icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

klarisa23
autor
21. nov 2014

@dohna potom informuj ci ti zabral, ja som ho pila trikrat denne a vysledky ziadne 😒

dohna
21. nov 2014

@klarisa23 jasné neboj dúfam že o mesiac tu už budem dávať fotky s // 😀 😀 😀

klarisa23
autor
21. nov 2014

@dohna no ako ja som o tom stopercente presvedcena, ze dame vsetkym pod stromcek ten najkrajsi darcek 🙂

lussya
21. nov 2014

Tak baby, na 25dc mi dosli kramy. Uz to vzdavam.. nemam na to sil, a zaspchat do seba vselijake hormony uz nechcem.iba som z toho pribrala, zas osem kil hore. Aj tak muz buducu sobotu odchadza, tak mozno ked raz za mesiac pride domov, tak motyka vystreli....
A okrem toho, uz nie som poistencom slovenskej zdravotnej poistovne, takze to umele y sme si museli platit sami a na to momentalne nemame...
Tak drzim vsetkym palce vsetkym. Nech sa vam podari vsetkym...

janaochi
22. nov 2014

@lussya to mi je ľúto. Občas to tu čítam, tak som pozerala ako si dopadla. Škoda. Asi to vyjde až vtedy, keď sa na to vybodneš. 😉

jankes
24. nov 2014

@lussya ako dopadol druhý pokus? dúfam, že úspešne. 🙂

jankes
24. nov 2014

@bandikovajana žeby som sa k tebe pridala ?

jankes
24. nov 2014

@lussya no vidíš? aká som ? neprečítam príspevky a teraz moja otázka vyznie ako provokácia. 😅 Je mi ľúto, že to nevyšlo. Nevzdávaj sa, teraz sa mi ozvala jedna kočka, ktorá sa snaží o bábo s manželom 7 rokov a teraz jej vyšiel pozitívny test. Nevzdávaj to a buď silná.

lussya
24. nov 2014

@jankes nevadi. A tebe gratulujem...

lussya
24. nov 2014

baby, tak ja neviem, nechcem nic pisat, aby som to nezakrikla, ale to co som si myslela, ze su kramy, tak to kramy neboli. to bolo asi len nejake spinenie, lebo v sobotu poobede uz nic, vcera vecer zas trochu a dneska doobeda zas nic... takze vobec neviem, co sa deje... brucho ma boli ako by som uz mala kramy od piatku, prsia tiez bolia, ale len ked sa ich dotknem alebo spim na bruchu.... a to najhorsie, stale mi je zle, vsetky pachy mi vadia a od poobedia do noci mi je tak zle, ze aj vraciam... takze ak sa to do zajtra rana nerozbehne, tak idem do centra na hcg... dufam, ze ked som to napisala sem, tak nic nezakriknem.... 😉

bandikovajana
24. nov 2014

@jankes juchu verím ze ano ! Držím silno palceky nech silnie 😉 ja idem štvrtok na druhu kontrolu snáď uz bude fotecka

bandikovajana
24. nov 2014

@lussya neboj nic nezakriknes ked to tam je tak to tam vyrastie 😉

dandy17
24. nov 2014

@bandikovajana
@macca1000 dievčatá chcela by som sa vás opýtať, otehotneli sme približne rovnako +, - pár dní. Ja od začiatku cítim slabšie tehoten.príznaky ako pri predoslých tehu. Pred piatimi dnami bol gest.vačok 12,5mm. Dnes som bola na prehliadke, podla posl.MS som 7+1, ale podla USG 6+4,gestačný vačok má 16,5mm, emryjko už vidno ale akciu srdiečka ešte nie. Hcg mi nebral, ale na USG idem zas o 10 dní a to vraj bude rozhodujúce. Vraj som možno otehotnela neskor, ale viem naisto že som mala ovulku okolo 19.10, riadim sa teda tým. Ako to máte vy?vidieť už u vás srdiečko?

bandikovajana
24. nov 2014

@dandy17 nic si z toho nerob ja som bola 6tt2 a nevidel skoro ani plod idem stvrtok a uvidim co bude ale uz mi riadne rasi brusko a mam take chute ako ani pri prvom takze ja som si ista ze je tam a rastie a neboj este je skoro na akciu ak si v 6tt

dandy17
24. nov 2014

@bandikovajana ja nemám chute, moj príznak su len jemne bolavé prsníky a občasné bolesti podbruška ako pri ms, ale snád rastie, tak dúfam, že nabehne srdiečko 🙂 niekedy sa ženy dozvedeli že su tehu ak im už pomaly mávalo bábo z obrazovky, teraz tu sledujeme týždne, príznaky,tabulky, možnože to prehánam 🙂

dandy17
24. nov 2014

@lussya neboj nezakríkneš, ak má byť, tak bude, držím palce 🙂

macca1000
24. nov 2014

@dandy17 Ahoj, tak ja som bola u doktorky min. tyzden v stredu to som bola v 7tt. vsetko bolo ok aj srdiecko bolo vidiet, dalsiu poradnu mam az 30.12 do vtedy sa mam opatrovat. Priznaky nemam vobec ziadne, presne ako pri prvom ;)
Drzim palce aby bolo vsetko ok, urcite bude hlavne sa nestresuj!

macca1000
24. nov 2014

@lussya Drzim velmi palce! Ja som to takto mala pri prvom... verim, ze to dobre dopadne!

bandikovajana
24. nov 2014

Baby kúpite svojim folandrol ja myslím ze nám sa podarilo ked si to moj kúpil je to ako femibion len pre muzov

klarisa23
autor
24. nov 2014

@lussya juuj moja,normalne si ma potesila 🙂. Drzim moc moc palce a nielen na rukach,ale aj na nohach 🙂

jankes
24. nov 2014

@lussya držím palčeky, aby to bolo všetko ok.

lussya
25. nov 2014

Baby, dakujem. Tak nic este, volam do centra na hcg, ze kedy mam prist....

lussya
25. nov 2014

Takze ak do piatku nedostanem, tak mam prist.
Este otazka, je to normalne, ze ma brucho boli ako pred kramami? Aj ked by som bola tehu?

dandy17
25. nov 2014

@lussya áno ja som to mala pri každom tehu do 12 týždna dosť silné bolesti,presne ako menštruačné, to je tým že je maternica prekrvená a rozťahuje, prisposobuje sa 🙂

lussya
25. nov 2014

@dandy17 diki... ja som bola tehu pred desiatimi rokmi... kto si to ma pamatat... 😀
Lebo mam taky pocit, ze mi pride a nic... aj krcokje tvrdy a vysoko, ledva ho nahmatam....

jankes
25. nov 2014

@lussya ja som mala pred pár dňami také tlaky v podbrušku, ťahanie, pichanie. 2 dni nič a od včera som mala taký tlak ako pred MS, tiež sa stále chodím na WC kontrolovať 😀 Dnes som 28 DC. zajtra skúšam znova tehu test, dúfam, že silnie. Takže kým nebudeš silnejšie krvácať, je to na dobrej ceste. Ja si myslím, že to vyšlo. 😉

lussya
25. nov 2014

@jankes vsak toto je to, ze uz nekrvacam.... asi aj ja zajtra urobim tehu test, inac aj som 28dc ako ty... mne minuly mesiac po tej inseminacii prisla ms na 24dc, tak teraz som v takom ocakavani.... 😉

jankes
26. nov 2014

@lussya vyskúšaj, veď za to nič nedáš. Ja viem, tie nervy.... ale tak vedieť je lepšie, ako len dúfať. Ja som dnes robila test 29 DC. Neviem, či dostatočne silnie. Manžel povedal, že veď to je len taký slabý duch. ☹ No nič, tak skúsim znova v piatok. Dúfam, že zosilnie. Šla by som k lekárovi, ale môj má do konca týždňa dovolenku. Hold, budem musieť jednoducho počkať. 😒

Daj vedieť, ako si dopadla ty. Držím silno palčeky

macca1000
26. nov 2014

@jankes Gratulujem to je jasny pozit. test ;) a k doktorovi sa nemusis zase tak ponahlat este by tam aj tak vela nevidel, mne moja vravela, ze mam prist az ked bude 2 tyzdne meskat, aby videla. Zatial sa opatruj! ;)

jankes
26. nov 2014

@macca1000 Ďakujem. Podľa mňa tiež pozitívny, ale manžel ma stále krotí, že podľa neho je to len duch. Ja viem, že to vyšlo, len som myslela, že viac zosilnie od minula. Lekár by mi zistil aspoň HCG z krvi. Čakala som takmer pol roka než sa zadarí a teraz som nejaká netrpezlivá 😀 😀 😀 Ale to je asi preto, že tu čítam nielen pozitívne príbehy. Keby som tu nechodila, tak by mi to ani nenapadlo, ale tak ma trochu hlodajú obavy. Asi po ňom veľmi túžim, tak nech je hlavne zdravučké a nech je všetko v poriadku. Vlastne všetkým snažilkám prajem to istééé. To je najdôležitejšie.