icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

petka154
23. aug 2013

@kacatto
@tuli_tuli
a dakujem vam este raz dievcata a drzim palceky nech sa cim skor podari aj vam... ze buduci mesiac budem ja gratulovat!!! 😉 😉

tuli_tuli
23. aug 2013

@petka154 Mysli pozitívne a bude to dobré 🙂

petka154
23. aug 2013

@inngrid toto je druhy mesiac... prvy sa nam nepodarilo a teraz druhy som od 1DC brala Inofolic (2 sacky denne na odporucanie lekara) a na testiku su kolajnicky... boli sme na dovolenke, takze som prestala s meranim bazalky a uzivali sme si... 😀 😀 😀

ingmiriama
23. aug 2013

@petka154 a bolievali ťa kríže aj pri mrche ? mňa neboleli a teraz odkedy som tehu veľmi divné a ten krč ako pri mrche si myslím že je to normálne ...mňa tam tak pichá

inngrid
23. aug 2013

@petka154 tak to je super!!!! inofolic je na lek. predpis?

petka154
23. aug 2013

@tuli_tuli oki...
uz sa neviem dockat poobedia a druheho testiku.. mate nejake odporucania, ktory je spolahlivy a dost citlivy?
@kacatto

petka154
23. aug 2013

@ingmiriama uz pocas mrchy ma nebolievali, len pred... a tie krce su len sem tam... a tiez ma tam tak trosku picha... uz asi treti den citim sem tam take pichnutie ako od ihly... hockde v podbruku.. ale to len fakt trosku.. ja som si myslela ze mam nejaky zapal, lebo posledne dva dni mi je vecer vzdy velmi zle... ale nie na vracanie, ale sa citim ako by som mala chripku... boli ma strasne cele telo a trasie ma od zimy... ale teplotu nemam, lebo som si obidva dni merala a normalne 36,6°C...

@inngrid nie je to na predpis, je to volne predajne... ale dost drahe... odporuca sa 1 sacok denne, ale mne lekar povedal dva takze som brala dva.... jedno balenie (20 sackov) stoji okolo 15 eur....

tuli_tuli
23. aug 2013

@petka154 Uff, tak to neviem ... hlavne 10kový si kúp ... aj tak si myslím, že tak silné kolajničky aké už máš teraz by Ti ukázal akýkoľvek tehu test ... čiže je jedno aký kúpiš.

inngrid
23. aug 2013

@petka154 vďaka popozerám sa nato uz som o tom zazrakup očula 🙂 asi si to kupim aj ja

tuli_tuli
23. aug 2013
petka154
23. aug 2013

@tuli_tuli oki, tak poobede sa ozvem, ze ako sme dopadli... 😀

inngrid
23. aug 2013

@tuli_tuli akurát som si to našla 🙂 aj ty uzívaš?

ingmiriama
23. aug 2013

@petka154 no to pichanie podbrúšku to je že sa maternica rozťahuje tak to preto ....to je normál a dobrý test je rapiclear teda aspoň pre mňa mne ukázal tehu v deň mrchy keď mala prísť

petka154
23. aug 2013

@ingmiriama a to este nie je skoro na roztahovanie maternice??? ved mozem byt tak v 2-3 tyzdni.. ani neviem ci uz mam volat dr.... asi az v pondelok, ked kolajnicky zosilneju... 😀

tuli_tuli
23. aug 2013

@inngrid Áno, od soboty minulého týždňa. Na odporúčanie lekára som brala Femibion 800 ... ten som brala tri mesiace (teda 3 balenia som vybrala) a hneď od ďalšieho dňa som začala brat Inofolic, tak uvidím 🙂

ingmiriama
23. aug 2013

@petka154 no ja som vola v deň mrchy doktorke tá ma mňa objednala až ked budem 8tt a povedala keby vás pichalo v podbrúšku to sa maternica prispôsobuje a keby ste krvácali tak prísť hneď...

petka154
23. aug 2013

@ingmiriama jaj, tak ja pockam do pondelka a potom jej zavolam... 😉 a ti neurobila ani krvny test?

kacatto
23. aug 2013

@petka154 Nepripustaj si negativne myslienky a vsetko bude dobre. Inac baby co pisali, tak ta bolest krizov a krce akoby na mrchu su normalne, aj mna tusim pri tehu akoby pichalo v podbrusku stale - roztahuje sa ti pomaly maternica, prisposobuje sa babatku 🙂

inngrid
23. aug 2013

@tuli_tuli femibion beriem aj ja - ale kočky inde mi písali ze je to zbytočné pred otehu - ze mi uplne stačí kyselina listová a pozeram ze v tom inofolicu - je takze by mi stačil ten a dávaš si 1 denne? 🙂

petka154
23. aug 2013

@kacatto tak odteraz uz len pozitivne myslenie... 😉

tuli_tuli
23. aug 2013

@inngrid No veď Femibion je kyselina listová plus ďalšie vitamíny 🙂 A neviem či je to zbytočné, mne to odporúčil doktor, tak čoby som mu neverila, nie ? :D

ingmiriama
23. aug 2013

@petka154 nie ja som tam nebola len tel.. a myslím si že to je zbytočné u mňa .. verím si 🙂 aj prvé tehu bolo takéto ...len to sa spýtala či to chceme a ja som jej povedala bolo to plánované mi sme nemali problém so snažením ani pri prvom ani pri tomto druhom všetko vyšlo na prvý krát 🙂

inngrid
23. aug 2013

@tuli_tuli tak ja pár tých lekárov poznám majú podpísane s femibionom zmluvu, ze ak to budú ponukať dostanú mesačne určitý obnos do vačku tak som uz opatrná 🙂 ale to je vedlajšie skusim tento inofolic

snehulienka82
23. aug 2013

@smejlicka ja som na ten odber krvi nakoniec nesla, lebo sa mi zdalo, ze uz to bude menzes, no iba vcera som mala hnedy vytok a uz zase nic... vobec tomu nerozumiem...

11miska07
23. aug 2013

@petka154 blahozelam, toto je isto pozitivny test 😉
@nikushka323 no je to na nervy, presne 🙂 ale vydrzim, Ty uz si sa uistovala nejakym testom, ci sa nechces unahlit?

monilik
23. aug 2013

@petka154 blahozelaaam 😀 krasne ciary 😀

cathuska
23. aug 2013

@svetlanka101 super gratulko 🙂 dobre rozhodnutie.. a super, ze mas mrchu pekne ides na to teraz🙂

nefajcim, fajcila som tak na Vyske ked som bola.. a potom sem tam som si dala , na akcii, alebo tak, ale inac nefajcim, chcem byt dlho mlada chichichi, mam uz 34 tak si nechcem zanasat telo..a ani muz nefajci, nepacilo by sa mu to a navyse to potom laka fajcit viac.

takze drzim ti palce... aby si pekne prestala,dieta je dobra motivacia. 😵 😵 😵

cathuska
23. aug 2013

@petka154 cauko sme si asi este nepisali, ale GRATULKO 😵 😵 😵

cathuska
23. aug 2013

@mischelin tak ozaj je to individualne 😵
asi tie priznaky citi skor ta, ktora sa viac sleduje neviem.. 😵 😵 😵

ale potom ako mi meskala mrcha, tak som citila uz prsia, a akoby na mrchu ale mrcha nikde.
a plet som mala taku napnutejsiu ci co...

uvidime ako to bude teraz ale sa tak sledujem, ze po plodnych dnoch vzdy viac si vsimam vsetko, teraz mam kramy 5 DC a tak pomaly zas ideme na to a uvidime ako vyjde tento cyklus🙂)))

cathuska
23. aug 2013

a rozmyslat ci si kupit ovu testy alebo len sa akcne posnazime 🙂)