Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@petka154 a bolievali ťa kríže aj pri mrche ? mňa neboleli a teraz odkedy som tehu veľmi divné a ten krč ako pri mrche si myslím že je to normálne ...mňa tam tak pichá
@ingmiriama uz pocas mrchy ma nebolievali, len pred... a tie krce su len sem tam... a tiez ma tam tak trosku picha... uz asi treti den citim sem tam take pichnutie ako od ihly... hockde v podbruku.. ale to len fakt trosku.. ja som si myslela ze mam nejaky zapal, lebo posledne dva dni mi je vecer vzdy velmi zle... ale nie na vracanie, ale sa citim ako by som mala chripku... boli ma strasne cele telo a trasie ma od zimy... ale teplotu nemam, lebo som si obidva dni merala a normalne 36,6°C...
@inngrid nie je to na predpis, je to volne predajne... ale dost drahe... odporuca sa 1 sacok denne, ale mne lekar povedal dva takze som brala dva.... jedno balenie (20 sackov) stoji okolo 15 eur....
@inngrid http://www.mojalekaren.sk/shop.php?txt_search=i... ... ešte stále v akcii 🙂
@petka154 no to pichanie podbrúšku to je že sa maternica rozťahuje tak to preto ....to je normál a dobrý test je rapiclear teda aspoň pre mňa mne ukázal tehu v deň mrchy keď mala prísť
@ingmiriama a to este nie je skoro na roztahovanie maternice??? ved mozem byt tak v 2-3 tyzdni.. ani neviem ci uz mam volat dr.... asi az v pondelok, ked kolajnicky zosilneju... 😀
@petka154 no ja som vola v deň mrchy doktorke tá ma mňa objednala až ked budem 8tt a povedala keby vás pichalo v podbrúšku to sa maternica prispôsobuje a keby ste krvácali tak prísť hneď...
@ingmiriama jaj, tak ja pockam do pondelka a potom jej zavolam... 😉 a ti neurobila ani krvny test?
@petka154 nie ja som tam nebola len tel.. a myslím si že to je zbytočné u mňa .. verím si 🙂 aj prvé tehu bolo takéto ...len to sa spýtala či to chceme a ja som jej povedala bolo to plánované mi sme nemali problém so snažením ani pri prvom ani pri tomto druhom všetko vyšlo na prvý krát 🙂
@smejlicka ja som na ten odber krvi nakoniec nesla, lebo sa mi zdalo, ze uz to bude menzes, no iba vcera som mala hnedy vytok a uz zase nic... vobec tomu nerozumiem...
@petka154 blahozelam, toto je isto pozitivny test 😉
@nikushka323 no je to na nervy, presne 🙂 ale vydrzim, Ty uz si sa uistovala nejakym testom, ci sa nechces unahlit?
@svetlanka101 super gratulko 🙂 dobre rozhodnutie.. a super, ze mas mrchu pekne ides na to teraz🙂
nefajcim, fajcila som tak na Vyske ked som bola.. a potom sem tam som si dala , na akcii, alebo tak, ale inac nefajcim, chcem byt dlho mlada chichichi, mam uz 34 tak si nechcem zanasat telo..a ani muz nefajci, nepacilo by sa mu to a navyse to potom laka fajcit viac.
takze drzim ti palce... aby si pekne prestala,dieta je dobra motivacia. 😵 😵 😵
@mischelin tak ozaj je to individualne 😵
asi tie priznaky citi skor ta, ktora sa viac sleduje neviem.. 😵 😵 😵
ale potom ako mi meskala mrcha, tak som citila uz prsia, a akoby na mrchu ale mrcha nikde.
a plet som mala taku napnutejsiu ci co...
uvidime ako to bude teraz ale sa tak sledujem, ze po plodnych dnoch vzdy viac si vsimam vsetko, teraz mam kramy 5 DC a tak pomaly zas ideme na to a uvidime ako vyjde tento cyklus🙂)))
a rozmyslat ci si kupit ovu testy alebo len sa akcne posnazime 🙂)

@kacatto
@tuli_tuli
a dakujem vam este raz dievcata a drzim palceky nech sa cim skor podari aj vam... ze buduci mesiac budem ja gratulovat!!! 😉 😉