Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
Pridavam sa k vam ;) 21.6.2014 bola svadba a od vtedy sa chceme rozrast, dufam, ze sa to rychlo podari 😉 Beriem od 1.6. Kyselinu listovu.Potrebovala by som jednu radu:14.6.-18.6 som mala mrchu no a 21.6 som vysadila antisku po 10 rokoch a 25.6.-29.6 som uz znova dostala, viete mi povedat preco to tak bolo a ci som v tom case mohla otehotniet?dakujem, paaa 😉
@lucinka188 ahoj tu dalsiu mrchu si dostala lebo si vysadila tie tabletky.Aj mne sa to stalo ked som si v tie prve
dni nedala pravidelne alebo som zabudla.A nemyslim si ze by si otehonela lebo po vysadeni antikoncepcie si chranena este isty cas.
@janchi212 a podla ktorej mam pocitat plodne a neplodne dni? ;)
@lucinka188 podla poslednej, t.j. tej co zacala 25.6.
ahojte, ostali mi ovulačné aj tehotenské testy One step 😉 . Ak by bol záujem, kuk moj bazárik.
dnes 12DC 🙂 takže prebieha silné snažilkovanie u nás 🙂
@klarisa23 @janchi212 @nikitaf baby ja som dnes 14DC, mali sme sa ísť kupať do Dunajskej stredy, ale nezohnali sme na noc ubytko, tak sme vyrazili na rybačku a neuveríte, ale nad nami letel bocian, toš to bude asi nejaké znamenie či ? 🙂 a keďže väčšinou mávam ouvlku na 19DC tak zajtra a v pondelok zase snažilkujeme 🙂
Ahojte, my sme sa začali pred mesiacom, ani neviem ako sa mi podarilo prehovoriť priatela. Sme spolu uz 8 rokov tak už je na čase 🙂. Nie ste nervozne z toho čakania? Ja si stále vsetko rátam a písem a čítam...už si prídem ako... 🙂). MS mám dostat az 4.8. tak sa dovtedy aj zblaznim.
@nastickakessinka ahoj, no ten pocit poznam, ale tak moc sa na to nesustred, nechaj tomu volny priebeh...

@evanan dakujem za odpoved,tiez sme sa liecili,len sme to nevydrzali s abstinenciou,tak som si nebola ista. Mala si aj nejake priznaky? Mna to uz dost bolelo preto som aj isla k lekarovi na testy,myslela som ze to bude zapal mocovych ciest co som mavala casto,len nepomahali uz ziadne ziadne urologicke veci..na kontrolny ster som nebola uz potom,lebo stale dufam ze budu tam tie ciarocky,zajtra mam termin MS ale pozitivne to nevidim,vcera som si robila test a vysiel negativne ,tak neviem ci je este nejaka sanca...uz som z toho na nervy