Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
Ahojte,
tak dnes rano som si urobila testik... a bol pozitiiiiiivny:D Dve silne ciarocky naskocili takmer hned 🙂))))
Robila som si pre istotu naraz dva testiky a obidva rovnake. Mam take zmiesane pocity. Na jednej strane sa neskutocne tesim a na druhej tomu este stale nemozem uverit. Rano som isla do prace a kazdu chvilu som si hovorila..."ty cakas babatko, si tehotna"
Vecer sa to chystam povedat drahemu, chem mu to podat nejak romanticky
Ahojte,ja som po kyrete ,už mám aj po prvej MS a začali sme sa snažit minulý víkend,tak dúfam,že nám to výjde
Držím nám všetkým palčeky
@skorvankova zdá sa mi že musímš mať tých 270 dní odpracovaných vkuse. :/ A držím palce 🙂
@kacennnka blahozelam a prijemne tehulkovanie prajem 🙂
@svetlanka101 ja som mala hlien aj počas tehu - na začiatku - biely a hustejší ( asi sa tvorila hlienová zátka - myslím si)
@svetlanka101 No, tak na toto si netrúfam :D a navyše, u mňa by to bolo možno o niečo komplikovanejšie, keďže mám mierne ektropium ... takže toto neprichádza do úvahy ... a úprimne, akosi by som ani nemala z toho dobrý pocit, keby som sa denne 3x "ohmatávala"
@monilik fiha, tak to som zvedava co z toho nakoniec bude 🙂
@svetlanka101 Kedy planujes testovat, ci ciarka silnie? 🙂
@kacatto asi o tyzden 🙂)) ozaj pockam ci len nemeskaju , a ked tak o tyzden urobim - alebo neurobim vobec, kedze som uz na tie testy nahnevana 🙂)))))) pre istotu nebudem nic pit alkoholicke, keby naaahodou... ale skor ako o tyzden urcite nechcem robit :(
@svetlanka101 Obdivujem ta za tu trpezlivost. Mne ked sa objavil duch na teste, ocikavala som kazdy druhy den a pozorovala, ci ciarka silnie. 😉
Mna sa dnes rano chlap pytal, ze kedy budeme testovat najblizsie - vcera sme 'poriesili' plodne dni (ani srnka netusi, ci uz bola ovu, iba podla hlienu tipujem) a on uz by chcel testovat. Si fakt fandi, macho 😀 😔
ahojte, hlasim sa po dovolenke...🙂 kolko tehuliek pribudlo? ja cakam dnes-zajtra mrchu, ale zatial nic.....ale myslim, ze pocas ovu bol mm na tyzdnovke :(
@kacatto 😀 vidim ze chlap je nedockavejsi jak ty 😀 zlaty 😀 no drzim prsty, dufam ze sa zadarilo 😉
@maaaaria robila som si ho hned rano, ale myslim ze teraz je to uz jedno kedy spravis, hadam len keby si vypila predtym dva litre vody naraz tak by to mohlo byt natolko zriedene ze by ti ukazalo slabsiu ciarku 😅
na potratenie ani nemysli... 😕 ale vtedy zacne najprv klesat HCG a skor ci neskor (podla toho ako rychlo zareaguju hormony) zacne zena krvacat... 😒
ja by som si nebola dalsi robila lebo tiez si myslim ze je to dost zbytocne, ale necitila som sa dobre a mala som take divne bolesti podbruska tak pre ukludnenie mysle som ho spravila 🙂
@kacatto ahoj smiem sa spytat v ktorom tyzdni si potratila? A spontanne ci si musela ist na kyretaz? Akurat som si vsimla ze si pisala ze v juni tak je to este cerstve :(
@tuli_tuli no ako ovu test? Ukazuje ti uz dve ciarky?
@monilik
@kacatto
Ahojte dievacata,
dakujem vsetkym za gratulacie 🙂 verim, ze bude tehotenstvo bezproblemove a malicke zdrave.
Co sa tyka toho oznamenia, bolo to krasne. Drahemu hovorim, ze by sme si mohli spravit romanticku chvilku... Kupila som nealko sampus od Bohemie, naliala som ho do nasich svadobnych poharov, zapalila kopu sviecok po celej izbe, pustila hudbu. Zacala som ho bozkavat ako by nic... a hovorim mu, ze je strasne zarasteny, ze by sa mohol uz oholit a ze viem, ze vyrocie mame az o tyzden ale darcek mu dam uz asi teraz (dohodli sme sa totiz, ze mu kupim prakticky darcek - ziletky).
Tak som mu dala tu krabicku s topanockami a on bol v tom, ze tam budu ziletky, tak ho zacal rozbalovat a uvidel tam tie male papucky a testik... najskor na mna len tak neveriaco pozrel, potom si precital prilozeny listok kde stalo :"este som velmi malicke, mam cca 2 mm ale uz sa mi zacina crtat hlavicka, rucicky a nozicky. Coskoro mi zacne byt aj srdiecko. Ale uz teraz ta velmi lubim, OCKO" Ked si to precital, uplne mu vyhrkli slzy a zacal ma od stastia objimat 🙂))
Bolo to naaadherne .
Vsetkym Vam velmi prajem, aby Vam to tento mesiac uz vyslo.
Ja sa trosku bojim, pretoze v piatok odlietame na 12 dni do Turecka, kde je teraz straaasne horuce. Dufam, ze tym drobcekovi neublizim.
@kacatto nie som trpezliva 🙂)) len nemam doma a musim ist kupit, a radsej nekupujem zatial, ked dorazi do tyzdna aspon usetrim peniaze za test 🙂 ak nie tak potom.... Tak kup aj ty a urobime o tyzden spolu 🙂 ?
@kacennnka tak idete na dovcu? Ja sa prave preto bojim ze ak sa podari tento mesiac tak musim absolvovat 2 krat let a asi po svadbe pojdeme do Turecka takze opat 2 krat kedze zijem v Irsku a vraj sa nema lietat v prvom trimestri....
@lienka2407 Ahojky. V 7tt, plod sa nevyvijal a lekar mi hovoril, ze ma tak 4tt+5, ale ja som vedela presne kedy bola ovu, tak som hned vedela, ze nieco nie je ok.. no a teda som stale spinila. 😒 Ale uz je to za mnou, celkom som sa od toho odosobnila a zijem s tym, ze priroda vie, co robi. 🙂
Inac, co sa lietania tyka, tak moje kolegyne/ kamosky lietali aj v prvom 3mestri, a nemali problem.
@maaaaria Supeer, cize ciarka silnie? A uz si bola u dokiho? Ci kedy sa chystas? 🙂
@kacennnka Jeeeeeeeeeeeeeeeej!!! Tak taketo by mne (uplne neromanticke stvorenie) ani nenapadlo, krasne si napisala a vymyslela. 🙂
@svetlanka101 Hehe, tak musis byt teda trpezliva. 😉 No ja neviem, ci vobec budem testovat, tak ma zabolelo podbrusko dnes rano, tak ako pred menzesom. Len uplna haluz je, ze mam totalne plodny hlien dnes, tak neviem, co mam vlastne cakat. Injekcia do zadku a najneskor do pondelka by mala prist mrcha, ale zaroven ovulacia bud dnes alebo zajtra. Sci-fi a kriminalka v jednom, CSI ludske telo 😀

kocky inak obdivujem vas ze meriate tu BT... ja som sa na to nikdy nedala. prve teho som to nestihla riesit a toto druhe snazenie som si zas nedokazala na to najst cas, lebo vzdy vstal synator skor ako ja takze pripadna manipulacia s teplomerom bola nemozna 😅 podla toho co som citala je najlepsie merat hned po zobudeni predtym nez sa vstane z postele a kazdy den v priblizne rovnaky cas, ze?