Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@rimon jaj aj ja uz chcem nech mozme zacat
@marselinm krasne kolajnicky uz mas 🙂
@marselinm Veeeeeľka gratulááááácia 😉 😉 aj ja chceeeem, dúfam, že sa podarí aj nám ostatným.
@ssj04 @nastickakessinka @bandikovajana dakujem baby moje,snad bude vsetko ok...nasticka neboj,aj u vas sa ukazu kolajnicky...ssj04 myslis ze by to bolo tym,ze v priemere mam cyklus 35 dni?trosku sa toho obavam,ze to ukazalo tak neskoro
@bandikovajana tak nech necakas mrchu tolko ako ja 😉 ovulku som nakoniec mala na 26dc, to sme sa uz davno nesnazili, lebo mi akurat tie zuby sklbali.. a ziadne obvykle sprievodne javy som nemala!! praveze tie boli tyzden predtym..
@bandikovajana neboj aj vam to vyjde 🙂 drzim palce
@bandikovajana neboj,zachvilu budes medzi nami a mrcha este nic?ani naznaky zeby bola na ceste?bodaj by si bola ako ja,vydrz este 😲
@marselinm no zatial nic sem tam mam take tlaky pichanie a vselico ale to tak chvilu a prejde to a mrcha nikde
@bandikovajana to som mala aj ja a este to mam,aj dnes ma pichalo,hned som utekala na wc,juuuj tak by som bola rada keby sa to podari aj tebe
@marselinm no len ja som si robila v 29DC a bol cisty ani duch tak neviem bola by som aj ja happy keby to vyslo ale nebudem si robit zatial iluzie
@bandikovajana však sprav test a uvidis
@bandikovajana ja som mala az 43 ducha a vidis to ako sa to vykotulalo,ved jasne,ale ked mrcha nepride tento tyzden,tak skus testnut a uvidis a ked nie tak chod radsej k lekarovi
@bandikovajana no vidis to,tak mozno ani mrcha nepride,drzim palce nech sa ti to vyplni 😲
@nastickakessinka @rimon @bandikovajana @marselinm @janchi212 @klarisa23 @nikitaf tak babulky, moje ružovo-hnedo-pomarančovo-žlté špinenie už konečne skončilo trvalo asi 2-2,5 dňa, včera som teda poctivo študovala čo to bolo, može to byť aj pri ovulke, čo nie je moj prípad lebo ovulka bola 6 dní predtým, môže to znamenať aj tehu a mohla to byť aj prasknutá nejaká žilka, tak aspoň mám na výber 😀 😀 😀 mrška by mala (nemala) prísť budúci týždeň v sobotu , tak uvidíme či budeme cez víkend testovať, alebo čo 🙂 to je hrozné, človek stále aby len na niečo čakal :(

Inak ma začali veľmi bolieť krize :( V noci som kvôli tomu nemohla spat.. Dufam, ze to rýchlo prejde. Uf, fakt je kazde tehu ine..