Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@ritak ahoj ja tiez cakam 11. no nemam moc skusenosti zacala som si ju merat od ovu a odvtedy je 37-37,1 ale citala som ze sa takto musi udrzat 17 dni aby to znamenalo tehu 🙂 ja som dnes pocas dna ako som bola zaneprazdnena nemamla okrem krizov a cikania ziadny priznak 🙂 juuuj to je take napinave, drzim nam palce
Baby mate tu niektora priznak ze vam je neskutozne horko zvnutra az horucava ako keby ma oblievala aj ked neni az take horko? Moze to byt priznak alebo zase ibe volaka suprova choroba na mna :-[
Ahojte. Ovulka prebehla podľa plánu (aj podľa ovu testov) a ja som tým pádom môjmu chlapovi nedala dýchať. :D Tiež som poctivo pila Inofolic. Ak to tento mesiac znova nevyjde, tak ja už neviem kde môže byť chyba. Teraz ostáva iba dúfať. 🙂
@ebi52 aj ja tam vidim nieco 😀
@dolce_principessa ja tiez 🙂 ako vzdy... len mi to neslo dobre odfotit, realne tam je taka ista hruba ciarka ako ta testovacia, len je viditelna len pre moje bytre oci 🙂 a vy ste ake pekne okruhle uz 🙂 drzim palce
@ebi52 ja som mala podobnu ciarku ktoru som videla len oproti svetlu 😀
diky..noo trosicku nas uz vidiet ale nic moc zatial 😀
@ebi52 foto som ukázala mužovi a pýtam sa, koľko čiarok vidí a presne mi ukázal prstom jednu aj druhú, takže, keď to chlap vidí, tak na tom čosi bude 😉 inak tehotenský test v živote nevidel, lebo ani ja som ešte nikdy netestovala 🙂 je tam nejaký záblesk ebi, ale ešte je čas. ja som si akurát dnes kúpila 2 mama testy, ale sľúbila som si, že ich použijem najskôr až v sobotu ráno (ak nepríde v piatok mrška). Ale tiež ma už zvedavosť prenasleduje ;) som zvedavá, ako dopadneme 🙂
@ebi52 Ebi klopkam 🙂 vyzera to nadejne. Skus este tak stvrtok alebo v piatok. Test si si robila rano???? Mne teraz pride na navstevu maminka tak hadam na to nebudem mysliet a odolam si spravit test. Najskor si test spravim v pondelok alebo v utorok ak nepride mrska. Zatial ma ani prsia nebolia,teba ?
Baby mate tu niektora namiesto mrchy taky biely husty vytok?
mne pomaly končí mrcha, ovu by mala dosjť cca 13-15 august ked príde aj mm z pracovnej cesty, tak hadam niečo aj bude, len neviem či to aj výjde kedže som len pred dvoma týždnami dobrala HAK, no uvidíme, nejdem ani testovať prvý mesiac, menej stresu 😀
tak u nás začínajú plodné dni...držte palce, druhý mesiac skúšania je tu🙂včera som bola u gynekológa, ktorý mi objavil ľahký zápal mechúra, ale vravel, že to nijak skúšanie neovplyvní a nedal mi antibiotiká radšej, ale len taký granulát a že sa máme snažiť, lebo už to prichádza, inak by nemal byť vôbec žiadny problém🙂
@heregova pri prvom tehu som mala tu z MK od jednej baby rezervované ovu testy ale hovorím, že skúsim tehu test ak to nevyšlo, tak ich berem a práve mi vyšlo že som tehu tak som ich ani nepotrebovala...našťastie...teraz ako mám preč mm tak ani ich nepotrebujem, kedže aj ked budem mať ovu a on tu nebude tak čo 😀 uvidíme či sa takto vydarí niečo ked chodí raz za dva týždne domov...
caves baby iba chcem povedat ze mrcha urcite pride tehu test negativny 😠 😠 😠 😠 takze znova to nevyslo 😠 😠 😠
Ahojte žienky. Tak mňa včera neskutočne bolel pravý vaječník. Sme po ovulke. Tak už len čakať a dúfať, že to konečne vyšlo. 🙂
@radka752 potvrd este dnes
Baby 26dc,o tyzden mam mat menzes,dnes troska krce v podbrusku na chvilku,a na teraz si citim tak cudne podbrusko.ked sa zohnem,si tlacim brucho.asi stvrdnute je ci ako.velmi neviem,lebo som silnejsia,a nemam ploche brucho,ale take cudne to je.som zvedava 😲
@majuska7979 Žiaľ nedalo sa lebo partner momentálne nie je doma. Uvidíme sa až vo štvrtok. 😒
ahojte, tak mrcha nakoniec po tyzdnovom meskani dorazila, ale uz konci tak ideme zas na to, august je pekny mesiac, drzme si palce nech to vyjde 🙂
ahojte. Planujeme druhé bábenko, tak dúfam, že sa mi v skupinke samozrejme aj vam čoskoro zadarí. 😀
Ahojte..po odmlke sa ozvyvam...rak nakoniec sme opat isli do Heliosu..uzivam inofolic 2xdenne a onrem toho lieky na sliznicu preroze na sone som ju mala velmi nizku a taktiez ma caka duphaston a clostyl. A potom opat zakrok lebo spontanne by sa nam asi tazko podarilo otehotniet...tak dufam ze sa zadariii
Ahojte. Som cca 4. deň po ovulke a už od včera mám bolesti v krížoch a zdurené, boľavé bradavky a tiež boľavé prsia. Takto ma už dlho neboleli, aj keď zvyknú pobolievať pred mrchou. Mám pocit že na nejaký tehu príznak je ešte skoro. Neviem si to vysvetliť 😒
Zas nic.. ☹ my sa asi nedockame..

@ebi52 Ahooj 🙂 tak sa tesim ze sme v ocakavani viacere ;)... Ja cakam mrsku 11. - 12. Takze este mam co robit :(. Zatial nic zaujimave nepocitujem vcera trosku krize ale to nemusi vobec nic znamenat . Jedna "teta" mamke povedala ze uz v auguste otehotniem a narodi sa nam dievcatko 🙂 tak som zvedava. Ja si nemeriam bazalnu teplotu, ale mozno skusim. Mas s tym skusenost? Kedy si skusis spravit test?