Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@bandikovajana najhoršie co môže byt keď je človek chorý :( Ja som zrejme tiež chytíla nejaký bacil od deti v MS..
@luminuska Dakujem Ti krasne za odpoved. Ja tiez predpokladam, ze ovulaciu mam, picha ma v niektorom z vajecnikov kazdy mesiac, ale taha sa to u mna niekedy aj tyzden... Ked si robim tie testy, vzdy mam ciarocku - niekedy slabsiu, niekedy silnejsiu. Nikdy vsak nie rovnako silnu alebo silnejsiu ako tu vzorovu ☹
Tak ma napada, ci to nemoze byt tym, ze pijem vela tekutin .. aj ked sa snazim obmedzit pred tym ako testujem, moc mavam svetly ☹ na toto si asi musim dat pozor..
Nevies mi povedat, kava sa moze kedy naposledy pred testovanim? Ci to tiez neovplynuje vysledok..
Ak sa mozem spytat - akou metodou zistil gynekolog, ze mas anovulacne cykly? A co sa s tym da robit?
Dakujem 🙂
@nastickakessinka @janchi212 @rimon @bandikovajana @marselinm @sophina @7rebeka11 baby ja dnes 12DC včera sme snažilkovali ale v piatok na 9DC ma tak trošku bolel zasa pravý vaječník, že by to bola na 9DC ovulka? no pre istotu sme snažilkovali aj den predtým (štvrtok 8DC)keby ma chcela ovu prekvapiť- ja teda očakávam ovulku dnes na 12DC tak ako minulý cyklus, tak som zvedavá, vážne sa mi to akosi skracuje, až mi to napokon zmizne 😀 😀 😀 uplne
vy ste ako na tom? informuje pls 😉 😉 😉
@engie2 o kave neviem ze by to ovplyvnovala ale skus sa opytat vo fore 'ovulacne testy',tam su na to odbornick@y🙂. a ja mam polycysticke vajecniky -PCO, u mna to videl doktor na ultrazvuku ze neprebieha ovulacia kvoli zhrubnutej stene vajecnika-nemoze tym padom dojst k uvolneniu vajicka.
@dohna @nastickakessinka @janchi212 @rimon @bandikovajana @7rebeka11@ssj04 ahojte babulky,no ja som sa vam nemohla ozvat,dnes som prisla z nemocnice ☹ zacala som krvacat,tak som na pn a vy ste ako na tom?
@dohna moja zlata, no snaad sa podarilo, alebo eda este dnes aj 2X by ste mali 😎 😎 😎 a pre istotu aj zajtra ...
Ja som dnes 20 DC ... snaha sa mozno oceni aj u nas, ale kedze mame toho habadej ... kopeme vodu doma na vodovodnu pripojku, je toho viac ako prilis, tak ani nemala som cas sledovat ci sa nieco ovulkoidne dialo 😎 😎
Do 17teho cakam ... skor ani na test nepomyslim, lebo na testovacich duchov neverim ... 😝
@dohna ahoj no my sme vcera mali mamu na navsteve tak sme nesnasilkovali ani vcera ani predvcerom ale dnes ma zacali pobolievat krize a a lavy vajecnik tak dnes ked budeme snazit tak snad sme to neprepasli :(
@marselinm jejda a co sa stalo ?
mam 2 dni do mrchy tak mi drzte pelce aby nedorazila! som total nervozna!
@monika11m juj drzime drzime 😀 😀 dufam ze aj nam sa zadari len neviem kedy, myslim ze som mala ovu vcera ale sak skusime dat nejaky sexik aj dnes ked sme vcera nedali a mozno ovu neba tak este neni nic stratene
dnes ma tak kruto bolia krize ze mam pocit ako by ma malo zlomit v pase 😖
@bandikovajana no mna celi mesiac boli brucho tak sa v tom vobec neviemvyznat sak hadam sa uz podari .bolo by uz na case
Baby, neviete mi poradiť niečo proti nafukovaniu? Zo všetkého co zjem ma nafukne, potom zavpar hodín mam bolesť v bruchu - vetry... :( A brucho mam ako niektoré v 5 mesiaci.. Pri prvej som nič podobne nemala...
@ssj04 nasad probiotika 😉
@marselinm dufam, ze uz je vsetko ok a pekne pocuvne dodrziavas kludovy rezim.. taketo veci vzdy cloveka strasne vystrasia..
@bandikovajana @dohna dievcata, u mna zatial ovulka v nedohladne, ale tak mavam ju najskor na 18dc a minuly cyklus prisla az 26dc.. takze zatial su zahrievacie kola u nas 😀 a zavaram ako diva, nech ma dcerka vyzivy domace na celu zimu 🙂 uz sa tesim na to okusovanie nechtov tyzden po ovulke.. musim si vymysliet nejaku vycerpavajucu pracu na to obdobie 😉
@bandikovajana @rimon inak ja mam tiež taký pocit 🙂 včera sme sa tiež poistili, a mám teda aj pocit že akurát bola ovulka, lebo tak ma bolelo pravé vajco, že až, inak ja vážne asi ovulujem vždy len z pravého, mna nikdy v živote nebolel lavý vaječník 😲 😲 😲
Ahojte ženy 😉 s mužíčkom snažilkujeme už cca pol roka a akosi mi vždy ukazovalo biele testy ako sneh ...nebolo vidiet ani žiadneho ducha nič... cykli mávam tak 35 dňové ...Dnes som 33DC a ma napadlo že skúsim testnúť ...div že sa mi oči nevyočili keď tam zrazu duch na teste...juuuj zmocnil sa ma pocit radosti že snád sa nám to konečne podarilo ale v zápätí aj pocit obáv a strachu že či to zvládneme ....tak ženy posúdte sami , čo si myslíte vy je to tam či nie ?? 😕 @luminuska držím ti palce nech všetko dobre dopadne 😉
prvá foto je bez blesku a druhá s bleskom
@marselinm a to je aky sindrom 😒 ale obaja ok nie?

@ssj04 aj moja malinka je chorucka tiez ma kasel uz 3tyzden teraz uz aj soplik a posledne dva dni jej stale tecie krv z nosa