zle uhniezdilo a vyplavilo :( ale vidíš, mesiac na to som si odskusala ovulku pomocou ovu testov a šúúúp ho - ďalšia mrcha už neprišla 🙂 tak snáď to tak aj zostane a 4.1 budem vidieť byť srdiečko. Držím ti palce 🙂 Dúfam, že sa podarí čo najskôr. Uži si sviatky v pokoji a radosti 🙂

Všetkym snažilkam aj tehulkám prajem tiež krásne sviatky 🙂

zuzana_pe
22. dec 2015

@eva2809 ja tiez cakam 29-30 a dufam, ze nepride... teraz mam 6 DPO

zuzana_pe
22. dec 2015

@eva2809 kedy budes testovat? Ja mam v plane tento piatok prvykrat... 😵

eva2809
22. dec 2015

@zuzana_pe no ja asi v utorok...aspon tak mam v plane🙂 ja bohužial neviem ani kolko DPO som,neviem podla coho to mam vediet, kedze nemeriam si ani teplotu ani testy si nerobim...na zaklade niecoho ineho sa to asi neda urcit vsak???

zuzana_pe
22. dec 2015

@eva2809 ja som si merala ovulku pomocou ovu testov, ale aj keby som si nemerala by som to vedela, lebo vzdy pocas ovulky mam brucho nafunute ako balon, hlien, krce a pichanie v podbrusku, niekedy ani chodit nemozem... Ja mavam ovulku vzdy na 16 DC. Tiez mavas podobne stavy pocas ovulky? Ak ste sa snazili kazdy druhy treti den niekedy v strede cyklu tak sa mohlo zadarit...

eva2809
22. dec 2015

@zuzana_pe ja predpokladam, ze ovulaciu som mala na 13DC, cize v pondelok 16teho.tiez ma bolelo brucho, mala som v tento den ovolacny hlien, nebolo ho vela, ale dufam, ze dolezita je kvalita a nie kvantita🙂)lenze bolelo aj pichalo ma v podbrusku potom aj v stvrtok... a som teda zmatena, kedy som vlastne mala ovu.od piatku uz mam taký biely výtok...zistujem, ze fakt to neviem odhadnut....cize neviem od kedy mam ratat DPO...tieto pocity, ktore píšeš, ze mavas,tak mas ich iba jeden den????

zuzana_pe
22. dec 2015

@eva2809 tie bolesti mavam asi 4 dni... Ked bolesti prejdu znamena to, ze uz prebehla ovulka, takze podla mna najlepsie je snazit sa prave ked mas tie bolesti... Ani ovu testy nie su 100 percent, lebo niektore zeny ovuluju uz den po pozitivnom ovu teste a niektore mozno az na 3. den....
A tiez mam vytok, co vacsinou po ovulke ho nemavam... radsej si nejdem nic nahovarat lebo minuly mesiac som mala vselijake tehu priznaky a nic z toho nebolo... toto je nas druhy pokus

eva2809
22. dec 2015

@zuzana_pe chapem...no radsej sme to poistili kazdy druhy den, kedze som si nebola ista🙂no vytok nemavam ani ja tak som zvedava

mojko92
22. dec 2015

Baby tehulky ked ste mali dostať mrchu a boli ste uz tehu mali ste PMS alebo uz vobec žiadny náznak mrchy?

eva2809
22. dec 2015

@zuzana_pe pozaram, ze sa mam este co ucit🙂 ale niekedy je lepsie nevediet...no to sa už nedá zastaviť, ked clovek tak velmi chce, sleduje kazdu zmenu, ktoru by inokedy mozno aj prehliadol...ja som dnes teda ak spravne ratam 7DPO..to je este skoro na test vsak????

zuzana_pe
22. dec 2015

@eva2809 no ja si myslim, ze 7DPO je este skoro... skus zajtra alebo pozajtra. Ja budem testovat v piatok na 9 DPO rano.... 😅

eva2809
22. dec 2015

@zuzana_pe daj potom vediet ako si dopadla🙂 ja pockam do toho utorku ako som povodne chcela..len dufam, ze vydrzim🙂

petulik1991
22. dec 2015

@eva2809 Inak vytok som mala pri uhniezdovani aj ja. Bolo to presne na 10 DPO 🙂 Uplne identicky s ovulacnym. Odvtedy mam vlho stale 😀
@zuzana_pe Preto som napisala, ze najlepsia je kombinacia merania teploty s ovu testami

@mojko92 Ja mam akurat ten vytok od 10DPO ako na ovulaciu 🙂 Inak ziadne pms ani nic podobne, okrem bolestivych prs. Vlastne doteraz nemam nejake speci priznaky, obcas (tak raz za den) si koli niecomu poplacem a niecomu rozumej nicomu 😀