icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

lalala85
8. júl 2014

@evanan dakujem za odpoved,tiez sme sa liecili,len sme to nevydrzali s abstinenciou,tak som si nebola ista. Mala si aj nejake priznaky? Mna to uz dost bolelo preto som aj isla k lekarovi na testy,myslela som ze to bude zapal mocovych ciest co som mavala casto,len nepomahali uz ziadne ziadne urologicke veci..na kontrolny ster som nebola uz potom,lebo stale dufam ze budu tam tie ciarocky,zajtra mam termin MS ale pozitivne to nevidim,vcera som si robila test a vysiel negativne ,tak neviem ci je este nejaka sanca...uz som z toho na nervy

klarisa23
autor
8. júl 2014

@dominikak ved citaj len tie dobre veci 🙂. No dakujeme, uvidime ako to pojde 🙂. Ani zle ti nebyva? A aka bola reakcia doma, ked si to povedala? A ako si to povedala?

dohna
8. júl 2014

@klarisa23 tak dúfam, že sa nám tento mesiac zadarí 🙂

lucinka188
8. júl 2014

Pridavam sa k vam ;) 21.6.2014 bola svadba a od vtedy sa chceme rozrast, dufam, ze sa to rychlo podari 😉 Beriem od 1.6. Kyselinu listovu.Potrebovala by som jednu radu:14.6.-18.6 som mala mrchu no a 21.6 som vysadila antisku po 10 rokoch a 25.6.-29.6 som uz znova dostala, viete mi povedat preco to tak bolo a ci som v tom case mohla otehotniet?dakujem, paaa 😉

janchi212
8. júl 2014

@lucinka188 ahoj tu dalsiu mrchu si dostala lebo si vysadila tie tabletky.Aj mne sa to stalo ked som si v tie prve
dni nedala pravidelne alebo som zabudla.A nemyslim si ze by si otehonela lebo po vysadeni antikoncepcie si chranena este isty cas.

lucinka188
8. júl 2014

@janchi212 a podla ktorej mam pocitat plodne a neplodne dni? ;)

janchi212
9. júl 2014

@lucinka188 podla poslednej, t.j. tej co zacala 25.6.

klarisa23
autor
13. júl 2014

@dohna jasneee, budeme si drzat palce 🙂

dohna
14. júl 2014

@klarisa23 @nikitaf, tak dnes 9DC, užívanie femibion 800 mesiac a pol za nami, psychicky pripravená na 2 dieťa, peniažky ako tak stabilizované, tak by malo byť všetko pripravené, dúfam že sa zadarí na prvý šup a o mesiac už tu budeme pekne testíkovať 🙂

nikitaf
14. júl 2014

@dohna velmi ti to prajem a posielam tehu virus 🙂 vlastne vsetkym dievcatam to moc moc prajem.
@janchi212 kedy budes testovat? uz sa neviem dockat 😵

zzuzanah
14. júl 2014

ahojte, ostali mi ovulačné aj tehotenské testy One step 😉 . Ak by bol záujem, kuk moj bazárik.

janchi212
14. júl 2014

@nikitaf ahoj az o nejake 2 tyzdne cca

klarisa23
autor
15. júl 2014

@dohna ja mam dnes 9 DC a femibion800 menim za inofolic, uvidime, ci pomoze... Drzim ti palce 🙂

dohna
15. júl 2014

@klarisa23 a prečo meníš femibion za inofolic? inak s dým DC sme skoro rovnako 🙂

dohna
15. júl 2014

@klarisa23 ja mávam dost nepravidelný cyklus tak prvý pokus dáme zajtra a druhý v nedelu, a ked to nevyjde teraz v juli tak to potom už necháme na prírodu a budeme snažilkovať o 100/6 🙂

klarisa23
autor
15. júl 2014

@dohna mam tiez nepravidelny cyklus a ako tu citam,tak vela babam ho upravil a pomohol k otehotneniu....

dohna
17. júl 2014

dnes 12DC 🙂 takže prebieha silné snažilkovanie u nás 🙂

klarisa23
autor
17. júl 2014

@dohna u nas tak isto 🙂

dohna
19. júl 2014

@klarisa23 @janchi212 @nikitaf baby ja som dnes 14DC, mali sme sa ísť kupať do Dunajskej stredy, ale nezohnali sme na noc ubytko, tak sme vyrazili na rybačku a neuveríte, ale nad nami letel bocian, toš to bude asi nejaké znamenie či ? 🙂 a keďže väčšinou mávam ouvlku na 19DC tak zajtra a v pondelok zase snažilkujeme 🙂

nikitaf
20. júl 2014

@dohna no to je znamenie ako sa patri, tak riadne snazilkujte aby to vyslo, moc moc ti to prajem.

janchi212
21. júl 2014

@dohna tak to je asi znamenie.Ja som bola vcera na kupku a ako som vychadzala z bazena tak ma jedna baba kopla do brucha takze som si poplakala na kupku a moc ruzovo to nevidim tento mesiac ☹

dohna
21. júl 2014

@janchi212 neboj ešte nič nie je stratené a kedymáš (alebo nemáš) mať MS?

janchi212
21. júl 2014

@dohna teraz v sobotu tak uvidim.

dohna
22. júl 2014

@janchi212 no som zvedavá, dúfam že tu bude testík s // krásnymi kolajnicami 🙂 ja musím počkať až do 5.8

dohna
22. júl 2014

@klarisa23 @nikitaf @janchi212 inak ja mám dnes takú migrénu že katastrofa :( to zvyknem mať väčšinou tak na začiatku MS

nikitaf
22. júl 2014

@dohna no nemusi to byt priznak MS. moja sestra to mala prve tri mesiace ako priznak tehu 😉 tak ti drzim palce 🙂

janchi212
22. júl 2014

@dohna uvidim a dakujem.Neboj to rychlo ubehne.Inak hlava boli aj mna od rana takze to moze byt aj nejaky zatazovy stupen

nastickakessinka
23. júl 2014

Ahojte, my sme sa začali pred mesiacom, ani neviem ako sa mi podarilo prehovoriť priatela. Sme spolu uz 8 rokov tak už je na čase 🙂. Nie ste nervozne z toho čakania? Ja si stále vsetko rátam a písem a čítam...už si prídem ako... 🙂). MS mám dostat az 4.8. tak sa dovtedy aj zblaznim.

klarisa23
autor
24. júl 2014

@nastickakessinka ahoj, no ten pocit poznam, ale tak moc sa na to nesustred, nechaj tomu volny priebeh...

klarisa23
autor
24. júl 2014

@dohna ahoj no ako? Migrena ustupila?