icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

bandikovajana
11. okt 2014

@rimon ja by som možno skúsila v nedeľu budúcu to budem 27DC

rimon
11. okt 2014

@bandikovajana och, to je na mna este prilis skoro, to budem 9 dni po ovulke 🙂 a mna vajecnik boli den pred a v den ovulky, potom uz nie.. tak netusim, co to moze znamenat
@dohna mam kupene nedotknute uz druhy mesiac 😀 cakam az na meskanie mrchy 😉

jul17
12. okt 2014

@dohna AHOJ PAMATAS SA NA MNA ESTE POVEDALI SME SI ESTE ZE POCKAME AKO SI NA TOM CHCELA SOM SA TA PYTAT LEBO SA PAMATAM ZE V AUGUSTE NAM PRISLO TEN ISTY DATUM MRCHA NEVIES NAHODOU ZE KEDY TI TO PRISLO V SEPTEMBRI? LEBO JA SI NEVIEM SPOMENUT A JA UZ NA TO CAKAM TYZDEN A STALE NIC. UZ SI TO DOSTALA ALEBO SA VAM TO UZ PODARILO?

rybicka133
12. okt 2014

Ahojte, som tu nová, no sledujem túto super stránku už dlhšie, dúfam, že sa k Vám môžem pridať, snažilkujeme sa od leta, no zatiaľ nič.

dohna
12. okt 2014

@jul17 ahoj jasné pamätám 🙂 ja som mala mrchu 30.8 a potom 25.9 a teraz čakám 23.10 a ty si mala naposledy mrchu v tom auguste? či čo ? neboj nepodaruilo sa nám :( stále bojujeme Ďalej 🙂

dohna
12. okt 2014

@rybicka133 vitaj medzi nami, jasné len sa pridaj a pekne smažilkujte, aj nám sa to tu poniektorím nedarí :( ale tak netreba sa vzdávať ale snažiť sa a ono to raz príde 🙂

dohna
12. okt 2014

@nastickakessinka @janchi212 @rimon @bandikovajana @sophina babule dnes som bola v Brne na nákupoch no tie detské vecičky nádhera 🙂 ale som už kupila aj Ježiška pre Adama : tak sa aj z toho vytešujem 😀 😀 😀

jul17
12. okt 2014

@dohna nie nie mala som niekedy zaciatkom septembra a teraz uz skor polovica a stale nic neviem ci test si kupit zajtra ked budem vediet. to som si myslela ze vsetci uz budete tehotne mozno ze aj len este nevieme 😀

janchi212
12. okt 2014

@dohna tak to je super, a nebol s tebou? Ja sa teraz s háčkovania teším, napr. dnes som začala robiť čiapku a la trpaslík, tak uvidím čo z toho bude 😀
Aspoň potom nemyslím na somariny a nehľadám na nete všelijaké diagnózy a príznaky niečoho 😀

dohna
12. okt 2014

@janchi212 bol so mnou ved si to musel vyskušať, ale má ísť aj na lyžarák tak bude mať pod stromšekom oteplovačky a lyžiarksu bundu-lebo teraz tak rastie že každý rok musím kupovať celú lyž. výstroj novú no hroza,
videla som na ako pekne ti to ide, dufam že ked budeme mať to bejby tak sa aj mne niečo háčkované ujde 😀 😀 😀

klarisa23
autor
12. okt 2014

ahojte zienky, po dlhom case sa zase hlasim, no inofolic som uz vypustila, bo som ho uzivala tri mesiace a ziadna zmena ani menzes mi neupravil, tak sme sa teraz dali s manzelikom na MACU. Dufame, ze nam aspon ona pomoze 🙂. Verime, ze na Vianoce uz budeme sediet pri stedrovecernom stole traja, aj ked len s babinkom v brusku 🙂

rimon
13. okt 2014

@dohna jeej, 23.10. je ocakavany datum aj u mna 🙂 mozme spolu testit 😉

lussya
13. okt 2014

baby, uz je to tu... drzte palce, dneska o desiatej.. ideme na to.. na tu inseminaciu. a verim, ze to vyjde... 😎 😎 😎 mam 18mm folikul, este tam je jeden mensi, asi 10mm, lieky na stimulaciu folikulov zjedene, injekcia pichnuta, uz len nech to vyjde... a budem najstastnejsi clovek pod slnkom.... 😀

luminuska
13. okt 2014

@lussya držte sa a nech to výjde 🙂

janchi212
13. okt 2014

@dohna jasné neboj niečo ti určite pošlem čo si vyberieš 😉

aemy
13. okt 2014

@lussya držím silno pršteky držte sa 🙂

lussya
13. okt 2014

baby, som uz po.. nic hrozne... no tak lekar pochvalil aj moj folikul, aj ze muz ma krasne spermie a vela ich ma, takze by to malo vyjst na prvykrat... velmi tomu verim...
a dakujem za podporu.

dohna
13. okt 2014

@lussya super držím palce nech to vyjde, potom informuj 🙂

bandikovajana
13. okt 2014

@lussya držím palceky nech sa to podarí
Na mna niečo asi lezie od minulého týždňa neviem ráno vstať a este o 9 sa mi zyva som tak neuveriteľne unavená ze aj v autobuse ráno zaspavam ked ideme do škôlky nechápem to a do večera sa tak preberiem ze zase zaspať nemôžem uz som hotová s tohoto režimu co sa mi nastavil 😒

engie2
13. okt 2014

@lussya ahoj, prosim Ta - vedela by si nieco blizsie napisat k tomu co si podstupila teraz? ake vysetrenia ste museli s manzelom podstupit - ako to prebieha. Budem Ti velmi vdacna, ak odpises.
A drzim silno palce!

rybicka133
13. okt 2014

@klarisa23
@klarisa23 prepáč možno to znie hlúpo , ale čo to je MACU???

rybicka133
13. okt 2014

dievčence tak dnes mám 29DC, a dúfam , že ta mrcha mrchatá nepríde....držte palce 😀

klarisa23
autor
13. okt 2014

MACA je vitamin na prírodnej baze,ktory ma vela pozitívnych ucinkov a okrem ineho pomohol aj veľa parom,ktorí sa dlho snažili o mimi...

klarisa23
autor
13. okt 2014

@rybicka133 tá odpoveď je pre teba,zabudla som ta oznacit...

rybicka133
13. okt 2014

@klarisa23 ďakujem za odpoved, ak dojde mrcha tak to potom skúsime aj my 😉

klarisa23
autor
13. okt 2014

@rybicka133 držím palce,aby neprišla 🙂.Už dlho sa snažíte?

nastickakessinka
14. okt 2014

@lussya držíííím palce, som zvedavá, kedy ideš na kontrolu? Teraz si doma či môžeš pracovať? A môžem sa spýtať prečo si sa rozhodla pre centrum? Ste zdraví a nedarí sa?
@engie2 Tá inseminácia nie je nič strašné a predtým podstúpiš len zopár vysetrení a ide sa na to, cena cca 100 Eur (poistovna to neprepláca). Rozmýšlaš nad tým? Kolko sa vám nedarí?

engie2
14. okt 2014

@nastickakessinka
Dakujem krasne za odpoved. Ja sa zaujimam o vsetky mozne aj nemozne sposoby. Snazime sa od jula (viem, nie je to dlho). Ale uz budem mat 32, priatel 37. A v podstate niekedy pochybujem, ci vobec som plodna. Brala som HAK vyse 10 rokov. Potom som mala rok pauzu a znovu nasadila na rok. Uplne som ju vysadila som teraz v juli . Vsetci mi hovorili, ze sa zadari hned po vysadeni HAK..

Je ale pravda, ze som nepodstupila ziadne vysetrenie (mimo klasickych preventivnych prehliadok u gynekologa). To je dalsia vec, ktoru musim riesit, nejako som za tie roky nevnimala, ze vlastne gynekologa mam takeho nemastneho neslaneho stareho pana, s ktorym si neviem predstavit riesit tieto veci. Takze rozmyslam aj nad zmenou gynekologa.

Vy ste ako na tom @nastickakessinka?

nastickakessinka
14. okt 2014

@engie2 Úplne ťa chápem. Ja mám síce ešte len 26 a priateľ 31 ale tiež začínam byť skeptická že sa nám vôbec dakedy zadarí. Snažíme sa tiež od júla ale ked vidím ako všetky ostávajú tehotné pomály hned prevý mesiac snaženia len ja stále nie (a to sexujeme fakt že často a vzdy po sexe sa postavím tak najskôr za dve hodky) tak mám strach.
My sme si dali s drahým čas do konca tohto roka, ak sa nepodarí ideme do Heliosa. Najskôr spravia vyšetrenie či sme zdraví a podla toho už uvidíme. Tiež chodievam len na ročné prehliadky ale moc im neverím. Už rozmýšľam aj nad umelým oplodnením pretože podla mna nie je normalne ked sa pravidelne sexuje a aj tak sa neotehotnie. A milujem tie články o pozitívnom myslení... To môžu písať len tí, čo po nich trenky hodia a bábo je na ceste.

engie2
14. okt 2014

@nastickakessinka
hovoris mi z duse!
naokolo zeny otehotneli ani nevedeli ako.. niektori neplanovali, ini si povedali, ideme na to a sup - za mesiac / dva.. ja sa na to nejako neupinam, len ten chrobak v hlave.. ze ci je problem u mna, ci u priatela.. proste tiez sa mi to nezda.
Cyklus mam pravidelny 28-29 dnovy. Ovulaciu sa mi nepodarilo testami zistit / nikdy nebola ciarka silnejsia alebo rovnako silna. Ale hlien pozorujem.
Tiez to tak spravime - do konca roka volny priebeh (beriem len kyselinu listovu, lebo z INOFOLICU som zacala priberat znacne) a priatel Selen + MACA. Teraz som objednala Estrozin - to mam doporucene od znamej. Ja som taky vdacny typ pre obchodnikov... na vsetko sa namotam, pritom viem, ze ak je nam to sudene, tak to bude aj bez nejakych pomocnych preparatov.
Ty nieco uzivas?
Vysetrenia ked tak zacneme absolvovat v buducom roku. Neviem mi prosim povedat co sa bude vysetrovat? Odbery krvi, mocu - obaja? Priatel spermie?