Snažilky november 2013
Ahoj, kočky, všimla som si, že sú tu vytvorené skupinky snažiliek. My sa ideme snažiť od novembra. Mohli by sme sa trošku inak povzbudiť ako to robia ľudia okolo. ( Jéj a Vám to ešte nevyšlo, no škoda) - takéto komentáre milujem. Ja som v auguste bola na laparoskopke - zas mimo- už druhý krát, to boli neplánované tehu, ale teraz sme si povedali, že by sme sa mohli posnažiť, aby synátor mal spoločnosť. Vopred držím všetkým snažilkám palčeky 🙂
😅 pridavam sa aj ja ku vam snazilkam ''novembrovym'' my skusame treti mesiac 🙂))teda druhy, lebo v prvy mesiac tu nebol moj drahy ......a v druhy mes sme sa tutu mutu 3dni pred ovu az, lebo ma to cez ovu boli;(( ale tento mes si cakam na pozitivny ovu testik a v ted den a dva po nom musime ''trafit'' drzim vam palce vsetkym, co tak moc tuzite po babätku ako aj ja ♥ prajem si to oznamit mojej milovanej maminke na Vianoce .-))))) tak pevne verim, ze sa teraz ''zadari'' tak velmi tuzim 😅 mam 32r, a este nemam babätko, prisla som o dvojicky, lenze to spochybili lekari ;((((( tak dufam, este budem pisat o par dni, alebo sa chvalit testikom, ze sa zadarilo♥ budem vas ´citat 🙂))))) 😵
@nikolet_89 1. Balenie ma vydrží asi 2 mesiace pri davkovani 2*7 kvapiek
@rybkaa ... podla mna to bude oka, presne ako vravi lekar, pokial si mala ovu neskor tak si uber cca 2 tyzdne a v 4-5 toho este vela nevidno .. moja sestra tak bola na vysetreni, Dr jej vravela ze sa ma setrit a ze uvidia co bude o mesiac ... vcera bola na dalsej prehliadke a Dr jej nevedela spravit poriadne fotku z ultrazvuku co sa tam ta mala fazulka Tolko hmirila 😀, sdriecko krasne bije a vsetko je oka ;)
a mimochodom ja som podla tehotenskej kalkulacky a poslednej MS uz v druhom tyzdni tehotenstva .. a to som este ani ovulku nemala 😀 takze podla poslednej MS sa to fakt neda brat ..
ja mam tiez mat kramy za par dni ale uz ma bolia boky takze tehu nebudem ☹ dva roky v prdeli snazenia sa minule sme sa uz s manzelom tesili aj sem tam sme kúpili nejakú tu vecičku maličkú ale mrcha došla no čo už
@rusinka1989 máte nejaký zdravotný problém pre čo sa nedarí ?
poraziiii ma .. teraz som si robila ovu test, testovacia je len o trosku slabsia ako kontrolna .. takze predpokladam ze zajtra mi vyjde pozitivny ovu test a to zrovna nebudem spat doma .. myslite ze ak stihnem muzicka az v sobotu poobede tak z toho este nieco moze byt? vcera jak na potvoru zaspal 😠 a naposledy sme boli spolu v pondelok 😒 ... kks sa testujem jak blba od 7DC kedze mam velmi nepravidleny cyklus a jak na potvrou to vyde asi teraz ked nebudem doma
@tamtadam vsetko je v poriadku sme zdravi ale nevieme ci to robime v nespravne dni mam dost nepravidelny cyklus
@rusinka1989 .. ja som si koli tomu zacala tento cyklus robit ovu testy, tiez nikdy neviem kedy je ten `spravny cas` .. ja mam MS na 24. az 31.den, dnes som prave 16DC a podla toho testu co som dala hore predpokladam ze ovu bude tak na 17,18 moozno 19DC
Tak dnes som to už nevydržala a testla..13 Dpo a snehobiely...nálada pod psa...už ma nebaví samu seba presviedčať že to tak má byt
@rusinka1989 fuuuha - ja tu stresujem po dvoch mesiacoch snaženia - dva roky si neviem predstaviť :-O fuuuu to by som otravovala asi nonstop doktorku nech so mnou už dačo robí :-O
@tamtadam no my sme boli aj u lekarky a ona na to ze to priroda zariadi sama 😀
@rusinka1989 no tak to teda poteší.. 🙂 ale keď je všetko ok, tak potom to asi naozaj chce iba čas a trpezlivosť.. tej budeme ešte ako mamy potrebovať kopu 😀
@nair drrrržíííím paaalceeee 😎
1 DC...zas...vianočné prekvapko sa nekoná...idem dnes radsej nakúpiť darčeky

@rybkaa nebojkaj, to som mala aj ja, ale bolo to tam neskor vidiet 🙂 a neriad sa podla MS, ja mavam ovulku nie podla cyklu ,,,,vzdy az na 24den !!!!! cize sa ti len ovulka posunula, a o 2tyzdne to uz bude pekne vidiet, ver mi !! 🙂 Vela stastia 😅