icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

kacatto
1. aug 2013

@maaaaria Neboj, to daaas 😉 A potom rovno uvidis srdiecko.. a mozno aj knizku dostanes. ci to az po prvom 3mestri? neviem, tak daleko som sa ja este nedostala 😝

svetlanka101
1. aug 2013

@kacatto no tak snad mas dnes plodny den ... mna tiez pocas ovulacie boli brucho aj vajecnik. Ja kazdu chvilu cakam mrchu , kedze som si napriek vsetkemu merala tu bazalku a je 36,3, takze niet co dodat 🙂

maaaaria
1. aug 2013

@kacatto Myslim, ze skor davaju, tusim som niekde citala, ze v 10. alebo 12. tt? Ale ja asi teda este nedostanem... ale tu fotku by mi mohli dat 🙂 citam, ze dnes mas plodny den, tak prajem pekny romanticky vecer 🙂

kacatto
1. aug 2013

@maaaaria Noo, sice plodny, ale neviem ci mi to na nieco bude. Lebo ak dnes 'zamiesime', tak ak sa mi do pondelka rozbehne mrcha (4 dni), tak cisto teoreticky ani vajko sa nebude mat kde uchytit, ked sa vystelka maternice vyplavi s mrchou. ale asi by som sa nad tym nemala zamyslat a pockat, co sa bude diat. Kazdopadne, dnes sa posnazime, ved je to celkom prijemna cinnost tak ci tak 😝 😎 😉
Urcite aspon obrazok dostanes, potom sa nam s nim nezabudni pochvalit. Ja take rada obdivujem 🙂 A zistila som, ze ma celkom bavi na testoch hladat duchov, ked to na fotoblogy baby pridavaju 😝 Taku uchylku clovek fakt iba na MK 'nachyta' 😀 😀 😀 😀
@svetlanka101 A to ti klesla BT alebo je stale rovnaka?

maaaaria
1. aug 2013

@kacatto Asi by si to nemala tak rozoberat, priroda si niekedy s vecami poradi lepsie, ako by sme to vymysleli sami

kacatto
1. aug 2013

@maaaaria No ved ani moc nad tym neuvazujem, len ten hlien si sledujem (lebo sa neda prehliadnut) a cakam, co sa bude diat dalej. Aj tak si myslim, ze by bol zazrak, keby som hned po potrate otehotnela - ved priroda vie co robi a telo same vie, ci je alebo nie je pripravene na tehotenstvo. Hlavne je, ze som psychicky v pohode a ze sa citim zdravo 🙂

Inac, od dnes som zacala papat zdravo, pretoze som za posledny pol rok asi 5-6kg pribrala - kedze sme sa rozhodli, ze chceme babo, moc som sa neobmedzovala v jedeni a tak aj vyzeram.. 😒 Takze vynechavam sladkosti, cipsy a sladke malinovky a presedlavam na ovocie, zeleninu, chude masko a ine zdrave mnamky. Normalne mam z toho taku dobru naladu.. ze som to ani necakala. 🙂

svetlanka101
1. aug 2013

@kacatto ano klesla... ale ja si ju nemeriam pravidelne a ani v rovnakom case ... ale aj tak je prilis nizka na tehotenstvo, takze uz naozaj len cakam kedy dorazi mrcha a zacneme znovu 🙂

lienka2407
1. aug 2013

@svetlanka101
@kacatto baby takze dnes by mala byt ovulka podla ovu testu robeny dnes rano mi zatial ukazuje vysoka poldnost ale ovulku este nie tak som zvedava mozno vecer alebo rano 🙂 vcera som hovorila drahemu nedame si pauzu kedze uz od soboty tvrdo makame a on ze na to zabudni draha potom by som si si vycital ze na tu "avulaciu" sme to nedali a to ma byt chalan 🙂 tak sa pytam hej ale ty tiez potrebujes oddych a on ze oddych urcite nie to babo nam musi vyjst vyjst na prvy mesiac tak som sa z chuti zasmiala ako si veri 🙂

svetlanka101
1. aug 2013

@lienka2407 Tak to dnes bude velmi eroticky vecer... 🙂 tak uz nech je vecer no nie? 🙂

lienka2407
1. aug 2013

@svetlanka101 noved to ja uz akosi nevladzem a on to stale vola avulacia a kedze chce chlapca tak mi nedovoli prestat 🙂

kacatto
1. aug 2013

@lienka2407 Ach, typicky chlap! Tak snad sa podari ked ti neda vydychnut 😀
@svetlanka101 No ved uvidis, ako sa to bude vyvijat. Ak ma prist mrcha, pride, ak nie, nepride 🙂

lienka2407
1. aug 2013

@kacatto mame 16 dni do svadby takze mna teraz zacinaju trapit trosku ine veci ale zlaty je to sa musi uznat 🙂aspon nestresuje pred svadbou a berie veci ako maju prist 🙂

cathuska
1. aug 2013

ahojte🙂 mozem sa pridat?🙂 Tak my snazilkujeme teraz 2.mesiac, aktualne mam plodne dni, takze sme zvedavi co bude🙂 a ci uz bude🙂

cathuska
1. aug 2013

@kacatto
@svetlanka101
@lienka2407
ako dlho snazilkujete? bude to vase prve babatko ?

my sme sa rozhodli az teraz pre druhe, dcerka uz je vacsia a uz si uvedomuje veci a teda uz aj pomoze a ako velka sestricka bude, teda dufame🙂

minuly mesiac som mala pocit, ze sa to ujalo hned na prvy sup, mala som citlive prsia, bolave nafuknuto brucho pocit ako na mrchu, trosku sa mi tocila hlava, proste som si myslela, ze som v tom, i ked test este neukazoval, bolo skoro.. nuz smeisli na dovo k moru a prave na opsledny den 18 jula, ked sme odchadzali domov, mala som narodky a darcek, mrcha... nuz tak bud som nebola tehu, alebo sa este neuchytilo, neviem 🙂.

pripadne mozno teraz sa zadari..

lienka2407
1. aug 2013

@cathuska ahoj takze my iba od soboty takze asi 5 dni 🙂 ano nase prve babo 🙂 tak drzim prsty nech sa vam podari coskoro 🙂

svetlanka101
1. aug 2013

@lienka2407 :D a mozno prave vdaka tomu sa vam zadari, ze mate aj ine starosti 🙂 na svadbu uz vsetko pripravene? kolko budete mat ludi?

svetlanka101
1. aug 2013

@cathuska ahoj, my tiez druhy mesiac, a prve. Meska mi 6 dni, naposledy test ukazal ducha, ale zacala som merat bazalku a ta naznacuje ze asi nic z toho

lienka2407
1. aug 2013

@svetlanka101 no na svadbu vsetko pripravene o tyzden vo stvrtok ideme domov 🙂 ludi bude 116 samozrejme tento pocet je predbezny su to ludia ktorych sme pozvali tak este mozno niektori nepridu 🙂

maaaaria
1. aug 2013

Novinka mojho tehotenstva - dnes mi je taaaaaak zle od zaludka, ze sa neviem na nic v praci sustredit, stale rozmyslam, ci to ustojim alebo pojdem objimat zachodovu misu. Nastastie sef ma dovcu, asi by to zistil trochu skor...

cathuska
1. aug 2013

@lienka2407 😉 tak niekde treba zacat no 🙂 a drzim prsty aj Tebe/Vam nech to vyjde tak ako chcete a kedy chcete 🙂

citam, ze svadba sa chysta, 🙂 fiha, tak drzim palce nech aj svadba dobre dopadne, no a ako
@svetlanka101 pise, presne, niekedy ked su ine starostti, take, ze mysel, uplne inde zamerana, sa podari rychlo.

lienka2407
1. aug 2013

@maaaaria drzim prsty nech to rychlo prejde 🙂

cathuska
1. aug 2013

@svetlanka101 fiha , tak toto vyzera slubne,... nuz, az na tu moznu mrchu.. neviem, ja sa v merani bazalky nevyznam, a ta teplota je teda nizka?( na tehu?

lienka2407
1. aug 2013

@cathuska no ved uvidime zatial to neriesim chcela som zacat az po svadbe ale drahy mi povedal ze cakat nechce ved sance tam su ak vyjde pred svadbou tak sa potesi 🙂 ja mam tiez plodne dni poslednu m som mala 19.7 takze sme na tom podobne 🙂

cathuska
1. aug 2013

@maaaaria ahoj, my sa nepozname, som tu nova. no a vyzera to dobre, nie? 😉 zeby to uz bolo?

cathuska
1. aug 2013

@lienka2407 ja som mala mrchu 18.07

cathuska
1. aug 2013

@lienka2407 sme na tom podobne 😎
tak drzme si palce.

no a dobre ako vravis, sak co, ked sa zadari sa zadari, akurat vam to vyjde,.,

nie je s cim otalat ak to obaja chcete. drzim prstyyyyy 🙂

svetlanka101
1. aug 2013

ozaj baby, nemam slabe baterky v teplomeri? ved aj keby mala dojst mrcha tak by mala byt teplota zvysena ci????

lienka2407
1. aug 2013

@svetlanka101 ja tej teplote vobec nerozumiem osoba ktora ti s tym pomoze je @lauritka ona sa tomu rozumie 🙂

lienka2407
1. aug 2013

@cathuska robis si aj ovu testy? Ci to nechavas na svoje dojmy kedy bude ovulka

cathuska
1. aug 2013

@svetlanka101 a dalsi testik sisi nerobila, cakas hej? 🙂