Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@jankes tak tie priznaky ti tisko zavidim.., mna ide prsia roztrhnut, ked nemam podprsenku, su pevne a dokonca mi aj strie na nich miznu. Musim spavat na boku alebo chrbte. Stale mi je zle, vraciam. Sm stale hladna a poobede si spinkam dve hodiny. A zacala ma palit aj zaha...Ale za toho drobceka to stoji. Vydrzim vsetko, len nech je v poriadku. Do centra idem 11.12. To by som mala ist do 7tt a malo by byt aj nieco vidno. Ty sa nic neboj, v 4 tt je este skoro vidiet nieco. Ale ak simtam mala dutinku, tak teraz drobcek len musi rast... ja som si bola teraz kupit kyselinu listovu, a tu v rakusku stoji 50tabliet sestnast eur. Skoro ma pretocilo... a som zvedava aj na gynekologov tu v at... lebo este sice idem do centra, ale potom idem tu gynekologovi... aj tu rodit chcem.
@lussya ahoj tak výsledky krvy ma troska upokojili mam A+ co je super a hodnota HCG hormónu zodpovedá 6tt co aj sono tak ukázalo len podľa menzes by to malo byt o 3 týždne viac ale kedže som mala menzes nepravidelný a ovulku bohvie kedy verím ze min tyzden som bola fakt len v 6tt a preto nebolo srdiečko este vidieť a teraz vomstvrtok uz bude búchať o sto sest
@bandikovajana dúfam, že to vo štvrtok dobre dopadne, budem držať všetky palce 😉
@klarisa23 len aby si este nerodila 2x v jednom roku ;) lebo moze sa vam druhe siknut hned po sestonedeli
@bandikovajana
@klarisa23 baby moja krstna presne takto rodila v jeden rok 🙂 januar prve a december druhe 🙂 a mne by to mozno ani nevadilo...aspon by som stihla tie 4 co chcem :DDD
@tinulikk no teda moje dieta prve bolo ako anjel od 3 mes. Jak vecer o 8zaspala tak rano o 8 niekedy aj o 9vstavala krasne som sa vyspala skoro vobec do roka neplakavala ale teda rodit v jeden rok to by bol iny zaberak ;)
@bandikovajana uff no zase az tak sa neponahlame, ale dlho cakat s druhym nebudeme 🙂
@bandikovajana jaaaaj, to by bolo babo pre mna, ja som strasna spachtoska, takze som povedala ze od prveho dna co budem vediet ze som tehotna, tak sa budem modlit aby aj malicke bolo taky spachtos :DD
@klarisa23 ja nechcem este nic uzivat, zatial mi len mazelik kupuje listovu zeleninu a robim si z toho smoothie...teraz idem menit gynekologicku, tak s tou novou pokecam a uvidim ci mi nieco odporuci...a Ty si mladuckaaa, ty toho este postihas 🙂 ja mam 30, takze si musime svihnut 🙂)) tiez by som uz najradsej malo babo pri sebe, ale co uz ked som toho dokonaleho stretla len pred necelymi troma rokmi :DDDDD
@tinulikk no ona je upne neskutočná všetky kamošky. Mi zavideli lebo oni Uspavali deti na rukách alebo na prse a celé noci sa budili ja som maju dala do postieľky pustila kolotoč a ona ho sledovala alebo si ruky obzerala a do pol hodky spala ako duda až do rána dufam ze aj druhé take buďe to bolo úplne úžasný prvý rok
@bandikovajana tak super, vo stvrtokmyslim na teba, daj vediet, co a ako... mysli pozitivne... aj ja sa snazim, len je to tazke, vzdy idem s obavou na zachod, ale zas vsetko je tak ako ma byt a toto babo pride ku nam.. viem to. Drz sa.
@jankes pekny rozdiel... ale zas mytu mame aj pridavky na dieta vyssie ako na sk. 😉 takze pre rakusanov to je normalna cena... juuj, uz nech je 11.december... uvidim si babo...
@tinulikk ano robil, dokonca mi zistil aj chlamydie a tie nechapem ako som mohla dostat, hadam na kupalisku :-/. Ale dal mi len jedny antibiotika a hned bolo po nich. Zistil mi aj zvyseny prolaktin,, ten je uz tiez v poho a teraz nemam celkom ideealny hormonalny profil, preto mi dal Clostil.....no zapal mocovych ciest to nie je ziadna sranda, pi urologicky caj, ono to prejde neboj nic.....
@bandikovajana no ako dnesne sono?
@rimon moja zle :( ale uz som ako tak vysporiadana somsvojim osudom takze asi od budúceho týždňa sa k vam vraciam 🙂 a o 3-4 mesiace dufam sa zadari nám všetkým
@lussya dakujem ze si na mna myslela ale nevyšlo to dufam ze o pár mesiacov sa budeme opäť tešiť ale uz so zdravého bábätka
@bandikovajana och, to mi je luto ☹ pevne verim, ze dalsia fazulka bude zdrava a bude pekne posluchat a zostane u teba dlhych 9mesiacov a potom pri tebe 😉 aj dr tvrdia, ze po takomto dacom je telo nastartovane a rychlo sa podari dalsie babatko, takze tfuj tfuj aby to bol aj tvoj pripad..
@rimon ja mam hlavne problem s anestezou ako tak sa uz stotoznujem ze to nema pricinu a stalo sa to uz milionu zien bez priciny a este dalsim sa to stane a my stym nic nespravime nevieme to zvratit
zevraj sa hovori ze kazda zena zo 4 porodov jedno potrati neviem ale my sme uz na rade s 3 a uz dufam zdravym
snazim sa to brat tak ze lepsie prist o embrio ktoremu srdiecko nikdy nebilo ako prist do dietatko pre ktore mam uz dupacky a meno a ukladat ho to rakvi a uz do konca zivota chodit palit sviecky alebo nedajboze narodit sa s vadou lebo dieta je dar ale ked je chore nemoze chodit rozpravat vidiet je to pre rodica ako dozivotie podla ma si kazda matka tazko postihnuteho dieta povie preco to boh neskoncil na zaciatku a my sme mali to stastie ze to skoncil lebo to mohlo skoncit horsie a dalsie babo bude uz zdrave vychovame ho a vydame alebo ozenime a raz sa postara ono o nas
snazim sa v tom najist zmysel a vsetko len to pozitivne inak by som asi zosalela uz asi 3 roky prehovaram mojho na druhe salela som pri kazdom babatku a kociku s miminom ze aj ja este chcem male vonave babo co cuca bradavku a ked konecne povedal dobre zvladneme to podme do toho stane sa toto :( ale tak snad o par mesiacov bude dalsie a uz zdrave
tiez som cilatala ze po 4 mesiacoch je uz zdrave sa snazit a takmer vsetky baby co som citala otehotneli hned po 4mes. ked prestali chranit
@bandikovajana presne tak, treba pozitivny pohlad.. tato fazulka nastartovala podu pre druhu zdravu 😉 a ja zasa viem o babach, ktore mrchu ani nedostali, lebo sa im hned zadarilo 😉 ale to je zasa pripad, ked fazulka odide sama, ak zakrok, tak tam jeden cyklus odporucaju pockat - co dr to iny rozum v tomto
@bandikovajana to mi je velmi luto, ze vam to nevyslo ☹. Ale mas pozitivny pristup a to je dobre, nabuduce to uz urcite vyjde 🙂. Drzim ti moc moc palce, si silna zena .
@bandikovajana to mi je luto, drz sa. 😒 no som zvedava buduci stvrtok ja, co bude... ale viem, ze drobcek je tam kde ma byt, a bojuje... podla toho ako ma boli sem tam podbrusko sa pekne roztahuje drobec a rastie. 🙂 tak drzte palce. Aj ja vam drzim palce.
@lussya krasne uzivaj si kazdy den ja dufam ze o par mesiacov s budeme tesit opat
Baby tak som oficialne spat medzi vami prave sa vraciam s kliniky ;( dufam ze o mesiac dva skocime zase do snazenia
@bandikovajana je mi to veľmi ľúto. Len sa držkaj a pozitívne mysli. Určite príde v správny čas. Ja idem zajtra na ultrazvuk, len dúfam, že už niečo uvidí, lebo minule videl len bublinku. Aj @lussya ide zajtra na ultrazvuk, tak som aj na ňu zvedavá ako sa držia.
@jankes jej baby tak sa tesim na vase utz dufam ze sem hodite dobre spravicky ;)
Baby, ja idem az vo stvrtok na ultrazvuk. Ale robila som si test a ani som ho tam nestihla namocit a uz tam boli dve ciarky. A brutal silne. Tak sa tesim. Manzel si robi srandu, zetam s dvojky.
@lussya vychadza ti termin na august? ktory den? v ten mesiac som sa narodila aj ja :D a vzdy mi bolo luto,ze som narodky nemala s kym oslavit, lebo vsetci kamarati boli vtedy niekde daleko na prazdninach 🙂

@klarisa23 my to budeme riesit asi tak isto, tiez chceme 3 deti, resp. ja aj 4 by som chcela, ak stihneme :DDD a budem sa na to citit...vcera som si cez net objedanala uz konecne aj ovu testy, doteraz som sa riadila len teplotou, ale asi to nestaci...tento mesiac to asi poistim vsetkym moznym 🙂)