icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

cathuska
13. sep 2013

@zaira1407 drzim ti palce nech to dopadne ako si zelas..
a nech sme cim skor tehulky.

skorvankova
13. sep 2013

@nikushka323 tak gratulujem, držkajte sa 😉
@kacatto tiež držím palce a nech sa ti darí 😉
@cathuska ja som mala dostať dnes a nič...prsia boli a nič iné sa nedeje, ale aj minulý mesiac som dostala o dva dni neskor...tak neviem, ale nechcem dostať 😠

matazo
13. sep 2013

ahojtem kočky, ja som u dr ešte nebola, stále má tu dovolenku. myslím si že to bolo len nejaké pobúrenie u mna, ale začala som merat BT, tak uvidím, Bt ešte nič neukazuje, takže tehu nie som.
Tehulkám, ktoré tu pribudli gratuluuujem, nech je všetko v poriadku a nám ostatným želám, aby sme // mali čo najskor 🙂 ja sa vám tu znovu ukážem, teraz mám dovču pár dní, tak potom sa ozvem čo a ako. majte sa zatial

11miska07
13. sep 2013

@nikushka323 jeej Niki, tak to vyslo, super, blahozelam a drzim paste. My snazilkujeme a teraz cakam

nikushka323
13. sep 2013

@cathuska dakujeeem, a tebe aj ostatny tfuj tfuj tfuj, nech sa podari cim skor 🙂

nikushka323
13. sep 2013

@11miska07 dakujeem, silno drzim palce nech su zo snaziliek tehulky 🙂

tonjadabik2
13. sep 2013

@emilia25 noteda takze si tehulka uz naisto???? gratulujeeeeeeeeeem mojko.. my zatial nic.. ja len bolest vajecnikov bruska chrbta ako kazdy mesiac.. ale ms mam dostat az v oktobri tak neviem..

skorvankova
14. sep 2013

Tak kočky a zas to nevyšlo... 😠 čiže snažíme sa ďalej...
dúfam že aspoň jednej z nás to tento cyklus vyšlo 😉

danielka20101989dadus
14. sep 2013

Ahojte,baby 😉
Vidím,že nás snaziliek je veľa,aj my sa stále dúfame že snáď tentoraz to vyšlo.A dúfame už viac ako 3 roky... Ale nevzdávam to 😉 Všetkým snazilkam držím palce 😉

beruska2327
14. sep 2013

@skorvankova coze? :( :( ja som to uz brala ako hotovu vec, ze sa vam zadarilo. drzim palce do dalsieho kola

zaira1407
14. sep 2013

ahojky ..... ja som uz dostala kramy ....teda aspon myslim vcera som mala bolesti jak na porod a tak v duchu som si myslela ze ak do rana nedostanem tak uz potom az narok 😀 ...TRD velky teraz mam taky hnedy vytok .....takze hadam do tretice a znova som dostala o dva dni skor 😝 , takze uz ani neviem kedy mam ovulku ako sa prosim mera ta BT po menzese sa zacina? len nevim ci to u mna bude mat zmysel , lebo mala sa mi budi aj v noci a vstavam k nej 😨 alebo to nevadi ?

@cathuska neskusala si test ? skus .... nech mame aspon z jednych kolajnic radost 😉

zaira1407
14. sep 2013

inak baby ja som uz asi z toho nahlavu na moj dusu stale mam tehotenske sny a o kojeni a o velkych prsiach plnych materskeho mlieka ...." jaj jaj mamiňa mamiňa " ako by lucka povedala 😀

mischelin
14. sep 2013

@cathuska dufam, ze toho 18. bude dobry datum..ty ides robit test a ja idem k dokimu prvykrat, tak nam drzim palce 🙂

skorvankova
14. sep 2013

@beruska2327 no moja, presne taký istý priebeh ako minulý mesiac na 29 den špinenie...a už ma ani prsia nebolia.

@zaira1407 moja ja mám to iste čo ty, ten hnedý výtok, tak tiež neviem že či si mám plod. dni buduci cyklus rátať už od dnes, alebo od jasného krvácania? Neporadím ti s meraním BT, nikdy som si ju nemerala...možno raz budem musieť 😒

@mischelin držím palce u dr. moja 😉

mischelin
14. sep 2013

@skorvankova dakujem 🙂 len uz musim prestat citat fora, lebo potom mam len stres, ci bude vsetko ok :- (

lenkaaknel24
14. sep 2013

@emilia25 ahoj,neviem či som dobre pochopila tvoj príspevok...týždeň od snaženia ti ukázal test dve čiarky?akú značku testu používaš a aká je jeho citlivosť? Ďakujem 🙂

emilia25
15. sep 2013

@lenkaaknel24 ahoj hej uz tam bola pekna ze som ju nemusela hladat no dalsi test zas bol taky ze som uz musela ale zas dalsi zas tam bola tak uvidime.su testy pepino tie 10 tkove co ti ukazu hned po oplodneni.tak uvidime ako sa testy budu alebo nebudu zvyraznovat.

skorvankova
15. sep 2013

@cathuska ako sa cítiš moja?

cathuska
15. sep 2013

@skorvankova ahoj moja. Na teba dnes myslim. Ci dosla MS. Taak mna uz aj prsia bolia a aj od zaludka mi prislo par krat zle takze mam vsetky priznaky.

MS mam dostat 18 teho. Dufam, ze nedostanem 😵 uvidime

skorvankova
15. sep 2013

@cathuska no moja, dosla, dosla svina jedna 😠 Tak to je super,ze priznaky stale pretrvavaju. Prajem ti to. Nech to aspon tebe vide. A ja buduci mesiac 😉

cathuska
15. sep 2013

@mischelin taak drzim nam palce tebe u dr a sebe nech nepride MS..mne chodi nacas takze ak nedojde tak testujem 🙂

cathuska
15. sep 2013

@skorvankova moja pekna tak dakujem. A nabuduce nech ti vyjdu ciarocky. 😵

danielka20101989dadus
16. sep 2013

Ci paaana,zase tento mesiac NIČ!!!! 😠 keď nič,tak nič,zase opakujeme... A všetkým prajem veľa úspechov pri"snažení" 😀 😉

cathuska
16. sep 2013

@skorvankova tak ylatik, veruze je to svina, tak nech rychlo prejde, a nech mozte dalej snazilkovat....

ja som na ihlach, je 16teho, 18teho mam dostat, tak uvidime....... 😵

skorvankova
17. sep 2013

@cathuska no kupila som si aj ovu testy tu na koníku, tak skusíme s tým 🙂 kupila som si ich na celý mesiac...aj cena bola v pohode...
Strašne ti držím palce 😉 Neviem sa dočkať ked nam to oznámiš 🙂

beruska2327
17. sep 2013

baby, ja mam tiez pocit, ze tento mesiac nic :( dostat mam bud vo stvrtok alebo v sobotu - podla toho, ci sa vratim k 28-dnovemu cyklu alebo nie

cathuska
17. sep 2013

@skorvankova andelku moj, tak drzim prsteky, dobre si urobila, ovu je dolezite vediet 😵
ja som si tiez povedala, ze ak by to teraz nevyslo, kupujem aj ja do dalsieho cyklu ovu testy..

tento cyklus som proste citila, kedy bola ovu a som aj muzovi hovorila a tak verim, ze to vyslo.

zajtra mam dostat, ja verim, a duuufam, ze nedostanem..

mne chodi mrcha presne, takze ak nedostanem, zajtra pozajtra tak to uz nieco bue znamenat a testik si urobim potom.. som zvedavaaaaaa 😵

skorvankova
17. sep 2013

@beruska2327 preco mas pocit ze nic? budem ti drzat palce... 😉
@cathuska no, skusim tie tie ovu testovacky a uvidime...pri prvom sme sa snazili pol roka, tak este sa ukludnujem :D
A ty daj zajtra hned vediet ako si na tom, ale pevne verím že Nellka bude mat surodenca 😉

cathuska
17. sep 2013

Cavesik. Tak ja som si na nohavickach nasla dve kvapky akoby krvi a zajtra mam dostat.....tak ja verim ze to je zahniezdovanie a nie prichadzajuca MS.....tak drzte prsteky. Dam vediet.. 😵

mischelin
18. sep 2013

@cathuska aj mne to tak zacinalo 🙂par kvapiek krvi, spinenie, uvidime, co dnes povie doki