Snažilky november 2013
Ahoj, kočky, všimla som si, že sú tu vytvorené skupinky snažiliek. My sa ideme snažiť od novembra. Mohli by sme sa trošku inak povzbudiť ako to robia ľudia okolo. ( Jéj a Vám to ešte nevyšlo, no škoda) - takéto komentáre milujem. Ja som v auguste bola na laparoskopke - zas mimo- už druhý krát, to boli neplánované tehu, ale teraz sme si povedali, že by sme sa mohli posnažiť, aby synátor mal spoločnosť. Vopred držím všetkým snažilkám palčeky 🙂
Ahojky...vyzerá to tak že v novembrových snazilkach budem snažiť aj v januári 🙂 inofolic mi posunul ovu a naše snaženie pravdepodobne išlo pomimo...takže budú pokojné Vianoce bez nervov
@rybkaa nooo gratulujem teeda.. ;) ja som bola u dokiho dnes a mame 5tt a krpca uz bolo vidno...aj ten vacok ci co +)))) nasadil mi duphaston, ked sme 2x po MA a kedze som dost chora...tentokrat ho aj budem uzivat...nech je vsetko ako ma ;) o tri tyzdne ideme zasek, dufam bude aj srdieecko uz ;)
Ahojte snazilky.neda sa mi nepochvalit.po dlhom cakani to predsa prislo.snazili sme sa uz vyse rok a pol. Presla som kadejakou liecbou a nic.mala som problem ze som nemala ovulaciu.moja gyn. Mi uz vravela aby dom isla do centra.ja som sa rozhodla ze sa vykaslem na lieky ktore mi predpisovala nakolko mi nepomahali a zasla som za liecitelom.skusila som prirodnu formu a ono to fakt zabralo.po mesiaci som mala vcera nutkanie si spravit test.necakala som zeby mohol byt pozitivny.a zrazu 2 //.nechapala som.o 5 rano som neverila vlastnym ociam. Hned som o 8 volala gyn. A isla s knej.oznamila mi ze som v 4 tyzdni. Preto vam chcem len povedat ze netreba vesat hlavu a skusit to inou formou.formou prirodnou.sama som tomu neverila a stalo sa to. Drzte sa a nevzdavajte sa.a skusajte rozne metody a toto prirodne liecitelstvo odporucam. Vela stastia vam prajem
dnes som si robila test.. ☹ nevyslo..no nic..buduci mesiac pokracujeme..
holkyyyy ja som sa pozrela na ten test a vidim tam ducha...ale to je pol hodka od testnutia..nikdy mi to predtym tak nespravilo.. 😒 co teraz?? 😅
@asimama pravdive vysledky teda relative su do 10 min skus zajtra tesnut a docitat do 10 min 🙂 potom mozu vyjst aj falosne poitivne alebo negativne
@asimama no veru neviem.zatial tam nevidim dusika.nazivo tam moze byt nejaky naznak.ale ked mas dostat ms na vianoce,tak este je to aj skoro. Mne test ukazal na 28DC slabulinku ciarku.
A veruze som testovala hadam od 5-6dna po moznom otehotneni,co bolo 16 DC a ani naznak ducha nebol.takze moc neverim tomu,ze uz na 5ty den po oplodneni moze daco ukazat.muselo by hned dojst k uhniezdeniu a rychlo stupat hcg.
Testni v nedelu a hod foto.

@bobbinka teraz som 8+6 tt, teda končím deviaty týždeň 🙂