Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@bandikovajana och, sme na tom teraz rovnako.. uz by som aj nejaky menstruacny tanec dala, keby som vedela, ze ju to privola 😀 ked mi nepride do pondelka, pojdem k dr.. ved to uz budem 40dc, nech pozrie ci ma vajecnik neopustil nadobro
@rimon asi tak, sex nepomohol dnes skusim vino 😀
@rimon asi pojdem aj jaked sa do stredy nedostavi nech ma radsej pozrie
@bandikovajana a ved ty este netahas take vysoke cislo, nie? Mne dr aj hovoril, ze ked sa nam nezadari do troch mesiacov, mam prist, ze nam pomoze - nejakymi liekmi, ale teda velmi sa mi nechce chemiou zasa rozkazovat vajcu ze je jeho cas.. a mna vzdy, ked sa deje nieco neobvykle, chyti poriadny stres 😒 nechcem byt v prechode ako tridsiatnicka 😀 😀
@bandikovajana robila si si aj druhy okrem toho 26 DC?
@bandikovajana
@janaochi
@nastickakessinka
@rimon
@darinka.b
@zuzkaa8855
Dnes rano som si spravila ten ViaMed. Je silnejší ako z poobedia 🙂 Oproti tomu ako som mala ciarky pri dcere so o dosť slabšie..nevadi to? Cez tyzden spravim ten Clearblue asi v stredu a vo stvrtok zbehnem k dr.
Posielam foto samotného dnešného a potom všetky. Prvý je z 26DC potom pepino 28 DC potom viamed 28 DC poobede a viamed 29 DC rano. Myslite, ze silnie?
@janaochi možno lavy ale aj to len tak trochu a len ked si ho pritlacim zboku..inak nie. Ono ani pri prvej som nic nemala..ani ma nic nebolelo ale vtedy sa mi na prsiach urobili aspoň modré zily ale tie mi ostali :D A pri prvej ma dosť bolelo brucho..tetaz ma tak chvíľu asi 3x a nič.. A nikdy ani zle mi nebolo ani teraz ani prvej (nastasie)
@ssj04 dufajme ze bude silniet drzim palce 🙂
Jaj baby, prajem vám aspoň take testy ako mam ja 🙂 Velku radosť mame. Ďakujem vam
@bandikovajana a kolky dc si?
@marselinm 31DC
@bandikovajana ja som 2.9 bola 31 dc a mala som ho negativny a 14.9 som mala len slabulinku ciarku 43dc a zajtra rano idem spravit dlasi,ci bude silnejsia,lebo mrcha nikde 😒 ....to je najhorsie ked mrcha chodi ako chce a neda sa drzat podla pravidelnych 28dc...
@marselinm sak to potom clovek ani nevie na com je
@bandikovajana ved prave,preto ti vravim,ze mozes byt podobne na tom ako ja,pokial nepride mracha,skus testnut alebo k dr
@marselinm no este pockam minuly mesiac som sa objednala po 3tyzd meskania a potom prisla ani som nestihla k nemu ist
no ja som zvedava ako dopadnem zajtra,ked nic,budem musiet ist aj ja,ved to nie je normalne,takto dlho mi uz davno nemeskala
dievcata, poslusne hlasim, mrcha konecne dorazila.. zaciname dalsie kolo 😀 tesim sa na vase testiky 😉

@marselinm jj a biely ako snech nevadi teraz sa snazim pozitivne naladit mrchu nech cim skor pride nech mozme zacat nove snazene