Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@lienka2407 a mala si nejake priznaky?🙂
juj ja som taka prekvapena z toho, ze vam to vyslo, ja viem, este som tichuuucko, kym potvrdi doktor, oki,
ale aj tak ma vsetko zaujima uz teraz.
@svetlanka101 ahoj tak konecne o tebe pocujeme.🙂
pekne od manzela, ze prekvapil 🙂
tak a s tou mrchou, no, moja, nezavidim ti, ale tak snad dostanes, po tej vyvolavacke..
a zle ti uz tak nie je, ???
@lienka2407 ahoj tak MS dorazila 18teho, takze dalsi cyklus ideme zas nato 🙂
@manucao ahojky...po jedle mi zle nieje...som len 21 DC..teda 6 den po ovu.takze ak by som aj tehu bola tak to necitim pretoze hniezdenie je medzi 6 - 10 dnom tusim...takze na nejake priznaky je skoro ...fakt len to podbrusko u mna a to moze byt cokolvek...
ak si testila 12 dc to je fakt skoro.aj vzhladom nato kedy si mala ovu..drzim ti palceky 😀 😵
@lienka2407 jeeeeeej tak to je uzasne 😀 blahozelam 😀
ahojte!
vsetkym tehulkam srdecna gratulacia!!
My zatial nic, po prichode MS mi je smutno, no zatial "len" dvakrat to nevyslo. Zacina vsak dost okolie s otazkami druheho dietata, nakolko starsi ma vyse 4 rokov, co uz je podla "normy" cas na dalsie dieta, a MM je spat doma po dlhodobej prac. ceste v zahranici... Niekedy mam tych reci plne zuby.
Kočky všetkým novým tehulkám gratulujem 😉
@cathuska mi dve pojdeme spolu do toho 🙂
@cathuska praveze ani nie nebolo mi zle ani nic podobne,chodim vela cikat ale to ja stale kedze pijem vela vody ale inac nic len sa mi trosku kruti v hlave tak si niekedy musim sadnut snad to tak aj ostane a nic mi nebude a inac prsia som citila ako prve a vytvorili sa mi na nich modre zilky tak sa mi to nezdalo no a ked neprisla cez vikend mrcha uz som vedela 🙂 tak uvidime co povie lekar v utorok som objednana,este sice bude skoro na srdiecko ale aj tak chcem ist kedze na buduci piatok uz odchadzame 🙂
@cathuska no ved to teraz neviem ze ci ten ovulacny test mi uz ukazoval ked ssom bola tehotna uvidime co povie lekar 😀
@tuli_tuli ahoj no hladala som tu tvoj nick 🙂 ty ako? nieco nove?mrcha dosla alebo este cakas?
Jeeejooooooo ja som dala ,,mi dve,, aka kačura som :D :D
@lienka2407 @tuli_tuli @monilik @svetlanka101 Baby, vcera pozitivny ovu test (aspon myslim, ciarka bola celkom tenka, ale rovnako silna ako ta kontrolna), tak v najblizsich dnoch budem znasilnovat manzela teda 😉 Boli ma podbrusko obcas, vajecnik citim ked sa nejak moc natiahnem a celkom mam chut na sex, hehe, cize su tu plodne dni urcite 😀 Joj a sa tesim, ze aspon tento cyklus sa zda byt v pohode - ovulka na 21-22DC ako inokedy 🙂
@kacatto Super, som rada, že sa pomaly dáva všetko do normálu 🙂 teším sa s Tebou a držím silno prsty, aby Vám to vyšlo ... u mňa to dnes vyzerá na 1DC ... ako som už písala, v sobotu po milovaní bolo trošičku krvi ... tak ale to mohlo byť hocičo a dnes už pekne špiním, čiže to bola predzvesť mrchy ... ešte uvidím ako sa to vyvinie do večera ... či si zaznačím už dnes 1DC, alebo až zajtra ... každopádne, aj tak dobre ... pokiaľ nie som tehotná, tak som rada, že mrcha dorazila (oproti minulému cyklu skôr, čo je super) ... dnes som 36DC (minulý mesiac bol cyklus 43 dní) ... navyše, je to super aj kvôli tomu, že v sobotu (ale až budúci týždeň) odchádzame na dovču, čiže už budem "po" ... čo je skvelé ! mám v pláne si ju užiť 🙂 a vlastne ani neviem, či som tento cyklus mala ovulku ... lebo ovu testíky mi neukázali 100%ne pozitívny test a podľa merania BT je to také všelijaké ... akože FF zaznačil ovulku, ale istá si ňou nie som ... takže je dobre, že som začala brat Inofolic, tak uvidím ... snáď o mesiac ? :DD
@tuli_tuli Mas pravdu - ak to ma byt mrcha, tak nech sa rozbehne, aby si mala na dovolenke pokoj a mohla si dopriat aj daky miesany drink 😉 Ja som si inac myslela, ze mi inofolic dako posunie ovulku, lebo som citala ze babam ju zvykol na neskor posunut, ale zatial sa zda ze vsetko je tak, ako ma byt. Tesim sa z toho, akoby som uz videla 2 // na teu teste - ale po minulom vysinutom cykle ma aj taketo 'blbosti' tesia 🙂
Preba verit, ze dalsi mesiac sa uz zadari. Mozno aj na dovci, ak idete na dlhsie ;) Inac ja som niekde citala, ze 1DC je ten, ked od rana krvacas - ze aj ked vecer zacnes, tak az druhy den znacis. ale nie som si 100% ista teraz, ci to je naozaj tak. 😖
baby, ja mam take podozrenie ze mozno budem ovulovat z oboch vajecnikov.. lebo doteraz som citila iba pravy, a prave sa 'ozval' aj lavy a teraz to tam celkom citim. aj krize.. ja odpadnem (asi aj od stastia) ak budu 2 vajka a dvojicky!! A moj chlap zinfarktuje 😀
@snehulienka82 no volala som doktorke a ma dovolenku do 2.9. tak musim aj tak pockat..
@smejlicka ale aspon si pre to urobila vsetko! drzim palce, som zvedava co ti povie...
ja som vcera mala trosku hnedy vytok a dnes som mala este silnejsie bolesti, a vyzera to tak, ze mam mierne krvacanie, fakt velmi mierne, ale bude to pravdepodobne cervena pani... este asi zavolam doktorovi, ze ci ma vyznam takto ist na krv... uvidim, co mi povie. myslim si, vsak ze, tehotna nie som... ☹ uz som sa trosku tesila, ze co ked ano... ale asi este si pockame... no co uz, budeme skusat dalej. citala som o roznych polokach, ako sa moze podarit babo, tak ma to rozveselilo... 😀
@snehulienka82 aspon mozete experimentovat 🙂 ..no ved uvidim ak teda nepride do konca augusta..tak tam aj tak uz pojdem nech ma prezrie a pichne agolutin 😀
@smejlicka a to ako funguje? to je vlastne ta vyvolavacka? neviem vela o tychto veciach, lebo som to nikdy nepotrebovala... preto si tak divne pripadam... to asi nejakym sposobom ovplyvni vajicka a podporuje ich v dozreti? ci co to?? mala by som asi zacat studovat biologiu z 7. rocniku. 😀
@snehulienka82 ano to je ta vyvolavacka..neviem presne ale tusim je to hormon progesteron (to zlte teliesko)..
ahojte chcem sa opýtat ci ste uz mali skusenosti s iniekciami Merional a Diphereline? ja som ich vybrala spolu 32 a moje vaječníky nereagovali tak mi stopli cyklus. Uz sa to niektorej z vas stalo???
@lienka2407 jaj take je to super, 🙂 drzim palce aby bolo vsetko ok, urcite bude🙂ano na srdiecko je skoro, ale aspon ti potvrdi tehu z krvi a vysetri ta..🙂
tak prsia su velmi castym priznakom, no a tento cyklus som toto nemala, tak som si aj v kutiku duse myslela, ze zrejme ozaj nie som tehotna, i ked ostatne priznaky sa mi zdalo, ze mam..
tak fakt je to pecka, ako vam to vyslo, a este ti pogratulujem potom po vysetreni u DR ale myslime pozitivne, a mas to v suchu 🙂))
@lienka2407 a s tymi priznakmi, ked si spomeniem na moje tehu s Nelkou, tak som sice nevedela, ze som tehu az v 5 tt, ale nepamatam si v zaciatkoch ziadne priznaky,
az potom tak v 7 tt som mala take na zaludku nevolnosti, ale nevracala som,a unava trosku a prsia.. a cikanie.. a aj to odislo potom o par tyzdnov...ale inac nic, takze ozaj tie priznaky ani nemusia byt take vyrazne🙂 potom ked uz rastie brusko tak to cikanie ostava, no a aj opuch noziciek ale to az ku koncu tehu..
kazde tehu je ine..
takze drzim palce nam vsetkym aby smemali bezproblemove🙂)
Ahojte baby aj vam sa stalo ze po porode sa vam zmenil cyklus? Mavala som 28 dnobe a teraz uy 5 krat po sebe mam 31 dnove cykli my sme sa o prve babo snazili az 3 roky a teraz cca 4 cykli sa snazime o druhe zial neuspesne hadam na druhe nebudeme taky dlhy cas cakat :-/
baby, tak pred par dnami som bola statocnejsia. dnes som dostala a tisnu sa mi slzy do oci - to budu hormony asi. este mam absolvovat dve doplnujuce vysetrenia kvoli potratom, tak si hovorim, ze takto je to dobre, aspon na tie vysetrenia nebude neskoro. ale aj tak mi je smutno, ze tento mesiac nevyslo :(

@monilik juuj tak zelam vela energy, nech odide unava cim skor, a aj napinanie.
ja som zvedavko ake bude druhe tehu 🙂
pri prvom som si mohla lahnut kedy som chcela atd pri druhom uz je to asi ine, ked uz jedno dietatko je🙂