Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@butterfly333 to myslela na mna , uz nepi :-P som jej pisala ze mi 6dni meskalo, ale ona asi necitala *nase* predchadzajuce spravy ,,,
@woodoo134 no my sme sa len 1x pokusali ...ved chceme babo ktore snad v maji sa podari ↨
@sara34valentina 😆😆😁 už som ho vypila. Pozerám šmolkou. Akp u teba ms už sa poriadne spustila či tak ako ja nijak 😊
@butterfly333
@sara34valentina zenyy:D:D ja keby som vypila pol litra vina tak som v bezvedomi...ba, nie! Raz som mala 7micku flasu cerveneho...a to som o tretej rano pisala kamoske ze asi zomieram, nech pride...tak mi do rana drzala vlasy nad wc🙂) ake teraz sme uz damy, mamicky a buduce mamicky... 😀 ale veru, uz toho mam po krk, len boli a bolii a stale nic, ani kvapka...som vazne zvedava
@butterfly333 ja zajtra uvidim, ale spustia sa .....ja prvy den malinko .....kurnik smolkov 🙂))) ha ha ha ja ostala domka a pozeram nemecko hlada superstar, ( ja nezijem na sk ) 🙂
@red_cat ved to ked sme boli mlade sme vydržali viac no teraz sme zodpovedné mamičky a buduce mamičky. Verím že sa nám to podarí. Tebe moja držím palčeky.
@sara34valentina ahaa tak to sa tam máš isto lepšie ako tu na SVK . No malá chcela šmolkov
@butterfly333 uau ty chces tretie ? Respect !! idem ja kukat film, pekny vecer s nad coskoro piseme na 17dc :P dufam ti dobre prebehne OP nohy , drzim palce 🙂
@sara34valentina ano chceme tretie a moooc po ho chcem. Dufam že sa zadarí.
@sara34valentina
@butterfly333 dievcata to ma mrzi ze to nevyslo. snad uz v tom maji nam to vyjde ☹ mne sa uz sniva o krasnej zdravej bambulke . Inak to tetovanie je superske. Dobru nocku
@sara34valentina dakujem velmi krasne za povzbudenia...budem testovat a dam vediet ...som nedockava jaaaj ;)
@monniii vyckaj casu ako hus klasu 😝 😝 😝 😝 😝
@sara34valentina dakujem velmi krasne za povzbudenia...budem testovat a dam vediet ...som nedockava jaaaj ;)
@sara34valentina uuuuf tak to mi je luto...presne viem ako sa citis...ale neboj tak ako si pisala aj ty mne vsetko este moze byt...uvidis ako dlho budu trvat a testni po nich aj ty.
.nestracajme nadej...drziiiim moc palceky ;)
@monniii to si ni mne pisala ci? mne sa dnes tuho spustili, cize v maji pokusc 2 🙂
@sara34valentina
@zuzkasu babenky čo pomôže aby ms skôr skončila teda nie že by mi vadila no do utorka by mala byt už po ms lebo ma v stredu nezoberu na operáciu a zasa sa preobjednávat
@butterfly333 mne pomaha dat si tampon aj na noc 🙂
@butterfly333 a veľa C-čka..najlepšie to z DM v prášku, to je čistá kyselina askorbová, niečo ako ascorutin čo predpisujú pri zastavovaní, resp. zmiernení krvácania
@butterfly333 joj ja by neskusala radsej nic, lebo ak si das citrony pozastavi ti ale o 2dni tecies znova ( odskusane !!) to sa musi vyplavit, ved nestresuj,,,,,povedz na OP ze ti meskala ms, a preto sa preobjednavas, nemaj boja, radsej nic neskusaj 😖
Babulky chcela by som sa vás spýtať , aký čajík na podporu otehotnenia poprípade posilnenia aj spermií? ??
@butterfly333 v lekarni kup ascorutin.cca dve eura stoji.mne kazali pred operaciou a o dva mi skoncili ked som ho brala a nemuseli ma preobjednat
@sara34valentina zatial neskušam nič len pijem viac vody aby sa skôr vyplavila a aj čaj popíjam.
@katka1274 ok skusim stači ak ho kupim zajtra?do utorka by mala skončit ja mávam ms 4dni čiže to aj vychadza no kedy je lepšie ho kupit už dnes ?
@butterfly333 mna napada cervene vinko a ak Ti uz budu koncit tak Ta isto odoperuju. drzim palce
@butterfly333 Ahoj ja byt natvojom mieste moc by som ju nepozastavovala radsej by som sa preobiednala. Lebo moze ti to aj cyklus rozhodit ale ani pre zdravie to nieje najlepsie,Askorutin je sice na zastavenie alebo zmiernenie krvacania brala som ho ked som krvacala pri malej ale neni to doporucovane na pozastavenie ms.
@butterfly333 ja si myslim ze cim skor tym lepsie
@katka1274 ok dakujem za radu tak zajtra kupim lebo idem na HP tak sa aj spytam sestričky.
@sara34valentina ano tebe moja...no vsak jasneee...mrcha je mrcha...vsak snazime sa dalej ;) drziiiim palceeekyyy mooooc ;)
@butterfly333 ja dnes normalne ze kramy ale akosi mi stale nesedia tie moje oci.................. do frasa, mozno som predsa tehotna,,,ha ha ha ha srandujem🙂)))))
@sara34valentina možno máš tie oči zmenené lebo všetko kvitne a vela ludi teraz ma alergie a slzavé oči 😉

nie nie na @sara34valentina som to myslela.... ja a tehotná ? to bz sa musel stať zázrak... minulý mesiac som bola v tom že som tehotná určite( pobolievali prsia , podbruško- bolesti ktore mám stale... pocity na yvracanie..... a dva dni pred očakavanou mrškou som ju dostala :D takže