icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

bandikovajana
1. okt 2014

@marselinm no uvidim aky zazrak vymysli ale strasne sa tvarila hrbila no des oci zatvorene nechcela sa ani otocit na fotografku mala nejaky zly den

marselinm
1. okt 2014

@bandikovajana a nedala ti iny termin,ked videla aka je?

bandikovajana
1. okt 2014

@marselinm nie asi si zozenie ine dievcatko :(

marselinm
1. okt 2014

@bandikovajana jooooj,to je skoda ☹ ale tak snad nabuduce to vide 😉

bandikovajana
1. okt 2014

@rimon @dohna baby ako ja mam pocit ze uz pridu plodne dni aj skor dnes mi nejako zacina hlien viac som 9DC vy ako?

ssj04
1. okt 2014

@bandikovajana máloktoré dieťa sa vie pred cudzími tvarit šťastne.. A inak na druhej strane je to nesikovnost fotografky, ze ju nevedela zaujať a rozveseliť pri foteni..

dohna
1. okt 2014

@bandikovajana ja som dnes 7DC, tak ja mám ešte tak 5 dní čas 🙂
@rimon

bandikovajana
1. okt 2014

@ssj04 no ona uz viac krat fotila neviem co jej teraz bolo vybrala si ju aj za to ze uz ju fotila a spolupracovala super len asi ma teraz to vzdorove obdobie

rimon
2. okt 2014

@dohna @bandikovajana dnes som 12dc a este mam na plodne dni minimalne 6 dni cas - viem, ze ma s ovu predbehnete 😉 dala som si protikvasinkovu dietu, snad pomoze a bude vsetko ako ma byt 🙂

zuzkaa8855
2. okt 2014

Ja hlasim 1dc. 😉prisla ako hodinky

lussya
2. okt 2014

@bandikovajana no zatial som este neplatila nic, chodime do ferticentu. ale potom, ked mi tam budu vkladat manzelove spermie - inseminacia, tak to stoji 100eur. ak sa to nepodari na tri krat, tak ideme na ifv a to nam preplati poistovna...

bandikovajana
2. okt 2014

@lussya aha no neviem preco som mala taku predstavu ze to stoji aj 3000e :D

ssj04
2. okt 2014

@bandikovajana
@rimon
@marselinm
Takže dievky, bola som u dr. tehotenstvo potvrdené 🙂 Robil mi aj utz, ale plod ešte vidno nebolo. Idem opäť o 2 týždne, to budem 8 tt. 🙂

bandikovajana
2. okt 2014

@ssj04 super super super gratulujem ja sa tesim ze tento mesiac sa pochvalim dufam uz aj ja 🙂 snazime sa o 100 300 :D tak snad sa tam nieco uchyti

luminuska
2. okt 2014

no nič baby, prišla som od doktora.. kupujem asi nové tenisky, má to byť u mňa s otehotnením beh na dlhé trate :-/ Ale tak už si aspoň nenamýšlam že som tehotná a viem na čom som. Mám anovulačné cykly, takže začínam brať lieky, spravili mi hormonálny profil a čakám (už nielen na mrchu). takže ja sa tu budem zdržovať zrejme ešte dosť dlho 😒

luminuska
2. okt 2014

@adrika91 som ťa zabudla pridať do komentu hore :-/ tak podaj aspoň ty pozitívne hlásenie keď ja nič.. 😖 Držím palce

engie2
2. okt 2014

Ahojte snazilky.
Chcela by som sa s Vami poradit - uz tri mesiace nebierem HAK a milujeme sa bez ochrany.
Robievam si ovulacne testy / zatial ani raz nebola ciarka rovnako silna alebo silnejsia ako ta testovacia.
Je mozne, ze nemam ovulaciiu? Je pravda, ze ku koncu mesiaca netestujem..

Chcela by som sa ale opytat ako postupovat - ked by som chcela zistit ci a kedy u mna prebieha ovulacia? Pridem ku gynekologovi a on mi spravi nejake vysetrenia? Ako to prosim prebieha. Dakujem

bandikovajana
3. okt 2014

@rimon
@dohna teda baby ide to tu ako v lete na saniach nikto nic nepise :(

@ssj04
@marselinm baby vy ste nas uz opustili do inej skupiny ako sa mate ake su zaciatky 🙂

ssj04
3. okt 2014

@bandikovajana neboj, neopustila..ostavam vám verna :D Zaciatok úplne iný ako pri dcere... Uz mi vypuklo brucho, pri nej mi zacalo vo 4 mesiaci... Zle mi nebyva 🙂 Ale začínam byt viac hladná.. Inak po starom

dohna
3. okt 2014

@bandikovajana @rimon @nastickakessinka no to je fakt, nuda jak toooo, ale asi všetky snažilkujú 😀 😀 😀 myslím že v týchto dňoch očakávame všetky ovulku, tak sem nikto nechodí a venuje sa drahému, xixi

bandikovajana
3. okt 2014

@ssj04 no na to brusko sa uz ja tesim dufam ze ho budem mat take decentne ako pri dcerke ale mohlo by byt skor mne zacalo ozaj vykukat az v nejakom 6 ze uz aj ostatny to videli v 7 som sa fotila tak profi a na niektorych vyzeram len silno prezrata som tam uplne vypucovala aby bolo co najvacsie :D

@dohna jj snazilkujeme ale tak cez den nie to je moj v praci a ked aj robi z domu tak nic lebo cely den ma meeting ale vecer ideme na to ja som 11DC a dufam ze to tento mesiac dame uz lavou zadnou 😀

ssj04
3. okt 2014

@bandikovajana ja som do 6 mes. nepribrala ani kilo! A teraz? Mam pocit, ze všetko co zjem sa mi uklada :( Uz som kilo pribrala a to nejem inak ani viac ako predtým...

sophina
3. okt 2014

@dohna ajojky, ja ani neviem poriadne kde je sever ...
sadime jahody, zberame orechy 😀 😀 😀

lussya
3. okt 2014

@bandikovajana no ale my ideme na inseminaciu, to je to ze mi vlozia muzove spermie priamo do maternice. A toto stoji 100 eur. Ale samotne umele oplodnenie sroji cca 1500 eur, ked si samoplatca.
No drzte palce, ked teraz dostanem ms tak na desiaty den ideme skontrolovat ako vajicka dozrievaju po tych liekoch a na dvanasty trinasty den ideme na to...

bandikovajana
4. okt 2014

baby my sme mali dnes taku rusnu noc :( malinka mi dostala taky hnusny kasel ze uz 3 tyzden sa jej drzi teraz sa jej pridruzil soplik a v noci sa zobudila na to ze jej tece krv z nosa do hrdla a tak ju to dusilo az mi zacala krv vracat od 2 rana sme boli hore :( ale nastastie sme snazilkovali ked este spala :D takze vsetko sme stihli a vy ste ako na tom ja vobec tento mesiac necitim tie ovu bolesti ako mesiace predtym snad nebudem mat anovulacny :( som dnes 12DC

rimon
4. okt 2014

@bandikovajana och, nech sa to Viki nehorsi... ale dobre, ze ste stihli co ste mali 😉 z nasej dnes poobede vyslo snad aj to, co v nej nebolo a prdel ma ako orangutan.. dufam, ze su to len zubne sprievodne javy - idu jej stolicky ☹ a kolky dc mavas ovu? ja som 14dc a minimalne este styri dni mame cas na zahrievacie kola 😀

bandikovajana
4. okt 2014

@rimon no ja prave neviem kedy ale min mesiac som zistila ze tie bolesti su asi ovu lebo aj hlienu bolo viac tak mozno 3dni

luminuska
5. okt 2014

@lussya a prosim ta po akom dlhom case neuspesneho snazenia vas na to doktor doporuci? alebo to si len povies sama ze chcem ist tam a v pohode ta zoberu? dik za odpoved

luminuska
5. okt 2014

@engie2 ahoj, moze byt ze nemavas ovulaciu - ani ja nemavam ☹ Ale pokial mas pravidelnu menstruaciu, tak je to malo pravdepodobne. Aby si to zistila, rob si od nejakeho 5-6 dna po zaciatku ms cely cyklus ovulacne testy a uvidis. Idealne je robit test NIE rano a tak hoďku-dve predtým obmedz tekutiny. Ja som si testy nerobila, gynekolog mi zistil anovulacne cykly pri ultrazvuku. Ale ja mam velmi nepravidelne cykly, takze ak mas normalne ms, len si to prepiskla.. drzim palce 🙂

ssj04
6. okt 2014

@rimon
@bandikovajana
@marselinm tak baby od soboty som chorá :( Hlavu mi ide roztrhnut, sople mi tecu aj ušami, pokasliavam.. Hotová som. Ani si nepamatam kedy naposledy som bola chorá.. Našťastie teplotu som nemala.. Všetko ma boli..hlavne krize zase začali :/