icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

dohna
17. sep 2014

@marselinm test zatial nie, ved som len 19DC, na test je času a času, ten spravím až bude mrcha riadne meškať

dohna
17. sep 2014

@ssj04 no sa nechám teda asi prekvapiť, síce sme snažilkovali 3 dni pred ovulkou a očas ovulky, ale tak či z toho niečo bude no uvidíme, ved Vás budem informovať 🙂

dohna
17. sep 2014

@nastickakessinka ty si teraz ktorý DC?

marselinm
17. sep 2014

@dohna ja som toho isteho nazoru ako @nastickakessinka,tak nechaj sa prekvapit 😉 som si zle precitala,som si tie dc asi spocitala 😀 😀 😀 😀

nastickakessinka
17. sep 2014

@dohna 23 DC ale tento mesiac ani neviem, že som snazilka 😀

dohna
17. sep 2014

@nastickakessinka ale tak nejaké ťuťumuťu určite bolo , nie ? a kedy by mala prísť mrcha ? tak za 5 dní asi ? to už budeš teda čoskoro testovať 🙂 jáj dúfam, že Vám to teraz vyjde, veď už ideme od Jula kurnik to je 3 mesiac :( ja by som zas bola rada kebyže teraz nie som tehu, ked tak až okolo Vianoc, to by sa mi tak lubilo 🙂 ale mi niečo hovorí že to čo človek nechce tak má, tak možno cez Silvestra nebudem lyžovať, len ich budem fotiť, a tešiť sa ako budem cez hice chodiť s pupčiskom :( moj chlap sa pozeral na moj kalendár, že čo tie srdiečka a zvyšné znaky znamenajú, tak som mu to povysvetlovlala a on na to že hmmmm, tak tento meciac sme tomu moc nedali,, 😀 😀 😀 takže asi tak to je u nás momentálne so snažilkovaním, tak by to bol zázrak, kebyže sa trafíme
@janchi212 @marselinm @rimon @bandikovajana

nastickakessinka
17. sep 2014

@dohna 😀 😀 my sme tento cyklus trikrát a to dvakrát hned po mrche a raz ked sa drahy vratil, teda tento mesiac nič nečakám ale pohodka. Tiež sa mi objavil mokrý deň 😀 a to na tretí po sexe taaaaakže smola 😠 potom sme mali sex az o päť dní na to 😖 . mna to už ani nebaví 😀 . o chvílu sa vrátime k povodnému tutulimutuli raz za mesiac a dosť 😀 😀 😀
čo máš nového? dovolenka zajednaná? kedy idete?

dohna
17. sep 2014

@nastickakessinka nového ? konečne sme kupili drahému druhé auto, tak jedna vec z krku a lyžovačka na Silvestra a koncom januára zajednaná, tak sa teším 🙂 na lyže ideme od 27.12 do 3.1 a potom od 29.1 do 3.2, dufam že vyjde sneh a poriadne sa vyblbneme 🙂 inak ani nič, stále v jednom kole, Ados bole teraz akýsi chorý, v práci roboty že neviem, kde mi hlava stojí, a tak sa už pomaličky teším aj na Vianoce, aspoä tých pr dní čo bude človek doma a odpočinie si 🙂 no neboj s tým sanžilkovaním to aj u nás tak hrozí že raz za čas 🙂 takže vyhliadky máme podobné 🙂 ale tak som rada, že si sa tu súäť vrátila 🙂 🙂 🙂 🙂

nastickakessinka
17. sep 2014

@dohna teeeda, samé lyžovačky 😎 , lyžuješ dobre? Ja sa toho bojím, vždy ma drahý zoberie na svah smrti a to ja som lyžiar na somárske lúčky 😀 😀 potom mi z toho zostal stres tak som posledné dva roky ani nebola. Chodievate tu v SR či aj kdesi do Alp?
Celé to snazilkovanie ma bavilo tak dva mesiace ale ked nič z toho to je človek taký že na čo sa vlastne namáhať, som z toho demotivovaná 😀 😀 , no ved hadam dakedy bocian priletííííí a je jedno kedy, no nie? Pauzu od MK som fakt potrebovala, žila som tým dnom i nocou a ked som sem nechodila aspon som sa prestala sledovať. Len ten krčok maternice ma baví lebo som prišla na to ako fungujú zmeny na nom 😀 😀 objav storočia normálne.
Ty si teraz mala ovulku dáko skoro nie? pred snazilkovaním si ako mávala?

dohna
17. sep 2014

@nastickakessinka my sme začali lyžovať tak intenzívne asi 3 roky naspäť kedy moj stál aj s Adamom 1x na lyžiach a boli spolu v lyžiarskej škôlke a to mal 36rokov, si to vieš predstaviť ako som sa na nom šúlala ked išiel 1x sám dolu z kopca bez inštruktora a zaparkoval na poli 🙂 no sranda, ale teraz máme partiu spoločných kamošov, a vždy zorganizujeme aspoň Silvestra, lebo ja som nerada doma na Silvestra, a čo chodíme koncom januára tak to chodíme len 5-6 na takú súkromnú chatku ako v rozpávke tam je, zatial sme boli len na SK, aj ked Alpy máme pomerne blízko asi 2h cesty, ale tak tam sú zasa trochu iné ceny :( možno raz 🙂
Ja sa zas toho krčku bojím aby nevznikla nejaká infekcia, sa tam ždárať 🙂 inak ja som v tom všetkom tiež polavila, BT vôbec som ešte neskušala merať, aj zabudnem sem tam užiť kys. listovú .... tkaže asi tak . Ja som mávala obulku na 18-19DC a teraz som dostala na 12DC čo bolo 10.9 na Adosove narodky 🙂

adrika91
17. sep 2014

@luminuska 59DC to je neuveriteľné ...ale ako vidím nie je to nemožné ...ja ráno urobím ovulačný test a podľa toho budeme snažilkovať 🙂

blue99
17. sep 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
bandikovajana
17. sep 2014

@dohna
@nastickakessinka no ja sa tiez nelyzujem a ked sme sa konecne rozhodli z muzom ze sa dame na zimne sporty kupili sme snowbordy lebo to sa mi pacia viac ako lyze tak som zostala tehotna a odvtedy su v pivnici :D
@nastickakessinka vidim ze tu mam spriaznenu dusu ktorej chyba sex ako mne 😀 raz zacas sa premozem len s myslienkou ze sak to mu nemozem spravit ziadny sex sak sme manzelia 😀

bandikovajana
17. sep 2014

@blue99 moj muz vcera dokvitol s prace s GSmimistar ze tu mu dali v lekarni nech to skusim 😀

nastickakessinka
17. sep 2014

@dohna jjjeeeej na jeho narodky?? teeeda to je možno osud 😎
😀 😀 😀 😀 36 rokov a v lyžiarskej škôlke?? tak to by som chcela vidieť 😀 😀 😀 na to si ho ty nahovorila??
Ja už nejem žiadne vitamíny ani kys. listovú, len vlákninu a lanove semienka ale to mám na tú svoju zápchu najlepšiu kámošku 😀 😀 , inak z lanu mám dosť hlienu, aj teraz ked ho mať nemusím 😝 ale lepšie ako žiaden. Za to svojmu drahému každé ráno chystám macu, vit. e selen a zinok a dnes prisiel aj kotvičník tak je nadšený 😀 že ani oči nestihne otvoriť a už som tam s tabletkami 😀 😀 . On dosť fajčí tak chcem predísť pomalým potvorám jedným čo nechcú oplodniť vajíčko 😀 😀

nastickakessinka
17. sep 2014

@bandikovajana s tym sexom a orgazmom sme na tom rovnako... dosť na .... 😀 😀 . A tak ma vytočilo že prvýkrát vživote som mala minulý útorok bielkový hlien a drahý sa vyvaluje v taliansku, som mu písala že nech sa zbalí že je ten správny den 😀 😀 a on že pohodičkaaa, času máme dosť, že desat rokov sa môzme snažiť 😀 😀 to si neviem predstaviť ale nevadí 😎 .
xixi to mne ešte vitamíny nedoniesol, len mi dookola opakuje že nemám žiadne jesť lebo že nechce trojičky 😅
Ako sa má manžel? už je dobre?

bandikovajana
17. sep 2014

@nastickakessinka xi preco ze 3icky ved to nezalezi od vytaminou :D no uz mu je fajn bol na 358475768 vysetreniach a nic mu nezistili obvodna povedala ze ma podozrenie na krcnu chrbticu ze mu zle doteka krv do hlavy on mal asi rok a pol dozadu havarku a asi teraz su priznaky

nastickakessinka
17. sep 2014

@bandikovajana ale neviem či ho ktosi naplašil že z vitamínov budú trojičky či čo, kiež by človek vdaka vitamínov otehotnel aaaale toho sa my už nedožijeme musíme to odsexovať 😀
Juuj, robia s ním niečo či ho klasika poslali domov že je zdravý?

bandikovajana
17. sep 2014

@nastickakessinka no mne povedali ze z niektorych vitaminov su velke deti tusim materna alebo take nieco 😀 tak to som sa pri prvom bala ze ja chcem male babo nie ze sa mi narodi a uz bude ako pol rocne 😀 ale to je blbost vsetko je len o vajku a chvostiku ake bude babo vitamin len prekrvi maternicu,
no dali mu nieco hned doma a potom ho zobrali do nemocnice na infuzky a neurolog mu predpisal nieco ale to su len take vitaminy a na uvolnenie mne to iste predpisala obvodna ked som mala migreny

nastickakessinka
17. sep 2014

@bandikovajana hadam mu to zaberie 😲
Ako si na tom so snazilkovaním? Dnes si koľký den? Už by mala dojst mrcha alebo pozitívny test, čiii?? 😎

bandikovajana
17. sep 2014

@nastickakessinka no dnes som 28DC ale nist ani test ani mrcha ani priznaky takze pocitam rovnaky priebeh ako minuly mesiac 3 tyzdne meskala herecka a potom prisla

nastickakessinka
17. sep 2014

@bandikovajana joooj aj s mrchymi sprostými. Predtým si brala Hak? ked ti ten cyklus sa tak blázni

bandikovajana
17. sep 2014

@nastickakessinka presne od kedy som HAK vysadila som ako na horskej drahe raz tak raz tak a prisom uz v juli som nebrala aj caj som pila alchemilkovi a asi si ho este nasadim

nastickakessinka
17. sep 2014

@bandikovajana po antike to aj mne skákalo hádam aj pol roka, len ja som vysadila už pred rokom a pol tak mám pokoj. Treba byt trpezlivá ale také blaboty 😀 keby je to také jednoduché nemyslieť a pekne čakať

marselinm
17. sep 2014

@nastickakessinka @bandikovajana aj mne tak chodila po vysadeni HAK,aj sa potom upravila,ale nie moc do normalu,ale trosku si predlzila odstupy z 28 na 35 😒

ssj04
17. sep 2014

@bandikovajana ja som po vysadeni HAK musela brat duphaston na upravu cyklu.. Lebo mi prestali vajecniky produkovať estrogen.. Upravilo sa mi to za 5 mes. cca. Ale to bolo dávno pred tým ako sme chceli babo.

bandikovajana
18. sep 2014

@marselinm
@nastickakessinka
@ssj04 ja som nemala 28 dnovy ani cez HAK som mala 32,33

ssj04
18. sep 2014

Ženy, dnes som 28 DC.. Obvykle ešte dva dni predtým mavam výtok..predzvest ms..teraz nic.. Uvidíme 🙂 Myslite, ze keď mi na 26 DC neukazalo nic na teste, mohlo by mi ukazat aspoň slabú zajtra rano?

bandikovajana
18. sep 2014

@ssj04 no ja som dnes 29DC a take krce som mala rano ze neviem ci sa blizi porod alebo mrcha :D ale tak zatial ani naznak mrchy mne tiez 26DC nic neukazal a neviem skusim si spravit asi v nedelu ked nedorazi mrcha

bandikovajana
18. sep 2014

@nastickakessinka jaaj no mne by sa aj dalo pekne cakat keby som mala nejaku zaruku ze pekne cakaj a v tej a ten mesiac budes 100% tehotna to by som cakala v klude :D