Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@ssj04 ja som mala akurat krace rano ale take cudne nie take menzesove a teraz uz nic ani vytok ani nic tak budem cakat aj ked som mala HAK chodili mi tak 32 DC
@bandikovajana juuuj to by som si aj ja tak predstavovala a bola krasne kludna a pripravena, len to mozeme sniiivat.
Babule, to by vam uzmal test ukazat, tak suuupito sem s nimi
@nastickakessinka no ja sa bojim ze zas nic neukaze 26DC neukazal nic tak cakam ja do nedele
@bandikovajana tak ako vidim nie som sama co ma taky dlhy cyklus,aj ja idem testovat v nedelu,tak ak nedorazi mrcha,testujeme spolu 😉
@ssj04 a ty testuj s nami 🙂 mne tiez neukazalo,bily ako sneh,neskor bol dusik a teraz v nedelu bude po tyzdni,zak som zvedava,ci ciarka zosilnie alebo nic z toho nebude,ale v kutiku duse verim 😉
@marselinm no jasne tak sa tesim snad budu // ja mam sice len taku malu dusicku kedze sme tomu snazeniu moc nedali ale tak uvidime mozno sa stastie unavi a aj na nas sadne 😀 lebo keby som ja mala // tak to bude fakt viac menej o stasti 😀 😀
@nastickakessinka este si bez chlapa?
@bandikovajana ved nikdy nevies,mozno len to malinko teraz stacilo 😉
@marselinm Už je doma 😎 , ale teraz ani nesexujeme, vôôôôôbec sa nám nechce. Dnes som nejaký 24 dc takže na sex je už neskoro už len čakať a potom číhať na plodné dni 😀 .
Tebe pravidelne tak meškáva?? Fuuu veď to budeš pomály v druhom mesiaci ak si tehotná 😎
@nastickakessinka moj bol doma tri tyzdne a sexovali sme kazdy bez ohladu nato cim mam ovu alebo nie,vobec som sa nato nesustredila a ku koncu sa nam nechcelo,vobec som nemala chut,aj ked by chcel,ale videl na mna ze uz mam to plne zuby 😀 teraz pride az 3 oktobra a vobec mi to nechyba 😀 😀 😀 presne tak aj som brala na upravu lieky,ale aj tak to moc nepomohlo,vraj moje telo je uz tak nadstavene 😀 😀 😀 😀 podla mojho kalendara mi meska 6 dni...takze tento mesiac netestujes,skoda,by si testovala s nami...tak snad sa chut dostavi a mozte snazilkovat 😀
@marselinm 😀 😀 my už tiež máme toho snažilkovania plné zuby, tak rozmýšlam že najradsej by som šla na insemináciu, nech to lekári spravia za nás ale na to drahého ešte nenahovorím ☹ . Teraz máme cca dva týždne pokým prídu krámy a aj skončia a hor sa zas na sex 😅 🙄 🙄 😀 😀
To si zostal taký cyklus po hak? Inak mne po vysadení antiky tiež chodili ako sa im chcelo, postupne sa to dalo do poriadku. Ale tak čo narobíme ked dobrovolne platíme a užívame svinstvo...
Práve som pozerala albumy takých mladých dievčať s detmi... 20 rokov a už pomály ročné dieťa, vy ste kedy mali prvé
@marselinm
@bandikovajana
@ssj04 . Uprimne povedané keby otehotniem ešte aj minulý rok tak to beriem ako koniec sveta, dúfam, že mi to teraz život nevráti že som tak strašne nechcela, deti som neznášala. Vy ste také stavy nemali? Keby je to tak že si poviem a som tehotná tak to spravím v tridsiadke, teraz sme začali len preto tak skoro keď vidíme aké je ťažké spraviť mimčo.
@nastickakessinka jaaj no ja som tuzila po dietati uz asi hned postrednej :D aj ked som bola dieta som sa strasne vela hrala na mamu a babiku som natlacila bananom mliekom kadecim potom ju mam vkuse len prala :D prve sme mali ked som mala 23 a bolo to super ale teraz ked uz mam 26 citim ze to bude ine uz roky pribudli a to com som vtedy robila uz asi budem inak robit
@nastickakessinka ale co si blazon,na to chodia zeny,co nemaju ine vychodisko,tak inseminaciu nechaj bokom...len pekne si spravte romantiku a neberte to tak,ze idete robit dieta 😀 presne tak,nasa chyba,brala som to lebo som uz nechcela deti a potom so to vysadila,som sa bala o pecen 😀 a tak mi to hapruje odvtedy 😒 ja som mala tiez 20 ked sa mi syn narodil a to bolo velke prekvapenie pre nas,lebo podla lekara som bola neplodna a teraz mam dve deti a som stastna,ze su moje 🙂 neboj,nic sa ti nevratilo,urcite kazda mlada nechce mat deti,sice ja som odjakziva chcela mat deti mlada a potom si uzivat zivot a nie opacne a mne sa to splnilo...len svet je teraz iny a ked nieco chces a tuzis po tom,nie je to tak jednoche 😒
@bandikovajana Hmmm, ja som vždy tvrdila že dieta si spravím pre zachovanie rodu 😀 😀 ale teraz by som skutočne chcela, aj môj priatel, ten tiez stále že nie nie, otrava, starosti a teraz je taký nadšený ked ho robí 😀 😀 len aby sa podarilo lebo to človeka prestane baviť.
Prvé sa vám podarilo hned?
@bandikovajana presne aj ja tak,milovala som deti asi aj preto lebo v rodine bolo vela deti VZDY a dost zavcasu sa mi ozval moj pud a ked mi lekar povedal ze som neplodna,bola to hroza,ale jedneho dna mi meskala mrcha a zrazu boli dve ciarky,stastna som bola ako blcha a vobec mi nevadilo ze mam 20,pretoze som bola stastna,ze sa lekar mylil 😉 cim je clovek starsi,ma iny nazor na vychovu a aj na vsetko ine okolo
ahojte baby, momentalne som 17DC v tychto dnoch by mala byt ovulka, stale vas citam, minuly mesiac to nevyslo, tento mesiac som presla na "high level" to jest inofolic stale pijem dvakrat denne, meriam bazalku - aj ked velmi divne vysledky mi vychadzaju, ovu testy znacia ze ovulka len bude ale podla hlienu a bolesti podbruska usudzujem ze dnes zajtra prebieha obulka a pri tutu mutu s mm praktizujeme aj prstekovu metodu tak mam posledne dni aj krcok odsledovany oproti vcerajsku pekne zostupil a zmekol a otvoril sa tak snazilkujeme ostosest 😀 uvidime na vysledok mavam 30 dnove cykly aj 32 dnove odkedy mam inofolic tak uvidime, testovat nebude, pockam si 🙂 ked uz teraz nic tak ja fakt neviem, toto bude treti cyklus co sa snazime, este jeden pockam a potom sup sup na kontrolu k dr. aj tak mam ist na kontrolny cytologicky ster 🙂
@marselinm svätá pravda, je to ako s hladaním, ked hladáš nenajdeš ked prestaneš hladat samo sa to nájde. Mne antika zvýšila cholesterol na maximum ako nemajú ani starí chlapi tak som vysadiť musela.
Fakt ti tvrdil ze si neplodná? na to ako prišiel??! Niekedy mám dost z tých nasich lekárov, toto tvrdiť a na to máš krasne detičky.... 😲
@darinka.b aj my sa snazime 3 mesiac
@darinka.b
@bandikovajana aj my tretí mesiac ale tento tretí je odfláknutý tak nerátam 😀
Inak ty si to zobrala nejak vážne, klobúk dolu, ja už ani kyselinu listovú neužívam.
Inofolic som brala minulý mesiac ale ms som dostala na 25 deň a strašne zle mi bolo. Na druhej strane mám pocit že som vôbec nemala akné, čo sem tam mám. Niekto tu aj písal ze by to nemali brat zdravé baby ze ti to len rozhádze cyklus. Ostávam verná alchemikovému čaju s medom prvých 7 dní cyklu 😀 a samozrejme dake vitamíny pre drahého 🙂
@nastickakessinka to som este nepocula,ze moze zvysit cholesterol...ano povedal,vzdy mi nasiel nejaky problem a daval tabletky anakoniec toto...potom som od neho odisla a pocula som,ze uz nerobi lekara,aj bratrnacovej zene spravil poriadny pruser a nakoniec jej museli vybrat maternicu,ale chvalabohu mala tri deti,tak sa nemusi trapit 😒 ja som mala smolu na doktorov
@nastickakessinka jj aj ja pijem alchemilku
@nastickakessinka @bandikovajana @darinka.b aj my treti mesiac,kazdy zacal asi v lete 🙂 ja som uz odstupila od merani a sledovania sa,ale darinka klobuk dolu,ze vsetko mas pod kontrolou
teda, ale to tu zasa ozilo, vidno, ze ma vacsina este pred ovulkou 😀 😀 ja sa tej mrchy tento mesiac tusim ani nedockam.. dnes som 36dc, ovulka asi ani nebola, tak neviem, kedy mam cervenu cakat.. taketo dlhe cykly som mala len ked som kojila 😒 my sa snazime od maja, teda 5mesiacov, ale za ten cas som mala len 3 cykly.. som sa tesila, ze ked dokojim, bude zasa moja normalka 30-32 dnove cykly, ale nie.. podla vetra si to chodi 😀
Baby ja mam mat ovulku o tyzden vo stvrtok a tak som chcela po chlapovi nech dojde ked uz skusame 4 mesiac z blavy o den skor domov ... a on ze jasne ... a vcera mi zadrel ze kolegyna sa luci so slovenskom tak ze nedojde ... aka depresia a melancholia vo mne ... kurna konecne tusim kedy je ovulka a aj tak nic z toho ☹
Ciste zufalstvo u mna ...
@rimon no sak prisla @nastickakessinka :D tak uz sa to rozbieha
@marselinm ani nahodou 😀 vzdy mam velmi specificke priznaky po ovulke a ked by sa podarilo, tak tie priznaky nevymiznu, ale zotrvavaju.. preto som aj pri dcerke vedela, ze som v tom uz styri dni po.. kazdodenne ju xkrat dviham, namaham sa atd a to by som citila 🙂 tehotna urcite nie som.. tento cyklus mam s najvacsou pravdepodobnostou anovulacny, len neviem, kedy skonci 😀 ale teda uz by mohol..
Dievcence nemyslite si ze to treba nechat na osud a otehotniet ked to to intuicia hovori? Ja som chcela otehotniet v Maji a stale mi nieco hovorilo ze este nie je cas, ze som po porode rok. V Juni som mala tenisty pocit. V Juli som otehotnela a vauguste mi Dr. povedala ze malemu srdiecko nebije. ☹
@nastickakessinka @janchi212 @rimon @bandikovajana @marselinm babulky tak už 3-tí deň mám také to slabučké ružové špinenie, ale len na wc, normálne na nohavičkách nie 😕 😕 😕

@bandikovajana ja asi testovat nebudem musiet.. Začínam mat nejaké nepokojne brucho :( Takže sa asi blizi ms.. Uvidime