Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@lussya gratulujem 🙂 uzivaj si kazdy den
@marselinm ano vo stvrtok
@lussya gratulacia 🙂 tak konecne aj dobre spravy 😉 prajem prijembe tehulkovanie, uzivaj si to plnymi duskami 🙂
Baby,dakujem vam. Sme stastni... teraznuz sa modlim, nech je januar, nech uz mam tych 12 tt za sebou...
Dakujem vsetkym, ktori nam drzali palce....
Baby ja som zistila ze o babo sme pravdepodobne prišli kvoli mojej krvnej skupine po prvej tehotnosti mi mali pichnúť injekciu kvoli protilatkam :( toto zdravotníctvo je banda lajdakov
@bandikovajana ahoj, tak to mi je luto, co ti povedal doktor, ale este nesmut, aj doktori sa mozu mylit, vsetko bude ok, treba tomu verit 😉 . Moc ti drzim palce ......
Zienky, uz neviem co si mam o tej mojej mrche mysliet, 21 DC som zacala spinit, bolo aj trocha krvi, ale len jednorazovo, tak som ocakavala 22 DC mrchu,(ktora inak chodi v tomto case), ta mi nedosla, len zase trochu to spinenie som mala a dnes som 23 DC a po mrche ani stopy, len zase v noci som mala asi 4 kvapky krvi 😒 .
@klarisa23 ja som mala mrchu dostat na 25dc, a iba taky povlak trochu cerveny, ze som si myslela, ze sa m uz spustaju a nic. A potom znova na dalsi den a potom uz vobec nic.... tak skus test, mozno by ti ducha uz ukazal...
Jasne ze to bude rychlo... len mi je smutno. Zajtramsu to dva roky co sme spolu, a este sme bez seba neboli ani na noc...
@bandikovajana no akmáš Rh-mali ti ju pichnúť už hned po prvom tehotenstve
@dandy17 v mojej karte od narodenia mam A pozitiv protilatky negativ tak neviem teraz ci mam RH pozitiv alebo negativ som s toho jelen ale baby s junovcatiek mi pisali ze aj oni mali niektore take ze srdiecko sa objavilo neskor, mam taku malu dusicku ze patrim k tym co maju neskoru ovulku lebo uz pri prvej kontrole v 6tt mi povedal ze je mensie aj vak aj mimi a teraz v 9tt mi povedal ze vyzera tak na 6tt troska podrastlo ale srdiecko este nebolo tak strasne strasne dufam ze ked pojdem o tyzden co bude podla mrchy 10tt ale podla utz asi iba 7tt ked bude troska vyrastene zase tak je tam nadej malicka a ked nie no uz to budem musiet prekonat
@bandikovajana tak to neviem, ale bud je pozitív alebo negatív. Tak snád nám obom už bude vidno srdiečko 🙂
@dandy17 verim tomu ako nikdy 🙂
@bandikovajana drzim palceky, dufam, ze vsetko bude dobre...
@klarisa24 nevadi, ideme dalej.. tak mozno aj dvojicky budu, co ty vies... mne sa o nich stale sniva... a tie tehotenske sny... sa mi snivalo, ze ma doktor pozeral zospodu a tam na neho zmurkalo nejake oko.. 😀
@lussya jéj, ja som to tušila, že to musí výjsť. Len sa držkaj. Ja som rozmýšľala, že pôjdem až niekedy cca v 7 TT k lekárovi, ale rozmyslela som si to, tiež mám RH- , tak aby nebol nejaký problém, asi pôjdem zajtra, som síce iba 4T6D, ale pre istotu. Pri synovi mi pichali tiež nejaké protilátky, ale tuším až neskôr.
@bandikovajana och, je to veľmi stresujúce, hlavne treba veriť, že všetko je tak ako má byť. Netreba sa obviňovať, ani nikoho iného. Ja mám RH - a manžel RH+, takže tiež mi dávali protilátky pri synovi. Ale tuším až po nejakom treťom mesiaci. Možno tvoj čas ešte neprišiel.... A možno je to všetko ok, len to chce čas. Musíš vydržať do ďalšej kontroly. Máš pre koho sa usmievať, tak sa teš aj tak. , Viem, že sa to ľahšie píše ako ako sa s tým žije, ale všetko bude dobré. Držím palčeky.
@jankes, my sme na tom rovnako..aj ja som 4+6 😉
No pocuj teda, aj teba boli podbrusko? Mna raz boli, to mam stresy, ze co sa deje, potom zas neboli, a to mam stresy, ze co sa deje... 🙂 ale inac som v pohode. Nikto ma nerozculuje, mm neni doma 😎 takze klud, mala sa tesi na babetko, tak zacala aj vysavat a je zlata strasne, takze pohodicka.... 😎
@klarisa23 citam citam co som zmeskala a uz som ti chcela blahozelat...no skoda ze mrcha ti prisla... ja uz mrchujem 4 den, tiez to nevyslo, ale tak si vravim, ze to snad bude take vianocne babo :D manzelik ma 28.december narodky, a dovtedy by som to uz aj mohla aspon z testov vediet :DDDD uz len nech sa zadari :DDD
@lussya hej podbruško ma väčšinou bolí. Je mi zima a som veľmi unavená. Ale ináč nič. Trochu citlivé prsia, ale aby boleli neznesiteľne to sa nedá povedať. Dnes som to nevydržala a šla k lekárovi. Popri preventívke mi urobil ultrazvuk a to tam bola len mini gulička. Podľa rozmeru povedal, že to vyzerá na 4T. Ale zatiaľ tam nie sú žiadne ako to nazval bunkové zmeny. Teda ani žĺtkový vak ani plod. Povedal, že som prišla skoro, že to je možno preto. Zobral mi krv na HCG a mám sa zastaviť vo štvrtok. Dúfam, že bude všetko ok. Tak veľmi sa na bábo tešíme. Ty ideš kedy do centra?

Baby ja placem od stastia. Akurat mi volali z centra, je to tam. Vyslo to... hodnota hcg 487. 11.12. Mam ist na ultrazvuk. Mam si nasadit kyselinu listovu a pokoj,mkludna pozitivne myslenie... ale tento moj vytuzeny drobcek bude v poriadku. Ja to citim a viem to...