Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
Dievčatá, ktoré ste boli alebo ste tehotné, stalo sa vám, že vám asi na začiatku 6- teho týždna zmizla bolesť prsníkov? od začiatku som ju mala manšiu ako pri predošlých teh., ale dnes necítim vobec žiadnu, menštruáciu stále nemám, test je pozitívny, ale asi tak ako posledný krát pred týždnom, čiark a nieje silnejšia, nekrvácam,nemám bolesti ale k Dr. som objednaná až na 24.11. Snád to nebude zlé znamenie, je to vymodlené bábo
No baby, bolo to super rychle, dva folikuly, jeden 18 a druhy 14 mm, manzel zas 12mil.spermii. ak do dvoch tyzdnov nedostanem ms, tak na hcg idem. Ak dostanem, tak ideme pisat uz ziadost pre poistovnu. Nejako inac neriesim, uvidime co bude....
@dandy17 ahoj, ja som priblizne 8 tt a co sa tyka prsnikov, myslim, ze sa mi vobec nezvacsili, len su citlive, napate, ale ziadne zvacsenie nebadam .. co je skoda 🙂 ja by som sa vobec nebala v tomto pripade .. 😉
Baby, mam celkom strach o seba aj o babatko ... vcera som dostala taky hnedy vytok, viacmenej v mnozstve, ktore by sa dalo zanedbat, kebyze dnes rano to nepokracovalo krvavym vytokom :( ach jaj .... idem sa pomaly vychystat na pohotovost, som zvedava, co mi tam povedia :(
@terezka258 mpja... moze to byt tym ze sa ti roztahuje maternica a tak pukla cievka... 🙂 to sa stava.... ale samozrejme radsej chod na vysrtrenie 🙂 nic nezanedbaj .... len sa neboj 🙂
@terezka258 silno drzim palceky. Neboj, vsetko bude dobre.... ale chod nq pohotovost a nenechaj sa odbit. Myslim na teba.
@klarisa23 jasne, ze vsetko dopadne super. A neboj, chvilu si potabletkujes a bude dobre. Aj ja som tak mala, ze take vaginalne tablety som si davala....
@dandy17 v tomto ti neviem poradit, mna prsia bolia stale.... zevraj mam velw hormonov....
Inac neuverite, ale bola som dnes na dalsom pohovore a zobrali ma aj tam.... takze mam teraz dve roboty a mozem si vybrat. Zajtra idem na skusku, tak som zvedava....dufam, ze sa rozhodnem spravne.
@terezka258 moja zlata,len chod ja som tak krvacala tri dni a tak som sla,no a verdikt bol jasny missed abortion,tiez to nebolo krvavo cervene ale skor hnedo cervene,nechcem ta strasit ,ale take krvacanie nie je dobre znamenie,dufam ze tvoj pripad to nebude ,daj vediet ako si dopadla,drzim palce 😒
@terezka258 ahoj tak ako, už si po návšteve lekára? ešte pred takým mesiacom sme si ako snažilky mysleli že doležité je hlavne nejak otehotnieť a teraz po radosti tu riešime takéto kadečo. Tak snáď ti to dopadlo dobre, držím palce, veľmi silno....
@dandy17
@julypetkova
@lussya ahojte baby, tak uz som 3. den po laparoskopii ... na pohotovosti mi zistili mimomaternicove tehotenstvo, takze krvacanie odporucam rozhodne nepodcenovat.. skoda, babatko bude neskor ..
@terezka258 moja,to mi je luto. Drz sa. Myslim na teba.
Ja sa tiez snazim nemysliet na nic, ci to vyslo ci nie. Zacala som kupovat darceky a v pondelok idem na intenzivny kurz nemciny, tri hodiny denne desat tyzdnov. A ozaj, pracovat nejdem. Moj muz nechce, nech nie som v strese.
@lussya dakujem pekne za podporu 🙂 no ja som napr ani v strese tiez nebola, ucila som sa na skusky a bola na pn so seknutym chrbtom uz dva tyzdne a tesila som sa,ze budeme mat babatko a ze uz dlho v tej praci nebudem a ono to aj napriek mojmu pozit naladeniu takto dopadlo :(. ale nie som smutna, uz nie, som rada, ze vobec zijem 🙂 a mne sa ta vyroba babatok sama osebe paci 🙂 aj ta radost z dvoch ciariek, ja si to rada zopakujem znova ... momentalne mi ale k stastiu bude stacit, ked konecne odidem z nemocnice, lebo to tu je pekne depresivne..
@terezka258 tak to ti verim. A kde si v nemocke? Ja si pamatam, ze ja som hned oo zakroku a prebrati chcela ist domov. To som bol na antolskej v ba. A na tej laparke som bola v sukromnej klinike, ale to bolo super tam. Aj starostlivost, ajmpristup. Neboj, vsetko bude ok, vsetko je tak ako ma byt. My zeny sme silne.... 🙂
Vsak ja tiez niekedy nechapem, preco prave ja... aj sa snazim byt oka a v pohode, a stale nic.... ale tak co uz... uvidime o tyzden, ako dopadneme my... a ked nic, tak budeme na tom rovnako... a to snazenie je krasne... vsak co si budeme klamat, ne? 😉 skoda, ze mna to od 1.12. caka len raz do mesiaca, mozno ani to nie.... 😒
Ale ak to nevyjde ani teraz, ideme na ivf s muzovimi zmrazenymi spermiami. A ked sa podari, tak si dame vlozit aj tri naraz. Muzovi sa stale sniva, ze mame trojcata.. 😎
@terezka258 prajem rychly navrat z nemocnice. Ty si este nebola pred tym u lekara na potvrdenie tehu? v deviatom tyzdni...ved sa ti mohlo cosi stat.
@nastickakessinka je to len 7 tt + 5 .. teda bolo 🙂 k svojej gyn som bola objednnana na piatok, ale nestihla som tam uz prist, lebo tri dni predtyom utekala s krvacanim a bolestami na pohotovost... pri dalsom tehu si budem pytat kontrolu skor a neustupim ani keby neviem ako sestricka protestovala 🙂. uz idem domoooooooooooooov, kontrola je ok 🙂. nenormalne sa tesim, ze idem domov 🙂
@lussya aj ty si mala mimomaterncove tehotenstvo ?? uz idem konecne domov, po 5 dnoch, co tu lezim, su tu baby, ktore tu lezia dlhsie, ale je tu tak krasne depresivne, ze ja neviem co so sebou robit od radosti, ze uz tu nebudem 🙂
co ty vies, mozno aj snazenie raz do mesiace bude ucinne 🙂 to je tak, ze nikdy nevieme, co nas postretne a ako to cele dopadne 🙂 takze maj nadej, ze vsetko bude dobre 🙂
@terezka258 to mi je luto ,zivot si nevybera,mi len mozme cakat ze sa nam postasti nabuduce 😉
@julypetkova dakujem, aj mne to bolo luto, ale lepsie teraz nez v 6. mesiaci ... hovorim si 🙂
@terezka258 tak to mas jasne,ja som si to tiez hovorila... 😉
@terezka258 ahoj, tak to mi je ľúto. Šťastie že sa to ohlásilo skor, dopady pri mimomaternicovom su všeliaké. Tak sa zotav, hlavne, bábatko si príde tak či tak 🙂
@dandy17 dakujem za podporu .. 🙂
tak babulky co nového ? ako tu pokračujeme @rimon @nastickakessinka @janchi212 ? ty @bandikovajana ako tehulkuješ ?
@dohna ahoj no dobre je mi striedavo oblacno zle paradoxne mi pomaha ked sa najem ked citim ze mi ide byt zle :D este som nevracala ale uz som mala k tomu fakt blizko ale potom sa mi len grgne a je vsetko prec uz mi normalne rasi brusko sranda a prsia mam ako kamen ani sa mi tak moc nezvacsili ako mi spevnali buduci stvrtok idem na kontrolu to budem 9tt tak som zvedava ci mi da aj fotecku uz pri malej som mala uz aj z 5tt maly fliacik 🙂 a vy ako babule ako sa vam dari @rimon @nastickakessinka
@dohna ty uz cakas na dalsiu ovulku tusim, ze? ja som ledva za prvou, co sme naposledy pisali 😀 u mna to ide desne pomaly s tymi cyklami.. tento mesiac skusam fytosoju a aj tak prisla ovulka az na 19dc, ale stale lepsie ako 25dc 😀 u teba ako? Vianoce to istia?
@bandikovajana ty si este nebola u dr? Mna by doma ani sekundak a kilo nugatu neudrzalo 😀
@rimon bola som v 6 tt ale bolo mimi take malinke ze mi ani fotku nedal mala som ist teraz v stvrtok ale ideme prec tak idem az buduci stvrtok lebo on robi len stvrtky
@bandikovajana no super som rada že je zatiaľ všetko ok 🙂 tak potom informuj ako si dopadla u lekára 🙂 deťušky ako reagovali že budú mať súrodenca ? či ešte nevedia ?
@rimon ja som dnes 28DC takže ovulka už bola ale zas neviem kedy lebo som mala tak že 1 deň veľké bolesti na pravom vajci potom 2 dni nič a potom zase veľké bolesti no hotový cirkus , xixi ja som tiež mávala ovulku na 18-19DC ale odvtedy čo užívam elastiQ tak mávam na 12-14DC aj menzes sa mi skrátil z 30-31DC na 27-28DC tak som teraz spokojná 🙂 uvidím čo bude teraz či mrcha dorazí alebo čo, očakávam ju dnes, ale dúfam,, že sa umúdri po tých 4 mesiacoch a dá si pauzu 😀 😀 😀
@dohna chalani v pohode vpodstate ich to ani nezaujima sak puberta a malinka ta chodi kazdy den ci uz ma kope a ze budeme spolu vozit babiky sa tesi velmi som rada dufam ze jej to zostane

ahojte zienky, tak sa vam po dlhsej dobe opät hlasim, bola som na rocnej preventivke u svojho gynekologa a dnes som tam bola znova, brali mi krv na hormonalny profil, ale co je horsie, tak prisli vysledky a zistili mi, ze mam chlamydie 😒 . Tak mame s manzelom nasadene antibiotika a v piatok mam prist znova na kultivaciu. Dost som z toho mimo, ale tak dufam, ze to bude vsetko ok. Nepresli ste si niektora tymto ochorenim? Dufam, ze to nebude mat nejake trvale nasledky ☹