icon

Snažilky od decembra 2013

emma2310
2. nov 2013

ahojte tak som asi prva kto tuto temu ide zalozit. No od decembra sa ideme snazit ale uz mame dievcatko takze sa budeme snazit len v case ovulacie lebo chceme chlapceka 🙂

strihalka
21. dec 2013

@denda83 ja se picnem asi 😀...cely den pocit na mrchu, cely den jak trapka s vlozkou😀 a nic😀...idem zksuit testnout az se uvolni wecko 😀 no zkus urobit este jeden...alezkus pred nim moc nepit🙂

gabaaaaa
21. dec 2013

@zaira1407 Tie bolesti nie su silne ale skor neprijemne,lebo po pritom mam stale nafuknute brucho ako balon🙂 A mam za sebou tolko zapalov ze neviem ci to nie je to lebo beriem probiotiky a pouzivam taky gel aby tomu predist,lebo sama neviem ci sa da z toho uplne vyliecit...tak preto sa trosku bojim ze ak to nie je tehotenstvo tak to bude mozno z toho zapalu a toho uz mam po krk :(

denda83
21. dec 2013

@strihalka Juuuj som nedockava s tebou😀 hned piiiis🙂 spravim az zajtra lebo momentalne mame taku oslavu a popijame😀 tak az zajtra😀 ale sme to dnes poistili tak uvidime😀 este sa na neho chystam po oslave😀

strihalka
21. dec 2013

@denda83 jaaaj toto obdobi veru chlapi maji nejradeji 😀 stale sex... 😀

Ja po celem dni s pocitem ze nic, ze vse je dobre, jsem zacala spinit...ale nic krvaveho 😀 jen do hneda, jen se bopjim by to nepreslo do mrchy☹robila jsem ejste jeden test a v negativu je stale vidno duch....uvidime zitra rano, pokud mrcha dnes nedojde.....lebo nezvykne mi chdoit takto sjednodennim spinenim...vetsinou vzdy prijde hned..
Uzij si oslavu 🙂

denda83
21. dec 2013

@strihalka Jaaaaj ma tu napinas.. . tak drzim prsteky nech nepride potvora jedna😀 a daj vediet teda rano co a ako budem cakat🙂

strihalka
21. dec 2013

@denda83 no neboj saj me napina...ta mrcha, inak mi nic neni 😀
jasne az vstanem , nenapadne urobim test, nenapadko odfotim, tak hodim sem.... jen se snazim pred muzem to ksryvat aj ked uz aj se vyptava ze co 😝

denda83
21. dec 2013

@strihalka 😀 no ja sa budem tesit dufam ze tam budu dve ciarocky🙂 mna pobolievaju tie vajecniky tak hadam to vyjde😀

strihalka
21. dec 2013

@denda83 no drzim palecky, moc to na oslave nerpezente, at ste schopni 😀

eri28
22. dec 2013

@strihalka ked duch to vyzera podla mna dost nadejne 😉

majusik26
22. dec 2013

ahojte baby neviete mi porádit kedy by mal ukázat test pozytívmy som 13 den po pregnyle a test negatívny 🙂

strihalka
22. dec 2013

@majusik26 pregnyl se picha na propichnuti vajicka cili na na den D ovulace? to uz by asi mel byt pozitivni ale nevim, s timto zkusenost nemam.

strihalka
22. dec 2013

@denda83
@eri28 zienky, nic se nekona, mrcha se rozjela, aj ked neobvykle, lebo takto jsem nikdy nespinila ale co uz..... lepsi ted nez se spozdenim a na novy rok.... vsak vite co se rika;)

denda83
22. dec 2013

@strihalka do kelu!!! a tak som verila ze nepride ... dalsi mesiac to uz musi vyjst

strihalka
22. dec 2013

@denda83 aj ja jsme verila...nevadi, musimneco zacit brat, lebo mam hrozne kratkou LF a pokud uz s eoplodni tak nema sanci se za tak kratkou dobu poradne zahryznout:-/ .... a vy ako?

zaira1407
22. dec 2013

myslite ze by mi test ukazal nieco na 11 DPO ? cyklus mam 26-27 dnovy cize mam dostat 26,12

bublinka1s
22. dec 2013

Ide ma porazit baby, uz od leta planujem ako sa budeme v decembri snazit , tesim sa a ked konecne "pridu" tie dni, po ovulacii ani stopy , naopak extremne sucha tak som z toho nestastna a este som do toho aj nachladla . Kazdy mesiac som vzdy vedela kedy ovulujem , hlien ukazkovy a ked konecne idem na ostro nic sa nedari. Este sa mi aj zda, ze som chytila nejaky zapal , alebo to bude len od tolkeho snazenia? Neviem... 😠

denda83
22. dec 2013

@strihalka nooo tak vcera ako sme popijali som mala neskutocne bolesti...spat sme sli o 3
30 ale tak sme este stihli tutu mutu😀 dnes som spravila test a bol pozitivny teda myslim😀 no a od obeda uz bez bolesti.....tak myslim ze je po ovu.

strihalka
22. dec 2013

@denda83 juuuj tak super, urcite ste trefili;) ted uz jen cekat. Par dni a cekat na pozitivni testik;)

denda83
22. dec 2013

@strihalka no dufam..🙂 a ked nie nevadi podari sa neskor🙂

strihalka
22. dec 2013

@denda83 na jak dlho tu mas muze?

denda83
22. dec 2013

@strihalka na mesiac a mozno pocka ak sa nepodari teraz na dalsi cyklus a potom ide prec ale nie na dlho, cjce uz potom natrvalo prist sem, ale dopredu sa tesit nebudem, lebo sa to pototo 😀

nikolet_89
23. dec 2013

ahojte baby tak 20.12 som dostala MS 😖

gabaaaaa
24. dec 2013

Ahojte babi,prajem vam vsetkym stastne a vesele🙂Dnes som si spravila test a vysiel pozitivny ziaden duch silne plus tak strasne sa tesim,dufam len nech vsetko bude v poriadku....a nech sa vam tiez vsetkym podari ktore si to zelate🙂

zaira1407
26. dec 2013

@gabaaaaa 😵 gratulujem!

ivkafu
26. dec 2013

@gabaaaaa blahozelam dotiahni to do krasneho noveho zaciatku.

veruna6
26. dec 2013

@strihalka mozno sa s tebou presuniem aj ja do januara. 😉 .ale raz sa to podari.

veruna6
26. dec 2013

@gabaaaaa super krasne.gratulujem

gabaaaaa
26. dec 2013

dakujem vam

denda83
27. dec 2013

@strihalka ahoj ako???? co nove?? ja som 6 dpo tak cakam, 5 by mala prist mrcha, ale mam bolesti akoby mala prist kazdym dnom, no uvidime 😀

freckle77
30. dec 2013

Ahojte kocky, dufam, ze sa mozem pridat medzi vas.. Zacali sme snazilkovat teraz v Decembri.. Je to nase prve.. Dufame Len, ze nebudeme nanho dlho cakat.. OVU sme uz mali tak momentalne cakame.. Drzim Vam vsetkym palce! 😉