icon

Snažilky júl - august 2014

majuska7979
9. júl 2014

vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vlasko0903
8. aug 2014

@sophina to vyzera dobre. Aj mne sa zdalo, že mi je nejak inak tento mesiac, ale poviem pravdu ked sme sa snažili o prve tak ak by sme mali aj krívačku, tak to bol príznak tehu. 😀 Túžba robí svoje. 😀

bibi21
8. aug 2014

tak mrcha sa mi začala dnes ráno spúšťať..ach jo..a to sme vychytali presne silnú čiarku na ovu teste a nič..škoda velká..

barborazilina
8. aug 2014

Ahojte baby, ja mam dnes take PMS ako uz davno nie ... myslite si ze by to mohlo byt Inofolicom? Beriem ho prvy mesiac asi 1,5 balenia som vzala ale robila som si tehu testy a negativne tak inak si tu depku a skleslu naladu dnesneho dna neviem vysvetlit ... mrcha by mala dorazit az v utorok ... ach jaj

alisha3
8. aug 2014

Ahojte baby, tak sa k vam pridavam 🙂 Len momentalne vobec netusim, co mozem ocakavat...totiz, koncom marca som vysadila antiku po 2,5 roku a na prelome aprila/maja sme isli na dovcu, prave vtedy som mala dostat mrchu, tak mi gynkac predpisal Norethisteron....potom prisla mrcha pekne ako mala. Doktor povedal, ze vsetko je ok, mozeme sa zacat snazit a odporucal mi brat Folbene. V juni ale mrcha prisla o 5 dni neskor a v juli zas o 3 dni skor....teraz mala prist 6teho a stale nic 😕 Prvykrat na ostro sme isli 23eho (dovtedy sme este pouzivali kondom, kvoli kupe bytu sme museli snazenie trosku posunut)...no a od 24ho som asi tyzden mala take lahsie spinenie a par kvapiek krvi, v tom case som sa vrhla na intenzivne cvicenie, tak som myslela, ci to nemoze byt z toho, ale tak teraz uz fakt neviem....ovu testy su stale so svetlulinkou druhou ciarkou, cize negativne 😒 Co myslite? Asi to mam rozhadzane trochu...

ivushka14
8. aug 2014

viem ze mnohe vyskusali a mozno sa nezadarilo ale odporucam clostilbegyt...

bibi21
8. aug 2014

@barborazilina aj mne by mala doraziť v utorok ale už teraz mám slabé špinenie takže sa nezadarilo a to ma strašne mrzí.

barborazilina
8. aug 2014

@bibi21 no aj ja som z toho uplne rozhodena ... a najhorsie je ze neviem mysliet na nic ine ... uz si pridem ako uplne na hlavu padnuta a posadnuta ...

bibi21
8. aug 2014

@barborazilina ja na to až tak nemyslím len mi je strašne smutno ked príde zase mrcha a vidím na mužovi že tiež už sa mu nechce ani snažiť sa.

luminuska
8. aug 2014

ahojte, tiež sa pridávam k vám, antiku som brala hádam aj 10 rokov, vysadila som ju vo februári, do našej júnovej svadby sme si dávali pozor a teraz sme pripravení plodiť 🙂 prvý mesiac bez úspechu, tak snáď to vyjde čo najskôr 🙂 držím palce aj vám

sumilenka
8. aug 2014

Baby, dnes 28 DC, mrcha zatiaľ nikde. A ani žiadne príznaky (ani PMS ani tehu), proste deň ako každý iný, nič ma nebolelo. Tak si vravím, že si upracem celý byt a k večeru som si dala niekoľkokilometrovú túru na bicykli a super som vyvetrala hlavu 🙂 Vyskúšajte, aspoň som si nemala kedy namýšľať, že som tehotná 😀 Ak sa do zajtra už nič nezmení, tak by som to testla, ale najskôr si idem prečítať návod na dobrú noc 😀 Tak držte palčeky 😉 a ja vám 😉

sumilenka
8. aug 2014

A baby nezúfať, treba veriť, bude raz dopriate každému, uvidíte 😉

sophina
9. aug 2014

@sumilenka juuuj, tak sme zvedave na vysledok testu 🙂

ebi52
9. aug 2014

@ritak @sumilenka tak baby ja som v noci zacala krvacat, je to trochu divne 3-4 dni skor sa mi nikdy nestalo a je to taka cista cervena krv a tecie dost silno na spinenie :( takze nabuduce, ale vam drzim prsty

bandikovajana
9. aug 2014

@alisha3 ja som minuly mesiac vysadila tabletky a povedali mi ze nemusim cakat ze aj tak sa nam na prvy krat nepodari, tento tyzden mala prist mrcha a uz je sobota a nic a skusila som test a tiez nic co to moze byt

sumilenka
9. aug 2014

Takže baby, už som to nevydržala. Dnes 29 DC a testík som urobila. Nie je z ranného moču, lebo som ho stihla celý počas noci vyčúrať 😀 A teraz skúsené raďte 🙂

sumilenka
9. aug 2014
sumilenka
9. aug 2014

@ebi52 veď nič nie je stratené 🙂 budúci mesiac bude úspešnejší 🙂

emili31
9. aug 2014

jednoznacne je tam 🙂 a ked to nebolo z ranneho a takto ti to vyslo....davam tomu 80percemt ze je carka🙂ja som dnes 33 den a zatial nic..testovat sa bojim

tilda
9. aug 2014

@sumilenka gratulujem 🙂

sumilenka
9. aug 2014

@emili31 Ja som tiež myslela, že ešte počkám, ale zase som nespala takmer celú noc, tak si vravím, že to skúsim, nech už je tak alebo tak. Ale nejdem sa ešte tešiť, radšej sa ešte otestujem večer. A nech aj tebe zasvieti ;)

ritak
9. aug 2014

@sumilenka gratulujeem 🙂 ja som si robila vo stvrtok vecer leno som nevydrzala ale nic, bud skoro alebo nic 🙂 pockam do utorka a ak nepride mrska tak v stredu rano asi skusim. Zatial ale vobec necitim prsia, co je divne lebo tak necely tyzden pred MS mam vzdy bolesti. Tak neviem... Uz sa ani neviem presne rozpamatat ake to bolo ked som prvykrat chvilu cakala... Uvidime 🙂 ale velmi sa tesim s tebou ;)

ritak
9. aug 2014

@ebi52 to ma velmi mrziiii :( na to sa neda asi ani nic povedat len drzim prsteky dalej

emili31
9. aug 2014

@ritak obive teda cakame ?🙂 kolky dc si? inak ja mam jeden mesiac ze 29 dni a druhy okolo 34 a zase ze 29 a 35,....neviete cim to moze byt? teraz by som mala mat tiez taky dlhy tak preto sa nejako neplasim ani....ale nechapem preco to tak sa strieda ;(

alisha3
9. aug 2014

@bandikovajana Tak meskat ti to moze bud preto, ze telo po vysadeni HAK musi nabehnut alebo uz mrcha nepride 🙂 Ale inak, je plno zien, ktorym to vyslo na prvy sup....no uvidime, ja chcem pockat este tak tyzden, no a potom skusim test...skor by to asi nemalo vyznam.

dolce_principessa
9. aug 2014

@sumilenka jednoznacne pozitivny test mas.....ja som mala este slabsiu a tehotna som teda bola..tak gratulujem 😉

sophina
9. aug 2014

@sumilenka och, take presne nieco tuzim o par dni najst aj ja 🙂

bandikovajana
9. aug 2014

@alisha3 no robila som si test pred meskanim lebo ma boleli krize aj taky biely vytok mam prsa ma boleli tak som bola v tom ze asi sa podarilo ale nic potom som skusila v den kedy mi chodi vzdy vo stvrok mi prisla ked som v nedelu vysadila tab a nic aj tak

majuska7979
autor
9. aug 2014

@sumilenka to je jasne gratulujem..no i ideme ďalej 1dc dnes ;(

orieskova
9. aug 2014

@barborazilina ja to iste..si uz pripadam ako vadna🙂

luminuska
9. aug 2014

@bandikovajana ja som mala po vysadeni tabletiek prvy cyklus az 39 dni a postupne sa skracuje, kym sa to ustali - unormalni.. tak uvidíš ešte počkaj.