icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

ssj04
21. sep 2014

Inak ma začali veľmi bolieť krize :( V noci som kvôli tomu nemohla spat.. Dufam, ze to rýchlo prejde. Uf, fakt je kazde tehu ine..

marselinm
21. sep 2014

@klarisa23 @balli @dohna, @sophina, @nikitaf, @nastickakessinka, @bandikovajana, @rimon, @ziza55 @ssj04 bambulky takto to u mna vyzera

bandikovajana
21. sep 2014

@rimon jaj aj ja uz chcem nech mozme zacat

bandikovajana
21. sep 2014

@marselinm krasne kolajnicky uz mas 🙂

nastickakessinka
21. sep 2014

@marselinm Veeeeeľka gratulááááácia 😉 😉 aj ja chceeeem, dúfam, že sa podarí aj nám ostatným.

ssj04
21. sep 2014

@marselinm gratulujem!! Krásne \\. Ktovie prečo ti to až tak neskôr ukazalo.. Ale je to jedno! Hlavne že tam su!

marselinm
21. sep 2014

@ssj04 @nastickakessinka @bandikovajana dakujem baby moje,snad bude vsetko ok...nasticka neboj,aj u vas sa ukazu kolajnicky...ssj04 myslis ze by to bolo tym,ze v priemere mam cyklus 35 dni?trosku sa toho obavam,ze to ukazalo tak neskoro

bandikovajana
21. sep 2014

@marselinm
@ssj04 tak baby aspon vam sa to tento mesiac zadarilo 🙂

rimon
21. sep 2014

@bandikovajana tak nech necakas mrchu tolko ako ja 😉 ovulku som nakoniec mala na 26dc, to sme sa uz davno nesnazili, lebo mi akurat tie zuby sklbali.. a ziadne obvykle sprievodne javy som nemala!! praveze tie boli tyzden predtym..

ssj04
21. sep 2014

@marselinm ktovie.. Alebo ti pomalšie stupa hcg. Niektorým zenam (aj kamoske) ukazalo \\ AZ NA 6 tt. A bolo vdetko v poriadku. Nestrachuj sa a tes sa

ssj04
21. sep 2014

@bandikovajana neboj aj vam to vyjde 🙂 drzim palce

marselinm
21. sep 2014

@bandikovajana neboj,zachvilu budes medzi nami a mrcha este nic?ani naznaky zeby bola na ceste?bodaj by si bola ako ja,vydrz este 😲

marselinm
21. sep 2014

@ssj04 snad mas pravdu a ty si uz bola u lekara?

bandikovajana
21. sep 2014

@marselinm no zatial nic sem tam mam take tlaky pichanie a vselico ale to tak chvilu a prejde to a mrcha nikde

7rebeka11
21. sep 2014

@marselinm gratulujem 🙂 joooj keby som si aj ja tak o týždeň našla //.

ssj04
21. sep 2014

@marselinm ešte nie, vo stvrtok sa chystam 🙂

marselinm
21. sep 2014

@bandikovajana to som mala aj ja a este to mam,aj dnes ma pichalo,hned som utekala na wc,juuuj tak by som bola rada keby sa to podari aj tebe

marselinm
21. sep 2014

@ssj04 aj ja pojdem,asi v stredu 🙂 potom daj vediet

marselinm
21. sep 2014

@7rebeka11 budem drzat palce 🙂

bandikovajana
21. sep 2014

@marselinm no len ja som si robila v 29DC a bol cisty ani duch tak neviem bola by som aj ja happy keby to vyslo ale nebudem si robit zatial iluzie

darinka.b
21. sep 2014

@marselinm gratulacia krasne silne kolajnice. Hlavne pohodicka a uzivaj si to.

nikitaf
21. sep 2014

@marselinm juj moc gratulujem nadherne pozitivny testik 😵 davaj na seba pozor a uzivaj si to 😉

ssj04
21. sep 2014

@bandikovajana však sprav test a uvidis

marselinm
21. sep 2014

@bandikovajana ja som mala az 43 ducha a vidis to ako sa to vykotulalo,ved jasne,ale ked mrcha nepride tento tyzden,tak skus testnut a uvidis a ked nie tak chod radsej k lekarovi

marselinm
21. sep 2014

@darinka.b @nikitaf skusim si to uzivat,ale pohodicka pri detoch taka lahka nebude 😀

bandikovajana
21. sep 2014

@marselinm
@ssj04
@rimon baby tak dnes som bola z muzom u vestice sa bol pytat nieco ohladom obcianstva a vylozila karty aj mne a ze 2 mesiacov cakame chlapca :D tak som velmi zvedava ci to tak bude lebo za tie roky co ju mame tak vse do bodky vyslo :D

klarisa23
autor
21. sep 2014

@marselinm gratulujeeem,je to tam ;). Uz aby to bolo aj u nas ostatnych tak....

marselinm
21. sep 2014

@bandikovajana no vidis to,tak mozno ani mrcha nepride,drzim palce nech sa ti to vyplni 😲

marselinm
21. sep 2014

@klarisa23 tak v to dufam,ze sa to uz rozbehne,nech uz nepiseme o snazilkovani,ale o bruskach 😉

dohna
21. sep 2014

@nastickakessinka @rimon @bandikovajana @marselinm @janchi212 @klarisa23 @nikitaf tak babulky, moje ružovo-hnedo-pomarančovo-žlté špinenie už konečne skončilo trvalo asi 2-2,5 dňa, včera som teda poctivo študovala čo to bolo, može to byť aj pri ovulke, čo nie je moj prípad lebo ovulka bola 6 dní predtým, môže to znamenať aj tehu a mohla to byť aj prasknutá nejaká žilka, tak aspoň mám na výber 😀 😀 😀 mrška by mala (nemala) prísť budúci týždeň v sobotu , tak uvidíme či budeme cez víkend testovať, alebo čo 🙂 to je hrozné, človek stále aby len na niečo čakal :(