icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

maruskamolny
5. apr 2015

@ajulcca už to bude 11mesiacov...pri prvom dieťaťi sme sa snažili 7mesiacov..a potom to vyšlo...a teraz už dosť dlho..ale je pravda, že to nie je také pravidelné snaženie...možno v tom bude problém....neviem...len sa bojím, že keď som mala takú krátku men....či vôbec nastane ovulácia..v živote mi netrvala 2 dni...asi fakt skúsim ten test...ono je to lepšie, keď už máme jedno dieťaťko, lebo to tak zle až tak neprežívame keď to nevychádza, však?malá mi dáva vždy silu ísť Ďalej...

ajulcca
5. apr 2015

@maruskamolny my sme sa pri prvom snažili 11 mesiacov a taraz je to už 8 mesiac snaženia. Aj mne z toho už občas hrabe, ale verím, že tento mesiac to vyjde. Aj mm som hovorila, že nejdeme objednávať dovolenku, lebo ja nikam s bruškom nejdem 😀

maruskamolny
5. apr 2015

@ajulcca treba nám myslieť pozitívne 😉 musím isť k mojej malej , lebo robí nezbedu...držím pršteky....ešte si môžeme popísať...rozmýšľam, že fakt skúsim ten test, aby som vedela na čom som...peknú veľkonočnú nedeľu

ajulcca
5. apr 2015

@maruskamolny aj tebe krásne sviatky 🙂

red_cat
5. apr 2015

@nicolettka2126 my mame tusim rovnaky DC..tiez planujem v stredu na 15dc spravit testik🙂)

weronika94
5. apr 2015

@nicolettka2126 @wewitta ...zenusky aky ste mali dnes den?? rychlo presiel?? vsetko je ok?? Ewicka dufan ze zajtra nam ukazes dve // ...a dufam ze my ti ukazeme tiez vsak Niki?? 🙂

maajushka
5. apr 2015

@nicolettka2126 aj m&y sa snazime, akurat mam plodne tak snad to vyjde teraaaz 😵 drzim aj vam palceky 🙂

wewitta
5. apr 2015

@weronika94 ja som dnes skoro celý deň prespala, pomedzi to varila a piekla 😀 ale stihla som 2 šlofíčky, príznaky to isté stále, no dnes akosi troška menej,? 😕 zajtra som strašne zvedavá a zároveň sa veľmi veľmi bojím baby 😨

nicolettka2126
autor
5. apr 2015

@red_cat ja tiez by som v stredu chcela spravit prvy testik ale este moc neratam s tym ze mi nieco ukaze 😀
Preto kupum dve dvojbalenia a aspon budem mat na kazdy den jeden 🙂

nicolettka2126
autor
5. apr 2015

@weronika94 zlatkooo ty uz ides zajtra testikovat???? 🙂
@wewitta aj ty testujes zajtra milacku?? 🙂
Juuj tak to uz teraz horim nedockavostou 🙂

nicolettka2126
autor
5. apr 2015

@maajushka dakujeeeeem aj ja vam drzim velmi silno palceky urcite sa zadariii 😉

nicolettka2126
autor
5. apr 2015

Babyyy inak kontrolujete si aj krcok?????
Ja sprosta som o tom tolko citala ze mi to nedalo a skontrolovala som si ho..Tvrdy sice je ale myslim ze je otvoreny...a to asi nie je moc dobre vsak???? Ale zase nechapem jednemu...ked ma byt v tehu krcok zatvoreny rak ako je mozne ze maju zeny niektore pocas celeho tehu vytok? Ved aj ten ide z krcka nue??

wewitta
5. apr 2015

@nicolettka2126 áno moja zajtra idem už skúsiť,bude to 3 dni pred MS,možno ešte veľmi skoro,ale keď vidím, ako niekomu to vychádza, musím to skúsiť...som strašne zvedavá

ajulcca
5. apr 2015

@nicolettka2126 ja som si krčok kontrolovala 2 mesiace, mení sa z hodiny na hodinu a pre mňa to nie je smerodajné. To aký je krčok na začiatku tehu, je veľmi individuálne. Ja som čítala, že má byť mäkký, kedže je viac prekrvený. Uzatvorený by mal byť, aby sa dnu nedostala infekcia.

nicolettka2126
autor
5. apr 2015

@ajulcca no ja neviem teda ci je moj uzatvoreny alebo otvorený.
Citim tam ten otvor nie je proste taky ze by tam nebol ani naznak tej priehlbinky.Takze ja neviem fakt

nicolettka2126
autor
5. apr 2015

@wewitta jupiii jupiii jupiiii tesiiiiim a urcite nude aspon dusiiik 🙂 🙂

nicolettka2126
autor
5. apr 2015

@ajulcca jaj a este k tej tvrdosti, nie je tvrdy ako kamen skor by som povedala podla svojej specifikacie ze je taky polomakky a polotvrdy..nieco proste medzi

lenka07
5. apr 2015

Všetkým prajem veselú Veľkú noc veľa vody ale nie príliš studenej 😄😄😄a chlapom striedmo vodky 😄😄😄 detičkám úsmev na tváričke a veľa čokoládových vajíčok 😊😊😊.

lucka1789
5. apr 2015

Ahojte baby tiez sa pridavam k vam uz sa caka na ovulku 🙂

ajulcca
5. apr 2015

@lucka1789 vitaj a držím palce nech je pre teba tento mesiac úspešný

nicolettka2126
autor
5. apr 2015

@lucka1789 velmi velmi silno drzim palceky aby to vyslo 😉

ajulcca
5. apr 2015

@nicolettka2126 ja som sa z toho mojho pozorovania krčka dozvedela len to, že pred ovu ho mám vysoko a po ovu nízko. Toť celý môj objav 😀

wewitta
5. apr 2015

@nicolettka2126 🙂 kiež by Niki moja,kiež by 😵 ani spať nebudem od nervov.. 🙂

lucinka3289
5. apr 2015

Dnes 31dc a obe su uz rovnako tmave a robeny teraz vecer 🙂

bohjelaska
5. apr 2015

Ahojte baby, túto Vašu diskusiu čítam pravidelne a veľmi ma baví. Teším sa s tými, čo už našli dve čiaročky a držím palčeky tým, čo na ne ešte len čakajú. Ja som tento mesiac mimo hru, lebo som brala antibiotika, no dúfam, že budem prežívať takéto pocity ako vy o mesiac. Je to super, takto sa navzájom povzbudzovať a tešiť sa na ten najkrajší poklad ... 🙂 bodaj by takýchto vytúžených bábätiek bolo čo najviac 😉

nicolettka2126
autor
5. apr 2015

@wewitta zlatko uplne ta chapem 🙂
Tiez ked som si predstavovala ze uz budem mat doma testiky tak noc pred testovanim ani nezaspim 😀 Celu noc budem premyslat nad tym co ma bude čakať rano 😀
Ale ako som uz spominala u teba som si uuuuuplne ista ze si tehulka :-*

nicolettka2126
autor
5. apr 2015

@lucinka3289 waaau madherne kolajnice moja 😵
😵 tesim sa s tebou 🙂

lucinka3289
5. apr 2015

@nicolettka2126 dakujem 🙂

nicolettka2126
autor
5. apr 2015

@bohjelaska ahooj, prave preto som zalozila tuto diskusiu aby sme v tom neboli same 🙂
Vsetko ide lahsie a jednoduchsie ked ta ostatni podporuju, to je proste uzasny pocit a aspon spozna clovek kopu uzasnych zien 🙂

carle
5. apr 2015

Ahojte,vasu diskusiu som objavila len prednedavnom, mam 2 synov,16 rocneho a 7 rocneho, minuly rok na valentina som mala ZT, a toto prekvapenie sme nasli dnes rano