Snažilky od decembra 2013
ahojte tak som asi prva kto tuto temu ide zalozit. No od decembra sa ideme snazit ale uz mame dievcatko takze sa budeme snazit len v case ovulacie lebo chceme chlapceka 🙂
@zaira1407 Tie bolesti nie su silne ale skor neprijemne,lebo po pritom mam stale nafuknute brucho ako balon🙂 A mam za sebou tolko zapalov ze neviem ci to nie je to lebo beriem probiotiky a pouzivam taky gel aby tomu predist,lebo sama neviem ci sa da z toho uplne vyliecit...tak preto sa trosku bojim ze ak to nie je tehotenstvo tak to bude mozno z toho zapalu a toho uz mam po krk :(
@denda83 jaaaj toto obdobi veru chlapi maji nejradeji 😀 stale sex... 😀
Ja po celem dni s pocitem ze nic, ze vse je dobre, jsem zacala spinit...ale nic krvaveho 😀 jen do hneda, jen se bopjim by to nepreslo do mrchy☹robila jsem ejste jeden test a v negativu je stale vidno duch....uvidime zitra rano, pokud mrcha dnes nedojde.....lebo nezvykne mi chdoit takto sjednodennim spinenim...vetsinou vzdy prijde hned..
Uzij si oslavu 🙂
ahojte baby neviete mi porádit kedy by mal ukázat test pozytívmy som 13 den po pregnyle a test negatívny 🙂
myslite ze by mi test ukazal nieco na 11 DPO ? cyklus mam 26-27 dnovy cize mam dostat 26,12
Ide ma porazit baby, uz od leta planujem ako sa budeme v decembri snazit , tesim sa a ked konecne "pridu" tie dni, po ovulacii ani stopy , naopak extremne sucha tak som z toho nestastna a este som do toho aj nachladla . Kazdy mesiac som vzdy vedela kedy ovulujem , hlien ukazkovy a ked konecne idem na ostro nic sa nedari. Este sa mi aj zda, ze som chytila nejaky zapal , alebo to bude len od tolkeho snazenia? Neviem... 😠
ahojte baby tak 20.12 som dostala MS 😖
Ahojte babi,prajem vam vsetkym stastne a vesele🙂Dnes som si spravila test a vysiel pozitivny ziaden duch silne plus tak strasne sa tesim,dufam len nech vsetko bude v poriadku....a nech sa vam tiez vsetkym podari ktore si to zelate🙂
dakujem vam
Ahojte kocky, dufam, ze sa mozem pridat medzi vas.. Zacali sme snazilkovat teraz v Decembri.. Je to nase prve.. Dufame Len, ze nebudeme nanho dlho cakat.. OVU sme uz mali tak momentalne cakame.. Drzim Vam vsetkym palce! 😉

@denda83 ja se picnem asi 😀...cely den pocit na mrchu, cely den jak trapka s vlozkou😀 a nic😀...idem zksuit testnout az se uvolni wecko 😀 no zkus urobit este jeden...alezkus pred nim moc nepit🙂