Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@lienka2407 nie ovu test som este neskusala .... ale mozno skusim.... 🙂
@svetlanka101 ja mam digitalny ale zatial sa mi to zda ako blbost 🙂
@kacennnka Noo, priznaky celkom su.. a teplotu mas aku? drzi sa hore?
@tuli_tuli No super vikend, a paci sa mi tvoje nadsenie z merania 😉 Ja sice planujem tiez merat, aj teplomer som si kupila, ale uvidim, ci sa mi bude chciet aj potom merat. Ako som bola v piatok u lekara, tak mi povedal ze ak sa nam do septembra nezadari, ze zacneme riesit a aj preto si chcem sledovat aspon jeden cyklus, aj ked neviem ci to ma daky velky zmysel.. 😝
@svetlanka101 No ved to som rada ze sa tu mozeme vykecat a podobne, lebo ja nechcem mojmu chlapovi rozpravat o tom, aky mam (ne)plodny hlien a robit nadeje priznakmi. uz beztak mam pocit ze si o mne niekedy mysli svoje, ale radsej mlci aby ma nenastval 😀 😀
baby, pekny zaciatok tyzdna vam zelam. skoda ze tento pekny dnik travim zasa v office 😒
@kacatto Aj ja som v práci, neskutočné teplo a na klímu môžem zabudnúť :( tak snáď nás aspoň budú púšťať skôr z práce ... no, meriam meriam BT a dnes pekne vystúpila hore, ale bola som upozornená, že cca dva dni pred vystúpením BT (ovulkou) by mal byť ovu test pozitívny a ja mám iba ducha :D takže to bolo tým, že som si trochu dala likér na oslave a navyše sa mi včera akosi podarilo natiahnúť sval na kolene a bolí to jak fras :/ a to sa chystáme od štvrtku stanovať ... ach jooo
@kacatto ano presne, a uz sa mu aj bojim hlasit ze chcem novy test kupit 🙂)) zlosti sa ze naco robim tak skoro a uz som stihla minut cele 2 krabicky 🙂 no on to proste nepochopi!!!!
@svetlanka101 Veru. A mne je hlavne vzdy luto, ked mojho chlapa uz 'zmagorim' ze URCITE 100%-ne TO VYSLO a potom nakoniec nic z toho. ☹ Tento cyklus som ho z toho vsetkeho vynechala a ako tak pozeram moj posahany cyklus, tak som dobre spravila.
Zeny, podla hlienu uz sa mi asi blizi ta 2. ovulka, ale zaroven mam take mrchovske bolesti.. Ja vobec neviem, co si mysliet, tak radsej nemyslim vobec. 😉 😝
@kacatto 🙂 to nic, u mna to iste... 🙂) ako si sledujes hlien? daj mi nejake kratke skolenie 🙂
@svetlanka101 mne to sledovanie hlienu pri dcérke všlo na 100 percent a na 1. krát. Teraz uvidíme...Minulý týždeň vyšiel na tehu teste duch a v piatok idem za lekarom...príznaky ako bolesť pŕs a zvláštne pocity prešli, tak uvidím...
@silvia27 super, tak si o tom nieco precitam 🙂 daj potom vediet ako si dopadla
@kacatto dakujem ... ked budem mat cas precitam 🙂
baby moje ja to uz asi nevydrzim ten moj doky ma stale dovolenku. uz som prichystana ze ked 7.8. zacne robit hned k nemu nabehnem... ale to je este vyse tyzdna!!!! 😲
mala som taky blby pocit cez vikend tak som predsa porusila svoje predsavzatie a spravila test - foto. vyzera to vyborne ale aj tak mam stale strach 😕
@monilik krasne dve ciarocky nicoho sa neboj a uzivaj si tehu ;) vsetko bude super 🙂
@kacatto dnes som si ten clanok rano citala sranda 🙂
@tuli_tuli tak stanovat to bude romantika 🙂 dufam ze budes v stane sama s manzelom aby ste nezmeskali ovulku 🙂
@kacatto @svetlanka101
Ahoj, teplota praveze nic moc, v piatok klesla, tak som si myslela, ze v sobotu urcite dostanem. \v sobotu rano bola tiez nizsia a vcera vystupila na 37,. Dneska zase poklesla na 36,8. Ale moze to vyrazne suvisiet s tym, ze tieto dni som vstavala o 5 rano, nemohla som spat. takze som si nemerala teplotu okolo 7 ako obvykle. Niekde som citala, ze za kazdu hodinu (plati to medzi niektorymi hodinami rano) by sa mal pripocitat cca 0,1 stupen...
...tak neviem na com som, zatial stale nic, aj bolesti ako pred MS ustupili. Zajtra rano si spravim testik
Ahojte zienky, pridavam sa k vam. V piatok mi v narkoze vybrali mirenu v ramci hysteroskopie a gynekolog mi vcera povedal, ze vsetky vysledky su v poriadku, tak smelo do toho. Pred dvoma tyzdnami som prestala kojit nasho prveho drobca, tak som zvedava, kedy dojde prva ovulacia. Gynekolog hovoril,ze za 4-6 tyzdnov by som mala dostat menzes a ak nie,ta sa zadarilo. Prvy drobec sa nam podaril po 15-tich mesiacoch a k doktorovi spm chodila ako na klavir.dufam, ze teraz sa hormonalnej liecbe vyhnem. Zatial si len BT meriam a rozmyslala som, ze zacnem s "mnisskym korenim".
@kacennnka Nemaju sa teploty merat iba raz za den a to hned rano? 😕 Inac ja som v tomto este trochu amater, tiez sa chystam merat od buduceho cyklu, a zatial si iba studujem veci a pozeram grafy tu na MK. Zatial si sledujem iba hlien.
No zajtra urcite skus otestovat, a daj vediet 🙂 Drzim palce! 🙂
@oddrobceka Ahoj, vitame ta medzi nami 🙂 A snad sa teda co najskor zadari! 😉
A prosim ta, to co je 'mnisske korenie'? 😝
@monilik nemaj strach, preco by si mala mat strach? gratulujem !!! perfektny testik 🙂) kde si taky kupila? aj ja chcem taky :D
@svetlanka101 budes dnes testovat?
@kacennnka takv grafoch som laik, ale zatial co som videla tu na MK vyzera dobre myslim 🙂 tak nech ti to do zajtrajska rychlo zbehne
@kacatto ja nemam uz absolutne ziadne priznaky, ani ako pred MS !!! vcera som sa na to absolutne nesustredila a momentalne sa citim v pohode, asi to uz neriesim... len stale mi sem tam prebehne hlavou, preco nemam aspon bolesti ako vzdy pred MS ??? a preco mi bolo vcera tak strasne zle? :D :D :D .... a som asi zas tam kde pred vcerom :D idem rychlo skumat prsia, a krcok a teplotu .......... fuhaaa.... ozaj ako hovoris, aspon nech dorazi mrcha ked ma dorazit :D
@lienka2407 ahoj 🙂 no ja som taka hlupana , ze som nevydrzala a urobila som tusim vcera, ci pred vcerom dokonca :((( hned den po duchovi .... a teraz uz nemam test .... som truba co? aj na tom druhom bol duch, ale pletie ma akurat to, ze ten test poznam a povazujem ho za najspolahlivejsi, nikdy neukazoval duchov, ale ved aj test nemusi byt dokonaly a moze to byt blbost. Asi otestujem az o tyzden- dva... uvidim. Akurat teplotu mam bezne 36,3-36,4 a dnes som merala a mam 36,7 ... nemeram pravidelne takze neviem to posudit. Rano ma byt teplota vyssia ako vecer, ci naopak?
Ty si ako na tom? tesis sa na ovulku? 🙂 beries nejake vitaminy alebo nieco podobne? Inak stanovat chodite casto? My od kedy mame psa tak mame problem ist niekam na dovolenku ci na chatu, nemozu vsade psy, tak sme s muzom rozmyslali ze kupime stan a zacneme stanovat - aj ked ja som po poslednej stanovacke prisahala ze nikdy viac, ale asi som z tej mojej rozmaznanosti vyrastla 🙂 co neurobim pre psa :D
@tuli_tuli Inak stanovat chodite casto? My od kedy mame psa tak mame problem ist niekam na dovolenku ci na chatu, nemozu vsade psy, tak sme s muzom rozmyslali ze kupime stan a zacneme stanovat - aj ked ja som po poslednej stanovacke prisahala ze nikdy viac, ale asi som z tej mojej rozmaznanosti vyrastla emoticon co neurobim pre psa :D
@lienka2407 prepac tie posledne otazky som zle adresovala 🙂))
@svetlanka101 beriem vitaminy ale inac nic ovulka by mala byt vo stvrtok tak som zvedava lebo tie ovu digi testy su o nicom 🙂

@kacennnka ahoj, no priznaky ozaj sedia 🙂 hlavne to podbrusko... drzim prsty!
... a mali by sme nieco vymysliet, ako zvladat tu nasu psychiku. Mozno keby som nevedela o MK mozno by mi ani nenapadlo sa tolko sledovat, ale co uz? neskoro 🙂 neviem si predstavit, keby som sa mala snazit ako niekto 3 roky a podobne 😕