Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
baby, tak zajtra netestujem. citala som tu teraz nieco o krcku a hned som vyskusala, aky ho mam a urcite nie je hore a tvrdy, skor makky a citila som tam ten otvor, cize mrcha co chvila dorazi. 😒 tak som si do kufra nachadzala vlozky, tampony a detske utierky a objednala inofolic. gynex som niekde zalozila, krava 😝
@inngrid mne na infekcnom povedala,ze mam ist naspat na zenske,ze ona ureu z krvi skontrolovat nevie..cize znova na ster u gyndisa..brali sme v marci Summamed, 17 dni..my sa uz snazime,ale zatial nic..dovolila mi sa snazit sama doktorka..asi vedela,ze kym tam zapal je,tak tak ci onak neotehotniem
hlavne sa ma stale vypytuje,ci mam nejake problemy aktualne..nemam..ked ani neviem,ake prejavy to ma mat☹
inak,kontrola na ureu je najskor o tri mesiace,cize az teraz sa dozviem,co a ako ☹
@veronika261110 Určite áno 🙂 držííííííííííííííííííím palce 🙂 predsvadobný stres vie urobiť svoje...tak sa zrelaxujte a popritom sa snažilkujte 🙂 Určite to výjde 🙂
@kacatto uzi si tu chatu a potom daj vediet ako su dopadla 🙂 ci prisla mrcha alebo nie 🙂 ja mam dostat dnes alebo zajtra a uz mi to patricne dava najavo 🙂
@inngrid inac tak rozmyslam ze ak mas stale presnu mrchu tak ten zapal mozno az tak neovplyvnuje telo po zenskej stranke takze ak by si teoreticky zacala skusat mozno by to aj vyslo.vsetko by asi zaviselo od toho aky rozsiahly zapal je
@lienka2407 uz aj mne to kamošky radili mrchu mám presnú na den 🙂 uvidim tam pre istotu ešte gyn testy a potom budem múdrejšia 🙂 stihem do tvojej svadby
baby, od zajtra sme tyzden na dovolenke, tak dufam, ze ked pridem, najdem tu par pozitivnych testikov 🙂
@inngrid no mne dnes dosla mrcha co znamena ze na svadbu ju budem mat 100% ale tak ci tak som to cakala takze akosi to budem musiet zvladnut 🙂 inac to nepojde 🙂
@kacatto nie nie neskusala, nemam uz test ani nejdem kupovat, ked to ma vyjst vyjde ked nie tak nie. navyse moj doky ma teraz do 7.8. dovolenku takze tam najskor pojdem vtedy... a to uz budem vidiet ci vydrzalo aspon tie dva tyzdne ci nie. testom uz nic neovplyvnim a ak to nevyjde zas zbytocne miniem kopu penazi na testy a budem o to viac sklamana.
@monilik no ohladom toho krcu to ma tiez zaujalo ze ako to baby vedia 🙂
@lienka2407 čože počuj a sú nejaké babské rady citron tušim oddalujú alebo červ vino jedno dáva vpred a druhé vzad alebo pirulku na oddialenie hlupost?
@inngrid no ja som sa pytala na gynde ci to pomoze a povedal mi ze urcite nie 😝 vraj v zenskom tele sa deju veci nezavazne bez toho aby sme to mohli ovplynit 🙂 jedina moznost su hormonalne lieky ktore ja ale nechcem 🙂
@lienka2407 vies čo, ja som si to raz vzala išli sme do Tunisu a nechcela som tam byt s menzesom tak som vzala a men to teda učinkovalo 100% I ked je Pravda, ze po vysadení som do 2 dní dostala menses a bol o to silnejší 🙂 odvtedy som to nerobila ale vtedy mi to fungovalo tip top 🙂
@inngrid neodporuca sa to brat ak planujes babo nabuduci cyklus takze to ani nechcem asi to vydrzim ved mrcha je so mnou uz tak dlho nech sa zabavi aj na svadbe 🙂
Tak baby dnes som navštívila doktora.spravila som si ráno test,ale neg.doktor zobral krv tiež neg.takže tehulka nie som. si .mám polycysticke vaj.no uvidíme.vyvolávacku mi pichli tak čakať uz na mechy.priatelovi som kupila vitamíny a aj sebe.som trošku zklamaná,lebo som sa už těšila.
Asi polycysticke.cakam na mrchu.
baby chcem sa opytat, ak chcem robit test napr. teraz vecer, nema sa pred tym pit vela??? ma sa tam dodrzaivat nejaky ten cas aby som nepila??? napr. 2 hodky nepit? boze napisala som to jak dilino 😀 dufam ze ste pochopili 😉
ahojte baby tak sa vyrozpravam tu u vas.tak 23.juna sme potratili a teraz 23.jula by mi mala prist mrcha po prvy krat.lenze ja mam zas takeho velkeho tusaka kedze manzel prisiel v utorok domov po dlhej dobe sme mali zas sex davali sme si pozor asi tak ako minule a podarilo sa ani nevieme ako aj ked to tak skoncilo ako to skoncilo.lenze mna uz par dni pobolievaju vajecniky raz jeden raz druhy potom mam zas taku tupu bolest ze ani neviem kde ma to vlastne boli uz aj krize ma zacali pobolievat.no mam zase takeho tusaka ze sme zase tehotny nastastie uz nemusim tak dlho cakat na ortiel ci sme ci nie sme kedze v utorok by som mala dostat.ale ja nemavam ziadne bolesti ani pocas mrchi tak prave pretoto mam zas toho tusaka.tak uvidime ci pride ci nepride.
baby, mam pocit, ze som si na teste nasla ducha, taka slabulinka ciarka. Kukam na to ako puk, ale som si ista, ze doteraz nech som to otacala z akejkolvek strany, taka ciarka tam nebola. A teraz dilema, povedat to manzelovi, alebo utekat do lekarne, spravit rano dalsi, nech sa zbytocne netesi, keby to predsa len nebola pravda? Co by ste spravili vy?

@monilik A ty si skusala dalsi test, ci ciarka tmavne, ci to nechas potom na lekara? 🙂