Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@red_cat bola si na tej pohotovosti moja? Verím ze to vystrasi velmi. .daj vediet co ti povedali. Držim palce nech si v poriadku <3
@ninka214 .ahoj nieco nove? Ja mam od dnes trošku citlive prsia. Stale rozmyslam nad red-cat,dufam ze je v poriadku. Ja sa chystam zajtra ist kupit digitalny test
@ninka214 môj dnešný <3 <3 <3
@clauduska17 krasne silnie!!!!
@clauduska17
@ninka214 ahojte..som po potrate v 6tt. A dost nas to vzalo. Lucim sa minimalne na rok, potrebujeme sa trosku zregenerovat a zvyknut si ze necakame mimi. Drzim vam silno paste nech mate zdrave a stastne tehotenstvo zienky a dakujem za podporu a rady. 🤐
@red_cat je mi to velmi velmi luto. Prajem ti vela štastia do buducna a vela síl.
@red_cat ahoj moja, ja som potratila V decembri a V apríli. Tiež si na rok dávam pauzu, skús hľadať príčinu, daj si porobit testy. Ja mám.zatiaľ všetko negatívne, ale nevzdávam sa. Ženy sú silné, znesú veľa aj keď srdiečko krváca. Keď chceš ozvi sa budem rada A drz sa. O rok budeš mať bábätko A budeme si spolu vymieňať rady Neboj.
@ninka214 tak môj dnešný výsledok <3
@pinuska19 ahoj bola si ma hematologii aj? Mne tam nasli pricinu napriek tomu ze mam 3 zdrave deti
@clauduska17 aj ja som ho dnes robila a mam rovnaky vysledok!!!! Len nwch je vsetko v poriadku..
@red_cat velmi ma to mrzi!!! Ja som potratila v 6tt na konci januara...viem,ze to je tazke a asi ani niet co povedat,aby si sa citila lepsie... Len,ze ma to velmi mrzi...ak chces,kludne napis ip a pokecame...mrzi ma to
@ninka214 super teši ma to 😉 ty uz tento tyzden ides k drže? Mna nakoniec preobjednali na 20.7.
@lenkaoravcova áno bola. Tento týždeň som mala výsledky. Všetko v poriadku. Pri prvej dcérke som nemala ani len maličký problém A teraz...čo ti zistili presne
Ja som potratila v 15 tyzdni ziskane trombofilne stavy zhustivala sa mi krv u mna to vplyva cisto na tehotenstvo cize pri dalsom tehu ma cakaju injekcie
@clauduska17 ahoj!! Ako sa citis? Mna zas zacalo bolievat intenzivnejsie podbrusko aj mi je tak divno..ako po opici..ale nevracala som zatial..ty ako?? Ja uz sa tesim tej doktorke!!! Uz o dva dni ;)
@ninka214 mna bruško už skoro vôbec len v noci malinko. Ale prsia bolia viac a viac. Ani ja nevracam citim sa uplne dobre až sa mi to nepáci. A ja k dr za 14dni!!! Akurat sa trosku slnim dnes mam volno. Chodis at ty na slnko??
@clauduska17 mne kamoska gynekologicka povedala ze ak budem tehu na slnko neodporuca ist lebo sa ti urobia flaky po tele ktore ostanu navzdy !! pigmentove skvrny.... 😉 😉 😉 😉 😉pekny den
@sara34valentina a ked sa chystame do chorvatska tam sa tomu nevyhnem ??
@clauduska17 no ved uvidis nemusi ich dostat ak si ich nemala pri prvom tehu ale mozes a moja teta ma na tvari a nic pekne to nie je ver mi ...bola tiez na dovce ked bola tehu 😕 nie kazdy to ma 😒
@sara34valentina
@clauduska17 hej aj ja som o tom picula a ja sa celkovo neslnim..som pod slnecnikom natreta min. 30tkou a klobuk na hlave...
@lenkaoravcova ahoj, ja som potratila V 5 A 7 týždni. Začala som spinit, neskôr krvácat aby to išlo...príčinu nevieme ale O mesiac idem na gynekologicku prehliadku.
Ahojte 🙂 my sme sa zacali snazit od zaciatku aprila. Koncom aprila par dni pred ocakavanou menstruaciou mi vysli pozitivne tt a na to sa dostavila menstruacia s 2dnovym meskanim, podla dr biochemicke tehu, bola som z toho smutna, nakolko sme sa potesili, ze sa hned zadarilo....snazime sa dalej... minuly mesiac mi par dni po ovulke zacalo byt nevolno, zacala sa mi tocit hlava, nizky tlak, pocit na odpadnutie, bolesti v podbrusku atd, tak som testovala, asi uz tri dni pred ocakavanou ms - mala prist 29.6., test pozitivny, bol tam duch a dalsie tri dni tiez. 30.6. vsak ms prisla, tak som si chvilu poplakala, ze znova iba zbytocny poplach. Bola som v tom, ze znova sa nam neudrzalo, ale ked to tak ma byt ideme dalej. Ms trvala kratsie ako bezne a bola o dost slabsia. Par dni po skonceni tejto "ms" som si ani neviem preco urobila tt - to znamena vcera 6.7. a na teste som si znova nasla slabeho ducha, testovala som ale az na obed a dnes to iste. Sama som v pomykove, neviem co ai mam o tom mysliet, ci zostatkove hcg alebo sa nam mimko udrzalo - comu chcem verit ale bojim sa sklamania. Vo stvrtok idem k svoju dr a hadam sa dozviem viac. Ale ten zajtrajsok bude taky dlhy 🙂 drzte mi palce, velmi tuzime, aby nam mimi ostalo. Dalsia vec- stale ma pobolieva podbrusko ako pri ms, zacinaju ma pobolievat prsia a dnes mi prislo tak nevolno, ze som ledva dobehla k wc, som stale unavena. Len ci to je z tohto tepla....
@fergiea no podla mna si tehotna chod ku lekarke a ak si chces robit test testuj kazde rano z ranneho mocu ci tmavne,..........................................................
@sara34valentina bodaj by 🙂 uz som porobila tolko testov... nechcem sa zbytocne tesit, ale straaaasne dufam, ze mas pravdu a test idem robit hned rano z prveho...
@fergiea no dnes mame smutno na koniku lebo nasa priatelka potratila :( preto ti radim rob si kazde rano a ak silnie je to dobre znamenie 😨
@sara34valentina to ma mrzi, myslim si,, ze vsetko je tak ako ma aj napriek tomu, ze to velmi boli a po nejakom case to pochopime a uvidime preco to tak bolo.... skusaju nas riadne....
@fergiea no sme sa tesili tuna viacere a uz 3potratili:( hrozne,...................ja to mam za sebou ale tiez som pozitivna ze sa to deje pre nieco... a nestracam nadej ♥
@sara34valentina ahj moja už sa ti to krati do vikendu už len pár dní tesím sa na tvoje testovanie.
@ninka214 ideš hned ráno k dr? ci az po obede?
@sara34valentina ked nam mimi odislo koncom aprila s ms, tiez som bola velmi smutna, nahnevana atd, ale po par dnoch som si povedala, ze to tak malo byt a je zbytocne sa trapit. Aspon vieme, ze sa to da 😉 navyse som celiaticka - bezlepkovu dietu drzim iba od februara a par rokov som sa na to kaslala, co nebolo najmudrejsie. No a k mojej situacii momentalnej, neviem ci sa tesit, ci radsej nie, lebo mozne je uz vsetko :D ale presne tak, treba verit a mysliet pozitivne a pritiahnut si uz len to dobre k sebe.

@red_cat hej chod urcite.drzim palce