icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

ssj04
8. okt 2014

@adrika91 ďakujem, cibulovy pijem aj ja, vari mi to muz. Volala som dr, ze sa citim od včera lepšie, ze mi miznu aj zelené sople, tak povedala ze mam ešte pockat s atb a pokračovať s pridnou lievbou a ak do 2 dni nezmiznu zelené sople mam si tie atb nasadiť. Takže dufam že to zaberie.nerada beriem chemiu

adrika91
8. okt 2014

@ssj04 prestne tak , správne robíš ako robíš ja tiež až v poslednom rade začínam s liekmi je to blee 😀 tak ešte raz skoré uzdravenie a krásne tehulkovanie 😉

ssj04
8. okt 2014

@adrika91 my sme tiež zastancami skôr prírodných rieseni ako liekov... Teraz som slsbk dr lebo som sa bála o babo.. Ďakujem, dufam že ich nebudem musiet brat.. Aj tebe pekne tehu 🙂 Ako sa citis?

adrika91
8. okt 2014

@ssj04 cítim sa dobre len tie prsia ma začínajú bolieť, a stále chodím na wc včera som bola na návšteve u mami a ona že som asi chorá ked stale chodim na wc 😀 som sa ináč smiala ona ešte nič netuší má to byť vianočný darček teda ak sa to naozaj zadarilo 🙂 zajtra mám dostať mrchu , ráno urobím ešte test 😵

luminuska
8. okt 2014

@adrika91 vyzera to velmi nadejne s tymi priznakmi 🙂 tesim sa na dalsi tvoj testik tam budu urcite jasne ll 🙂

adrika91
8. okt 2014

@luminuska už sa to blíži ráno to vypukne či to bol len falošný test alebo naozaj ...som strašne netrpezlivá ... zvedavá...ráno hodím foto testu aj keby som nebola tehu 😀 a ty berieš aké lieky na anovulačný cyklus ?

luminuska
8. okt 2014

@adrika91 beriem inofolic- dnes som zacala. mam pco

adrika91
8. okt 2014

@luminuska ja som celý september brala Calibrum Babyplan a samozrejme prvých 12 dni cyklu som pila alchemilkový čaj a ak si spomínaš ja som mala ten abstinenčný plán tak možno aj zrovna preto sa zadarilo ale to uvidíme ráno či som tehu alebo nie 🙂 ozaj vieš minulý cyklus čo som mala taký divný dlho mi meškal menzes tak som si tiež začínala myslieť že mám PCO a možno 😕

luminuska
8. okt 2014

Jj pamatam si tvoj 'rozvrh' 🙂 no ja musim mat asi najprv kramy a potom zacat nanovo ak bude ovulka..@adrika91

adrika91
9. okt 2014

Dobré ránko ženy 🙂 pridávam foto testíkov ...no vyzerá to sľubne asi sa začínam tešiť 😵
jeden je robený z utorka čo som dala na net už a ten spodný druhý je dnes ráno je o niečo silnejší aj keď ešte sú neni paličky rovnako silné ale na to že dnes som 35DC mi ukázalo celkom peknú čiaročku , lebo dnes mala doraziť mrcha mrchatá a asi už pekných 9 mesiacov nedorazí jupiiiiiiiii 😵 😵 😵

adrika91
9. okt 2014
ssj04
9. okt 2014

@adrika91 vidia, výborne, gratulujem!!

adrika91
9. okt 2014

@ssj04 prosím ťa ako sa dostanem do skupiny júnovky 2015?

jankes
9. okt 2014

@adrika91 gratulujem. Len nech sa pekne drobček drží a užívaj si to. Chcem sa ťa spýtať, to ty si poslúchla radu lekára, že až na 10 DC keksík? alebo sa mýlim? aj ste to takto praktizovali? Dík za odpoveď

marketagt
9. okt 2014

@adrika91 gratulujem 😉 takýto testík by sme chceli všetky vidieť.....tak hlavne nech ste zdraví...

adrika91
9. okt 2014

@jankes ďakujem 🙂 Kludne sa pýtaj na čo len chceš , áno máš pravdu nemýliš sa, len neporadil to lekár ale niekde tu na MK som to čítala a hovorím si za pokus nič nedám. Presne na 10DC sme sa doslova milovali ved po toľkej abstinencii si to človek až tak vychutná, užije 😀 ale môj mužíček musel 10 dní abstinovať ( za ten čas sa vytvorili poriadne zásoby a borci to dokázali ) ale ešte musím dodať že po sexe som mala vyložené nohy hore cca 30 minút a čítala som si noviny 😀 😀 😀 netuším či sa nám to zrovna vtedy podarilo ale ja osobne si myslím že tam bude pes zakopaný 🙂 a od prvého DC som pila alchemilkový čaj sypaný asi do 12DC tuším . A brala som jednu tabletku Calibrum Babyplan denne celý september, to je asi vše 🙂 tak držím palce 😉

adrika91
9. okt 2014

@marketagt dakujeeem 🙂 baby ved ja vám to strašne prajem a viem že aj vy sa dočkáte a budeme mať takéto testíky raz to musí prísť 😉

ssj04
9. okt 2014

@adrika91 no to netusim 🙂 ja sa chcem dostať do majoviek a ešte sa mi to nepodarilo :D

jankes
9. okt 2014

@adrika91 Dík za odpoveď. Tiež som to tu niekde čítala, že to radil lekár snažilke, len som si nebola istá, či si to bola ty. Tak ja to teda tiež skúsim. A idem si uvariť aj alchemilkový čaj. 😀 😝 Akurát žiadne doplnky papať už nebudem. Mala som vždy pravidelný MS a reku, že na podporu si kúpim inofolic (aby sa zadarilo čím skôr 😎 ) a môj dokonalý 29 dňový cyklus sa skrátil na 25 dní. Akurát som z toho nešťastná. Jediná výhoda, že sa môžeme skôr snažiť. Hádam sa to na 4-tý pokus podarí.

Tebe prajem, aby si si to najkrajšie obdobie užila čo najviac.

rimon
9. okt 2014

@bandikovajana @dohna no co baby, vy uz ste v cakacej dobe? ci este nicite polovicky? Uz tu vsetky baby okolo nas zacinaju pupkatiet, snad sa to nalepi aj na nas 😉 u mna to vyzera dnes alebo zajtra na ovulku, tak sa zasa pridam do cakania s vami a ked sem obe hodite dvojciarkove testy o dva tyzdne.. ojoj 😀 to uz budem musiet mat tiez dvojciarkovy 😝

adrika91
9. okt 2014

@jankes dakujem ti velmi pekne budem sa snažiť užit si to ako sa len da 🙂 a tebe prajem nech sa to podarí aj vám čím skôr 😉 my sme do toho išli povedali sme si nemáme čo stratiť ved 5 cyklov len tak prešlo snažilkovali sme skoro každy deň , ked sa nedalo každy druhy a nič z toho ...a september sme akurat na ten 10DC a potom ešte pár krát ten mesiac sme tomu moc nedali už sme ani nedúfali a ono to zrovna ten mesiac vyšlo ...je to zvlaštne ale ono to naozaj príde keď to najmenej čakáš 😵

bandikovajana
9. okt 2014

Tento mesiac to dame budeme pupkate trio 😀 len skoda ze niesme z jedneho mesta ja myslim ze uz ovu bola ale tak budeme aj nadalej skusat kedy nahodou nebola
Ale ten hlien a slabe bolesti uz boli tak ratam ze to bola ovu

dohna
9. okt 2014

@rimon @bandikovajana ja už mám 100% po ovulke a mám pocit ako keby bola 3 x tento cyklus tak dúfam, že sme sa do 1 trafili 😀 😀 😀 lebo už nesnažilkujeme, drahý chodieva z práce až v noci, tak ho nechem ešte aj ja ničiť 😀 😀 😀
neboj všetko bude jedného dňa aj // hádam, ved sme povedali že tento mesiac to dáme 🙂

flexibilna
9. okt 2014

@ssj04
@adrika91 baby musíte ísť do svojho profilu, tam vybrať, že čakáte bábätko, napíšete dátum poslednej MS a ono vás to hodí do tej ktorej skupiny 😀

adrika91
9. okt 2014

@flexibilna ďakujem už ma to hodilo k júnovkám a ukázalo že som v 5tt 🙂 ty si týžden popredu gratulujem tak snad sa budeme stretávať v júnovkách a budeme si vymieňať informácie 😉

rimon
10. okt 2014

@bandikovajana @dohna baby, kedy dame spolocny testden? 😀 😀

bandikovajana
10. okt 2014

@rimon ja som pripravená testy nakúpené 😀

darinka.b
10. okt 2014

ahojte baby, tak hoci sme sa minuly cyklus snazili ako sa len dalo a pouzivala som ovu testy a merala bazalku, napriek tomu som dnes 1DC, ale neva ovu testy nakupene tak hor sa do dalsieho snazenia. Inak som v polke cyklu zistili ze mam pokazeny teplomer, takze celomesacne meranie vyslo nazmar, ale uz mam novy a tesim sa na dalsiu ovulku.

baby nemate niektora skusenost s cajom ludmily mojzisovej? dnes som ho zacala pit tak dufam ze pomoze 🙂

nadalej vas citam a drzim palce vsetkym snazilkam 🙂

bandikovajana
10. okt 2014

@rimon @dohna baby neviem co to mam ja za cyklus tento mesiac ale od pondelka co som bola 14 DC ma boli vaječník a mam taky nazelenasty výtok. Myslela som ze to je ovulka ale sak cely tyzden asi ťažko je ovulka bolieva vas tak vaječník ?

dohna
11. okt 2014

@rimon @bandikovajana tak určite až bude meškať mrcha, skôr isto nie :( preto radšej ani testy nekupujem, aby ma to nelákalo 😀 😀 😀