Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@terezka258 uz ma to nebaví sakra kazdy mi hovoril aký sme nesexovali hned po vysadeni HAK ze to hned otehotniem a ze nech si dam pauzu no prd sexovali sme hned uz je október a od Júla nič neviem ci som viac sklamaná alebo naštvana och uz som sa videla ako pojdem k muzovej rodine s bruškom a v lete budem kočíkovat bude spinkat u babky na teráse pekne cez leto na slniečku a prd neviem uz kedy mame sexovat aby to vyšlo 😒
@bandikovajana a kolky den od ovulky asi mas? minule ti mrcha prisla na ktory dc? moze byt, ze si uhniezdenie mala neskor.. je to tazke, vsetky by sme boli najstastnejsie keby sa nase nadeje splnili na prvy sup 😉 treba hlavu zamestnat niecim inym.. a to je to najtazsie 😠
@rimon ja uz ani neviem min mesiac prišla tuším este pred 30dc ja mam starosti dosť nemyslím na to cely mesiac uprene ale ked sme sa snažili cez plodné dni a teraz je uz 30dc uz si robím nádej ze je to tam a ked si spravím test akurát sa rozčúlim ze zase márne predstavy ze sa podarilo 😒
@bandikovajana su mi vsetky tieto tvoje pocity povedome .... my sme si po troch mesiacoch nedarenia sa dali prestavku.... lebo ma to stvalo rovnako ako teba a nemala som chut sa snazit uz a naviac som mala pocit, ze mi z toho seriozne zacina zasibavat ..... prestavka bola dlha, asi pol roka ... uz si to presne nepamatam, nepocitala som to .... a len pred dvomi mesiacmi sme sa zacali snazit znova a na moje prekvapenie (ja uz som to ani necakala), to vyslo 🙂 nezufaj ...
@terezka258 asi aj nám 😲
@terezka258
@rimon
@dohna
@marselin
@nastickakessinka baby ja sa asi zbláznim je možné ze ráno som krátko pozerala a objavila sa až ked som ho hodila do kúta ? Ja neviem ci šeliem alebo je tam
@ssj04 mna pichne ráno som tam nič nevidela a teraz je tam 😀 je to možné
@bandikovajana JE TO TAAAAM! potichucku ale o to silnejsie gratulujem!
@bandikovajana haha, paráda 🙂))) tak uz len nech je o par dni silnejsia 🙂 radsej este gratulovat nebudem, nech to nezakriknem, ale vyzera to slubne podla mna 🙂)) 😉
@bandikovajana supeeeer 😉 len nech silnie dalsie dni 😉
@bandikovajana normalne sa tesim s tebou 🙂)) som si spomenula ako som sa len pred par dnami tesila ja 🙂)) super !!!!
@terezka258
@rimon
@engie2 baby tajne dufam ze bude silniet idem skúsiť aj ten digi
@ terezka258
@ bandikovajana
prezradte mi, aky je to pocit?
Terezka, u Teba ide o prve babatko? Je to sok, radost, strach alebo vsetko dokopy? neviem si to zatial ani len predstavit...
U mna to najblizsie dva mesiace nehrozi ☹ priatel chodi na dvojtyzdnove sluzobne cesty a ako na potvoru odchadza ked mam 2DC.. keby to vyslo, tak som to mizive percento zien, ktore otehotneli cez mrchu.. no merala som si ovulku, mam ju dnes a priatel pride az v nedelu.. takze je to pase ☹ a o mesiac to iste, ach jaj..
@bandikovajana ako dopadol digi test?
@engie2 aky je to pocit? my sme to planovali a chceli, no aj napriek tomu to bol sok .... najprv obrovske prekvapenie, potom radost, radost, radost, potom, ked som si uvedomila, ze sa mozu vyskytnut vselijake problemy a ze porod isto nebude prechadzka ruzovou zahradou, tak som dostala strach .. ten trval tiez istu dobu, potom sa to vystriedalo s nie velmi dobrou naladou, ked mi bolo jasne, ze sa niekolko noci nevyspim a starostlivost o babatko bude celozivotna, mnoho veci si bude treba odriect, ale ..... uz je to opat radost 🙂 tesim sa, ze s chlapom, ktoreho lubim budeme mat nieco spolocne, nieco, co sa neda kupit ... 🙂
@engie2 a ano, ide o prve babatko 🙂
@bandikovajana ja sa steba pozeriem ako si nemohla vidiet takuto ciarku ? Ale srandujem aj ja som tak bola s malou nic a potom prisla navsteva a chcela som vyhodit ten test a nakoniec bol ako tvoj presne si to pamatam bolo to pred 12 rokmi 😉 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@terezka258
presne tak som si to nejako predstavovala - ze sa tie pocity musia v kazdej zene miesat. Nic nie je cierno-biele, ze ano 🙂
Sama som zvedava, ked sa nam raz postasti, ake to bude.. Snazime sa od augusta, zatial vzdy len male sklamanie. Ale nevzdavam sa, vyse 11 rokov som do seba cpala HAK. takez organizmus si urcite povie, kedy ano, teda za predpokladu, ze sme obaja zdravi 🙂
Drzim silno palce, nech sa vsetko vyvija najlepsie ako sa moze 🙂
@bandikovajana jééé velká gratulka, no vidíš si sa dočkala 🙂
@bandikovajana je to tam 😲 😲 😲 😲 😲 len nech pekne silnie,strasne sa s tebou tesiiiiim,ja som vedela,ze to teraz takto dopadne 😉 gratulovat budem,ked to bude oficialne 😲 🙂
@bandikovajana jéj dočkala si sa? veľmi ti gratulujem, nech už len silnie 🙂
@dandy17
@marselinm
@dohna
@engie2
@kudusko baby takze to vidite aj vy je to tam 🙂 ani neviem ci tomu verim :D
@terezka258 digi spravim asi zajtra rano
@dohna chces cislo na vesticu :D
@engie2 pocity ? roztriasli sa mi ruky aj ked viem do coho idem a chvilu sa tesim ze jes konecne a potom pride vnutorna otazka kruci zvladneme to 4 do coho sme sa to pustili :D a potom juuuj poviem to mamine uz sa tesim ako sa potesi a ako budem zase nachvilu tehulka s bruskom a uz vidim ako sa pojdem dat zase nafotit a potom pride ze uf snad mi nebude byvat zle neznasam vracanie moja mala dostane vzdy taku 2dnovu vracaciu vyrozu a odvtedy mam fobiu z vracania cela sa rozklepem iba ked mi povie ze maminka je mi na vrackanie tak ja uz som zelena a je zle aj mne tak snad toto tehu sa obide bez objimania myse :D ale neskutocne sa tesim juuuuj baby ani tomu neverim 😝
@bandikovajana ja si ešte chvilku počkám až ti doki potvrdí že to bude chlapček 😀 😝
@bandikovajana len pekne ver 😉 tesim sa s tebou a pekne to dotiahneme do uspesneho konca,verim tomu,vitaj medzi nami 😲
@marselinm dakujem uz som ani neverila ze sa to podarí dnes som sa tak nahnevala ráno ze tam ta čiarka neni a nakoniec tam je 😉 uz som bola rozhodnutá že Hadzem Bobek na celé snazenie
@bandikovajana jéj a ja som ti išla napísať, že sa tiež snažíme ako vy. HAK som nikdy nebrala. tiež sa nám to nejak nedarí. Keď si písala, aké máš pocity, že si z toho nahnevaná, že už nevieš kedy sexovať. ... Kurnik povedala som si, však to isté si myslím už aj ja.
A tu zrazu testík hodíš. Hneď mi napadla tá vaša veštica. Asi si popýtam číslo. 😀 či sa vôbec mám snažiť. 🙄 Lebo ja som v takom stave ako ty ráno. Môj testík je však aj teraz ako panenský sneh. ☹
@jankes ja to vôbec nechapem ze sa takto objavilo neskoršie asi som ho len pozrela a nečakala ako som bola nešťastná ze tam hned neni hned som ho dala do košíka co mam pri wc a poobeďe reku idem to vyhodiť a niečo ma furt tak nutkalo ze a pozri ho skontroluj ho 😀 inak vždy hneď Hadzem do kosa neviem prečo som si tento odložila ze vyhodim ho potom
@bandikovajana no vidiš!! Ja som to vedela :-* Drzte sa..
@engie2 drzim palce, coskoro to vyjde urcite 🙂 pozeram, ze si z ba, tak ak by sa skoro podarilo, mohli by sme ist spolu kocikovat 🙂 nemam ziadnu tehu kamaratku, vsetky si zatial este uzivaju slobodu ;)

@bandikovajana hlavu hore 🙂 ja som mavala tiez taketo nalady 🙂 asi kazda z nas ....