icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

rimon
29. sep 2014

@dohna @bandikovajana mrcha je fuc a hned ju vystriedala mykoza 😒 kedze sa mi casto opakuje, nasadila som dietu, snad to zaberie, lebo netusim z coho ineho to mozem mat.. takze hned ako sa jej zbavim, zaciname 🙂 ovulku mavam neskoro, to ma zasa predbehnete 😉

bandikovajana
29. sep 2014

@rimon no ja dufam ze mi ovu odhalia tie bolesti 😀 a ze Viki nam nebude robit kazdy vecer kondom 😀

ssj04
29. sep 2014

@bandikovajana
@rimon
@marselinm
Baby, včera aj dnes rano som sa zobudila a na tričku na prsiach som mala malý fľak od mlieka... Je to normálne? Kojit som prestala začiatkom mája.

bandikovajana
29. sep 2014

@ssj04 ja som mala kvapky mlieka aj po roku ked som si stlacila

ssj04
29. sep 2014

@bandikovajana keď si potlacim ano ale toto bolo samé od seba... To ma prekvapilo... Uz nech je stvrtoka idem k dr.!

marselinm
29. sep 2014

@ssj04 a nebola si min tyzden u dr?mne sa to veru este nestalo,lebo som ani pri jednom nemala dostatok mlieka 😒

ssj04
29. sep 2014

@marselinm nebola, musela som byt v práci za kolegynku tak som nestihla.. Vychádza mi teraz cca 6 tt tak dufam že uz malu bodku aj na sone uvidim

marselinm
29. sep 2014

@ssj04 aha,tak si to nestihla,tak daj potom vediet 😉

bandikovajana
29. sep 2014

baby moja bambulka foti zajtra opat kalendar 😀 😀 tesim sa ako blazon 🙂

marselinm
29. sep 2014

@bandikovajana tak snad sa pochvalis 🙂

bandikovajana
29. sep 2014

@marselinm no ja uz sa tesim a ked sa podari druhe tak aj to prihlasim :D

bandikovajana
29. sep 2014

@marselinm a ty ako znasas tehu nebyva ti zle? ja neznasam vracanie mam z toho fobiu odkedy moja chytila nejaky kazdorocny vracaci virus, a tak sa bojim aby som pri druhom nevracala ze si to asi pritiahnem :D

marselinm
29. sep 2014

@bandikovajana a to si ju niekde prihlasila???nastastie mi nie je zle,ale dnes som si kupila sunku a otvorila som ju a jak a naplo,ze bleeee.ale predychala som to,inak ziadne priznaky vobec nic,take ocividne myslim,prsia zabolia a brusko mi vykuka,som pribrala a stale chodim po dome,co by som zjedla 😀 😀 😀 😀 a ty ako?mrcha uz konci?

marselinm
29. sep 2014

@bandikovajana inak ani ja neznasam vracanie,vsetko mozne by som spravila,len aby som to nemusela 😀

bandikovajana
29. sep 2014

@marselinm ano mam ju v le provocateur, uz raz fotila calendar aj detsku modu a ked mala rok tak natacala reklamu 🙂
no mrcha skoncila uz vcera som chcela zacal ale mala mi nechcela spat isla spat zarovno name takze nic dufam ze dnes to dajako vyriesime moj sa aj dost uci po veceroch teraz ma aj prace vela uz som zacala aj ja chodit na kurz anj tak hadam to nejako dame ze nebudeme padat vecer mrtvy do postele 😀

7rebeka11
29. sep 2014

@marselinm
@bandikovajana
@ssj04
@rimon
@dohna
chcem vás poprosiť o radu, čo by ste robili? Pred rokom som prešla k skvelej Dr, lenže je akurát tehotná a pôjde na materskú, čo som vôbec neečakala vzhľadom k jej veku 🙂 ale dobre, vydala sa a tak je logické, že chcú aj bábätko. majú ju zastupovať nejaké mladé doktorky, čo sa mi moc nepoznáva, keďže som tehu aj ja a chcela som, aby ma mala celý čas pod dohľadom. Rozmýšľam teraz, či prejsť k inému Dr, u ktorého niečo takéto nehrozí 🙂 Ešte ma odrádzajú aj jej ceny, prešlo k nej veľa pacientok, tak navýšila riadne aj ceny, tak neviem čo robiť. Ostali by ste, či prešli k inému?

bandikovajana
29. sep 2014

@7rebeka11 najdi si ineho ved dobrych lekarov je viac a nemusia mat ani vysoke ceny ja som presla z ba do tt od sukrom. K sukromnemu a teda neda sa ta kvalita starostlivosti ani porovnat

bandikovajana
29. sep 2014

@7rebeka11 a co sa tyka cien zaco tu neplatim nic v ba som riadne prevetrala penazenku

marselinm
29. sep 2014

@7rebeka11 no ja by som tiez isla k inemu,porovnaj si ceny a recenzie na doktorov a budes vediet 😉

marselinm
29. sep 2014

@bandikovajana tak to je riadna hviezda potom a aku reklamu natacala?no tak to si musite najst ten cas,aby sa vestica nezmylila 😀 drzim palce nech sa to cim skor podari 😉

bandikovajana
29. sep 2014

@marselinm taku slovensku bol tam syr jogurt maslo a este nieco ale strasne plakala tak do telky to neislo ale prachy sme dostali :D

ssj04
29. sep 2014

@7rebeka11 ja by som si tiež nasla nového... Je lepšie byt od začiatku do konca pri jednom..

rimon
29. sep 2014

@ssj04 to s mlieckom je normalne 😉 ved zasa hormonom harasi pri tom uzasnom kazdodennom naraste hcg 🙂
@bandikovajana tak to super herecku uz mate doma 🙂 nas normalne na ulici zoparkrat zastavili ludia a pytali sa, ci dcerka foti.. no, zatial mame na to taky nazor, ze este dlho fotit nebude 😀
@7rebeka11 ako baby radia, precitat hodnotenia na dr v tvojom okoli a podla toho vyberat.. uvidis, ci sa oplati menit 😉

janchi212
29. sep 2014

ďakujem za srdiečko a objatie. Potešilo. Určite to bola jedna z vás babule 🙂

lussya
30. sep 2014

baby, ja idem v piatok do ferticentu na ultrazvuk pred menstruaciou, ze ako sa mi tvori vajicko a podobne a dostanem tabletky na posilnenie a stimulaciu a cca 14-15.10. ideme na inseminaciu... som z toho nejaka nervozna....
inac vsetkym tehu gratulujem...

ssj04
30. sep 2014

@lussya Držím palce, nech sa podarí. Neskúšala si aj Inofolic? Tu si ho veľa žien chváli..

lussya
30. sep 2014

@ssj04 skusala... asi uz vsetko som vyskusala... 🙂 aj na laparoskopii som bola...

bandikovajana
30. sep 2014

@lussya drzim palce nech sa to podari a mozem taku hlupu otazku kolko take nieco stoji ?

bandikovajana
30. sep 2014

@marselinm tak fotenie cista katastrofa vobec sa nechcela fotit :( neviem ci z toho nieco bude

marselinm
1. okt 2014

@bandikovajana to vazne????maloktore dieta sa nechce fotit...tak nevadi,nabuduce to vide,ale tesila som sa na fotky ☹