icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

bandikovajana
23. sep 2014

uz len farbu doladim podla pohlavia ale urcite tako

bandikovajana
23. sep 2014
marselinm
23. sep 2014

@nastickakessinka jasne dam vediet,nebojkaj,zachvilu budes mat kolajnicky a ani nebudes vediet ako 😉

marselinm
23. sep 2014

@bandikovajana ten je pekny, Jani,uz aby si coskoro kupovala 😉

bandikovajana
23. sep 2014

@marselinm no to je jedna s mnohych veci na co sa tesim najviac jaj uz sa vidim ako kocikujem a to male stvorenicko ako tam bubina zamotane jaj milujem ten pohlad

7rebeka11
23. sep 2014

@dohna čo za špinenie, ved v sobotu testujeme! 🙂

7rebeka11
23. sep 2014

4 nové strany, nestíham čítať

dohna
23. sep 2014

@7rebeka11 no šak bola som v tom aj ja že sobotu budem testovať, ale neviem či ma mrcha dnes neprekvapí ☹ ☹ ☹

marselinm
23. sep 2014

@dohna @bandikovajana @nastickakessinka Veľa žien si myslí, že ideálne na počatie bábätka je mať sex počas ovulácie. V tom prípade majú však partnerove spermie len 12-24 hodín na oplodnenie uvoľneného vajíčka. Ak však budete mať sex niekoľko dní pred ovuláciou, šance sa zvyšujú. Totiž, spermie dokážu prežiť v ženskom tele aj niekoľko dní a tak si môžu počkať na vajíčko a oplodniť ho.

7rebeka11
23. sep 2014

@dohna tak dúfam, že nedorazí 🙂

adrika91
23. sep 2014

@luminuska tak vyskúšaj test môže byť že si tehotná niektorým ženám pomaly narastá HCG no ja neviem sú 25mlU/ml a aj 10mlU také ja poznám určite sú aj iné ale že ten 10 je citlivejší skús taký aj obyčajný pepino by ti mal ukázať dobre ...ja som dnes bola prvý krát v novej práci trošku stres ale ináč fajn som zvedavá čo ukáže zajtrajšok . Dnes som prestne 19DC cítim sa taká že budem asi chorá začína to škrábaním hrdla :( ale mám tlaky v bruchu aj slabe krče a ráno mám závraty strašne zle mi je na zvracanie ale zatial som nevracala, aj dnes som vyprážala rezne a normálne mi to smrdelo doteraz vždy mi to vonalo , teda neviem čo si mám o tom myslieť ale takto divno mi ešte nebolo. Ani neviem kedy mám testnúť keď mám taký rozhádzaný cyklus ...aj ked tento mesiac som pila alchemilku na úpravu cyklu neviem ...som sa aj testovala ovulačnými testami ale mne sa zdaju všetky rovnake len 16DC som mala trošku tmavšie čiarky tak neviem asi som mala tento cyklus anovulačný ...

mukesina
23. sep 2014

@dohna dakujem a mohla by si ma pridat k majovkam.neviem to najat dakujem.no ja este neverim
Malu sme plodili vyse pol roka.po porode uz viem kedy mam ovulku.tak ssme to vystihli
@nastickakessinka dakujem aj tebe

dohna
23. sep 2014

jééé komu Ďakujem za srdiečko ? aj za krásnu správičku k nemu ??? potešilo 🙂 🙂 🙂

dohna
23. sep 2014

@mukesina no ja ťa ťažko pridám, vyhladaj si vo fore ktoré baby tam už sú, ja tehu nie som, takže nie som ani v májovkách, možno úspešne dorazím do júnoviek, ale to je zatial vo hviezdach ...

nastickakessinka
23. sep 2014

@dohna
@mukesina 😀 😀 😀 my len túžime sa dostať do skupiny tehuliek aaaaale dáko sa tej prírode s nami nechce.... nie a nie vysexovať mimčo 😀 . Takže musíš požiadať správcu skupiny júnoviek alebo májoviek 2015 😉

nastickakessinka
23. sep 2014

@marselinm 😲 verím že čoskoro

dohna
23. sep 2014

@nastickakessinka inak ako tak sledujem tem moj kalendár, tak kažý 3 cyklus je anovulačný, takže teraz v oktobri mi zas vychádza anovulačný :( jáááj mna asi klepne 😠 😠 😠

rimon
23. sep 2014

@dohna a ako vies, ze je cyklus anovulacny? myslela som, ze moj posledny bol taky, no bazalna teplota to nepotvrdila, iba ovulka bola o 10dni neskor..

dohna
23. sep 2014

@rimon ja viem kedy mám ovulku a kedy nie, značím si to a tak mi to vychádza, znamená to že ovulka neprebehla

marselinm
23. sep 2014

@nastickakessinka budem drzat prsteky 😲 silnoooooooo

marselinm
23. sep 2014

@dohna aj mne niekedy vynechala,nemala som ju kazdy mesiac

luminuska
23. sep 2014

@adrika91 zajtra nabehnem do lekárne a aj sa opýtam.. no u teba to vyzerá podla mna nádejne 🙂)) možno aj to pomohlo, že si sa stresovala kvoli novej práci a nemala si čas myslieť na plodenie 🙂 podla mna s testovaním počkaj až tak okolo 28-30DC, ale tak je možné že budeš mať aj naďalej tehu symptomy a ani nebudeš musieť testovať a budeš vedieť na čom si 😉 tak držím palce 🙂)

bandikovajana
24. sep 2014

@dohna
@marselinm
@rimon
@nastickakessinka baby ja neviem co to mam za mrchu ale ked bude tato aj nadalej bude mi stacit slipova vlozka na celu mrchu 😀 neviem co sa v tom mojom tele odohrava

dohna
24. sep 2014

@bandikovajana @marselinm
@rimon
@nastickakessinka jééé no to nie si jediná, ja včera špinenie, som myslela že sa mrcha rozbehne a dnes zase nič, ma asi porazí z tohto cyklu, som zvedavá na výsledok 😕 😕 😕

nastickakessinka
24. sep 2014

@dohna
@bandikovajana
@marselinm Hellou dievčatá, ja dnes 2 Dc, včera večer dorazila, tak som bola šťastná, že o chvíľu to s drahým rozbehneme. Hned som si dala pohár vína, ved tehu nie som 😉 a od dnes sa nalievam alchemikovým čajom 🙂.
@janchi212 Janulka ty si ako na tom? Dnes som sa rozprávala s jednou kolegyňou, v 28 rokoch mala tri potraty, lekár jej vravil že je zdravá, všetko v poriadku, tak ju manžel zobral k nejakej bylinkárke v starom hrozenkove (tam sú vraj také čarojednice, neviem či ste o tom počuli ja už celkom dosť) a tá jej povedala že má samý zápal na ženských orgánov, že jej dieta už nedoporučuje ale ona ju prehovorila že by to skúsila, tak jej namiešala bylinky v ktorých sa močila a do pol roka zostala tehotná a donosila zdravé dieťa. Babka vraj už isto nezije ale zistí od manžela či tam niekto ešte taký nie je. Dúfam, že si už troška veselšia 😲 😲 😲

bandikovajana
24. sep 2014

@nastickakessinka no ja neviem co to mam za mrchu ale verim ze vsetko je ok a ked budeme o mes.testovat tak budu u oboch //

nastickakessinka
24. sep 2014

@bandikovajana neboj, ja mávam také slabé často, dakedy len tri dni a stačí slipová vložka. Či chceš zájsť k doktorovi? Do konca roka to dáme, som si tým istá 😉 a ten kočík čo si vybrala chcem potom aj ja 😎

marketagt
24. sep 2014

Ahojte. ja som mala včera 32DC, už som chcela testovať a prišla mrcha hnusná ☹ zase len čakať a dúfať..snažíme sa o prvé bábo, len som si myslela, že to bude jednoduchšie ☹
tak nám prajem aby sme mali všetky úspešný mesiac 😉